Jump to content

[PC] LineAge II

pigtheking
 Κοινοποίηση

Ας δούμε ποιος Race character ειναι ο αγαπημένος σας..  

392 members have voted

1. 1. Ας δούμε ποιος Race character ειναι ο αγαπημένος σας..

• Human
      123
    • Elf
      68
    • Dark elf
      135
    • Orc
      42
    • Dwarf
      24

Recommended Posts

Dark elf-Spellhowler lvl 43 :) U?

Dark Elf- BladeDancer(οπως παντα :lol: ) 56lvl. ShadeOfGreY.

c yu in game:)

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μηπως μπορειτε να μου πειτε απο που μπορω να κατεβασω το παιχνιδι;απο το επισιμο site μου λεει συνεχεια οτι ειναι full.Εφτιαξα και account.Αν μπορει να μοu πει καποιος και τι κανω μετα,ευχαριστω!
:)

Παιδες οταν παω να την πεσω σε καποιον pvp στο ξεκαρφωτο η επειδη μ'εχει προκαλεσει γιατι δεν μπορω να κανω τα spells μου ενω ο αλλος τα κανει?Υπαρχει καποιο κουμπι?
ΜΑΧ.

Παιδες οταν παω να την πεσω σε καποιον pvp στο ξεκαρφωτο η επειδη μ'εχει προκαλεσει γιατι δεν μπορω να κανω τα spells μου ενω ο αλλος τα κανει?Υπαρχει καποιο κουμπι?

Με το Ctrl πατημενο τον κλικαρεις :)

Εγω εχω το /attack στο F1 (οπως ολοι πιστευω..) και με Ctrl+F1 κανω τη δουλεια μου...

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Εγω εκανα install το C2 και μου εκανε ολο το βραδυ update και τωρα μαλλον εχω το C4.Οταν μου ζηταει used ID & pass βαζω αυτα που εχω και στο site playNC ή πρεπει να αγορασω πρωτα code;Ηθελα να ρωτησω οσο αφορα τον code αν τον αγορασω μια φορα αρκει;Η κανει μονο για καποιες ωρες παιχνιδιου;Αλλη λυση υπαρχει;Ευχαριστω!

Με το Ctrl πατημενο τον κλικαρεις :)

Εγω εχω το /attack στο F1 (οπως ολοι πιστευω..) και με Ctrl+F1 κανω τη δουλεια μου...

Αυτο το ξερω.Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να κανω τα μαγικα μου.Ειμαι σε clan μ'ενα φιλο και ειμαστε σε κατασταση at peace.Μηπως παιζει αυτο σημασια?Πως μπορω να το κανω at war?:O

ΜΑΧ.

Μονο επιθετικα skills μπορεις να κανεις αν ο αλλος δεν ειναι ροζ. Sleep κτλ δεν γινονται πριν ο αλλος ροζισει

Καμια βοήθεια για μένα έχετε παιδιά?γιατί από ότι είδα εκτος από το code πρέπει να πληρώνεις και τις ώρες παιχνιδιού,ισχύει κάτι τέτοιο?

Στην giran δεν υπαρχει σιγουρα και ισως δεν εχω προσεξει αν υπαρχει στην aden.Παντως καπου πρεπει να υπαρχει καθως μια φορα ειχε βγει απο καποια gatekeeper ενω περιμενα ενας human fighter καβαλα πανω σε κατι σαν δρακο.:O
ΜΑΧ.

Παω να παιξω στον Erica που ανεβαινεις γρηγορα levels και δεν μου εμφανιζει πουθενα τερατα.Με οποιαδηποτε φυλη κι αν δοκιμασα...:confused:
ΜΑΧ.

Toυ Cosmos ειναι ο server.Ρωτησα και κατι πατριωτες που επαιζαν και ειπαν οτι εβλεπαν κανονικα τερατα.
ΜΑΧ.

Παω να παιξω στον Erica που ανεβαινεις γρηγορα levels και δεν μου εμφανιζει πουθενα τερατα.Με οποιαδηποτε φυλη κι αν δοκιμασα...:confused:

περίμενε μέχρι να κάνει ενα restart ο server και να κάνουν respone τα creeps.. συμβαίνει συχνά..

Meraklis56 χ5000 έχει καθόλου wyvern?? :confused:

α! δεν μπορώ να ανεβάσω το hp μου πάνω απο 25k κ το p.att πάνω απο 12k με όπλο +30 πάντα..

δεν έχω rings οf baium μονο...

καμία ιδέα..?

Phra xtes to cd tou lineage2 c4 k dn kserw pws na to kanw install.Mhpws mporei kaneis na me voithisei?
6110 3310 - 3330 - Ericsson R320s - Panasonic GD 93 - 3510 - 6600 - 3230 - N73 - 5800 - C7 - iPhone 4 - iPhone 5 - iPhone 6 - iPhone 7 - iPhone X

Το κανεις setup σαν ολα τα παιχνιδια.Απλα αν θελεις να παιξεις σε ενα αλλο server,πρεπει να κατεβασεις καποιο patch η να διορθωσεις την IP.:)
iphone 3G & Nokia N82 owner

Guys το βρηκα τελικα.Για οποιον ενδιαφερεται ειναι στη Giran ενας τυπος εξω απο το Priligius Item Store(ή κατι τετοιο) και πατας εκει για το quest και μετα σε στελνει αλλου.:D
iphone 3G & Nokia N82 owner