libido Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 παιδιά έχω απορία. λοιπόν μόλις τελείωσα το saw I. πείτε μου τί παθαίνει ο ιατρός που έχει φύγει και υποσχέθηκσε στον άλλον οτι θα γυρίσει; έχω δει το ΙΙ+ΙΙΙ. αλλά δεν θυμαμαι κάτι σχετικό. Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 παιδιά έχω απορία. λοιπόν μόλις τελείωσα το saw I. πείτε μου τί παθαίνει ο ιατρός που έχει φύγει και υποσχέθηκσε στον άλλον οτι θα γυρίσει; έχω δει το ΙΙ+ΙΙΙ. αλλά δεν θυμαμαι κάτι σχετικό. Στην τρίτη ταινία αποκαλύπτεται πως έχει πεθάνει από ασφυξία,καθώς η Αμάντα του πέρασε μία σακούλα γύρω από το κεφάλι του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 oute to imdb leei kati gia prequel... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 η φάση είναι ότι δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτα ακόμα... μα απολύτως τίποτα.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 η φάση είναι ότι δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτα ακόμα... μα απολύτως τίποτα.. Φυσιολογικό είναι αυτό νομίζω. Και πέρυσι αν θυμάμαι καλά η πλοκή αποκαλύφθηκε Μάιο με Ιούνιο. Τότε εξάλλου ολοκληρώνεται και το γράψιμο του σεναρίου και ξεκινάνε τα γυρίσματα. ;) Edit: Ούτε εγώ θα ήθελα να είναι prequel. Προτειμώ sequel με flashbacks όπως ήταν και οι 3 προηγούμενες ταινίες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Στην τρίτη ταινία αποκαλύπτεται πως έχει πεθάνει από ασφυξία,καθώς η Αμάντα του πέρασε μία σακούλα γύρω από το κεφάλι του. αααντεεεε την θυμαμαι την σκηνη! και να σου πω μανάρι μου! τον πετυχαίνει με το που βγαίνει έξω από το δωμάτιο με τα πλακάκια και σέρνετε; και ο άλλος μέσα από τί πεθαίνει; Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Από φυσικό θάνατο. αφού είδαμε το πτώμα του στο τέλος του 2 Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Από φυσικό θάνατο. αφού είδαμε το πτώμα του στο τέλος του 2 ευχαριστώ καλέ μου! δεν το θυμόμουνα! Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 no problem :) Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 tha perimenoume diladi na apokalifthi to senario Iounio?:cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Εγω πιστευω οτι θα ειναι και sequel και prequel.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Μπερδευτηκατε μου φαινεται. Απο ασφυξια με την σακουλα πεθαινει ο Ανταμ. Ο Γιατρος δεν ξερουμε. Και υποψιαζομαι οτι θα εχει ζησει εφοσον κερδισε το παιχνιδι. Θα το δουμε στο 4ο επεισοδιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Εγω πιστευω οτι θα ειναι και sequel και prequel.. That's what I said! :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Γιατί το SAW3 τί ήταν ? δεν ήταν και απο τα 2 ? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Εγω πιστευω οτι θα ειναι και sequel και prequel.. diladi??:wacko: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 δηλαδή όπως ήταν το 3! που έδειχνε και σκηνές απο πρίν το 1 Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Μπερδευτηκατε μου φαινεται. Απο ασφυξια με την σακουλα πεθαινει ο Ανταμ. Ο Γιατρος δεν ξερουμε. Και υποψιαζομαι οτι θα εχει ζησει εφοσον κερδισε το παιχνιδι. Θα το δουμε στο 4ο επεισοδιο.. άρα στο τέταρτο θα δούμε τί θα γίνει με τον μπαμπά τζεφ, την κόρη του και τον ιατρό που κατάφερε να ξεφύγει από το πρώτο. μάλιστα! Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Tobin Bell's apparently been saying that he's signed on for both SAW IV and SAW V with the folks over at Bloody Disgusting revealing that there's already multiple writers working on story arcs for a fourth and possibly fifth installment. Okay, I do believe they could carry this one off, but they have to keep it fresh, and by that I do not mean just throwing in new fiendish traps. They have to think of some unique hooks for why it all keeps going and what end game there might be. Of course you're talking to someone who hasn't even seen the second one yet...so what do I know. Could they pull this off for another two films? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Okay, I do believe they could carry this one off, but they have to keep it fresh, and by that I do not mean just throwing in new fiendish traps. They have to think of some unique hooks for why it all keeps going and what end game there might be. Of course you're talking to someone who hasn't even seen the second one yet...so what do I know. Could they pull this off for another two films? H αλήθεια είναι πως κινδυνεύουν να το καταστρέψουν εντελώς συνεχίζοντας να βγάζουν όλο και περισσότερα sequels. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, ίσως τα καταφέρουν πολύ καλά και μας εκπλήξουν. Ώσπου να δω την 4η ταινία πάντως, δεν θα είμαι αρνητικός. diladi?? :wacko: :blink: Γιατί το SAW3 τί ήταν ? δεν ήταν και απο τα 2 ? Είπαμε, μάλλον θα είναι sequel με flashbacks όπως ήταν και οι 3 προηγούμενες ταινίες! Ή όπως το είπε διαφορετικά ο φίλος Lux, και sequel και prequel. Αυτό εννοούσε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Tobin Bell's apparently been saying that he's signed on for both SAW IV and SAW V with the folks over at Bloody Disgusting revealing that there's already multiple writers working on story arcs for a fourth and possibly fifth installment. Προσωπικά το βρίσκω δύσκολο να κρατήθει το ίδιο επίπεδο και σε πέμπτη ταινία... Okay, I do believe they could carry this one off, but they have to keep it fresh, and by that I do not mean just throwing in new fiendish traps. They have to think of some unique hooks for why it all keeps going and what end game there might be. Of course you're talking to someone who hasn't even seen the second one yet...so what do I know. Could they pull this off for another two films? Φυσικά και θα πρέπει να δαιτηρηθεί «φρέσκια» η σειρά, με νέες ιδέες κλπ. Αν το καταφέρουν μπράβο τους, ας κάνουν και SAW 27. Αλλά αν όχι, καλύτερα να μείνουν στα 4... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 ta ala 3 mou areasn poli elpizo kai ayto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 δεν μπορω να πω οτι μαγνητιστηκα ουτε εγω ουτε και η παρεα μου απο την αρχη της ταινιας.ηταν αρκετα χαλαρη μπορω να πω μεχρι ενα σημειο,ευτυχως την εσωναν 3-4 καλες φασεις. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=19361 Tobin Bell, Oren Koules Tease Saw IV Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=19361 Tobin Bell, Oren Koules Tease Saw IV Α, τελικά θα αναμειχθούν και στην 4η ταινία οι Leigh Whannell (εν μέρη βέβαια) και Darren Lynn Bousman! Καλό αυτό. Αυτό που με ανησύχησε περισσότερο είναι η απάντηση του Koules στην ερώτηση για πόσο ακόμη θα συνεχίσουν να βγαίνουν ταινίες Saw: "Until people stop going." Μ'αυτή τη λογική προβλέπεται να βγουν 6-7 sequels ακόμη κ ο κίνδυνος να καταστρέψουν ό,τι κατάφεραν να χτίσουν στις πρώτες ταινίες κι αυτό θα'ταν κρίμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slide13 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Το ειδα κ εγω.. Δεν λεω, μ'αρεσε, αλλα οχι σαν τα αλλα 2.. Λοιπον..Οι δοκιμασιες του Jeff μου φανηκαν πολυ αφελεις, απ'τη στιγμη που δεν προοριζονταν για τον ιδιο, αλλα για ατομα που συνδεονταν με το φονο του γιου του..Κ δεν μου φαινεται τοσο λογικο να εχει τοση οργη για τον μαυρουλη τον φοιτητη..Πιστευω πως σε αυτες τις περιπτωσεις το κυριαρχο συναισθημα ειναι η θλιψη, παρα η οργη..Κ ενταξει, δεν τον παρατησε εκει και εφυγε, εβαλε τα κλαματα και φαινοταν ετοιμος να δεχτει τις συνεπειες.. Περισσοτερο θα ενιωθε τυψεις που δεν θα εσωζε καποιο ανθρωπο που χρειαζοταν βοηθεια, οχι οτι θα αμφιταλαντευοταν επειδη ηταν ο δικαστης ή ο μαρτυρας ή ο "δολοφονος" του παιδιου του..Ενταξει τωρα.. Αλλα αφου δεν ηταν για εκεινον η δοκιμασια, οκ! Καλησπερες! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Tzitzikos the cat.!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts