tromerosxxx Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 gia sas paidia na me kai ego edo exo ena mikro problhma exo pari to c4 kai mpeno ston server toy thegame alla den moy zixnh toys xarakthres??????????????? help ti na kano???????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 γιατι ο thegame είναι c3 songless τότε ο warcryer με ένα bow είναι καλύτερος...Ολόκληρο τανκ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 γιατι ο thegame είναι c3 songless τότε ο warcryer με ένα bow είναι καλύτερος...Ολόκληρο τανκ :D Εισαι WC.βλεπεις τον αντιπαλο απο μακρια. Βγαζεις τοξο. Αν προλαβει να πλησιασει βγαζεις το dagger και τον ξενερωνεις :p Αν εισαι και 78lvl Doomcryer με το chant of Victory δεν σου κουνιεται κανενας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 ναι :D αντε μετά να σε ρίξουν :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giarlos Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 Οκ αυτα! Αλλα πως expαρεις ενα warcryer. Εκει ειναι ο π**τσος!!!! :P Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 δύσκολα όπως και οι τοξάδες(:p) παιδιά το video απο c5 γ@μ*ει... 170mb wmv format http://www.ex0dus.gr/info/downloads/ch5_playmovie.zip τέλειο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 Προσέξτε πως εκφράζεστε από εδώ και στο εξής. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 1)bug απο τον server 2)μπορει να μην έχει καλή def 3)μπορεί να έχουν enchanted weapon αν έχεις de-buff(hex,root,etc)να τα χρησιμοποιείς στην αρχή ή στον κατάληλο χρόνο 1)Αν το κανει ο αλλος με bug,να το "χαιρεται"... 2)Απο αμυνα μια χαρα τα παμε! 3)Enchant οπλα εχω κι εγω +3.Aν εχουν και οι αλλοι,+3 θα εχουν το πολυ γιατι δεν φεγγουν τα οπλα τους... ΥΓ)Αχ...Bug μου μυριζει...:lol: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 για pvp καθαρα και μονο ειναι δυο necromancer Και Phantom summoner στον πρωτο δεν ξερω και πολλα να σας πω στο δευτερο το shadow και τα cubics κανουν την διαφορα για να φας critical πρεπει ο αλλος να εχει μεγαλυτερο evasion,acc και να ειναι th.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Με το TH που λες στο τελος...?:confused: :) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 για pvp καθαρα και μονο ειναι δυο necromancer Και Phantom summoner στον πρωτο δεν ξερω και πολλα να σας πω στο δευτερο το shadow και τα cubics κανουν την διαφορα για να φας critical πρεπει ο αλλος να εχει μεγαλυτερο evasion,acc και να ειναι th.. εχεις δικιο. Οι summoner στον Official κυριαρχουν... Για necro δεν ξερω...Ισως αν ειναι στα μεγαλα lvl ανω των 60. Γιατι σε pvp εφαγα ως BD εναν 2 lvl μικροτερο μου(δεν ειναι και μεγαλη διαφορα..) οταν ημουν 55lvl. Εκανε το λαθος να ερθει κοντα μου. Και μετα οταν ετρεχε να φυγει ηταν ενα freezing και ενα drain υποθεση. Αλλα μαλλον σε Char που εχουν summon αν δεν το βγαλεις εχεις μειονεκτημα. Πχ ο DA . Η επιθεση του ειναι ο πανθηρας. Χωρις αυτον απλως θα παρει αρκετη ωρα να τον ριξεις, που θα τον ριξεις... Οι necro εχουν το corrupted man αν δεν κανω λαθος...:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 corrupted kai anchor kai ta muala sta kaggela :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 μην μου θυμίζεις το anchor... :p :( αχ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Για Hawkeye, τι armor set είναι ενδεδειγμένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Για Hawkeye, τι armor set είναι ενδεδειγμένο? Για τι grade? Για Β Doom light. Για Α majestic light. Για S...Dragonic. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Για τόσο ψηλά δεν νομίζω ότι φτάνω.Για C.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Για τόσο ψηλά δεν νομίζω ότι φτάνω.Για C.... Τι να σου πω....Νομιζω οτι η light C grade απο τα 40 εως 52lvl ειναι η theca leather ή καπως ετσι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 εχεις δικιο. Οι summoner στον Official κυριαρχουν... Για necro δεν ξερω...Ισως αν ειναι στα μεγαλα lvl ανω των 60. Γιατι σε pvp εφαγα ως BD εναν 2 lvl μικροτερο μου(δεν ειναι και μεγαλη διαφορα..) οταν ημουν 55lvl. Εκανε το λαθος να ερθει κοντα μου. Και μετα οταν ετρεχε να φυγει ηταν ενα freezing και ενα drain υποθεση. Αλλα μαλλον σε Char που εχουν summon αν δεν το βγαλεις εχεις μειονεκτημα. Πχ ο DA . Η επιθεση του ειναι ο πανθηρας. Χωρις αυτον απλως θα παρει αρκετη ωρα να τον ριξεις, που θα τον ριξεις... Οι necro εχουν το corrupted man αν δεν κανω λαθος...:worry: ο necro με το summon εξω απλα δεν πεφτει που να χτυπας το κωλο σου κατω εαν το βγαλει και δεν εχει βγαλει και το transfer pain τοτε πεφτει εαν το εχει βγαλει βγες απο την αρενα ετσι και αλλιως θα πεσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Για Hawkeye, τι armor set είναι ενδεδειγμένο? για c theca light για b o bw light h doom light για a tallum light +8 mp regen αυτα ποπο βαρεμαρα ειναι να ψαχνεις για σετ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Με το TH που λες στο τελος...?:confused: :) οπου συναντας th εχει καλο χαρακτηριστικο που μειωνη το iq του παικτη οπου βλεπεις να εισαι σιγουρος οτι θα κανει λακαμια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 παιδιά πιστεύω πως οι καλύτεροι για pvp/pk είναι οι τοξότες... τοξότες-μάγοι-->μάγοι λίγοι p.def καθως μπορει να ακυρωθούν τα μάγια τοξότες->daggerades-->daggerades δεν βαράνε απο μακρυά και με light δεν τους βλέπω καλά Πολύ δύσκολα τους νικάνε τα orc με τέτοια hp και p.atk... εσείς τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 για c theca light για b o bw light h doom light για a tallum light +8 mp regen αυτα ποπο βαρεμαρα ειναι να ψαχνεις για σετ :p Για Α majestic light κai δεν σηκωνω αντιρρηση :p Μην κοιτας το mp regen..Κοιτα τι stat πειραζει η tallum( θα την εβαζα σε κανεναν prophet) και τι η majestic ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 παιδιά πιστεύω πως οι καλύτεροι για pvp/pk είναι οι τοξότες... τοξότες-μάγοι-->μάγοι λίγοι p.def καθως μπορει να ακυρωθούν τα μάγια τοξότες->daggerades-->daggerades δεν βαράνε απο μακρυά και με light δεν τους βλέπω καλά Πολύ δύσκολα τους νικάνε τα orc με τέτοια hp και p.atk... εσείς τι λέτε? Ολα αυτα θα αλλαξουν οταν στο C5 ο BD θα εχει το Demon blade Dance:up: Λειτουργει οπως το poison balde dance. Δεν χρειαζεται να εχεις target καποιον. Οποιος αντιπαλος ειναι διπλα την αρπαξε. Ειναι κατι σαν massive ΗΕΧ και Powerbrake μαζι :D Αλλα ναι. Τοξοτης για pvp, αλλα κοντρα σε μαγο ειναι 50-50. Spleep, root ,debuff ειναι αγρια skill..Ασε που τωρα στο C5 τους δινουν και skill οπως το silence οχι μονο για τα magic αλλα και τα physical skill:mad: Παλι overpowered οι μαγοι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Αν και λιγο :offtopic: χαιρομαι που ξαναπηρε ζωη το topic μας! :D Εγω στην αναζητηση του ιδανικου χαρακτηρα εχω ηδη εξι παικτες.Ετσι για να μη βαριομαστε κιολας!!:lol: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Για Α majestic light κai δεν σηκωνω αντιρρηση :p Μην κοιτας το mp regen..Κοιτα τι stat πειραζει η tallum( θα την εβαζα σε κανεναν prophet) και τι η majestic ;) αμα κοιτας τα stats του παικτη μονο μαλλον εισαι αλλου:p σου λεω bow o peril με red s.a soul bow με blue s.a dragonic bow με blue s.a το regen εαν εχεις βαλει αυτα ειναι καθοριστικο το πoσο mp εχεις δεν εχω για παρδειγμα κανα private server παντα official μιλαω εγω :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts