Nikifoross Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Καλημέρα! Δοκίμασα ένα άλλο πρόγραμμα καιρού και δεν έχει θέμα με την τοποθεσία. Από τότε που έβαλα την 9.5 stable έχει πρόβλημα η μαμά εφαρμογή acuweather. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Καλημέρα! Δοκίμασα ένα άλλο πρόγραμμα καιρού και δεν έχει θέμα με την τοποθεσία. Από τότε που έβαλα την 9.5 stable έχει πρόβλημα η μαμά εφαρμογή acuweather. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε μένα πάλι λειτουργεί κανονικά ο καιρός. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Εγώ με το καινούργιο update δε μπορώ να βάλω το ίδιο background στην οθόνη κλειδώματος. Μου κρατάει αυτό του θέματος. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk είναι κάποια θέματα που δεν αλλάζει το backround στην οθόνη κλειδώματος. Την είχα πατήσει και εγώ όταν το είχα. Δοκίμασε να αλλάξεις θέμα Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XARHS73 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 (edited) Εκανα μια πατατα. Αφησα το κινητο το οποιο ειχα σε θηκη book στο αμαξι στο καθισμα του συνοδηγου .Η οθονη ηταν σκεπασμενη βεβαια γιατι η θηκη ειναι βιβλιο.Για μια ωρα περιπου.Νταλα ηλιος. Οταν επεστρεψα στο αμαξι η συσκευη ειχε σβησει.Ζεματουσε βεβαια.. Δοκιμασα να το ανοιξω, εβγαζε λογοτυπο και ξανασβηνε. Μολις περασαν 5 ' κι αφου κρυωσε αρκετα, τοτε ανοιξε. Τσεκαρα τη συσκευη μηπως φουσκωσε καπου γυρω στο πλαισιο της μπαταριας, , ολα καλα.Δεν φαινεται κατι. Δουλευει ξανα κανονικα,δεν παρατηρησα κατι προς το παρων. Υπαρχει περιπτωση να μου δημιουργησει καποιο προβλημα στο μελλον? Εσβησε για προστασια , η εκλεισε απο βραχυκυκλωμα? Edited April 23, 2018 by XARHS73 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Εκανα μια πατατα. Αφησα το κινητο το οποιο ειχα σε θηκη book στο αμαξι στο καθισμα του συνοδηγου .Η οθονη ηταν σκεπασμενη βεβαια γιατι η θηκη ειναι βιβλιο.Για μια ωρα περιπου.Νταλα ηλιος. Οταν επεστρεψα στο αμαξι η συσκευη ειχε σβησει.Ζεματουσε βεβαια.. Δοκιμασα να το ανοιξω, εβγαζε λογοτυπο και ξανασβηνε. Μολις περασαν 5 ' κι αφου κρυωσε αρκετα, τοτε ανοιξε. Τσεκαρα τη συσκευη μηπως φουσκωσε καπου γυρω στο πλαισιο της μπαταριας, , ολα καλα.Δεν φαινεται κατι. Δουλευει ξανα κανονικα,δεν παρατηρησα κατι προς το παρων. Υπαρχει περιπτωση να μου δημιουργησει καποιο προβλημα στο μελλον? Εσβησε για προστασια , η εκλεισε απο βραχυκυκλωμα? Εσβησε για προστασια,ετσι πρεπει.Αφου δουλευει ολα καλα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 καλησπερα, φανταζομαι εκλεισε λογω υψηλης θερμοκρασιας για προστασια για να μην γινουν τα χειροτερα. Καμια ιδεα κανεις πως να φτιαξω αυτο το acuweather που μετα απο την 9.5 εχει κολλησει να δειχνει μια συγκεκριμενη τοποθεσια εκει δλδ που ημουν οταν την εβαλα? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 καλησπερα, φανταζομαι εκλεισε λογω υψηλης θερμοκρασιας για προστασια για να μην γινουν τα χειροτερα. Καμια ιδεα κανεις πως να φτιαξω αυτο το acuweather που μετα απο την 9.5 εχει κολλησει να δειχνει μια συγκεκριμενη τοποθεσια εκει δλδ που ημουν οταν την εβαλα? :lol: Δοκίμασε να κάνεις clear data της εφαρμογής και δοκίμασε ξανά. Installed apps - Weather και clear data. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 (edited) Δοκίμασε να κάνεις clear data της εφαρμογής και δοκίμασε ξανά. Installed apps - Weather και clear data. καλημέρα! το εκανα και μου εβγαλε να βαλω πολη, εβαλα Αθηνα εκει εμεινε. Δεν λεει περιοχη δλδ όπως εκανε πριν. Δεν ξερω γιατι, ας είναι και ανοιχτο το GPS εκει μενει τωρα παλι. Με αλλα προγράμματα τοποθεσιας ή καιρου δεν εχω κανενα θεμα μονο αυτό το κανει με το που εβαλα την 9.5 stable από την 9.2. Τελικα η εφαρμογή δεν είναι το accuwather, αυτή την σελιδα ανοιγει αν ζητήσεις αναλυτικα, στο google play δεν την δειχνει εγκατεστημενη, ειδα από τις ρυθμισεις ότι λεει miui.weather2.com apk οποτε είναι της miui το ενσωματωμενο αυτό. Ειχε βγει σε μια φαση αναβαθμιση εφαρμογης νομιζω msa το ελεγε? δεν την περνουσε με τιποτα και την εκανα ignore, πως το ξειγκνοραρω τωρα αυτό? Edited April 24, 2018 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Μου το εκανε και μενα προχθές. Είχε κολλήσει ο καιρός στην προηγουμενη πολη που ημουν και δεν ανανεωνε την τοποθεσια μου. Εκανα διαφορα, το καθαρισμα data που αναφερθηκε κτλ. αλλα δεν εγινε κατι. Σε μια φαση απ τις ρυθμισεις διεγραψα τον καθορισμο πολης με βαση την τοποθεσία και ,τη ρυθμιση δλδ που συζηταμε τωρα και δεν τη ξαναβγαζει με τιποτα. Μονο να προσθέσεις χειροκινητα πολη. Το εψαξα λιγο και νομιζω διαβασα για bug της 9.5 . Τελος παντων,μικρο το κακο,τοσα καλα widget για τον καιρο υπάρχουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Μου το εκανε και μενα προχθές. Είχε κολλήσει ο καιρός στην προηγουμενη πολη που ημουν και δεν ανανεωνε την τοποθεσια μου. Εκανα διαφορα, το καθαρισμα data που αναφερθηκε κτλ. αλλα δεν εγινε κατι. Σε μια φαση απ τις ρυθμισεις διεγραψα τον καθορισμο πολης με βαση την τοποθεσία και ,τη ρυθμιση δλδ που συζηταμε τωρα και δεν τη ξαναβγαζει με τιποτα. Μονο να προσθέσεις χειροκινητα πολη. Το εψαξα λιγο και νομιζω διαβασα για bug της 9.5 . Τελος παντων,μικρο το κακο,τοσα καλα widget για τον καιρο υπάρχουν... ευχαριστω δεν το ειχα δει καπου, θα συμφωνησω πως εχει και πολλα αλλα και καλυτερο απο αυτο της MIUI! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 καλημέρα! το εκανα και μου εβγαλε να βαλω πολη, εβαλα Αθηνα εκει εμεινε. Δεν λεει περιοχη δλδ όπως εκανε πριν. Δεν ξερω γιατι, ας είναι και ανοιχτο το GPS εκει μενει τωρα παλι. Με αλλα προγράμματα τοποθεσιας ή καιρου δεν εχω κανενα θεμα μονο αυτό το κανει με το που εβαλα την 9.5 stable από την 9.2. Τελικα η εφαρμογή δεν είναι το accuwather, αυτή την σελιδα ανοιγει αν ζητήσεις αναλυτικα, στο google play δεν την δειχνει εγκατεστημενη, ειδα από τις ρυθμισεις ότι λεει miui.weather2.com apk οποτε είναι της miui το ενσωματωμενο αυτό. Ειχε βγει σε μια φαση αναβαθμιση εφαρμογης νομιζω msa το ελεγε? δεν την περνουσε με τιποτα και την εκανα ignore, πως το ξειγκνοραρω τωρα αυτό? Το accuweather είναι ο πάροχος καιρού για την εφαρμογή miui weather. Δεν είναι αυτή καθαυτή η εφαρμογή. Πολλές εφαρμογές χρησιμοποιούν accuweather. :) Μικρό το κακό. Νομίζω πως και σε εμένα με global dev, υπάρχει το ίδιο θέμα. Έχει κολλήσει στην Καλλιθέα και ας είμαι και Αγ.Παρασκευή ξέρω γω :p :lol: Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Το accuweather είναι ο πάροχος καιρού για την εφαρμογή miui weather. Δεν είναι αυτή καθαυτή η εφαρμογή. Πολλές εφαρμογές χρησιμοποιούν accuweather. :) Μικρό το κακό. Νομίζω πως και σε εμένα με global dev, υπάρχει το ίδιο θέμα. Έχει κολλήσει στην Καλλιθέα και ας είμαι και Αγ.Παρασκευή ξέρω γω :p :lol: καλημέρα, ναι το εγραψα αυτό ότι εχει άλλες εφαρμογες με αυτό το ονομα. Ε μικρο το κακο απλα αυτή ειχα φατσα καρτα και τωρα αναγκάζομαι να βαλω κατι άλλο για να με καλυψει, αλλιως δεν θα το ανεφερα καν. Παντως προκειτε περι bug. Στην 9.2 stable official δεν ειχε κανενα πρόβλημα. Με την 9.5 χαλασε. Προφανως και στις dev θα το εχει το θεμα. Ξερει κανεις πως βγαζω ένα update από εφαρμογή του συστηματος από Ignore που το εκανα? ηταν κατι σαν msa νομιζω και δεν το περνουσε και ειχε να το κανω Ignore, τωρα τι εγινε με αυτό δεν μπορω να το βγαλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 καλημέρα, ναι το εγραψα αυτό ότι εχει άλλες εφαρμογες με αυτό το ονομα. Ε μικρο το κακο απλα αυτή ειχα φατσα καρτα και τωρα αναγκάζομαι να βαλω κατι άλλο για να με καλυψει, αλλιως δεν θα το ανεφερα καν. Παντως προκειτε περι bug. Στην 9.2 stable official δεν ειχε κανενα πρόβλημα. Με την 9.5 χαλασε. Προφανως και στις dev θα το εχει το θεμα. Ξερει κανεις πως βγαζω ένα update από εφαρμογή του συστηματος από Ignore που το εκανα? ηταν κατι σαν msa νομιζω και δεν το περνουσε και ειχε να το κανω Ignore, τωρα τι εγινε με αυτό δεν μπορω να το βγαλω? Στις εφαρμογές συστήματος δεν θυμάμαι να μπορείς να αφαιρέσεις 1 update μόνο, αλλά να το γυρίσεις στην εργοστασιακή έκδοση. Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω ψάξει αν γίνεται στο MIUI αυτό, νομίζω ότι γίνεται :) Αλλά από ότι κατάλαβα δεν είναι αυτό που σε ενδιαφέρει :worry: Όσο για καιρό, είχα πολύ καιρό το weather timeline (αγορασμένο). Έχω και ένα "weatheR" σκέτο το οποίο είναι αρκετά καλό και αναλυτικό. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Στις εφαρμογές συστήματος δεν θυμάμαι να μπορείς να αφαιρέσεις 1 update μόνο, αλλά να το γυρίσεις στην εργοστασιακή έκδοση. Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω ψάξει αν γίνεται στο MIUI αυτό, νομίζω ότι γίνεται :) Αλλά από ότι κατάλαβα δεν είναι αυτό που σε ενδιαφέρει :worry: Όσο για καιρό, είχα πολύ καιρό το weather timeline (αγορασμένο). Έχω και ένα "weatheR" σκέτο το οποίο είναι αρκετά καλό και αναλυτικό.Απλά έχω κάνει ignore το πακέτο αυτό και δεν ξέρω πως να αφαιρέσω τώρα αυτό το ignore. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Δεν έχω καταλάβει ποια είναι η λογική πίσω από το "weekly" updates της Global Dev. Γιατί μπορεί 2 σερί εβδομάδες να έχει update, αλλά μπορεί και 2 ακόμη να μην έχει τίποτα. Άντε στις γιορτές τους το καταλαβαίνω να μην έχει, αλλά αυτές δεν είναι weekly, generally speaking. Προφανώς και εμφανίζονται ορισμένα bugs που είναι κάπως χαζά και ίσως να μη προλαβαίνουν να λυθούν εντός εβδομάδας, αλλά μην την λες και weekly ρε φίλε :p Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Δεν έχω καταλάβει ποια είναι η λογική πίσω από το "weekly" updates της Global Dev. Γιατί μπορεί 2 σερί εβδομάδες να έχει update, αλλά μπορεί και 2 ακόμη να μην έχει τίποτα. Άντε στις γιορτές τους το καταλαβαίνω να μην έχει, αλλά αυτές δεν είναι weekly, generally speaking. Προφανώς και εμφανίζονται ορισμένα bugs που είναι κάπως χαζά και ίσως να μη προλαβαίνουν να λυθούν εντός εβδομάδας, αλλά μην την λες και weekly ρε φίλε :p Εγω δεν έχω καταλάβει τα weekly update γενικά....είναι απίστευτα ενοχλητικό να σου έρχεται τόσο συχνά αναβάθμιση και ουσιαστικά χωρίς λόγο!;) Λίγες καλές αναβαθμίσεις και τέλος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 My point EXACTLY Και άντε, τα λες έτσι, δεν τα δίνεις... Δώσε ένα monthly (προσεγμένο) και τέλος. Αυτό το οποίο θα περιέχει και security patches . Το σκέφτομαι σοβαρά να γυρίσω στη global. Αν και μάλλον , όταν έρθει ο καιρός, θα κοιτάξω για custom ROMs (αφού προηγηθεί η ανάλογη διαδικασία). Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Τα weekly updates ειναι για μικροεπεμβασεις σε διαφορα θεματα που πολλες φορες δεν γινονται αντιληπτά καν απο τους χρηστες. Ειναι roms για τους dev επι της ουσιας,αλλα και για τους b.t. ωστε να δοκιμαζονται πραματα....και φυσικα υπαρχει παντα ο κυνδινος να μην δουλευει καλα η συσκευη σας με τις beta. Για ολους τους αλλους ειναι οι global για σταθεροτητα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Παιδα ψάχνω να ενεργοποιήσω τα Mi Messages αλλά μετά την τελευταία αναβάθμιση βλέπω έχουν εξαφανιστεί....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Όπως για τα themes, το ίδιο ισχυει και για τα mi messages. Δεν ξέρω αν αυτά ενεργοποιούνται αν αλλαξεις το region , όπως συμβαίνει με τα θέματα Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iparout Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα το κινητό και είμαι ενθουσιασμένος. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το tempered glass που αγόρασα δεν κάθεται καλά στην δεξιά άκρη του κινητού, κάνοντας ένα ενοχλητικό και έντονο halo effect σε όλο το πλάτος της οθόνης. Αυτό διάβασα ότι ενδεχομένως να γίνεται επειδή η οθόνη του κινητού είναι κυρτή στις άκρες. Υπάρχει άραγε κάποιο τζαμάκι που να καλύπτει όλη την οθόνη του κινητού (ιδανικά μαζί με τα bezels) και να μην κάνει αυτό το halo effect ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα το κινητό και είμαι ενθουσιασμένος. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το tempered glass που αγόρασα δεν κάθεται καλά στην δεξιά άκρη του κινητού, κάνοντας ένα ενοχλητικό και έντονο halo effect σε όλο το πλάτος της οθόνης. Αυτό διάβασα ότι ενδεχομένως να γίνεται επειδή η οθόνη του κινητού είναι κυρτή στις άκρες. Υπάρχει άραγε κάποιο τζαμάκι που να καλύπτει όλη την οθόνη του κινητού (ιδανικά μαζί με τα bezels) και να μην κάνει αυτό το halo effect ? Μεγειες :) Έψαξα...ξαναέψαξα. Άλλαξα 3 τζάμια και κατέληξα με κανένα (τα έσπασα από τα νεύρα μου). Το ίδιο σε όσα δοκίμασα. Δεν ξέρω αν κάποιο μαγικό τζαμάκι υπάρχει εκεί έξω :lol: Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iparout Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 (edited) Μεγειες :) Έψαξα...ξαναέψαξα. Άλλαξα 3 τζάμια και κατέληξα με κανένα (τα έσπασα από τα νεύρα μου). Το ίδιο σε όσα δοκίμασα. Δεν ξέρω αν κάποιο μαγικό τζαμάκι υπάρχει εκεί έξω :lol: Είχες το ίδιο πρόβλημα ? Διάβασα κι εγώ τριγύρω και είδα αυτό Παρήγγειλα 2 τζαμάκια και περιμένω. Σε 1 μήνα θα ξέρω. Αγόρασα και ένα back cover αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα προστατεύσει το κινητό σε πτώση από τραπέζι κτλ (είναι περισσότερο για γρατζουνιές)... Υπάρχει άραγε κάτι διακριτικό που να προσφέρει τέτοια προστασία ? Edited May 2, 2018 by iparout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Είχες το ίδιο πρόβλημα ? Διάβασα κι εγώ τριγύρω και είδα αυτό Παρήγγειλα 2 τζαμάκια και περιμένω. Σε 1 μήνα θα ξέρω. Αγόρασα και ένα back cover αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα προστατεύσει το κινητό σε πτώση από τραπέζι κτλ (είναι περισσότερο για γρατζουνιές)... Υπάρχει άραγε κάτι διακριτικό που να προσφέρει τέτοια προστασία ? Ότι είχα πάρει ήταν από Ελλάδα. Από θήκη έχω μείνει με αυτήν και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Το πρώτο τζαμάκι ήταν αυτό που ερχόταν με τη θήκη. Τα άλλα 2 ούτε που τα θυμάμαι. Θα κάνω ίσως μια δοκιμή να παραγγείλω 2-3 από τα παραπάνω :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iparout Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Ότι είχα πάρει ήταν από Ελλάδα. Από θήκη έχω μείνει με αυτήν και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Το πρώτο τζαμάκι ήταν αυτό που ερχόταν με τη θήκη. Τα άλλα 2 ούτε που τα θυμάμαι. Η συγκεκριμένη θήκη είναι αρκετά κομψή. Έχει αντέξει σε πτώσεις του κινητού ? Επηρεάζει καθόλου το wifi/4g ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts