Meraklis56 Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 yeap,dude το dvd φταίει.αυτό συμβάινει και σε dvd movies όταν προσπαθείς με τον windows explorer να αντιγράψεις τα αρχεία. δοκίμασε με alcohol 120% και ότι άλλα προγράμματα να τα κάνεις εικόνα,να τα εξοιμοιώσεις και παίξε... αλλιώς κατέβασε το παιχνίδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Φταίει το DVD, κατέβασε το Bad Copy Pro και βάλτο να σου ανακτήσει το συγκεκριμένο αρχείο, λογικά θα τα καταφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 anyway βρήκα ένα server περίπου ο elite με ελληνικό κόσμο. λέγεται the game και έχει 2 server 1)l2 rpg server με πολύ μικρά rates 2)l2 mmorg(κάπως έτσι) και παίζουν πολλοί πέχτες... site http://www.thegame.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Το dvd το δοκίμασα και έτρεχε κανονικά στον άλλον υπολογιστή. Επίσης δοκίμασα και εγκαταστάθηκε κανονικά στον υπολογιστή μου με το drive του άλλου γιατί είναι δίκτιο. Τελικά το ξανά κατέβασα και το έγραψα σε νέο dvd και τρέχει μια χαρά. :) Ευχαριστώ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalestos Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 gia osous de bariounte na psaxnoun as katebasoun ena programmataki gia botaki to opoio ta kanei ola automata opos px na xparei.apla to programmataki exi poles rithmisis.legete la2walker .enas kalos server na pexete gia fun ine o THEGAME pvp server me poli kala rates mias k ine pvp kai exi apiro dlvl ala k apiro xp.mia bugia kali ston server auton ine pos otan skotosis bloody queen i enan guard o opoios briskete pano apo to ivory sto simeio tou border pernis trelo xp.opoios apo esas apofasisi na mpi ston server auton pm me exo char me to nick rodolfina 80 lvl.k kati alo...to la2walker to exo katebasi ala barethika na to xrisimopoioiso logo ton polon rithmiseon pou xriazete.aloste ine pvp me trelo xp k prepi na se poli tempelis gia na kanis kati tetio se pvp x35 server :))cu!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 φίλε παίζω σε αυτόν τον server ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ BOT μην τον μαμήσουμε τον server.βγες απτο botaki και παίξε κανονικά. Έτσι πως παίζεις είναι σαν να παίζεις counter με cheats Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noiz Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Dark Elf for me! :D Παράθεση Nexus 5: Pure Nexus 7.1.2 | Nova Launcher Ασύρματο Μητροπολιτικό Δίκτυο Αθηνών - http://www.awmn.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalestos Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 de katalabes kala man.kanonika pezo k as ksero to progrmama me to bot.aloste 80 lvl ime ti na exparo pia???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 i saw u in da game δικιέ μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chatzialziex Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Τον IA πως θα τον κάνω να παίζει σπίτι μου; Εγκατέστησα το Lineage και έβαλα το patch που δίνεται στη σελίδα του w*w.ial2.com. Όταν πάω να συνδεθώ μου λέει ότι ο server προορίζεται μόνο για παίχτες της Κορέας... Αυτό το πρόβλημα πρέπει υπήρχε πριν από κάποιες μέρες στα net cafe αλλά διορθώθηκε. Τώρα σπίτι μου ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 δοκίμασε να κάνεις register και να κατεβάσεις. ή κατέβασε το απτα net cafe ένας φίλος μου εγκατέστησε τον ia και κατέβασε τα αρχεία χωρίς να του βγάλει αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 gia osous de bariounte na psaxnoun as katebasoun ena programmataki gia botaki to opoio ta kanei ola automata opos px na xparei.apla to programmataki exi poles rithmisis.legete la2walker .enas kalos server na pexete gia fun ine o THEGAME pvp server me poli kala rates mias k ine pvp kai exi apiro dlvl ala k apiro xp.mia bugia kali ston server auton ine pos otan skotosis bloody queen i enan guard o opoios briskete pano apo to ivory sto simeio tou border pernis trelo xp.opoios apo esas apofasisi na mpi ston server auton pm me exo char me to nick rodolfina 80 lvl.k kati alo...to la2walker to exo katebasi ala barethika na to xrisimopoioiso logo ton polon rithmiseon pou xriazete.aloste ine pvp me trelo xp k prepi na se poli tempelis gia na kanis kati tetio se pvp x35 server :))cu!! Μπορεις να μου στειλεις με pm ενα link γιατι ψαχνωντας δεν βρηκα κατι! Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S_Andreas Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Ρε παιδια ακουω εδω και καιρο για το Lineage και αποφασισα και εγω να το κατεβασω να δω τι ειναι.Μετα απο κατεβασμα δυο ημερων με adsl 384(Lineage II the chaotic chronical) μολις το τρεχω μου βγαζει καποιο προβλημα με το GameGuard και απο κατω μου λεει για καποιο error.Μου εχει μονο την επιλογη ο.κ. η οποια με πεταει στα windows.Ξερι κανενας τπτ?Αν βοηθαει εχω κοιταξει το firewall μου και δεν το μπλοκαρει αλλα δεν ξερω τι κανει το router μου.Επισης το εχω κανει install και unistall τρεις φορες.Αν μπορει καποιος ασ βοηθησει αλλιως ας μου στειλει καποιος ενα link απο το οποιο το εχει κατεβασει αυτος να ξαναδοκιμασω.:cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 To βρηκα αλλα δεν μπορω να το κανω να δουλεψει το l2 walker. Πως θα το κανω να διαλεξω σε ποιο σερβερ να κανει λογκ ιν???? Ξερει κανεις? Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gR33kLov3r Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 νομίζω το είπε ειρωνικά... :O e na poume kai kamia ******* na pernaei h wra ... ;) ;) o pigtheking benei pia edw ? Παράθεση afhste ta ola kai pexte dota re na niwsete :PPP http://www.dota-allstars.com http://img227.imageshack.us/img227/299/warcraft20iii2020night20elf20b.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Ρε παιδια ακουω εδω και καιρο για το Lineage και αποφασισα και εγω να το κατεβασω να δω τι ειναι.Μετα απο κατεβασμα δυο ημερων με adsl 384(Lineage II the chaotic chronical) μολις το τρεχω μου βγαζει καποιο προβλημα με το GameGuard και απο κατω μου λεει για καποιο error.Μου εχει μονο την επιλογη ο.κ. η οποια με πεταει στα windows.Ξερι κανενας τπτ?Αν βοηθαει εχω κοιταξει το firewall μου και δεν το μπλοκαρει αλλα δεν ξερω τι κανει το router μου.Επισης το εχω κανει install και unistall τρεις φορες.Αν μπορει καποιος ασ βοηθησει αλλιως ας μου στειλει καποιος ενα link απο το οποιο το εχει κατεβασει αυτος να ξαναδοκιμασω.:cry: :cry: δοκίμασε να παίξεις σε άλλον server ή υπάρχει ένα προγραμματάκι που "hackarei" το game guard και δε το αφήνει να παίξει.αλλά δεν θυμάμαι όνομα τίποτα. ξέρω ότι είναι μικρό το αρχείο (20kb) δοκίμασε server high rates :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S_Andreas Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 δοκίμασε να παίξεις σε άλλον server ή υπάρχει ένα προγραμματάκι που "hackarei" το game guard και δε το αφήνει να παίξει.αλλά δεν θυμάμαι όνομα τίποτα. ξέρω ότι είναι μικρό το αρχείο (20kb) δοκίμασε server high rates :D Μηπως ξερεις τουλαχιστον που θα το βρω;Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 εέμ.δεν το έχω. είχα ψάξει σε private servers με μεγάλα rates και το βρήκα αλλά τώρα τίποτα... sorry...κάνε πλήρη απεγκατάσταση και ξαναδοκίμασε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milarepa7_ Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 kalispera se olous tha ithela tin boitheia sas. exo laptop-pentium m 730 processor,1,6ghz,512mb ram kai intel graphics media accelerator900/128mb katebasa to line age2 kai to patch toy bnb kai molis pao na kano log in mou bgazei tin entoli:"the game may not be consistant because agp is deactivated.please activate agp for consistancy".opote meta kano log in kai den kanei tpt.ftaiei to sistima mou? :( an mporei kapoios na boithisei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S_Andreas Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Ρε παιδια επειδη δεν αντεχω να διαβασω ολες τις προηγουμενες σελιδες γινεται να εχω δυο servers bnb και the game μαζι χωρις προβλημα?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Ρε παιδια επειδη δεν αντεχω να διαβασω ολες τις προηγουμενες σελιδες γινεται να εχω δυο servers bnb και the game μαζι χωρις προβλημα?:blink: δεν νομίζω να γίνεται γιατι και οι δυο server έχουν δικό τους patch και μπορεί να μην "πειράζουν" μονο το system folder αν δεν έχεις πρόβλημα δίσκου εγκατάστησε lineage 2 σε έναν φάκελο και αφου τελειώσει αντεγραψε τον σε εναν αλλο φακελο και εχεις 2 lineage εγκαταστησε τον bnb σε ένα απο αυτό και το thegame στον αλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S_Andreas Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Ευχαριστω πολυ φιλε μου το δοκιμασα και ειναι ολα μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 τίποτα. ποιον τρόπο δοκίμασες?τον 1ο η τον 2ο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 τίποτα. ποιον τρόπο δοκίμασες?τον 1ο η τον 2ο? Εκανα αντιγραφη τα ειδη εγκατεστημενα αρχεια σε αλλο φακελο και εκει εβαλλα τον ενα server ενω τον αλλο στον αρχικο φακελο.Μηπως ξερεις αν γινεται να μπορεις να παιζεις και στουσ δυο servers του the game με τους ιδιους παιχτες(ανθρωποι,ξωτικα,κ.α.).Επειδη ειχα καποια προβληματα αλλαξα το ονομα του λογαριασμου μου στο myphone. Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 υπαρχει ροπος με *.ini να το κανεις οποτε μπορεσω θα το ανεβασω εδω να δουν οσοι θελουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts