kostast1 Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι σωστό να κάνουμε διαφήμιση τσάμπα... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απο αυτην ζουμε εμεις φιλε.......οποτε τζαμπα δεν......:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 (edited) Καλημερα ειμαι με XTRV AROMA7.7.2.Beta και δεν μπορω να βρω πως γραφουμε 160 χαρακτηρες sms.Τι δεν κανω σωστα?η δεν υποστηριζει?Απο οτι ξερω οι ελληνικες το εχουν ενσωματωμενο το mod Edited September 19, 2017 by wolf_35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Καλημερα ειμαι με XTRV AROMA7.7.2.Beta και δεν μπορω να βρω πως γραφουμε 160 χαρακτηρες sms.Τι δεν κανω σωστα?η δεν υποστηριζει?Απο οτι ξερω οι ελληνικες το εχουν ενσωματωμενο το modΠας Ρυθμισεις - Εφαρμογες - Μηνυματα και τικαρεις το Μηνυματα 160 χαρακτηρων !!! :) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 (edited) Πας Ρυθμισεις - Εφαρμογες - Μηνυματα και τικαρεις το Μηνυματα 160 χαρακτηρων !!! :) Δεν υπαρχει τετοια ρυθμιση.Παω ρυθμισεις-εφαρμογες συστηματος-μηνυματα και δεν εχει κατι τετοιο μεσα https://i.imgur.com/Oc2jm8e.png https://i.imgur.com/BkhL26t.png https://i.imgur.com/y7ej7Sb.png Αν μπορει καποιος να βοηθησει:worry: Edited September 19, 2017 by wolf_35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Πως ενεργοποιούμε το split screen mode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Κατοχος και γω πλεον Mi Max 2 μαυρου χρωματος!το παρελαβα σε 5 μερες αγορα στα 199€ απο gearbest.com!Να υπενθυμισω οτι μενω Γερμανια.. Εχω iphone 7 επισης μαυρο χρωμα και ο λογος που πηρα το Μαξ ειναι γιατι ειχα το πρωτο αλλα το εδωσα στον πατερα μου και εμεινα με το iphone 7 μιας και το πηρα δωρεαν με συνδεση εδω στα ξενα που μενω! Η αληθεια ειναι οτι μου λειπαν πολλα πραματα απο το μαξ το πρωτο οποτε τωρα μιας και εχω το δευτερο εχω βγαλει καποια παρα πολυ θετικα συμπερασματα! Κατασκευη απιστευτη,ηχειο τρελα,παρα πολυ ανωτερο απο το 7αρι μου!Ως προς συγκριση με το iphone που εχω εκανα και ενα vs test ανοιγματος εφαρμογων και ανοιγουν σχεδον ολα το ιδιο εκτος απο τα παιχνιδια που ανοιγουν γρηγοροτερα στο iphone,λογικο λογω επεξεργαστων! Η καμερα το γνωριζουμε ολοι..μονο με μανουαλ παει πολυ καλυτερα!σε συνθηκες ημερας,αξιοπρεπεστατες! Του iphone πολυ καλυτερες! Απο μπαταρια επιτελους ησυχασα !εκει που φορτιζα μπορει και 3-4 φορες το 7αρι ισα να χω μπαταρια, με αυτο το τερατακι αντεχει και 1 μιση μερα σχεδον με βαρια χρηση ,ευτυχια επιτελους! Η οθονη παρα πολυ καλη σχεδον στο ιδιο επιπεδο με το iphone αν και προτιμω τα max 2 εναντι του iphone ως προς απεικονιση χρωματων και του λευκου! Η ταχυτητα ειναι απιστευτα παρα πολυ καλη και δεν κολλαει πουθενα! Και το δαχτυλικο αποτυπωμα ειναι σφεντονα! Ειναι απλα απιστευτο το τι κανουν εκει στην xiaomi με συσκευες των 200 ευρω εναντι των 800 ευρω! Προσωπικα δικια μου αποψη φυσικα ,με κερδισε το mi max 2 εναντι του iphone 7 σε πολλα ! Το μεγεθος του mi max 2 με βολεψε περισσοτερο πλεον διοτι βλεπω το μικρουλι το μηλο και λεω τι ειναι αυτο μωρε;;;χεχεχχε.. Επισης επιτελους android και ελευθερια!με το μηλο πολυ σκλαβια βρε παιδια..ολο pc για το ενα itunes για το αλλο..εεε μα! Παει πωλητηριο το iphone αυτες τις μερες σε αγγελια και μου μενουν στην ακρη λεφτα για μια απλη καμερα να καλυψω το κενο της φωτογραφικης και ειμαι κομπλε!! Συγνωμμη για το μακρυ ποστ! Οσοι ενδιαφερομενοι απλα αγοραστε το..αξιζει καθε δραχμη το mi max 2! Ευχαριστω για τον χρονο σας! Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Κατοχος και γω πλεον Mi Max 2 μαυρου χρωματος!το παρελαβα σε 5 μερες αγορα στα 199€ απο gearbest.com!Να υπενθυμισω οτι μενω Γερμανια.. Εχω iphone 7 επισης μαυρο χρωμα και ο λογος που πηρα το Μαξ ειναι γιατι ειχα το πρωτο αλλα το εδωσα στον πατερα μου και εμεινα με το iphone 7 μιας και το πηρα δωρεαν με συνδεση εδω στα ξενα που μενω! Η αληθεια ειναι οτι μου λειπαν πολλα πραματα απο το μαξ το πρωτο οποτε τωρα μιας και εχω το δευτερο εχω βγαλει καποια παρα πολυ θετικα συμπερασματα! Κατασκευη απιστευτη,ηχειο τρελα,παρα πολυ ανωτερο απο το 7αρι μου!Ως προς συγκριση με το iphone που εχω εκανα και ενα vs test ανοιγματος εφαρμογων και ανοιγουν σχεδον ολα το ιδιο εκτος απο τα παιχνιδια που ανοιγουν γρηγοροτερα στο iphone,λογικο λογω επεξεργαστων! Η καμερα το γνωριζουμε ολοι..μονο με μανουαλ παει πολυ καλυτερα!σε συνθηκες ημερας,αξιοπρεπεστατες! Του iphone πολυ καλυτερες! Απο μπαταρια επιτελους ησυχασα !εκει που φορτιζα μπορει και 3-4 φορες το 7αρι ισα να χω μπαταρια, με αυτο το τερατακι αντεχει και 1 μιση μερα σχεδον με βαρια χρηση ,ευτυχια επιτελους! Η οθονη παρα πολυ καλη σχεδον στο ιδιο επιπεδο με το iphone αν και προτιμω τα max 2 εναντι του iphone ως προς απεικονιση χρωματων και του λευκου! Η ταχυτητα ειναι απιστευτα παρα πολυ καλη και δεν κολλαει πουθενα! Και το δαχτυλικο αποτυπωμα ειναι σφεντονα! Ειναι απλα απιστευτο το τι κανουν εκει στην xiaomi με συσκευες των 200 ευρω εναντι των 800 ευρω! Προσωπικα δικια μου αποψη φυσικα ,με κερδισε το mi max 2 εναντι του iphone 7 σε πολλα ! Το μεγεθος του mi max 2 με βολεψε περισσοτερο πλεον διοτι βλεπω το μικρουλι το μηλο και λεω τι ειναι αυτο μωρε;;;χεχεχχε.. Επισης επιτελους android και ελευθερια!με το μηλο πολυ σκλαβια βρε παιδια..ολο pc για το ενα itunes για το αλλο..εεε μα! Παει πωλητηριο το iphone αυτες τις μερες σε αγγελια και μου μενουν στην ακρη λεφτα για μια απλη καμερα να καλυψω το κενο της φωτογραφικης και ειμαι κομπλε!! Συγνωμμη για το μακρυ ποστ! Οσοι ενδιαφερομενοι απλα αγοραστε το..αξιζει καθε δραχμη το mi max 2! Ευχαριστω για τον χρονο σας! Το μεγεθος συνηθιζετε ευκολα φιλε μου?Εαν δεν απατωμαι το iphone 7 ειναι 4.7? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 (edited) Johnyman 25 οπως ειπα και πιο πανω ειχα το πρωτο οποτε ειχα συνηθισει στο μεγαλο μεγεθος! Βεβαια σε καποια παντελονια θα βρεις δυσκολιες να το κουβαλας..αλλα ειναι σχετικα ελαφρυ το κινητο για τις διαστασεις του και αυτο ειναι ενα συν μεγαλο! Εγω δεν εχω θεμα να το κουβαλαω διοτι ολα τα παντελονια η τα τζιν μου εχουν βαθιες τσεπες! Επισης το κουβαλαω και στο χερι πολλες φορες λες και ειναι κανα βιβλιο! Αυτο που δεν μπορω να συνηθισω πλεον ειναι η μικρη οθονη οπως του iphone 7 που ναι ειναι 4,7 ιντσες! Γενικα κατω απο 6 ιντσες δυσκολα θα παω ακομα και στο μελλον με καποιο νεοτερο κινητο! Edited September 19, 2017 by edangel8 Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Eδω εγω με 5.2 ιντσες και εχω κουραστει ειδικα στο browsing κτλ..Το μονο που με κανει πισω ειναι το μεγεθος εαν και παλιοτερα ειχα sony z ultra που ηταν 6.44 ιντσες.. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Eδω εγω με 5.2 ιντσες και εχω κουραστει ειδικα στο browsing κτλ..Το μονο που με κανει πισω ειναι το μεγεθος εαν και παλιοτερα ειχα sony z ultra που ηταν 6.44 ιντσες..Κινηταρα έχω ξετρελαθει και έχω αλλάξει 15 κινητά τον τελευταίο χρόνο, μην το σκέφτεσαι καθόλου.. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Eδω εγω με 5.2 ιντσες και εχω κουραστει ειδικα στο browsing κτλ..Το μονο που με κανει πισω ειναι το μεγεθος εαν και παλιοτερα ειχα sony z ultra που ηταν 6.44 ιντσες.. Κανε ενα κολπο παρε τις διαστασεις του max 2 απο το gsmarena ! Παρε χαρακα και σε ενα χαρτι σχεδιασε το και κοψε με το ψαλιδι να δεις ποσο μεγαλο ειναι και αν σε βολευει..!ετσι ειχα κανει εγω πριν παρω το πρωτο και ειπα ειναι οκ για μενα και ετσι συνηθισα..! Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Κανε ενα κολπο παρε τις διαστασεις του max 2 απο το gsmarena ! Παρε χαρακα και σε ενα χαρτι σχεδιασε το και κοψε με το ψαλιδι να δεις ποσο μεγαλο ειναι και αν σε βολευει..!ετσι ειχα κανει εγω πριν παρω το πρωτο και ειπα ειναι οκ για μενα και ετσι συνηθισα..! Λολ μολις το εκανα!!Δεν ειναι τοσο μεγαλο τελικα σιγα τα αυγα!!!Χαχαχαχα!!:lol::lol: Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Λολ μολις το εκανα!!Δεν ειναι τοσο μεγαλο τελικα σιγα τα αυγα!!!Χαχαχαχα!!:lol::lol: :lol: Ειδες;μου φαινεται το συνηθισες κιολας :lol: Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 :lol: Ειδες;μου φαινεται το συνηθισες κιολας :lol: Λες?:lol: Ο λογος που θελω να το παρω ειναι η μπαταρια και η οθονη.Κουραστηκα με το φορτιζε φεξορτιζε συνεχεια..Σε ευχαριστω πολυ για το tip!!:D Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Λες?:lol: Ο λογος που θελω να το παρω ειναι η μπαταρια και η οθονη.Κουραστηκα με το φορτιζε φεξορτιζε συνεχεια..Σε ευχαριστω πολυ για το tip!!:D Τιποτα φιλε μου..Χαρα μου! Αξιζει παρα πολυ και θα ικανοποιηθεις στο επακρον! Αν οντως εχςι το htc 10 (βλεποντας την υπογραφη σου) θα δεις τεραστια διαφορα σε ολα πλην της καμερας στις βραδυνες ληψεις! Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Τιποτα φιλε μου..Χαρα μου! Αξιζει παρα πολυ και θα ικανοποιηθεις στο επακρον! Αν οντως εχςι το htc 10 (βλεποντας την υπογραφη σου) θα δεις τεραστια διαφορα σε ολα πλην της καμερας στις βραδυνες ληψεις! To htc 10 εχω ναι.Βραδυνες σπανια τραβαω και αυτο με manual.Το max εχει manual απλα δεν εχει Ois.Δεν μας πολυ πειραζει αυτο. Πιστευω η εμπειρια χρησης με το Max θα ειναι καλυτερη και ας εχει χειροτερη επεξεργαστικη ισχυ. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 To htc 10 εχω ναι.Βραδυνες σπανια τραβαω και αυτο με manual.Το max εχει manual απλα δεν εχει Ois.Δεν μας πολυ πειραζει αυτο. Πιστευω η εμπειρια χρησης με το Max θα ειναι καλυτερη και ας εχει χειροτερη επεξεργαστικη ισχυ. Η γυναικα μου εχει s7 edge και τρεχει ακριβως το ιδιο σφεντονα το max 2 δεν εχει να ζηλεψει τιποτα σε ταχυτητα που συγκρινω!Μονο σε κατι βαρια παιχνιδια τυπου asphalt extreme να ανοιξει 1-2 δευτερα πιο γρηγορα το s7 edge ..Κλαιν! Γενικα μην το φοβασαι ειναι γρηγορο και εχουν κανει απιστευτη δουλεια στο λογισμικο! Το καλυτερο επισης καθε μηνα θα χεις αναβαθμισεις σε αντιθεση με καποια samsung ,htc,sony,που μπορει να δεις μια δυο ολο το χρονο και τελος! Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Η γυναικα μου εχει s7 edge και τρεχει ακριβως το ιδιο σφεντονα το max 2 δεν εχει να ζηλεψει τιποτα σε ταχυτητα που συγκρινω!Μονο σε κατι βαρια παιχνιδια τυπου asphalt extreme να ανοιξει 1-2 δευτερα πιο γρηγορα το s7 edge ..Κλαιν! Γενικα μην το φοβασαι ειναι γρηγορο και εχουν κανει απιστευτη δουλεια στο λογισμικο! Το καλυτερο επισης καθε μηνα θα χεις αναβαθμισεις σε αντιθεση με καποια samsung ,htc,sony,που μπορει να δεις μια δυο ολο το χρονο και τελος! Πω ρε φιλε σχεδον με επεισες!!Εχω δει ολα τα reviews και ολα τα τεστ..ασε.. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Πω ρε φιλε σχεδον με επεισες!!Εχω δει ολα τα reviews και ολα τα τεστ..ασε.. Σου ευχομαι να παρεις την σωστη αποφαση για σενα αν και δεν νομιζω με τιποτα να το μετανιωσεις για αυτο το τερατακι! Αν το παρεις και χρειαστεις οτιδηποτε εδω ειμαστε εμεις.. :) Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Εγινε φιλε μου!Σε ευχαριστω πολυ και παλι!Καλο βραδυ να εχουμε!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Κατοχος και γω πλεον Mi Max 2 μαυρου χρωματος!το παρελαβα σε 5 μερες αγορα στα 199€ απο gearbest.com!Να υπενθυμισω οτι μενω Γερμανια.. Εχω iphone 7 επισης μαυρο χρωμα και ο λογος που πηρα το Μαξ ειναι γιατι ειχα το πρωτο αλλα το εδωσα στον πατερα μου και εμεινα με το iphone 7 μιας και το πηρα δωρεαν με συνδεση εδω στα ξενα που μενω! Η αληθεια ειναι οτι μου λειπαν πολλα πραματα απο το μαξ το πρωτο οποτε τωρα μιας και εχω το δευτερο εχω βγαλει καποια παρα πολυ θετικα συμπερασματα! Κατασκευη απιστευτη,ηχειο τρελα,παρα πολυ ανωτερο απο το 7αρι μου!Ως προς συγκριση με το iphone που εχω εκανα και ενα vs test ανοιγματος εφαρμογων και ανοιγουν σχεδον ολα το ιδιο εκτος απο τα παιχνιδια που ανοιγουν γρηγοροτερα στο iphone,λογικο λογω επεξεργαστων! Η καμερα το γνωριζουμε ολοι..μονο με μανουαλ παει πολυ καλυτερα!σε συνθηκες ημερας,αξιοπρεπεστατες! Του iphone πολυ καλυτερες! Απο μπαταρια επιτελους ησυχασα !εκει που φορτιζα μπορει και 3-4 φορες το 7αρι ισα να χω μπαταρια, με αυτο το τερατακι αντεχει και 1 μιση μερα σχεδον με βαρια χρηση ,ευτυχια επιτελους! Η οθονη παρα πολυ καλη σχεδον στο ιδιο επιπεδο με το iphone αν και προτιμω τα max 2 εναντι του iphone ως προς απεικονιση χρωματων και του λευκου! Η ταχυτητα ειναι απιστευτα παρα πολυ καλη και δεν κολλαει πουθενα! Και το δαχτυλικο αποτυπωμα ειναι σφεντονα! Ειναι απλα απιστευτο το τι κανουν εκει στην xiaomi με συσκευες των 200 ευρω εναντι των 800 ευρω! Προσωπικα δικια μου αποψη φυσικα ,με κερδισε το mi max 2 εναντι του iphone 7 σε πολλα ! Το μεγεθος του mi max 2 με βολεψε περισσοτερο πλεον διοτι βλεπω το μικρουλι το μηλο και λεω τι ειναι αυτο μωρε;;;χεχεχχε.. Επισης επιτελους android και ελευθερια!με το μηλο πολυ σκλαβια βρε παιδια..ολο pc για το ενα itunes για το αλλο..εεε μα! Παει πωλητηριο το iphone αυτες τις μερες σε αγγελια και μου μενουν στην ακρη λεφτα για μια απλη καμερα να καλυψω το κενο της φωτογραφικης και ειμαι κομπλε!! Συγνωμμη για το μακρυ ποστ! Οσοι ενδιαφερομενοι απλα αγοραστε το..αξιζει καθε δραχμη το mi max 2! Ευχαριστω για τον χρονο σας! Να το χαρείς φίλε μου. Πήρες κινηταρα πραγματικά είναι στα παντα καλύτερο από τα iPhone και ας έχει το 1/4 της τιμής. Η xiaomi κάνει θαύματα. Send From Note 3 With S8 Port Rom ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λολ μολις το εκανα!!Δεν ειναι τοσο μεγαλο τελικα σιγα τα αυγα!!!Χαχαχαχα!!:lol::lol: Δεν υπάρχει σύγκριση στο μέγεθος το mi max είναι πολύ μικρότερο του ultra οπότε λογικά δεν θα έχεις θέμα http://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8582&idPhone2=5540 Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Πας Ρυθμισεις - Εφαρμογες - Μηνυματα και τικαρεις το Μηνυματα 160 χαρακτηρων !!! :) Δεν υπαρχει τετοια ρυθμιση.Παω ρυθμισεις-εφαρμογες συστηματος-μηνυματα και δεν εχει κατι τετοιο μεσα https://i.imgur.com/Oc2jm8e.png https://i.imgur.com/BkhL26t.png https://i.imgur.com/y7ej7Sb.png Αν μπορει καποιος να βοηθησει:worry: Εχει κανεις να πει καμια ιδεα ρε παιδια?παλια με το mod που φλασαραμε,καναμε δουλεια,εδω γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Εχει κανεις να πει καμια ιδεα ρε παιδια?παλια με το mod που φλασαραμε,καναμε δουλεια,εδω γινεται?Γιατί ρε φίλε παιδεύεσαι και δε χρησιμοποιείς το Textra να τελειώνεις? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Γιατί ρε φίλε παιδεύεσαι και δε χρησιμοποιείς το Textra να τελειώνεις? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk To ξερω ρε φιλαρακι,αλλα μονο στο mi max 2 συμβαινει αυτο το κουλο.Εχουμε αλλαξει 50 xiaomi και σε κανενα δεν ειχαμε θεμα,με τις ελληνικες ρομ παντα,μιλαω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Παιδιά με tethering τι κάνετε; εμένα δημιουργεί μεν Hotspot, συνδέεται ο υπολογιστής ΑΛΛΑ χωρίς ίντερνετ. Vodafone CU ο πάροχος Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts