terakos Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Βασικα πιστευω πως δεν πρεπει να κανουμε συγκρισεις η ταινια ειναι πολυ καλη για ενα λογο και ενα στοιχειο που το ειχε και στις τρεις ταινιες, και αυτο ειναι το στοιχειο της ανθρωπινης δυναμης πνευματικης και ψυχολογικης ενα δειγμα του τι μπορει να κανει ο ανθρωπος για να σωσει την ζωη του,ενα δειγμα για το ποσο δυνατοι ειμαστε και δεν το γνωριζουμε!:!: Οσο για τις σκηνες ηταν καποιες που σοκαραν και δεν αντεχε να τις δεις!κυριως της πρωτης που τον ειχε δεμενο σαν τον ανθρωπο του ντα βι νσι με αλυσιδες! Η ταινια ειναι θεσμος στον κινηματογραφο πιστευω κι οχι απλα μια ταινια τρομου,αλλα μια ταινια που περναει μηνυματα αρκει να μην την δουμε με προδιαθεση! Πρεπει ομως να πω κατι ο σεναριογραφος...ειναι... ''ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ''... Σας προτρεπω να πατε στις αιθουσες αξιζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 To οτι ηταν αντρας της γιατρου ολοι το ειχαμε φανταστει...αυτο που δεν περιμενα ηταν το παιχνιδι του γερου στη γκομενα,που τη δοκιμαζε δλδ! Απλα αν βγει και 4 πιστευω οτι ο δολοφονος θα ειναι ο αντρας! Οτι εχει απομεινει δλδ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndoe Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 φαντάσου λοιπόν το ξενέρωμα που φάγαμε στο ΙΙ όταν είδαμε την αμάντα και καταλάβαμε οτι είναι η συνεργός του γέρου απο την αρχή....Το θέμα είναι οτι σε όλες τις ταινίες έτσι και το sawIII ακολουθεί την λογική δώσε αίμα στο θεατή γιατί απο ιδέες στερέψαμε και είναι και ψιλιασμένοι τι θα δούνε..Όσο για το 4...ανάλογα με την εισπρακτική ή όχι πορεία θα δούνε τι θα κάνουνε... Παράθεση "I'm also not very analytical. You know I don't spend a lot of time thinking about myself, about why I do things." George W. Bush, aboard Air Force One, June 4, 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 hdh oi pio polloi ksenerwsane me to III. gia ton aploustato logo oti ksereis ti tha deis pleon. de lew oti den htan kalo,alla den eixe thn idia agwnia kai th fash na meneis me anoixto to stoma sto telos opws sto I. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Εγω μεσα στην βδομαδα θα παω να την δω!!Ελπιζω να μου αρεσει οσο το 1 κ το 2!! (Η δημοσκοπηση δεν αλλαξε ακομη...) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 την ειδα σημερα,δεν μου εκανε και τοσο εντυπωση,αλλιως το περιμενα,η ταινια απο ενα μερος και μετα και δεν εννοω λιγο πριν το τελος ηταν απολυτα προβλεψιμη και χωρις καμια εκπληξη.ειχε βεβαια και τις καλες σκηνες της αλλα δεν με τρελανε σαν συνολο.σε ενα σημειο ειχε και υπερβολη μαλιστα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2006 Την είδα και εγώ και οφείλω να συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες! Δεν είχε αυτό το κάτι που είχαν οι άλλες δυο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν ήταν καλή ταινία! Εξηγούσε ΠΟΛΛΑ πράγματα για τα οποία αναρωτιόμασταν από το 1ο αλλά σαν σύνολο ήταν σαν ένα μεγάλο flashback με λίγες νέες σκηνές! Επίσης δεν μου άρεσε και το κεντρικό θέμα - ο τύπος με το νεκρό παιδί - το βρήκα αρκετά βαρετό, καμία σχέση με το 1ο και το 2ο που μέχρι τελευταία στιγμή αναρωτιόσουν τι παίζει ... Γενικά θα της έβαζα ένα 7,5. Ενώ στις άλλες 2 από 10άρια! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Το είδα χθές, με μια λέξη: απαράδεκτο. Αυτή την φορά η ανατροπή δεν έκανε την παραμικρή εντύπωση. Η παρέα μου είχε ήδη υποψιαστεί απο την μέση της ταινίας πως ο τύπος που βασάνιζαν ήταν άντρας είτε της γιατρού είτε της Αμάντα ενω στο διάλλειμα είμασταν σίγουροι πως παίζει confrontation μεα τους 4 στο δωμάτιο. Η απορια μου, πως είναι δυνατόν να υπάρξει 4 όταν και ο Jigsaw και η Amada είναι νεκτοί., όχι οτι θα το δω αλλα λέμε. Κρίμα γιατι και το 1 και το 2 ήταν πολύ ανωτερες και πιο ανατρεπτικές ταινίες. Την είδα και εγώ και οφείλω να συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες! Δεν είχε αυτό το κάτι που είχαν οι άλλες δυο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν ήταν καλή ταινία! Εξηγούσε ΠΟΛΛΑ πράγματα για τα οποία αναρωτιόμασταν από το 1ο αλλά σαν σύνολο ήταν σαν ένα μεγάλο flashback με λίγες νέες σκηνές! Επίσης δεν μου άρεσε και το κεντρικό θέμα - ο τύπος με το νεκρό παιδί - το βρήκα αρκετά βαρετό, καμία σχέση με το 1ο και το 2ο που μέχρι τελευταία στιγμή αναρωτιόσουν τι παίζει ... Γενικά θα της έβαζα ένα 7,5. Ενώ στις άλλες 2 από 10άρια! +1 εγώ πάντως κατάλαβα σχεδόν απο την αρχή που μπήκαν στο δωμάτιο ότι κάτι έτοιμαζε ο jigsaw στην αμάντα...:rolleyes: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 kai ego paidia eida simera tin tainia kai apogoiteutika. kamia shesi me ta proigoumena. apla ekanan mia arpahti ekmetaleuomenoi tin epituhia ton proigoumenon. pragmatika min pate na ti deite kata ti gnomi mou osoi den ti ehete dei, den axizei kai eidika ama den ehete dei ta duo prota apla xehaste to. ego perimena para tin oli tainia oti sto telos tha mou pesei to sagoni kato apo ti sovari anatropi alla agouria kai pernouse i ora kai anarotiomoun ti sto kalo tha ehoun skeftei pali. kai pira kai sto laimo tous filous mou, o enas ek ton opoion den eihe dei ta duo prota kai opos mpike stin aithousa etsi vgike. me liga logia ena drama pragmatika. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Θα μου εξηγήσει κάποιος ένα σημείο του ΙΙ που δεν κατάλαβα; :O Την μια βλέπουμε τον γιο του αστυνομικού να είναι μέσα στο σπίτι, και λίγο μετά τον βλέπουμε να βγαίνει από ένα χρηματοκιβώτιο. Το χρηματοκιβώτιο όμως ήταν στο δωμάτιο που ήταν μαζεμένοι και οι αστυνομικοί. Πως μεταφέρθηκε από το ένα μέρος στο άλλο; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Αυτό που βλέπαμε αρχικά, τον γιο του αστυνομικού μέσα στο σπίτι και τους υπόλοιπους, χρονικά στην ταινία είχε γίνει άλλη χρονική στιγμή. Που σημαίνει ότι αυτό που έβλεπαν οι αστυνομικοί στην τηλεόραση δεν ήταν live! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 re paidia pos sto kalo kruvoume to keimeno mas oste na to diavazoun autoi pou theloun? edo ka iora to psahno epeidi thelo na po kati kai mou ehoun spasei ta neura. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 re paidia pos sto kalo kruvoume to keimeno mas oste na to diavazoun autoi pou theloun? edo ka iora to psahno epeidi thelo na po kati kai mou ehoun spasei ta neura. Το κείμενο που θέλεις να κρύψεις, θα πρέπει να το βάλεις ανάμασα στο και στο [/spoiler ] χωρίς το κενό μετά το r. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 se euharisto file georgep800 loipon ti lete na ehei grapsei o jigsaw sto gramma pou afise gia tin amanta kai molis ekeini to diavase tarahtike? kai genika mou fenetai xehnate ena allo pou epezise apo tis dokimasies kai akomi den ehei fanei Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 ναι οντως ο γιατρος,αλλα δεν νομιζω οτι θα φανει σε καποια συνεχεια της ταινιας.αν και πιστευω οτι μετα απο το τελος που ειχε το 3 δεν θα εχει ποτε ξανα το ιδιο ενδιαφερον που ειχαν τα προηγουμενα saw Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 ναι οντως ο γιατρος,αλλα δεν νομιζω οτι θα φανει σε καποια συνεχεια της ταινιας.αν και πιστευω οτι μετα απο το τελος που ειχε το 3 δεν θα εχει ποτε ξανα το ιδιο ενδιαφερον που ειχαν τα προηγουμενα saw min xehnas pos to ptoma tou den upirhe pouthena oute mesa stin toualeta oute sto diadromo ara pisteuo pos o tupos zei kai kati paizei mazi tou. akoma me tin amanta opos eipa den mas edeixe ti tis eihe grapsei sto fakelo. pantos nai meta ton thanato tou jig den nomizo pos tha einai to idio Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Εγώ πάντως πιστεύω πως ο Jigsaw δεν θα σκότωνε ποτέ την Αμάντα. Με λίγα λόγια πιστεύω πως η Αμάντα ζει.Δεν είχα παρατηρήσει οτι δεν είδαμε τι έλεγε στο γράμμα...όντως σημαντικό στοιχείο Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Εγώ πάντως πιστεύω πως ο Jigsaw δεν θα σκότωνε ποτέ την Αμάντα. Με λίγα λόγια πιστεύω πως η Αμάντα ζει.Δεν είχα παρατηρήσει οτι δεν είδαμε τι έλεγε στο γράμμα...όντως σημαντικό στοιχείο mpa i amanta pethane file mou alla kaneis ena lathos, o jig den tin skotose tis edose tin epilogi ;) . kai exallou to aitiologisane kathos otan milage kai elege pos tha paixei ena paihnidi koitaze tin amnta kai ohi tin giatro ara i tha zouse i tha pethaine. episis kai mia alli leptomereia, i xanthia i vuzarou pou evlepe o jigsaw sta oramata tou pia itan? Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Το είδα και εγώ αλλά δεν μου άρεσε ιδιαίτερα! Βαρέθηκα μπορώ να πω... Καμία σχέση με τα δύο προηγούμενα, δυστυχώς! Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Το είδα και εγώ αλλά δεν μου άρεσε ιδιαίτερα! Βαρέθηκα μπορώ να πω... Καμία σχέση με τα δύο προηγούμενα, δυστυχώς! Θα συμφωνησω...:( Κ παρατηρω πως ως προς το μεγεθος, το SAW I > SAW II > SAW III Αληθεια μετα απο αυτο το τελος, πως θα ξεκινησει το 4?! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 για το τεταρτο μερος πραγματικα θα πρεπει ο σκηνοθετης να κανει την δουλεια που δεν εκανα σε ολα τα saw για να πετυχει η ταινια.αντε να δουμε γιατι αυτο το saw με απογοητευσε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Πηγα με παρεα να δω την ταινια, κ ενας πορωμενος φιλος μου με το Saw, στο 5λεπτο σκεφτηκε να την κανει....Πολυ κακια ρε παιδια ειχε η ταινια! :p :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Απογοητεύτηκα με τα αρνητικά σχόλια... :( Κρίμα και το περίμενα πως και πως... Είναι σίγουρο ότι θα βγει και 4; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Πηγα με παρεα να δω την ταινια, κ ενας πορωμενος φιλος μου με το Saw, στο 5λεπτο σκεφτηκε να την κανει....Πολυ κακια ρε παιδια ειχε η ταινια! :p :lol: Τι ακριβώς εννοείς "είχε πολύ κακια";; Το SAW είναι, όχι τα Στρουμφάκια! Δεν είναι χάλια, απλά σίγουρα δεν είναι όσο καλή ήταν η πρώτη και (κατ'εμέ) η δεύτερη! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Με την φραση "είχε πολύ κακια" εννοω πως το καναν χειροτερο σπλατερ κ απο το Hostel! Saw για μενα σημαινε ανατρεπτικο τελος/ ψυχολογικη βια κ οχι απαραιτητα αιμα/ avant-garde τεχνη! Στο Saw III στο 1ο 5λεπτο βλεπουμε 2 δοκιμασιες μαζι! Δεν λεω πως δεν ηταν καλη ταινια...αλλα σιγουρα δεν αγγιξε τα I & II! Ασε κ που με τον Τζεφ, η σειρα δοκιμασιων σε καθε δωματιο ειναι σαν το Fort Boyard! :p Αυτο που μου αρεσε υπερβολικα στην ταινια ειναι που δειχνει πως ετοιμαζουν τα "παιχνιδια" στο I, καθως κ το ωραιο τελος!Πολυ καλο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts