epivitor3 Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 Απο eglobalcentral αγοράζουμε; είναι αξιόπιστο; https://www.eglobalcentral.eu/product/samsung%20galaxy%20s8?subcats=Y&status=A&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=samsung%20galaxy%20s8 Εγω απο εκει αγορασα το δικο μου στα £450 πριν κανα μηνα. Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Ναι απλά κοίτα να έχουν στοκ. Περιμένω την 4η παραγγελία μου από εκεί τώρα ( ένα 128άρι σ8+ ) Εγω απο εκει αγορασα το δικο μου στα £450 πριν κανα μηνα. Τα μεταφορικα ποσο ειναι απο εκει παιδια; με τι στελνουν και απο που; διαβασα αλλα για ελλαδα δεν γραφει κατι ,εχει σε πολλα μερη του κοσμου καταστηματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Τα μεταφορικα ποσο ειναι απο εκει παιδια; με τι στελνουν και απο που; διαβασα αλλα για ελλαδα δεν γραφει κατι ,εχει σε πολλα μερη του κοσμου καταστηματα Αν αγοράσεις με paypal, επιλέγεις αυτή εδώ την επιλογή κι είσαι εντάξει χωρίς επιπλέον κόστος Aν είσαι σε κάποιο μέρος της Ελλάδας που το θεωρεί δυσπρόσιτη περιοχή η εταιρεία κουριερ τους τότε θα σε χρεώσει 22.99 απ΄ότι βλέπω ( παλιότερα ήταν φθηνότερα ) http://i63.tinypic.com/ravhtz.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skokman Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Καλησπερα Εμενα μου πεφτει λιγο μεγαλο το 8+ Υπαρχει κανενας που θελει να ανταλλαξει το 8αρι μετο δικο μου με μια διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Αν αγοράσεις με paypal, επιλέγεις αυτή εδώ την επιλογή κι είσαι εντάξει χωρίς επιπλέον κόστος Aν είσαι σε κάποιο μέρος της Ελλάδας που το θεωρεί δυσπρόσιτη περιοχή η εταιρεία κουριερ τους τότε θα σε χρεώσει 22.99 απ΄ότι βλέπω ( παλιότερα ήταν φθηνότερα ) http://i63.tinypic.com/ravhtz.png ευχαριστω φιλε, μηπως γνωριζεις και την χωρα αποστολης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 ευχαριστω φιλε, μηπως γνωριζεις και την χωρα αποστολης; Απ'το χονγκ κονγκ ξεκινάνε αλλά είναι με τριγωνική και δε πληρώνεις τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Ok ,ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis21 Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Γεια και χαρά. Εγώ το πήρα από tdimention7 509 ευρώ το δικαρτο S8 (G950FD, να το ψάχνετε στο ebay με τον κωδικό καλύτερα). Μοντέλο Ταϊλάνδης. Πολύ καλό αλλά μέτρια αυτονομία. Δεν έχω και το μονοκαρτο να συγκρίνω. Προσοχή Δεν υπάρχει CSC για cosmote και ελληνικά δίκτυα. Δήλ δεν μπορούμε να εχουμε wifi calling, hd calling και 1-2 άλλα πραγματάκια. Δεν ειναι τραγικό αλλά να το γνωρίζουν αυτοί που το σκέπτονται. Ερώτηση Μπορούμε να φλασάρουμε CSC από το S8 G950F (μονόκαρτο) στο G950FD (δίκαρτο); για να αποκτήσουμε αυτά που λείπουν χωρίς να επηρεαστεί η εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 (edited) Καλησπέρα, Μετά από μπόλικη σκέψη και αφού αμφιταλαντεύομαι καιρό αναμεσα σε S8+ και 1+ 5τ αποφάσισα να πάρω τελευταίος και καταιδρωμένος ... το S8+ (dual G955FD μόνο με ενδιαφέρει) για να αναβαθμίσω το xiaomi mi max μου. Μένω UK και τα υποψήφια μαγαζιά είναι τα κλασσικά wondamobile, eglobalcentral και t-dimension με μικρές διαφορές τιμής που όλα δίνουν τον κλασσικό 1 χρόνο εγγύηση δικό τους. Επειδή είμαι πολύ δυστακτικός στο θέμα εγγύησης (πρακτικά θεωρώ ότι μάλλον δεν θα την τιμήσει κανένας άμα γίνει κάτι ...), θεωρείτε κάποιο από αυτά πιο αξιόπιστο? Υ.Γ. Αυτό που τα dual sim μοντέλα δεν τα φέρνουν επίσημα Ευρώπη ... έχει γίνει πολύ κουραστικό Edited March 13, 2018 by gthe Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Καλησπερα, το t-dimension Αγγλια βρισκετε; απο εκει κανει αποστολες; λεω να παρω το s8+ duos ,ειναι αξιοπιστο; @gthe αυτο με τα duos και την εγγυηση με εχει ξενερωσει και μενα κατα πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Καλησπερα, το t-dimension Αγγλια βρισκετε; απο εκει κανει αποστολες; λεω να παρω το s8+ duos ,ειναι αξιοπιστο; @gthe αυτο με τα duos και την εγγυηση με εχει ξενερωσει και μενα κατα πολυ Δεν έχω καταλάβει αν το t-dimension είναι UK ή όπως και τα άλλα απλά uk site. H εγγύηση είναι ο μοναδικός λόγος που διστάζω και ακόμα σκέφτομαι το 1+. Γιατί θα το πάρω από το αγγλικό site και θα το έχω με επίσημη εγγύηση 2ετίας σε μερικές μέρες σπίτι μου Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Καλο το 1+ αλλα χανεις πολυ σε μεταπωληση ,αν εχει σκοπο να το κρατησεις κανα δυο χρονια τοτε ναι και παλι με επιφυλαξεις ,η οθονη απο το s8 plus απλα δεν παιζετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis21 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Δεν έχω καταλάβει αν το t-dimension είναι UK ή όπως και τα άλλα απλά uk site. H εγγύηση είναι ο μοναδικός λόγος που διστάζω και ακόμα σκέφτομαι το 1+. Γιατί θα το πάρω από το αγγλικό site και θα το έχω με επίσημη εγγύηση 2ετίας σε μερικές μέρες σπίτι μου Το t-dimension δεν στέλνει πλέον Ελλάδα. Έρχεται με courier από Ευρώπη σε 5 μέρες. Αν πάθει κάτι μέσα στον 1ο χρόνο το στέλνεις Ασία όχι επίσημη εγγύηση. Το μονόκαρτο μπορεί να έχει και ευρωπαϊκή εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epivitor3 Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Παιδια εχει βγει oreo για το δικαρτο? Ψαχνω στο updato.com αλλα τιποτα ακομα. Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2018 ΥπομονηΚαι εγω την περιμενω για το G9550 dual Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cho Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Βγήκε ναι. Εμένα μου ήρθε προχθές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 επειδή το ψάχνω και εγώ, ξέρει κάποιος για αυτό το μαγαζί τι λέει? https://www.mobileshop.eu/phablets/samsung/galaxy-s8-dual-sim-64gb-sm-g950fd-midnight-black/ σλοβακία η έδρα του, εντος ΕΕ, τους έχω στείλει και ερώτημα αν όντως στέλνουν από Ευρώπη για να μην υπάρχει θέμα τελωνείου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kronos7 Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Καλησπέρα. .ψάχνω μέχρι 500 € ότι καλύτερο γίνεται. .σε Dual sim. Αξίζει να μπω στην διαδικασία για s8 αο εξωτερικό ή να πάω σε κανένα Α8 2018 για σιγουριά από κανένα skroutz. Την γνώμη σας και αν έχετε να προτείνετε και κάτι καλύτερο. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Καλησπέρα. .ψάχνω μέχρι 500 € ότι καλύτερο γίνεται. .σε Dual sim. Αξίζει να μπω στην διαδικασία για s8 αο εξωτερικό ή να πάω σε κανένα Α8 2018 για σιγουριά από κανένα skroutz. Την γνώμη σας και αν έχετε να προτείνετε και κάτι καλύτερο. Ευχαριστώ Καμια σχεση αυτα τα δυο, s8 καλυτερο με διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis21 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Έχω μεταχειρισμένο S8 dual, σε άψογη κατάσταση πάντα σε θήκη, στο κουτί του 5 μηνών, ασφαλισμένο για 7 ακόμα μήνες (ατύχημα, θραύση οθόνης ληστεία κλπ), με αχρησιμοποίητα τα ακουστικά του. Προστασία οθόνης πραγματικά δεν χρειάζεται. Εντάξει το πρόσεχα αλλά το γυαλί είναι τόσο σκληρό που δεν έχει ίχνος γρατζουνιάς. 470 ευρώ. Πήρα το S9+ σε μια στιγμή αδυναμίας. Αν ενδιαφέρεσαι μιλάμε. Το S8 είναι κορυφαίο τηλέφωνο και το δίκαρτο μεγάλη ευκολία. Το S9+ είναι καλό αλλά μεγάλο και βαρύ. Δεν το έχω συνηθίσει ακόμα αλλά αν δώσω το S8 θα είναι καλύτερα γιατί δεν θα μπορώ να τα συγκρίνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kronos7 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Φίλε μου πως θα επικοινωνήσουμε. ? Να το συζητήσουμε λίγο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis21 Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Σου έστειλα μήνυμα με το κινητό μου. Μιλάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Σημερα παρελαβα και εγω το duos, σε σχεση με το s7 edge μου φαινετε μικρο :lol: ,ενταξει απο εντυπωσεις τι να πω; οπως και με το s7 edge duos θετικοτατες ,σημα ,ακουστικο, καμερα κλπ κλπ τελεια , με το που το ανοιξα εβγαλε την μεγαλη αναβαθμιση android 8, εχει να κανει ακομη μια περιπου 560 mb αλλα θα την κανω αργοτερα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Σημερα παρελαβα και εγω το duos, σε σχεση με το s7 edge μου φαινετε μικρο :lol: ,ενταξει απο εντυπωσεις τι να πω; οπως και με το s7 edge duos θετικοτατες ,σημα ,ακουστικο, καμερα κλπ κλπ τελεια , με το που το ανοιξα εβγαλε την μεγαλη αναβαθμιση android 8, εχει να κανει ακομη μια περιπου 560 mb αλλα θα την κανω αργοτερα :)560mb??? Λες να είναι το 8.5??? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 560mb??? Λες να είναι το 8.5??? Τελικά ήταν 465 mb φίλε, 8.0.0 έχω, με ασφάλεια 1 Μαρτίου Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts