pan82 Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Οι σκηνές θανάτου είναι ένα κλικ πιο κάτω κατ εμέ αλλά η ταινία σίγουρα αξίζει. 7/10 Eυτυχώς για μένα γιατί κι αυτοί οι συνεχείς θάνατοι και όλοι πιο αηδιαστικοί στο προηγούμενα δύο saw είχαν απομακρύνει τη ταινία από το πραγματικό της σκοπό και την είχαν κάνει καθαρά splatter κάτι που δεν ήταν το saw από την αρχή. Το πέντε μου άρεσε αρκετά, δεν είναι συνεχώς σκηνές με το πως σκοτώνονται αλλά προχώραγε η δράση. Το τέλος συγκλονιστικό και πλέον περιμένουμε το 6 να κλείσει το στορυ, το φτιάξανε έτσι που σε χει αφήσει σε σημείο να θες οπωσδήποτε να δεις και το επόμενο. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Για μένα (μετά και το 5) πάει ως εξής: Saw > Saw 2 > Saw 4/5 > Saw 3 Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 ειδα το 5 ,αρκετα καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 το ειδα κι εγω χτες και για να πω την αληθεια δεν τρελαθηκα κιολας. ευκολο σεναριο=νεα ταινια.ξαφνικα μας πεταει στην μεση εναν αστυνομο που και καλα βοηθουσε στο θεμα απο το 2 αν θυμαμαι καλα κι επειτα. μετριο οποτε.για σινεμα σιγουρα οχι.καμια ανατροπη,ευκολο τελος.αντε να δουμε και το 6,ελπιζω να το μαστορεψουνε καλα για το φιναλε. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 μολις το ειδα και γω! καλη ταινια, η οποια λυνει αρκετες αποριες απο τα προηγουμενα, αλλα δημιουργει νεες.... αντε να δουμε και το 6, το οποιο λογικα θα ειναι και το τελευταιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 εμενα βασικα αυτο που με κανει να εχω περιεργεια ειναι το τι εχει το κουτι μεσα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 ειναι ενα θεματακι το κουτι... τι να ειχε μεσα?καποια σχεδια για παγιδα ισως? ή καποια χαρτια των επομενων θυματων?ελπιζω να το μαθουμε στο 6 και οχι στο 7 ή 8... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 παντως αν το 6 ειναι και το τελευταιο της σειρας τοτε θα πρεπει να εχει και μεγαλυτερη δαρκεια ωστε να μας λυσει ενα ενα τον καθε γριφο που κρυβεται απο καθε ταινια της σειρας. σιγουρα ομως θα ναι αι το τελευταιο?αν ναι τοτε περιμενω αξιοπρεπες the end. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 εμενα βασικα αυτο που με κανει να εχω περιεργεια ειναι το τι εχει το κουτι μεσα. Όλο το jigsaw πακετάκι. Την κούκλα,τα σχέδια για τις επόμενες κινήσεις κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrYannisK Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 μπα δεν ειναι κατι απλο το κουτι. εγω πιστευω πως ειναι κατι για το οποιο ξερει η γυναικα του γιατι οταν το ανοιξε σαστισε και δεν φανηκε να μεν ξερει τι ειναι αλλα πως ξερει τι ειναι και τι πρεπει να κανει. πιστευω ειναι κατι που την ενοχοπιει. ισως τελικα αποκαλυφθει πως αυτη ηταν πισω απο ολα αυτα. αυτο θα ηταν το ποιο ανατρεπτικο σεναριο καθως μεχρι τωρα ολα ανατραπηκαν εκτος απο το οτι απο την αρχη ο αντρας της ηταν πισω απο ολα. οποτε τι ανατροπη θα ηταν αν μαθαιναμε στο τελος πως η γυναικα του ηταν πισω απο ολα! τωρα αυτο το σεναριο μου ερχεται στο μυαλο αλλα οταν προτοειδα τη σκηνη, πιστεψα πως μεσα θα εχει ενα κεφαλι... παντως οταν ειδα το 1ο saw , τοτε μολις βγηκα απο την αιθουσα, ειπα πως αυτη την ταινια πρεπει να την δουν ολοι και πωα αξιζει πολυ παρολο το χαμηλο μπατζετ που ειχε και τα φτωχα σκηνικα. το σεναριο ηταν τελειως τρελο. δε μου την προτεινε κανεις αλλα μολις ειδα το τρειλερ πιστεψα πως αξιζει να την δω. την ειδα και την θεωρησα πως θα αφησεθι εποχη. δικαιωθηκα. γενικα εχω ενα χαρισμα να το πω? να καταλαβαινω ποια ταινια θα πουλησει, ποιο τραγουδι θα πουλησει κτλ. τα CD που φτιαχνω τα ζητανε ολοι οι φιλοι οταν τα ακουσουν λογω των επιλογων μου που τους αρεσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Είναι κληρονομικό; Να έρθω να μου πεις το φλυτζάνι; :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Δε βλεπω πολυ κινηση.. Θυμαμαι στο Saw II και Saw III καναμε τρελες συζητησεις και τεραστια ποστς! Τεσπα στο θεμα μας τωρα. Ρε παιδια με λιγα λογια μας λεει οτι ο χοφμαν πρωτος εκανε παγιδα και εφτιαξε αυτη τη μασκα; ο jigsaw εμαθε απο αυτον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Πότε ειπώθηκε αυτό; Φυσικά και όχι! Ο Hoffman ήταν και αυτός "μαθητής" του Jigsaw, όπως και η Amanda. Προσωπικά πάντως, θα προτιμούσα να γύριζε η Amanda και να διώχνανε τον Hoffman. Μα καλά πιο αντιπαθητικό ηθοποιό δεν μπορούσανε να βρουνε;; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanna19 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 καλημερα!απο οτι θυμαμαι γιατι εχει κ καιρο που το ειδα ο hoffman αντεγραψε τον jigsaw για να σκοτωσει τον φιλο της αδερφης του με σκοπο οι υποψιες να πεσουν κατευθειαν στον jigsaw ωστε να μην ανακαλυψουν πως το εκανε αυτος...να δουμε τι θα ειναι κ το 6....αν κ αρχισα να το βαριεμαι...τον σεπτεμβριο θα βγει στο cinema??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 Δλδ ποιες παγιδες ειδε και τον αντεγραψε; Αφου χρονολογικα μονο τον cecil ειχε σκοτωσει. Ολες τισ υπολοιπες απο το saw1 τις κανει σε συνεργασια με τον hoffman. Επισης στη πρωτη παγιδα που ειχε φτιαξει ο jigsaw στον cecil δε ειχε ουτε βιντεο, ουτε μασκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanna19 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 κι εγω οταν το ειχα δει τις ιδιες αποριες περιπου ειχα κ δεν τα πολυκαταλαβα ολα....αυτες τις αποριες μονο ο σεναριογραφος μπορει να τις λυση μαλλον.....:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Αν θέλετε να δείτε την νέα ταινία στον cinema οπωσδήποτε πάτε σε ημέρα με χαμηλό εισιτήριο αλλιώς dvd και πολύ είναι.... Εαν η πρώτη ταινία ήταν 10/10 αυτή ειναι 4/10 Τα χειρότερα 8 ευρώ που έχω δώσει ποτέ για κινηματογράφο :(:( Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Mόνο το πρώτο είδα στο cinema. Τα υπόλοιπα μόνο σε DVD, όπως θα κάνω και με το 6ο. Χθες βγήκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Κι εγώ, μέχρι το τρίτο άντεξα, μετά το βαρέθηκα τρελλά. Νομίζω πως το τελευταίο (πριν το φετινό), ούτε σε DVD δεν μπήκα στον κόπο να το δώ... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Αν θέλετε να δείτε την νέα ταινία στον cinema οπωσδήποτε πάτε σε ημέρα με χαμηλό εισιτήριο αλλιώς dvd και πολύ είναι.... Εαν η πρώτη ταινία ήταν 10/10 αυτή ειναι 4/10 Τα χειρότερα 8 ευρώ που έχω δώσει ποτέ για κινηματογράφο :(:( Δεν ήταν ωραία; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 την ειδα χθες και ξενερωσα την ζωη μου!! σε ολο το εργο πανω απο τα κεφαλια τους φαινοντουσαν τα μικροφωνα!! ελεος αν ειναι δυνατον κανεις δεν τα ειδε πριν βγει στο σινεμα η ταινια? τα προσεξε κανεις σας? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 την ειδα χθες και ξενερωσα την ζωη μου!! σε ολο το εργο πανω απο τα κεφαλια τους φαινοντουσαν τα μικροφωνα!! ελεος αν ειναι δυνατον κανεις δεν τα ειδε πριν βγει στο σινεμα η ταινια? τα προσεξε κανεις σας? και στο 5 το ιδιο γινότανε :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 ηταν λες και κοιταζες τα γυρισματα της ταινιας και οχι την ιδια την ταινια. γιατι συμβαινει αυτο ξερει κανεις? δεν το χω ξαναδει Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 ηταν λες και κοιταζες τα γυρισματα της ταινιας και οχι την ιδια την ταινια. γιατι συμβαινει αυτο ξερει κανεις? δεν το χω ξαναδει η αληθεια ειναι οτι το εχω προσεξει παρα πολλες φορες να φαίνεται το μπουμ....αλλα σε ελληνικες σειρες... :) σε ξενες παραγωγες ελαχιστες φορες... βεβαια αυτο ειναι το ελαχιστο....η ταινια ηταν μαπα απο μονη της οποτε δεν την χαλασε αυτη η λεπτομέρεια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Μάπα μόνο το 1 και το 2 άξιζαν τελικά...:mad: Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts