Jump to content

HTC U11

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

https://www.techstores.gr/protector-lcd-x-one-htc-u11-tempered-glass-9h.html

εχει αποψη κανεις για αυτο το γυαλι? αν οχι κανενα γυαλι που να καθεται ΤΕΛΕΙΑ υπαρχει εν Ελλαδι?

Αυτά που κάθονται τέλεια έχουν χάλια αίσθηση... Δεν ξέρω μήπως σε βολεψει καμιά καλή ζελατίνα.

Αυτά που κάθονται τέλεια έχουν χάλια αίσθηση... Δεν ξέρω μήπως σε βολεψει καμιά καλή ζελατίνα.

https://www.amazon.com/gp/product/B073QYWFBY/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1

https://www.amazon.com/gp/product/B0721B7SZ9/ref=od_aui_detailpages00?ie=UTF8&psc=1

OMFG εβαλα τα mp3 μου και μου εχει τιναξει τα αυτια στο αερα, με τα μανισια ακουστικα!
All it takes is a swipe...

Τελικά το ξαναπήρα και γω. (ναι είμαι άρρωστος :p :lol:). Αλλά άντε πάλι από την αρχή. Τι τζαμακια προτείνεται βάσει αίσθησης; Δεν με νοιάζει να είναι full αλλά να έχει οσο το δυνατόν καλύτερη αίσθηση και clarity. Θήκη θα πάρω spigen (το χω στο κουτί του τώρα...)

Τελικά το ξαναπήρα και γω. (ναι είμαι άρρωστος :p :lol:). Αλλά άντε πάλι από την αρχή. Τι τζαμακια προτείνεται βάσει αίσθησης; Δεν με νοιάζει να είναι full αλλά να έχει οσο το δυνατόν καλύτερη αίσθηση και clarity. Θήκη θα πάρω spigen (το χω στο κουτί του τώρα...)

Φανταζομαι το πηρες παλι για την καμερα? Ρωταω γιατι το ειχα για λιγο καιρο και τωρα ψαχνομαι παλι για κινητο και ειμαι αναμεσα σε αυτο και το lg g7...αλλα μου τα χαλαει λιγο η καμερα του lg...εχεις αποψη για τις καμερες των lg?

Φανταζομαι το πηρες παλι για την καμερα? Ρωταω γιατι το ειχα για λιγο καιρο και τωρα ψαχνομαι παλι για κινητο και ειμαι αναμεσα σε αυτο και το lg g7...αλλα μου τα χαλαει λιγο η καμερα του lg...εχεις αποψη για τις καμερες των lg?

Το πηρα για το βιντεο περισσοτερο και την ισορροπημενη τιμη σε σχεση με την ποιότητά του. Εχω δουλεψει πολλες συσκευες... ο ηχος και η λεπτομερια που εχει το βιντεο δεν το χουν αλλα κινητα.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτα τα τζαμακια αραγε να αξιζουν ή θα χανουν σε touch? https://www.ebay.com/itm/For-HTC-U11-Glass-Screen-Protector-Spigen-Glass-FC-Full-Cover-Case-Friendly/202267955379?epid=26007088664&hash=item2f181c10b3:m:my3kwSV6hRRR2nkhOrGUxrw

Μην παρει κανεις απο εκει, εχει 40 ευρω μεταφορικα...

Edited by Antretng

Μαυρο. Το σκεφτομουν για μπλε αλλα τελικα το πηρα κλασσικο χρωμα.

Και μολις εβαλα ενα φτηνο τζαμακι απλα να το βολεψω μην το χω κουτι... ξενερααααααα. :lol:

Ναι τα μικροφωνα του στο βιντεο ειναι παρα πολυ καλα...και των lg ειναι δυνατα και εχεις και ρυθμισεις manual στο βιντεο...ειναι κοντα σχετικα αυτα τα 2 αλλα μαλλον προς htc κλεινω και γω λογω λειτουργικου πιο πολυ..anyway σε ευχαριστω!

Ναι τα μικροφωνα του στο βιντεο ειναι παρα πολυ καλα...και των lg ειναι δυνατα και εχεις και ρυθμισεις manual στο βιντεο...ειναι κοντα σχετικα αυτα τα 2 αλλα μαλλον προς htc κλεινω και γω λογω λειτουργικου πιο πολυ..anyway σε ευχαριστω!

Οντως τα lg εχουν και manual στο βιντεο (το δοκιμασα στο g6) και επισης εξαιρετικο γενικα βιντεο. Ομως το u11 στο βιντεο παραμενει ενα κλικ πανω για μενα ακομα και απο το g5 (για μενα η κορυφαια καμερα της lg).

Χθες τραβηξα ενα βιντεο με op6 και εκλαψα... καλυτερο βεβαια απο κατι Huawei/Xiaomi.... u11 ομως ουτε που πλησιαζε στο βιντεο.

Νταξει με εχεις πεισει να ξες :)...γιατι εισαι ανθρωπος που γνωριζει οποτε με καλυπτεις..θενξ!

και εγω με το ασημενιο που πηρα μαλλον τωρα σε μαυρο θα πηγαινα.

και εγω με το ασημενιο που πηρα μαλλον τωρα σε μαυρο θα πηγαινα.

Παντως δεν σε χαλασε. Δεν με βριζεις που στο προτεινα το u11; :lol:

οραίο το lg g7 όμωρφο και έχει κάνη καλή δουλεία με την μπανταρία οθόνη άψογη κάμερα πολι καλη..

Ναι η αληθεια ειναι πως ειναι κοντα σα συσκευες αλλα λιγο τα διπλα ηχεια στο htc συν το λογισμικο του δινει ενα προβαδισμα.

Βασικα η lg αν και εχει ακομα καλες καμερες δυστυχως δεν φτανουν το παλιο της lg g5. Το g5 ειλικρινα ηταν επος φωτογραφικα (αλλα μετριο το ιδιο το κινητο... ) Edited by Antretng

Βασικα η lg αν και εχει ακομα καλες καμερες δυστυχως δεν φτανουν το παλιο της lg g5. Το g5 ειλικρινα ηταν επος φωτογραφικα (αλλα μετριο το ιδιο το κινητο... )

βρεσμε στο fb να σου στηλο διγματα νυχτερινα ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

να δεις αν δεν βγαζει καλα εκτος αν το εχεις ι το ειχες

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι η αληθεια ειναι πως ειναι κοντα σα συσκευες αλλα λιγο τα διπλα ηχεια στο htc συν το λογισμικο του δινει ενα προβαδισμα.
λογισμικο ηχεια οπως τα λες!!!

βρεσμε στο fb να σου στηλο διγματα νυχτερινα ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

να δεις αν δεν βγαζει καλα εκτος αν το εχεις ι το ειχες

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

λογισμικο ηχεια οπως τα λες!!!

Ειχα lg g2, lg g4, lg g5, lg g6 και εχω δει δειγματα από φίλους απο v10 και v30. Σε συγκριτικα το g7 φαινεται πανω κατω κοντα στο v30.

Οπως ειπα εχει καλες καμερες. Αλλα το φωτογραφικο επος του lg g5 δεν το φτανουν οι νεες της συσκευες

5ωρες και 41 λεπτα οθονη με αισχρο σημα και εχω ακομα 38% οθονη....ρε πως μας ειχε ξεφυγει της προσοχης το τουμπανο αυτο

5ωρες και 41 λεπτα οθονη με αισχρο σημα και εχω ακομα 38% οθονη....ρε πως μας ειχε ξεφυγει της προσοχης το τουμπανο αυτο

Πες τα φίλε γιατί όταν τα γραφα δεν με πιστεύανε!!!

Η μπαταρία της συσκευής είναι ανεπανάληπτη αν σκεφτείς ότι είναι μόνο 3000mah, επίσης σαν συσκευή είναι καταπληκτική σε όλα της με βαθμολογία πάνω από 8,το μόνο πρόβλημα είναι ότι δυστυχώς η htc τα έχει παρατήσει και δεν υπάρχει ούτε επίσημη ούτε ανεπίσημη υποστήριξη

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βασικα και 3400 mah να ειχε παλι καλη θα την ελεγες την αυτονομια. Απο το op6 τουλαχιστον, με ενεργο boost+ εβγαζε περισσοτερη αυτονομια.

Όσον αφορα την υποστηριξη, οκ τα βγαζει με το σταγονομετρο τα updates αλλα ολο και κατι γινεται. Πριν κανα μηνα πηραμε νεώτερο security patch (Ιουνιου) ενω ανακοινωθηκε οτι θα παρει και android 9. Και αν μην τι αλλο το λογισμικο της δεν εχει bugs ωστε να πεις αντε να βγαλει update να το διορθωσει. Οποτε καλά είμαστε :)

Και αν μην τι αλλο το λογισμικο της δεν εχει bugs ωστε να πεις αντε να βγαλει update να το διορθωσει.

:up: Ακριβώς έτσι, το κυριότερο.

• The title was changed to HTC U11