Jump to content

Saw Movies

DENIOR
 Κοινοποίηση

Ποια από τις ταινίες σας άρεσε περισσότερο;  

41 members have voted

1. 1. Ποια από τις ταινίες σας άρεσε περισσότερο;

• Saw (2004)
      33
    • Saw II (2005)
      3
    • Saw III (2006)
      4
    • Saw IV (2007)
      1
    • Saw V (2008)
      0
    • Saw VI (2009)
      0
    • Saw VII (2010)
      0

Recommended Posts

Na doyme tora posoi hthopoioi apo to SAW 1 tha lavoyn meros kai sto SAW 2....

Γιατί έμεινε και κανένας για να παίξει στο 2ο? :rolleyes:

Μμμμ καταλαβα ποιος θα ειναι στο Saw 2... :p

:lol: :lol: :lol:

Και κατι αλλο...καλο σεναριο δεν ειναι αυτο που σε βαζει να σκεφτεσαι επι ωρες τι εγινε,πως εγινε & γιατι εγινε,αλλα αυτο που τα εξηγει ολα ικανοποιητικα & δεν βασιζεται σε τυχαιες ανατροπες,για να κανει απλα εντυπωση... ;)

Εγώ προτιμώ ταινίες όπως το Saw, που αν και στο τέλος σου ξεκαθαρίζουν την υπόθεση, λόγω της έντασής τους και της μη αποκάλυψης πολλών στοιχείων της ιστορίας κατά το μεγαλύτερο μέρος τους, σε βάζουν να αναθεωρήσεις όλη την ιστορία μέσα από το πρίσμα των ανατρεπτικών αποκαλύψεων κατά το τέλος τους. Με λίγα λόγια τέτοιες ταινίες σου δίνουν στο τέλος τα κομμάτια που λείπουν από το παζλ της ιστορίας για να τα τοποθετήσεις εσύ ο ίδιος και να ανακαλύψεις ότι η εικόνα του παζλ δεν ήταν αυτή που φαινόταν ότι θα είναι... ;)

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

μα καλα αν καταλαβα καλα αυτη ηταν η πρωτη ταινια του σκηνοθετη?

Nαι. Το χω πει 2-3 φορές ήδη.

Επίσης να ξαναπώ, ότι το σενάριο ήταν επίσης δικό του σε συνεργασία με τον ηθοποιό που έκανε τον Άνταμ.

- σαφείς επηροες απο το αξεπεραστο "Δεκα Μικροί ΝΕγροι" της αγκάθα...-

Μάλλον 10 μικροί Ινδιάνοι... :cool:

Οταν λεω τυχαιες ανατροπες εννοω πως πολλα πραγματα δεν εξηγουνται ικανοποιητικα,με αποτελεσμα οθεατης να μην μπορει να καταλαβει ακριβως πχ.ολα τα κινητρα του δολοφονου,την επιλογη των θυματων κλπ.Επισης,ακομα & η περιβοητη ανατροπη του τελους καπου δε στεκει(εγραψαν καποιοι σε spoilers γιατι).

Μάλλον 10 μικροί Ινδιάνοι... :cool:

:offtopic: Το ιδιο ειναι.Το βιβλιο ειναι γνωστο ως Ten little Indians ή Ten little niggers ή Then there were none.Συνηθως αναφερεται ως Ten little Indians ή Ten little niggers ,με λιγο επικρατεστερη την πρωτη ονομασια.

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Nαι. Το χω πει 2-3 φορές ήδη.

Επίσης να ξαναπώ, ότι το σενάριο ήταν επίσης δικό του σε συνεργασία με τον ηθοποιό που έκανε τον Άνταμ.

αφου ηταν η πρωτη του φανταζομαι τι θα βγαλει ο μαγκας στο μελλον αψογος πραγματικα :D

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

kala τι ειναι αυτες οι μαυρες γραμμες που σας σκεπαζουν τα λογια και δεν βγαζω νοημα κανενα? καλα σοβαρολογειτε οτι ηταν τρομακτικη ταινια το σεβεν? για μενα δεν υπαρχει πιο τρομακτικο θριλερ απο το τζιπερς κριπερς καπως ετσι λεγεται με τον ανθρωποσατανονυχτεριδα που μυριζει τα θυματα του πριν τα κομματιασει...

μπρρρρ ανατριχιασα και μονο που το σκεφτομαι!

εμενα παλι δε με ανατριχιασε καθολου,κρυβουν τα λογια για να μην πουν τι γινεται στη ταινια και καταλαβουν αυτοι που δεν την εχουν δει.

αξιζει παντως δες το αν δε το χεις δει

Γιατί έμεινε και κανένας για να παίξει στο 2ο? :rolleyes:

Εγώ προτιμώ ταινίες όπως το Saw, που αν και στο τέλος σου ξεκαθαρίζουν την υπόθεση, λόγω της έντασής τους και της μη αποκάλυψης πολλών στοιχείων της ιστορίας κατά το μεγαλύτερο μέρος τους, σε βάζουν να αναθεωρήσεις όλη την ιστορία μέσα από το πρίσμα των ανατρεπτικών αποκαλύψεων κατά το τέλος τους. Με λίγα λόγια τέτοιες ταινίες σου δίνουν στο τέλος τα κομμάτια που λείπουν από το παζλ της ιστορίας για να τα τοποθετήσεις εσύ ο ίδιος και να ανακαλύψεις ότι η εικόνα του παζλ δεν ήταν αυτή που φαινόταν ότι θα είναι... ;)

Erxesai sta logia moy.Symfonoyme apolyta.Gia ton idio akrivos logo entyposiasthka apo thn tainia.

Emeinan arketoi hthopoioi gia na paiksoyn sto SAW 2.

Akoma kai o fotografos mporei na epizhsei.Den kseroyme oti pethane sta sigoyra...

καλα σοβαρολογειτε οτι ηταν τρομακτικη ταινια το σεβεν? για μενα δεν υπαρχει πιο τρομακτικο θριλερ απο το τζιπερς κριπερς καπως ετσι λεγεται με τον ανθρωποσατανονυχτεριδα που μυριζει τα θυματα του πριν τα κομματιασει...

μπρρρρ ανατριχιασα και μονο που το σκεφτομαι!

Ελπιζω να μη σοβαρολογεις εσυ για το τζηπερς κριπερς... :alien: :worry: δεν ηταν θριλερ,αλλα παρωδια και λιγο λεω(ασχετα αν η αρχικη ιδεα ηταν καλη)... ;)

Ελπιζω να μη σοβαρολογεις εσυ για το τζηπερς κριπερς... :alien: :worry: δεν ηταν θριλερ,αλλα παρωδια και λιγο λεω(ασχετα αν η αρχικη ιδεα ηταν καλη)... ;)

και ομως... δεν κανω πλακα!

εχω δει οτι θριλερ κυκλοφορει στα βιντεοκλαμπς και δεν εχω τρομαξει πιο πολυ απο το συγκεκριμενο..

και ειδικα στο νουμερο1,το 2 δεν ηταν τοσο :cry:

Εγώ θα πάω να το δω αύριο αν με αφήσουν να μπω(αλλα στα village Παγκρατίου πάντα σε αφήνουν) :) ....Φοβάμαι λίγο αλλά δεν πειράζει,θάρρος!Ελπίζω μόνο σε καμία τρομαχτική σκηνή να μην φωνάξω :w00t: και γίνω ρεζίλι( δυστυχώς το έχω πάθει αυτό μία φορά :w00t: )

αντε δες το Monica και πες μας τη γνωμη σου οσο για το αν φωναξεις μην φοβασαι δεν ειναι ρεζιλικι αυτο,εγω στην αιθουσα που ημουν 2 κοπελες ουρλιαξαν σε μια φαση αλλα κανεις δε γελασε.

Γι αυτό δεν πρέπει να αφήνουν ανήλικα άτομα να μπαίνουν.

Πρέπει να απαγορεύεται η είσοδος σε άντρες κάτω των 20 και γυναίκες κατω των 22.

kala τι ειναι αυτες οι μαυρες γραμμες που σας σκεπαζουν τα λογια και δεν βγαζω νοημα κανενα?

Spoiler tag :!:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=64338

Εγώ θα πάω να το δω αύριο αν με αφήσουν να μπω(αλλα στα village Παγκρατίου πάντα σε αφήνουν) :) ....Φοβάμαι λίγο αλλά δεν πειράζει,θάρρος!Ελπίζω μόνο σε καμία τρομαχτική σκηνή να μην φωνάξω :w00t: και γίνω ρεζίλι( δυστυχώς το έχω πάθει αυτό μία φορά :w00t: )
Κανονικα απαγορευεται κατω απο 17...βεβαια αν εχεις δει πολλα θριλερ αυτο δεν προκειται να σε τρομαξει,απλα θα αηδιασεις λιγο σε 1-2 σκηνες... ;)

Τελικά άλλαξα γνώμη,και δεν θα δω το Saw γιατί φοβάμαι ακόμα κι αν έχω δει πολλά θρίλερ :O ...Θέλω όμως να δω το Λευκό Θόρυβο ή όπως αλλιώς λέγεται γιατί μπήκα στο village.com και διάβασα την υπόθεση του Saw και ανατρίχιασα.Η περίληψη του Λευκού Θορύβου δεν με φόβισε και πολύ :rolleyes:

Η υποθεση του Λευκου Θορυβου ειναι πολυ πιο τρομακτικη,αν βεβαια τα πιστευεις αυτα.Εμενα το τρεηλερ που ειδα με τρομαξε περισσοτερο απ'ολο το saw... :alien: :cry:

Monica μ'αρέσει η υπογραφή σου !! Ως τώρα δεν είχα ξεκαθαρίσει τα λόγια και τώρα πλέον μπορώ να πω ότι έχουν φάση ;) ΤΗΑΝΧ...

P.S. Αν θες να τρομάξεις περισσότερο με το WHITE NOISE μπες στο http://www.AAEVP.com και διάβασε για την έρευνα που κάνουν και τι έχουν βρει...

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

καλά απίστευτη ταινία!την λατρεύω!σκηνοθεσία,φωτογραφία,σενάριο όλα τέλεια.από τα λίγα θρίλερ που μου άρεσαν τόσο πολύ..

όσο για το τέλος..ούτε που το φανταζόμουν.τέλειο!

όταν είδα το τρέιλερ λέω καλά άλλη μια ταινία απάτη από αυτά τα θρίλερ

σε στυλ παιχνίδι που παίζουν άπειρα στα βιντεοκλαμπ και τα βλέπεις

και μετά δε θυμάσαι ποιό ήταν ποιό και τι γινόταν,αλλά ευτυχώς καμία σχέση.

http://tinypic.com/m7e35j.jpg

καλά απίστευτη ταινία!την λατρεύω!σκηνοθεσία,φωτογραφία,σενάριο όλα τέλεια.από τα λίγα θρίλερ που μου άρεσαν τόσο πολύ..

όσο για το τέλος..ούτε που το φανταζόμουν.τέλειο!

όταν είδα το τρέιλερ λέω καλά άλλη μια ταινία απάτη από αυτά τα θρίλερ

σε στυλ παιχνίδι που παίζουν άπειρα στα βιντεοκλαμπ και τα βλέπεις

και μετά δε θυμάσαι ποιό ήταν ποιό και τι γινόταν,αλλά ευτυχώς καμία σχέση.

φοβερη ετσι???καλα κανεις δε περιμενε τετοιο τελος :)

καλά μιλάμε,όλα τα λεφτά η ταινία.απο την αρχή ως το τέλος. σαδιστική ,no splatter, φοβερό σενάριο,καλή ερμηνεία,αγωνία απο το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό με το τέλος ,όχι απλώς απίθανο αλλά μαγικό θα έλεγα.όποιος δε την είδε γρήγορα...........

φοβερη ετσι???καλα κανεις δε περιμενε τετοιο τελος :)

ναι τέλειο!εντελώς άσχετο!μόλις τελείωσε η ταινία ευχόμουν να μη την είχα δεί για να την ξαναδώ..

http://tinypic.com/m7e35j.jpg