Jump to content

iPhone 7 - Επιβολή επανεκκίνησης όταν τα "βρείτε σκούρα"


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εάν χρησιμοποιείτε συσκευές Android ίσως να έχετε παρατηρήσει κι εσείς συχνές επανεκκινήσεις της συσκευής ή παγώματα της οθόνης. Πολλές φορές ενδέχεται να έχετε αντιμετωπίσει και επίμονες καταστάσεις, όπου η μόνη λύση είναι η αφαίρεση της μπαταρίας για να επαναλειτουργήσει το smartphone σας.

 

Η συσκευή iPhone και το λειτουργικό είναι σε γενικές γραμμές μία σταθερή και αξιόπιστη συσκευή. Όμως υπάρχουν και στο iOS στιγμές όπου τα πράγματα δεν κυλούν όπως θα θέλαμε. Σε τέτοιες περιπτώσεις λοιπόν η αφαίρεση της μπαταρίας σε μία συσκευή iPhone από τον απλό χρήστη είναι αδύνατη. Σε αυτό το σημείο έρχεται και η “επιβολή επανεκκίνησης" να δώσει τη βοήθειά της.

 

Πρόσφατα αντιμετώπισα ένα πρόβλημα σε συσκευή iPhone 7, όπου η λειτουργία AirDrop επέμενε να μην συνεργάζεται. Ενστικτωδώς σκέφτηκα να κάνω επανεκκίνηση της συσκευής. Η επιβολή επανεκκίνησης επιδρά ευεργετικά στη συσκευή, όπως για παράδειγμα ο ύπνος στον άνθρωπο. Με την επαναφορά της συσκευής επανήλθε και η λειτουργία του AirDrop.

 

Θα πρέπει να διευκρινίσουμε πως η επιβολή επανεκκίνησης στις τελευταίες εκδόσεις iPhone, διαφέρει ελαφρώς από τις προηγούμενες. Με το νέο ψηφιακό πλήκτρο αφετηρίας θα πρέπει να ακολουθήσετε νέο συνδυασμό φυσικών πλήκτρων για να πραγματοποιήσετε επαναφορά.

Πώς μπορείτε να επιβάλλετε επανεκκίνηση στη συσκευή iPhone 7

 

http://content.myphone.gr/photo/full/64481/restart-main.jpg

 

1. Πιέστε παρατεταμένα το πλήκτρο ενεργοποίησης που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της συσκευής σας.

2. Ταυτόχρονα κρατήστε πατημένο το πλήκτρο μείωσης έντασης στην αριστερή πλευρά του iPhone 7.

3. Συνεχίσετε την πίεση έως η οθόνη γίνει μαύρη κι εμφανίσει το λογότυπο της Apple. Αυτό σημαίνει πως η επανεκκίνηση έχει επιβληθεί και μπορείτε να αφήσετε τα πλήκτρα,

4. Πληκτρολογήστε το συνθηματικό σας για να εισέλθετε στο μενού της συσκευής και στην συνέχεια ελέγξτε εάν έχει επιλυθεί το πρόβλημά σας.

 

Δεν νομίζουμε πως είναι κάτι δύσκολο. Εάν παρόλα αυτά χρειάζεστε διευκρινίσετε μπορείτε να υποβάλλετε τις ερωτήσεις σας στα σχόλια.

Link to comment
Share on other sites

Στα 5+ χρόνια που έχω διάφορα iphone χρειάστηκε 3-4 φορές να κάνω hard reset και όχι γιατί κόλλησε η συσκευή (δεν μου εχει κολλήσει ποτέ). Οι περισσίτεροι χρήστες δεν το γνωρίζουν καν γιατί δεν τους χρειάστηκε.
Iphone XS Max / Ipad air / Macbook pro retina/ Apple Watch Series 3
Link to comment
Share on other sites

  • The topic was unpinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...