Jump to content

Απο lg g3 που να παω;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αλιμονο αν προτειναμε οτι κινητο εχουμε ανεξαρτητα απο το τι γραφει ο ts. Αφου δεν προτεινες και feature phone παλι καλα τοτε... :p

Δεν προτεινουμε βαση τι κινητο προτιμαμε αλλα βαση τι ταιριαζει καλυτερα στις απαιτησεις του καθενος. Αν το κανουμε αυτο και προτεινουμε σε τοσα threads ενα καρο κινητα ανεξαρτητα απο το τι ζηταει τοτε δεν θα τελειωσουμε ποτε και καθε αλλο παρα θα τον διευκολυνουμε στην αναζητηση του. Μην φτανουμε να προτεινουμε ολοκληρο το σκρουτζ σε καθε thread. Διαφορετικα χανει και το νοημα του το να γραφει τις απαιτησεις του ο υποψηφιος αγοραστης.

Και δεν ειναι καθολου ανακριβεια αυτο που εγραψα αλλα παιζει ρολο και πως το χεις στησει το κινητο καθως επισης τι apps δοκιμασες ;) Δεν συνηθιζω αλλωστε να γραφω ψευδη πραγματα ποσο μαλλον για πραγματα που δεν με αφορουν. Εκτος εαν πιστευεις οτι εχω κανενα μαγαζι και πουλαω lg g2 :rolleyes: Στη τελικη λιγη σημασια εχει το πως τα παει το g2. Μιλαμε για kirin 650 vs snap 625 και οχι snap 800

Για ποιους χαρακτηρισμους μιλας; Εσυ ειπες οτι κανω ραδιο αρβυλλα. ;) Και χαλαρωσε γιατι στο τελος μας βλεπω και τους 2 για μπανακι :lol:

Edited by Antretng

Το p9 lite με τα 3 ραμ πηγαινε μπαλα, αισθητα πιο καλο απο όλα τα ρεντμι.

Αυτα που λες οτι ηταν πιο αργο απο το g2 ειναι ραδιο αρβυλες.

Ναι εχει ελαχιστα πιο αδυναμο σοκετ απο το rn4 αλλα προφανως και ειναι οptimized καλυτερα απο τα xiaomi.

Oταν το επιασα στα χερια μου νομιζα οτι ηταν πιο δυνατο το hardware.

Δεν προτιμω μικροτερες οθονες αλλα τα redmi note σαφως και ειναι τουβλάρες, απλα το συγκρινω με το Lg g3 που ειναι σχετικα μικρο στο χερι.

Μην νομιζει ο φιλος οτι ειναι ιδια, σαφως πιο μεγαλο και βαρυ και χειροτερο στο χερι το redmi note 4.

Εγω προτιμω να χασω σε μπαταρια απο το να κουβαλαω ενα τουβλο μαζι μου.

Αυτα τα λεει κατοχος xiaomi συσκευης.

Έχοντας δουλέψει και τις 2 συσκευές θα πω ότι το note 4 ειναι καλύτερο σε όλα από το p9 lite πλην της κάμερας. Και τα 2 λογισμικά επίσης δε συγκρίνονται...

Edited by nikos_nia86

Έχοντας δουλέψει και τις 2 συσκευές θα πω ότι το note 4 ειναι καλύτερο σε όλα από το p9 lite πλυν της κάμερας. Και τα 2 λογισμικά επίσης δε συγκρίνονται...

Oταν εννοεις δε συγκρινονται, μαλλον εννοεις emui>>miui, ετσι δεν ειναι;

Αστειεύεσαι λογικά...

Σαφως και οχι. Ειδικα με την εκδοση 5, το emui περασε αιωνες μπροστα.

Για 2 λογους:

1) Η επιθετικη διαχειριση ραμ και εφαμρογων που κανει miui ειναι απλα τρισαθλια. Σε καθε στησιμο πρεπει να πειραζω 5 ρυθμισεις και να κανω exclude 10 apps για να δουλευουν σωστα τα notifications πx του viber και το backup του google photos. Kαι μετα φυσικα πεφτει η αποδοση του τηλεφωνου.

2) Multitasking. Eστω και σε nougat, η huawei εδωσε card interface (που ειναι και το σωστο)

Αυτά ολα τα λεει κατοχος xiaomi mi5s

Η αλήθεια είναι αντιμετωπίζουν πολλοί πρόβλημα με notifications. Εγώ ποτέ. Ουτε έχουν παραπονεθεί ποτε φίλοι μου στους οποίους έχω πάρει αρκετά xiaomi. Τωρα οι ρυθμίσεις που αναφέρεις ισως συγκαταλεγεται στα θετικά της ρομ.

Το multitasking το θεωρω άχρηστο προσωπικ (εννοείς split screen φαντάζομαι)

Όλα βέβαια είναι θεμα γουστου. Εγω λατρεύω miui και την εχω βάλει και σε αλλες συσκευές εκτός των xiaomi. Κι είναι κι ο κυριοτερος λογος που κοιταζω το note 4x και για μενα.

Edited by nikos_nia86

Η αλήθεια είναι αντιμετωπίζουν πολλοί πρόβλημα με notifications. Εγώ ποτέ. Ουτε έχουν παραπονεθεί ποτε φίλοι μου στους οποίους έχω πάρει αρκετά xiaomi. Τωρα οι ρυθμίσεις που αναφέρεις ισως συγκαταλεγεται στα θετικά της ρομ.

Το multitasking το θεωρω άχρηστο προσωπικ (εννοείς split screen φαντάζομαι)

pwtas.jpg

pwtas.jpg

Φίλε μου δε χρειάζεται να γίνεσαι αντιπαθης. Αν εννοείς το vertical scroll στο multitasking είναι κάτι το οποίο πάλι δε μ αρέσει, δε με βολεύει. Θεωρώ πιο εξυπηρετικό αυτό της miui. Ειδικά με τα εικονίδια κι όχι τις καρτέλες..

Επίσης θεωρώ ότι χειρότερο τα onscreen buttons. Είμαι μ&λ#κ@ς????

Edited by nikos_nia86

Εγω από δω το πήρα για τον αδερφο μου πριν 2 βδομάδες. Είμαι σε αναμονή. Με δική σου ευθύνη πάντα μιας και υπάρχει ο κίνδυνος του τελωνείου..

Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδη το G3 το εχουν 2 ατομα στο κυκλο μου,το εχω πιασει.Ο ενας το 2/16 και ο αλλος το 3/32.Απο αυτη τη συσκευη,για μενα στα 200€ πας στο Note 4 της Xiaomi.Το πηρε η μανα μου χθες,το εχω πιασει στα χερια μου και εχει ο πατερας μου εδω και ενα χρονο το note 3 με τον Mediatek Helio X10.Ο 625 ειναι σφαιρα σε ολα,για games δε ξερω.Τα 3Gb ram ειναι αρκετα,καλο multitasking.Δεν ειδα κανενα reload στα apps.Ακομα και στο facebook που ειναι απο τα πιο κακογραμμενα,ενεργοβορα app στο Play Store.Στο iPhone 5s που εχω κανει reload.Απο μπαταρια,αμα με το G3 ψαχνεις μπριζα(οι φιλοι μου το παθαινουν) και στα iphone(εγω με το 5s κουβαλαω και ενα powerbank) το Xiaomi δεν τελειωνει ποτε.Απο χθες το μεσημερι εως σημερα με Vodafone 4G και συγχρονισμο ανοιχτο με gmail και χρηση fb,καμερα,τηλεφωνα,browsing.Τωρα εχει γυρω στο 45%.Ενας λογος που το αγορασαμε ειναι η αυτονομια,γιατι το προηγουμενο κινητο εβγαζε με το ζορι τη μερα και εψαχνε φορτιστη ή ειχε powerbank μαζι της.Εχει το Global Version με την 800,οπου βλεπω εγω με το iPhone βλεπει και το xiaomi.Οι καμερες ειναι μια χαρα,τη μερα οι φωτογραφιες ειναι αρκετα καλες.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24