Jump to content

Επιλογή κινητού

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σαν καινούριος στο forum θα ήθελα μια βοήθεια από κάποιον για την επιλογή κινητού. Ψάχνω για κινητό με καλή κάμερα και οθόνη αρκετά καλή τουλάχιστον 5.2 ή και μεγαλύτερη μιας και προέρχομαι από lg g3. Ψάχνοντας βρήκα το moto x style και το lg g5 se που σε τιμή είναι το ταβάνι που μπορώ να φτάσω. Αν μπορεί κάποιος να μου πει μια γνώμη γι αυτά ή και να προτείνει κάτι άλλο ίσως καλύτερο σε αυτή την τιμή θα ήταν πολύ χρήσιμο. Ευχαριστώ!!!

Σε αυτά τα χρήματα αν σε ενδιαφέρει η κάμερα και αγορά από Ελλάδα, το g5 είναι από τις καλύτερες επιλογές. Από εκεί και πέρα τίμια επιλογή από Ελλάδα είναι το huawei honor 6x. Το moto x Επίσης καλή επιλογη, απλά είναι πλέον μοντέλο 2τιας. Αν όμως παίρνει αναβαθμίσεις, τότε είναι οκ.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

ευχαριστώ απλά έχω ακούσει διάφορα για την οθόνη του g5 se και δε ξέρω τι παίζει ακριβώς. Όσο για το x style το ξέρω ότι είναι παλιό γι αυτό και ρώτησα αν αξίζει η αγορά του αυτή τη στιγμή σε σύγκριση με κάτι άλλο... Για τα p9 και honor 8 καμιά γνώμη??? Σε σύγκριση πάντα με την οθόνη και την κάμερα τους... Ευχαριστώ.

Το ειχα προσφατα το moto x style. Ο ηχος, η οθοναρα και η ποιοτητα κατασκευης που εχει ανηκουν στη κορυφαια κατηγορια ανεξαρτητως χρηματων ή παλαιοτητας. ;) Επιπλεον ειναι ταχυτατο και παροτι εχει τον 808 δεν εχει καθολου throttling (εχει βαλει καλη ψυξη η moto). Σε σχεση με το g5 se μονο στη καμερα υστερει. Εδω θα δεις μερικα δειγματα που χω τραβηξει με το moto x style. Moto X style samples

Ο μονος λογος που το εδωσα ηταν οτι εχω μαθει σε μεγαλες αυτονομιες. Στα αρνητικα του γενικοτερα θα βαζα

- ελλειψη δαχτυλικου που καλυπτετε απο το γεγονος οτι με το που περασεις το χερι πανω απο την οθονη ή το σηκωσεις απο το τραπεζι, αναβει.

- δεν εχει led αλλα αντι αυτου αναβοσβηνει περιοδικα η οθονη με την ειδοποιηση που εχεις για τα επομενα λεπτα. (μετα σταματαει αλλα με ενα νευμα στην οθονη αναβει και τις βλεπεις ευκολα)

- μικρη αυτονομια (καπου 3,5 ωρες ανοιχτης οθονης μου βγαζε). Φυσικα και το g5 se αλλα και το g3 που ειχες παρομοια αυτονομια εχουν (αν και μαλλον το δικο εχει μικροτερη λογω φθορας).

Για το g5 ενεχει ενα ρισκο για image retention. Και το χειροτερο ειναι οτι δεν το επισκευαζει η lg (λεει οτι ειναι χαρακτηριστικο της οθονης). Οποτε ψαξε λιγο να δεις τι ειναι πρωτα και αναλογως αποφασιζεις.

Edited by Antretng

ευχαριστώ απλά έχω ακούσει διάφορα για την οθόνη του g5 se και δε ξέρω τι παίζει ακριβώς. Όσο για το x style το ξέρω ότι είναι παλιό γι αυτό και ρώτησα αν αξίζει η αγορά του αυτή τη στιγμή σε σύγκριση με κάτι άλλο... Για τα p9 και honor 8 καμιά γνώμη??? Σε σύγκριση πάντα με την οθόνη και την κάμερα τους... Ευχαριστώ.

Αν είναι μέσα στο budget σου τα p9 και το honor 8, εννοείται ότι είναι άριστες επιλογές. Εγώ ανάμεσα στα 2 προσωπικά προτιμώ το p9. Η κάμερά του πολύ καλή και η οθόνη του επίσης θα σε ικανοποιήσει, ενώ θα έχεις εγγύηση 3 χρόνια. Σε σχέση με το g3 που έχεις, η αναβάθμιση θα είναι σημαντική σε όλους τους τομείς.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Αν είναι μέσα στο budget σου τα p9 και το honor 8, εννοείται ότι είναι άριστες επιλογές. Εγώ ανάμεσα στα 2 προσωπικά προτιμώ το p9. Σε σχέση με το g3 που έχεις, η αναβάθμιση θα είναι σημαντική σε όλους τους τομείς.

True, απο τα καλυτερα vfm. Απλα απο τις 5.5 ιντσες στις 5.2 δεν ξερω πως θα του φανει.

Αν είναι μέσα στο budget σου τα p9 και το honor 8, εννοείται ότι είναι άριστες επιλογές. Εγώ ανάμεσα στα 2 προσωπικά προτιμώ το p9. Η κάμερά του πολύ καλή και η οθόνη του επίσης θα σε ικανοποιήσει, ενώ θα έχεις εγγύηση 3 χρόνια. Σε σχέση με το g3 που έχεις, η αναβάθμιση θα είναι σημαντική σε όλους τους τομείς.

P9 ανωτέρω ποιοτικά και πολύ ποιο απροβλιματιστο

δεν έχω πρόβλημα τόσο με τις 5.2 όσο με τις 5.7 του x style γιατί το g3 με το ζόρι χωρούσε μέσα σε παντελόνι ή ακόμα και στο χέρι ωστόσο δε ξέρω πως θα μου φανεί η διαφορά από 2k οθόνη σε fhd

δεν έχω πρόβλημα τόσο με τις 5.2 όσο με τις 5.7 του x style γιατί το g3 με το ζόρι χωρούσε μέσα σε παντελόνι ή ακόμα και στο χέρι ωστόσο δε ξέρω πως θα μου φανεί η διαφορά από 2k οθόνη σε fhd

Η 2k του g3 ήταν από της χειρότερες οθόνες τότε ακόμη και η ποιο απλή fhd είναι ανώτερη του,(δεν μηλαω καν για της καλές fhd)

Βασικα κακος βαζεις smartphone στη τσεπη του παντελονιου. Τοσο απο αποψη υγειας οσο και απο αποψη οτι ειναι αρκετα ευπαθη για να ταλαιπωρουνται/πιεζονται τοσο πολυ.

Τις διαστασεις του g3 τις ξεχνας. Οι 5.2 ιντσες σημερα παιζει να ειναι και μεγαλυτερα σε διαστασεις απο το g3 σου. Το moto x style μπορει να ειναι 5.7 αλλα σε διαστασεις ειναι σαν σημερινο 5.5.

----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η 2k του g3 ήταν από της χειρότερες οθόνες τότε ακόμη και η ποιο απλή fhd είναι ανώτερη του,(δεν μηλαω καν για της καλές fhd)

Νομιζω υπερβαλλεις λιγο. Ναι δεν ηταν κατι φοβερο αλλα ε οχι και κατωτερη απο μια απλη fhd. Για καλη fhd το συζηταμε :)

ψάχνοντας βρήκα το xiaomi mi5 τι γνώμη έχετε γι αυτό?

Βασικα αντι να ψαχνεις, δεν μας λες καλυτερα αναλυτικα τι χρηση κανεις, τι απαιτησεις εχεις (οθονη, καμερα, αυτονομια, ταχυτητα, βαρυ gaming) και ποιες ειναι πιο σημαντικες για σενα (δηλαδη σε μια σειρα προτεραιοτητας).

Το mi5 εχει κατωτερη καμερα απο το g3 σου και του λειπει και η 800αρα μπαντα (δεν ξερω αν αποτελει deal breaker για σενα). Επισης καταλαβαινεις οτι απο εκει που μιλαγες για μεγαλη οθονη 5.5αρα επεσες στις 5.15

Βασικα κακος βαζεις smartphone στη τσεπη του παντελονιου. Τοσο απο αποψη υγειας οσο και απο αποψη οτι ειναι αρκετα ευπαθη για να ταλαιπωρουνται/πιεζονται τοσο πολυ.

Τις διαστασεις του g3 τις ξεχνας. Οι 5.2 ιντσες σημερα παιζει να ειναι και μεγαλυτερα σε διαστασεις απο το g3 σου. Το moto x style μπορει να ειναι 5.7 αλλα σε διαστασεις ειναι σαν σημερινο 5.5.

----- προσθήκη μηνύματος 111 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Νομιζω υπερβαλλεις λιγο. Ναι δεν ηταν κατι φοβερο αλλα ε οχι και κατωτερη απο μια απλη fhd. Για καλη fhd το συζηταμε :)

Δυστυχώς όχι το είχα το γευτηκα (4 φορές service) το ξέρω καλά.. Μετά από αυτό η οθόνη του p10 και Mate 9 μου φανικε 4k...

Δυστυχώς όχι το είχα το γευτηκα (4 φορές service) το ξέρω καλά.. Μετά από αυτό η οθόνη του p10 και Mate 9 μου φανικε 4k...

Μα αυτα εχουν οντως καλες οθονες. Δεν ειναι απλες fhd. Εκει ηταν η ενσταση μου :)

έχετε δίκιο ξέφυγα λίγο.... Η χρήση που κάνω είναι απλή δηλαδή δεν είμαι gamer αλλά θέλω να έχω τη δυνατότητα να παίξω κάποιο παιχνίδι σε περίπτωση που θέλω.Τώρα από εκεί και πέρα με ενδιαφέρει να έχει καλή κάμερα και οθόνη.Την οθόνη τη θέλω περισσότερο για παρακολούθηση βίντεο.

Νομιζω για τοσο απλη χρηση ακομα και το honor 6x μια χαρα ειναι https://www.skroutz.gr/s/10183106/Huawei-Honor-6X-3GB-32GB.html . Απλα προσεξε να ειναι το BLN-L21 ωστε να εχεις 800αρα μπαντα. Στα συν οτι θα δεις διπλασια αυτονομια. Edited by Antretng

Τη μερα η καμερα πιστευω ειναι καλυτερη ενω σε χαμηλο φωτισμο πρεπει να ειναι παρομοια. Επιπλεον εχει manual mode που μπορεις να παιζεις με μακρες εκθεσεις (πχ το στηριζεις σε ενα τραπεζακι ή τριποδακι και βγαζεις αριστα νυχτερινα τοπια) ενω εχει και δυνατοτητα να παιξεις με θολωματα μεσω τις διπλης καμερας (πχ να θολωνει το πισω μερος του θεματος σου). Κατα τα αλλα δες και δειγματα να αποφασισεις Cámara trasera Honor 6X

Σε οθονη οκ εχει χαμηλοτερη αναλυση, αλλα σε φωτεινοτητα και χρωματα δεν νομιζω να χουν τρελες διαφορες. Οπως ειπε και ο φιλος παραπανω δεν φημιζεται για την οθονη του το g3.

Edited by Antretng