Lux Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 δες την ταινια :p εκει βαραει τον φωτογραφο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Συμφωνω με Denior το 2 χρειαστηκε να το δω δυο φορες για να καταλαβω τι ακριβως εγινε>Κι καποιοι που το συζηταω ακομη ψαχνουν ν βρουν τι εγινε:lol: :lol: . Το 1 ηταν πολυ μακαβριο σε καποιες σκηνες οσοι το χουν δει καταλαβαινουν που αναφερομαι ασε που εμπλεκονταν κι ασχετα ατομα που δεν του φταιγαν σε τπτ του jigsaw.:mad: καλα η αληθεια ειναι οτι την πληρωσαν και αθωοι,ομως ηταν αρχη κι οπως και να το κανουμε ηταν το καλυτερο.το 2 σαφως ηταν πιο καλογυρισμενο και γενικα σαν ταινια ειχε πιο ομαλη πλοκη,οχι ομως και τοσο ανατρεπτικο οσο το 1.γιατι?γιατι με το που ειδα την amanda στην ταινια κατι δεν μου κολλησε.λιγη πονηρια να χει κανεις θα το καταλαβει οτι κατι δεν πηγαινε καλα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 αχ δεν τα βλέπω με την σειρά ξεκίνησα το 2 αυτό κατέβηκε. το 1 έχει ψωμί ακόμη. καλά δεν είναι για εμένα αυτά! επίσης το βλέπω στο γρήγορο. αλλά έχω εντύπωση οτι λέει καλά λογάκια! δηλαδή αυτά που λέει ο καρκινοπαθείς για την ζωή και τον θάνατο! είναι ψαγμένα! παιδιά αν δεν καταλάβω θα σας ενημερώσω και περιμένω Pm! λοιπόν τελείωσε το 2 και έχω απορία. ο μπαμπάς ο μπάτσος τί θα απογίνει; Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Ελπιζω μονο να μην τα εγραψα τζαμπα! Μονο σε εμενα αρεσε το εργακι; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 makari na exoume ena anatreptiko telos opos to saw 1!:ninja: :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Ρε παιδιά όλα είχαν ανατρεπτικό τέλος.Απλά στα 2&3 το περιμέναμε ότι θα είναι "κάπως" το τέλος και γι'αυτό δεν "φάνηκε" τόσο ανατρεπτικό...Το ότι δεν φάνηκε όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 λοιπόν είδα και το τρία. το ένα ακόμη. συγγνώμη που θα το πω αλλά με το που τελείωσε ρεύτικα! το λοιπόν! τον μπάτσο τον σκότωσε η αμάντα; πολύ σκοτάδι και δεν κατάλαβα, καλα ε; έτσι και ακολουθήσει ο τζεφ με την κόρη του την ιστορία του καρκινοπαθή με της αμάντα, θα είναι ξενέρωτοοοο! πότε έρχεται το επόμενο; Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 λοιπόν είδα και το τρία. το ένα ακόμη. συγγνώμη που θα το πω αλλά με το που τελείωσε ρεύτικα! Συγγνώμη που θα το πω και εγώ, αλλά τι ακριβώς θες να πεις, γιατί δεν πολυβγάζει νόημα το post σου. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Ρε παιδιά όλα είχαν ανατρεπτικό τέλος.Απλά στα 2&3 το περιμέναμε ότι θα είναι "κάπως" το τέλος και γι'αυτό δεν "φάνηκε" τόσο ανατρεπτικό...Το ότι δεν φάνηκε όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι... pisatevo pos to telos tou saw 1 itan to kalitero:) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 αν διάβαζες και παραπάνω θα καταλάβαινες! λοιπόν είδα το sawII+III. το Ι δεν το είδα ακόμη, επίσης πολύ αίμα φτύνανε κλπ και αναγούλιασα! ερώτηση το τέταρτο πότε βγαίνει; Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 έχω απορία. στην ΙΙΙ πεθαίνει ο μπάτσος; που ειναι ηδη απο την προηγουμενη ταινια κλεισμενος; δεν καταλαβα, ητανε σκοτεινη. εκει που εινια ξωπισω απο την αμαντα και τον χτυπάει, τί γίνεται; επίσης έχω απορία. λέτε να ακολουθήσει το έργο του jigsaw+αμάντας, ο τζεφ με την κόρη του; Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 αν διάβαζες και παραπάνω θα καταλάβαινες! λοιπόν είδα το sawII+III. το Ι δεν το είδα ακόμη, επίσης πολύ αίμα φτύνανε κλπ και αναγούλιασα! ερώτηση το τέταρτο πότε βγαίνει; Φέτος το Φθινόπωρο αν δεν κάνω λάθος... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 έχω απορία. στην ΙΙΙ πεθαίνει ο μπάτσος; που ειναι ηδη απο την προηγουμενη ταινια κλεισμενος; δεν καταλαβα, ητανε σκοτεινη. εκει που εινια ξωπισω απο την αμαντα και τον χτυπάει, τί γίνεται;Τον σκοτωνει. επίσης έχω απορία. λέτε να ακολουθήσει το έργο του jigsaw+αμάντας, ο τζεφ με την κόρη του;Αυτο αποκλειεται. Δες τι γραφω στο πανω post μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 αν διάβαζες και παραπάνω θα καταλάβαινες! λοιπόν είδα το sawII+III. το Ι δεν το είδα ακόμη, επίσης πολύ αίμα φτύνανε κλπ και αναγούλιασα! ερώτηση το τέταρτο πότε βγαίνει; δεν χρειάζεται να δείς το 1 έχεις χαλάσει ήδη το τέλος με το να δείς το 2 κ 3..:rolleyes: Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 οκ LUX! τώρα το καταλαβα! και εγώ αυτό σκέφτηκα! πότε θα έρθει η τέταρτη ταινία; Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Συγκριτικα με το 2,το 3 ηταν καλυτερο.Το 1 για μενα ηταν το κορυφαιο. Βεβαια ειναι και να σου αρεσουν τετοιου ειδους εργα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 episimo site http://www.officialsaw.com/index2.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 makari na exoume ena anatreptiko telos opos to saw 1!:ninja: :ninja: δεν περιμενω κατι τετοιο,αυτα 1 φορα γινοντε:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 δεν περιμενω κατι τετοιο,αυτα 1 φορα γινοντε:) Για την ακρίβεια δύο φορές.Δεν ξεχνιέται τόσο εύκολα το φινάλε του SAW 2 :cool: . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Εγω στο saw2 εμεινα μλκς παντως..!! Δε θα το ξεχασω ποτε.. Ελεγε μια "ψευτικη" αληθεια ο jigsaw στον Μαθιους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 gia ellada xeroume pote tha erthi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 episimo site http://www.officialsaw.com/index2.html nop.. this is : http://www.sawmovie.com/site.html Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Saw 4 Coming Halloween 2007 SAW III opened to a $34.3 million weekend, the biggest debut weekend for the franchise. Because of the growing success of the Saw franchise, Lionsgate Films plans to add more films to the SAW series beginning with SAW IV in October 2007. "The entire Lionsgate team has displayed boundless creativity, energy and marketing savvy, and they have been key to the success of this franchise. And there is still a lot of life in the SAW franchise," SAW producers Mark Burg and Oren Koules of Twisted Pictures said. "Writers have been hired and work is underway on SAW IV, which will continue the SAW reign of terror for Halloween 2007 ... After all, legends never die." The opening weekend for SAW III also gave Lionsgate its highest-grossing weekend in its history. The previous record was held by SAW II which took in $31.7 million on its opening weekend. "As a filmmaker and horror fan, it's been amazing to helm both of these films, SAW II and SAW III. This premise and franchise have so much substance to them, and with the devotion of the fans it is even more important that the SAW series continues," SAW III director Darren Lynn Bousman said. "We came up with a lot of great ideas and threads while making SAW III, and fortunately we were able to turn those ideas into individual scenes that perpetuate the SAW themes and motifs. Now that we've laid the groundwork for future SAW chapters, I'll hand off the filmmaking baton and look forward to next Halloween and another Jigsaw fix." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 ..and another Jigsaw fix??? prequel μου μυρίζει... Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 ..and another Jigsaw fix??? prequel μου μυρίζει... prequel de nomizo:worry: :worry: kai oute thelo:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts