Jump to content

Xiaomi Mi Max 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

johnnyman25 said:
Πολύ χάλια είναι Πέτρο. Βγάλε μερικές και ανέβασε τες στο Flickr άμα έχεις λογαριασμό!

Black Leather Htc 10 Power

Ωχ, κατάλαβα.Θα βγάλω το βράδυ πάλι και θα τις ανεβάσω στο Flickr. Δεν έχω λογαριασμό αλλά θα κάνω!!

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb

Το βράδυ μην περιμένετε θαύματα....εδώ με διπλάσιο κόστος συσκευές και δεν..... Αλλά με καλό φωτισμό σπέρνει.....

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

kostast1 said:
Το βράδυ μην περιμένετε θαύματα....εδώ με διπλάσιο κόστος συσκευές και δεν..... Αλλά με καλό φωτισμό σπέρνει.....
Θα συμφωνήσω...

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb

vtag said:
Το έχει πάρει κανείς σε μαύρο;
Εγώ,έφερα σε φίλο,αλλά το λευκό μου αρέσει πιο πολύ, ασε που μαζεύει δαχτυλίες καργα.....βέβαια περί ορεξεως.....

Έκανε ένα κουφό στην μάνα μου 2-3 φορές στο 4/64 της, εκεί που ήταν στο messenger την πέταξε στην κεντρική οθόνη και μετά ξανά μπαίνοντας είχε μείνει αυτό που έγραφε οπότε μάλλον θα πάτησε το home button μάλλον καταλαθος αλλά αυτή το αρνείται. Μου λέει δεν το πάτησα σίγουρα. Πάντως κρασαρισμα της εφαρμογής δεν νομίζω να ήταν γιατί θα έβγαζε και κάποιο μήνυμα αναγκαστική διακοπή και δεν θα είχε μείνει αυτό που έγραφε.....Τι λέτε.; Edited by vtag

vtag said:
Έκανε ένα κουφό στην μάνα μου 2-3 φορές στο 4/64 της, εκεί που ήταν στο messenger την πέταξε στην κεντρική οθόνη και μετά ξανά μπαίνοντας είχε μείνει αυτό που έγραφε οπότε μάλλον θα πάτησε το home button μάλλον καταλαθος αλλά αυτή το αρνείται. Μου λέει δεν το πάτησα σίγουρα. Πάντως κρασαρισμα της εφαρμογής δεν νομίζω να ήταν γιατί θα έβγαζε και κάποιο μήνυμα αναγκαστική διακοπή και δεν θα είχε μείνει αυτό που έγραφε.....Τι λέτε.;
Σίγουρα από την συσκευή δεν ήταν....:)

σκέφτομαι να το αγοράσω το κινητό....

υπάρχει κάποια έκδοση του με την b20?

Sent from my L200 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

HEO said:
σκέφτομαι να το αγοράσω το κινητό....

υπάρχει κάποια έκδοση του με την b20?

Όχι. Τουλάχιστον όχι ακόμα

Στάλθηκε από το SM-G935FD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

vchristod84 said:
Όχι. Τουλάχιστον όχι ακόμα

Στάλθηκε από το SM-G935FD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μάλιστα, πάντως ακομα και έτσι είναι η πρώτη μου επιλογή.....

βλέπω στο geek στα 287 δολάρια, για το 128 αν έχει δει κανείς κατι πιο φθηνό ας ενημερώσει....

Και μια foto για να παρετε μια ιδεα απο την ποιοτητα της καμερας..........

2017.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αλλη μια.........

image.jpg

Και μια απο εσωτερικο χωρο.........

image.jpg

Κώστα ανέβασε άμα μπορείς στο Flickr να δούμε λεπτομέρειες

Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

johnnyman25 said:
Κώστα ανέβασε άμα μπορείς στο Flickr να δούμε λεπτομέρειες

Φιλε δεν εχω λογαριασμο εκει,για συγκεκριμενους λογους.:)

Μπορεί κάποιος που είχε και το 1, να συγκρίνει τις οθόνες? Η οθόνη του πρώτου ήταν λίγο άτονη. Ήθελα να το χρησιμοποιήσω παράλληλα με το MI Note 2, αλλά δεν άντεξα την τόση αχρωμία ...

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

kostast1 said:
Φιλε δεν εχω λογαριασμο εκει,για συγκεκριμενους λογους.:)
Κρίμα να βλέπαμε λίγο λεπτομέρειες κτλ :)

Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

MeddlingMageGR said:
Μπορεί κάποιος που είχε και το 1, να συγκρίνει τις οθόνες? Η οθόνη του πρώτου ήταν λίγο άτονη. Ήθελα να το χρησιμοποιήσω παράλληλα με το MI Note 2, αλλά δεν άντεξα την τόση αχρωμία ...

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρυθμισες δηλαδη την αντιθεση και τα χρωματα στο 1 και δεν ειδες διαφορα..ατονο δεν το λες.

Οκ με λιγα λογια το 2 εχει καλυτερη οθονη.

@johnnyman25

Τι να δεις,για τα λεφτα που δινεις παιρνεις πολλα.Ειδικα σε foto με κανονικο φωτισμο.

geo_xar said:
Έχει αγροάσει κανένας smartphone από το eGlobal? Είναι από EU warehouse?

Ευχαριστώ

Πριν από μερικές σελίδες Αναφέρθηκε (σελίδα 9 μήνυμα #133 ) με κατηγορηματικότητα ότι πρόκειται για Ευρωπαϊκή αποθήκη.

Επειδή και εγώ Ενδιαφέρομαι να το πάρω από κει και επειδή η σελίδα τονίζει έντονα ότι πρόκειται για Chinese version χωρις plays store και με διαφορες κινεζικές Εφαρμογές που μπορείς μεν να απενεργοποιήσεις (αλλά μάλλον όχι να απεγκαταστήσεις) τους ρώτησα πρόσφατα και αν υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα και η απάντησή τους είναι Με λίγα λόγια ότι δεν ξέρουν να απαντήσουν, γιατί είναι σφραγισμένη η συσκευασία:

CS1 - Sales & Support (eGlobaL Central (EU))

Aug 17, 09:42 HKT

Dear Customer,

Thank you for your message.

With regards to your enquiry, unfortunately we are unable to determine the language of the item Xiaomi Max 2 Dual Sim 64GB 4G SIM FREE whether have Greek or not as we are unable to open the box to check for this device and the supplier is unable to confirm for us.

We hope to serve an order of yours in the future!

Best Regards,

eglobal central (EU)

Οπότε θα βοηθούσε εάν κάποιος που το έχει αγοράσει από εκεί να επιβεβαιώσει και αν η συγκεκριμένη Rom/Version υποστηρίζει-έχει ελληνική γλώσσα, χωρίς εννοείται να ρουταριστεί και λοιπά.

(Στα υπόλοιπα κινεζομαγαζα που το πουλάνε με global International ROM λέει ξεκάθαρα ότι έχει και Greek language.)

lzrs21lz said:
Πριν από μερικές σελίδες Αναφέρθηκε (σελίδα 9 μήνυμα #133 ) με κατηγορηματικότητα ότι πρόκειται για Ευρωπαϊκή αποθήκη.

Επειδή και εγώ Ενδιαφέρομαι να το πάρω από κει και επειδή η σελίδα τονίζει έντονα ότι πρόκειται για Chinese version χωρις plays store και με διαφορες κινεζικές Εφαρμογές που μπορείς μεν να απενεργοποιήσεις (αλλά μάλλον όχι να απεγκαταστήσεις) τους ρώτησα πρόσφατα και αν υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα και η απάντησή τους είναι Με λίγα λόγια ότι δεν ξέρουν να απαντήσουν, γιατί είναι σφραγισμένη η συσκευασία:

CS1 - Sales & Support (eGlobaL Central (EU))

Aug 17, 09:42 HKT

Dear Customer,

Thank you for your message.

With regards to your enquiry, unfortunately we are unable to determine the language of the item Xiaomi Max 2 Dual Sim 64GB 4G SIM FREE whether have Greek or not as we are unable to open the box to check for this device and the supplier is unable to confirm for us.

We hope to serve an order of yours in the future!

Best Regards,

eglobal central (EU)

Οπότε θα βοηθούσε εάν κάποιος που το έχει αγοράσει από εκεί να επιβεβαιώσει και αν η συγκεκριμένη Rom/Version υποστηρίζει-έχει ελληνική γλώσσα, χωρίς εννοείται να ρουταριστεί και λοιπά.

(Στα υπόλοιπα κινεζομαγαζα που το πουλάνε με global International ROM λέει ξεκάθαρα ότι έχει και Greek language.)

Για να τα ξεκαθαρισουμε, για να μην γινονται παρεξηγησεις .....

To eglobalcentral.eu, δεν ειναι ευρωπαικη αποθηκη. Ερχονται λοιπον απο Κινα στην Αγγλια, τα παραλαμβανουν και τα στελνουν μετα απο εκει με καινουριο αγγλικο tracking number (DPD) για ευνοητους λογους. Στη συνεχεια ταξιδευουν μεσω Ευρωπης και μολις φτανουν στην Ελλαδα, τα παραλαμβανει η ACS και σας τα φερνει στο σπιτι. Και ολα αυτα σε 2 βδομαδες το πολυ. Τοσο εκαναν οσα παρηγγειλα απο εκει.

Τωρα σχετικα με τη Rom, τα συγκεκριμενα μοντελα, εχουν μονο Κινεζικη και Αγγλικη γλωσσα (μιαμε για Interface). Χωρις Play Store. Υπαρχουν και συσκευες που πουλανε (πηρα 2 Mi Mix απο εκει και ενα Redmi Note 4 που φορουσαν Global ..... )

Αυτα που φορανε Κινεζικη official, πρεπει να τα rootαρεις, να φλασαρεις αλλη Rom (πχ ελληνκη) και να εχεις και ελληνικο Interface και ελληνικη γλωσσα για να γραφεις ..... :)

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

kwnana said:
Για να τα ξεκαθαρισουμε, για να μην γινονται παρεξηγησεις .....

To eglobalcentral.eu, δεν ειναι ευρωπαικη αποθηκη. Ερχονται λοιπον απο Κινα στην Αγγλια, τα παραλαμβανουν και τα στελνουν μετα απο εκει με καινουριο αγγλικο tracking number (DPD) για ευνοητους λογους. Στη συνεχεια ταξιδευουν μεσω Ευρωπης και μολις φτανουν στην Ελλαδα, τα παραλαμβανει η ACS και σας τα φερνει στο σπιτι. Και ολα αυτα σε 2 βδομαδες το πολυ. Τοσο εκαναν οσα παρηγγειλα απο εκει.

Τωρα σχετικα με τη Rom, τα συγκεκριμενα μοντελα, εχουν μονο Κινεζικη και Αγγλικη γλωσσα (μιαμε για Interface). Χωρις Play Store. Υπαρχουν και συσκευες που πουλανε (πηρα 2 Mi Mix απο εκει και ενα Redmi Note 4 που φορουσαν Global ..... )

Αυτα που φορανε Κινεζικη official, πρεπει να τα rootαρεις, να φλασαρεις αλλη Rom (πχ ελληνκη) και να εχεις και ελληνικο Interface και ελληνικη γλωσσα για να γραφεις ..... :)

Κατατοπιστικότατος,

(Δυστυχώς για την περίπτωσή μου, που θέλω να αποφύγω το "πείραγμα", λόγω παλιών τραυματικών εμπειριών)

1. μία ακόμα (άτοπη) ερώτηση/διευκρίνιση: μολονότι κινέζικη ρομ, θα φανταζόμουνα ότι Από τη στιγμή που έχει , όπως είπες, εξαρχής αγγλικό interface, ότι θα έχει και άλλες ευρωπαϊκές γλώσσες συμπεριλαμβανομένης και της Ελληνικής.

2. Από τη στιγμή που θα αλλαχτεί η επίσημη Ρόμ, τι γίνεται με τις ΟΤΑ αναβαθμίσεις?

3. Το τελωνείο πόσο βγαίνει περίπου (για να κάνουμε τους υπολογισμούς/συγκρίσεις μας, αν το πάρουμε από αλλού ...)

Edited by lzrs21lz

μια ερώτηση για το κινητό, ανοίγει με διπλο πάτημα;;;;

αν τα στέλνουν μέσω Αγγλίας προφανώς δεν έχουν δασμούς

HEO said:
μια ερώτηση για το κινητό, ανοίγει με διπλο πάτημα;;;;

αν τα στέλνουν μέσω Αγγλίας προφανώς δεν έχουν δασμούς

Ανοίγει με double tap ναι.

Σήμερα παρέλαβατο δικό μου από Banggood στα 224 τελική τιμή με μεταφορικά με Priority line. Παραγγελία 01/08 και ήταν από 13 Αυγούστου Αθήνα. Το πακέτο δεν έλεγε πουθενά επάνω China ή κάτι σχετικό.

firekostas said:
Ανοίγει με double tap ναι.

Σήμερα παρέλαβατο δικό μου από Banggood στα 224 τελική τιμή με μεταφορικά με Priority line. Παραγγελία 01/08 και ήταν από 13 Αυγούστου Αθήνα. Το πακέτο δεν έλεγε πουθενά επάνω China ή κάτι σχετικό.

Άντε σιδερένιο!

Τελώνες και Φαρισαίους?

Ποιο μοντέλο πήρες? (link)

Edited by lzrs21lz

Ευχαριστώ να είσαι καλά. Τελωνείο δεν πέρασε με Priority line μέθοδο αποστολής αφού φαίνεται ότι έρχεται από Ευρώπη άσχετα που το πήρα από κινεζική αποθήκη. Αυτό λέω και στο πάνω μήνυμα . Στο πακέτο δεν γράφει πουθενά China ή tracking number με CN. Φαίνεται σαν να ξεκίνησε από Ολλανδία οπότε σαν χώρα της ΕΕ δεν το έδωσαν σημασία .

firekostas said:
Ευχαριστώ να είσαι καλά. Τελωνείο δεν πέρασε με Priority line μέθοδο αποστολής αφού φαίνεται ότι έρχεται από Ευρώπη άσχετα που το πήρα από κινεζική αποθήκη. Αυτό λέω και στο πάνω μήνυμα . Στο πακέτο δεν γράφει πουθενά China ή tracking number με CN. Φαίνεται σαν να ξεκίνησε από Ολλανδία οπότε σαν χώρα της ΕΕ δεν το έδωσαν σημασία .

Τέλεια.

Γιατί όμως το βγάζει pre-order?

https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi-MAX-2-6_44-inch-5300mAh-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-Core-4G-Smartphone-Gold-p-1167721.html?rmmds=search