Jump to content

Xiaomi Mi Max 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

OTA πρωί, πρωί....

Την πέρασα... και μέχρι στιγμής δεν είδα κάτι ανησυχητικό... :(

Τρελές αλλαγές σε interface δεν είδα.. η μπαταρία σαν να φεύγει πιο γρήγορα, αλλά μπορεί να είναι και η ιδέα μου...

Θα επανέλθω... :rolleyes:

να μας ενημερωσεις για εντυπωσεις...

Ας πούμε τώρα που είδα το μήνυμα σου. 10 ώρες λειτουργίας με 1.5 ώρα οθόνη και είμαι στο 65 % ενώ βλέπω αλλά άτομα και είναι πολύ πιο ψηλά με αυτά τα στατιστικά
Από τη δεύτερη εικόνα που ανέβασες φαίνεται ότι το κινητό είναι σχεδόν πάντα ενεργό ακόμα και όταν είναι σβηστή η οθόνη. Κάποια εφαρμογή κρατάει το κινητό "ξύπνιο" και σου ρουφάει την μπαταρία ακόμα και όταν δεν το χρησιμοποιείς.

Από τη δεύτερη εικόνα που ανέβασες φαίνεται ότι το κινητό είναι σχεδόν πάντα ενεργό ακόμα και όταν είναι σβηστή η οθόνη. Κάποια εφαρμογή κρατάει το κινητό "ξύπνιο" και σου ρουφάει την μπαταρία ακόμα και όταν δεν το χρησιμοποιείς.
Facebook, messenger, Viber και Instagram είναι κλειδωμένα και ενεργά στο παρασκήνιο για το λόγο του ότι θέλω να βλέπω τις ειδοποιήσεις... Κάτι άλλο πρέπει να είναι... Πως θα το εντοπίσω;

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

Το αυτο,εχεις δικαιο,καποια εφαρμογη κανει την ζημια.

@SkenaDena

Βγαζεις μια-μια τις εγαρμογες και βλεπεις......

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Να ρωτήσω, το android system WebView σας το δείχνει απενεργοποιημένο και εσάς???
http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

Καλησπέρα παιδιά. Νέος κάτοχος του θηρίου της global έκδοσης. :)

Από γυαλί τι προτείνετε?

Don't mess with max two

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

να μας ενημερωσεις για εντυπωσεις...

Καλημέρα στην παρέα...

Μετά από 2 μέρες χρήσης, μπορώ να πω ότι το νέο Firmware είναι αρκετά σταθερό, ισάξιο με την προηγούμενη έκδοση 8.

Έχουν γίνει μερικές αλλαγές στο interface αλλά μην περιμένετε "τρελές" αλλαγές σε σχέση με την έκδοση 8.

Επιγραμματικά να αναφέρω:

1) Αλλαγή στην μπάρα του Ήχου

2) Στις ρυθμίσεις μπήκε και η επιλογή ΣΧΟΛΙΑ του κάθε χρήστη.

3) Εμφανίσθηκε και η λειτουργία αναγνώρισης ματιού (αλλά δεν ξέρω αν την υποστηρίζει το κινητό μας).

4) Από εφαρμογές δεν έχει προστεθεί κάτι, από ότι θυμάμαι!:confused:

5) Η κύλιση και η λειτουργία είναι στα ίδια αξιόπιστα επίπεδα.

6) Η Μπαταρία επίσης δεν έχει διαφορά με την έκδοση 8 (μου έβγαλε 2+ μέρες άνετα με GPS, Δεδομένα, WIFI κλπ ενεργά).

Αυτό που βλέπω να μη διορθώθηκε ακόμη, είναι το θέμα με την ποιότητα ακουστικής του Βluetooth. Δλδ όπως ανάφερα και σε προηγούμενο POST μου, τα σπασίματα συνεχίζονται στην συνομιλία (δοκιμή με αρκετά διαφορετικά ακουστικά και διαφορετικών εκδόσεων ΒΤ (από 2.1 ως κι 4.2).

Δεν ξέρω αν κάποιος φίλος έχει το ίδιο θέμα και πως το έχει αντιμετωπίσει.

Για ότι θέλετε να με ρωτήσετε, στην διάθεσή σας... :rolleyes:

Η ζωή είναι μία ντομάτα......

ή την τρως σαλάτα ή την τρως στην μάπα....

:p

Χαιρετώ την παρέα. Και ξεκινάω με ερώτηση... Σε σχέση με το s7 edge η κάμερα του πώς είναι?? Θεωρητικά και πάντα θεωρητικά είναι κατώτερη αλλά πόσο κατώτερη είναι? (ισώς και να είναι ανώτερη, δεν γνωρίζω). Λέω να κάνω την μετάβαση αλλά σκέφτομαι το μέγεθος που συνηθίζεται πιστεύω και την ποιότητα των φωτογραφιών

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαιρετώ την παρέα. Και ξεκινάω με ερώτηση... Σε σχέση με το s7 edge η κάμερα του πώς είναι?? Θεωρητικά και πάντα θεωρητικά είναι κατώτερη αλλά πόσο κατώτερη είναι? (ισώς και να είναι ανώτερη, δεν γνωρίζω). Λέω να κάνω την μετάβαση αλλά σκέφτομαι το μέγεθος που συνηθίζεται πιστεύω και την ποιότητα των φωτογραφιών

Επειδή τα έχω και τα δύο και τα δουλεύω παράλληλα θα σου πω ότι είναι κατώτερη και αρκετά μάλιστα. Σε low light δε το συζητάμε καν και σε ημερήσιες ενώ είναι θεωρητικά καλό το Max 2 η έλλειψη OIS χαλάει αρκετές φωτογραφίες. Σε βίντεο ειδικά ακόμα χειρότερα.

Επειδή τα έχω και τα δύο και τα δουλεύω παράλληλα θα σου πω ότι είναι κατώτερη και αρκετά μάλιστα. Σε low light δε το συζητάμε καν και σε ημερήσιες ενώ είναι θεωρητικά καλό το Max 2 η έλλειψη OIS χαλάει αρκετές φωτογραφίες. Σε βίντεο ειδικά ακόμα χειρότερα.

χμμμ... οκ φίλε μου σε ευχαριστώ θερμά. Με βλέπω για κανένα mate 9. Μου αρέσει πολύ το mi max αλλά φοβάμαι μην το πάρω και ξενερώσω. Σε αυτή τη τιμή εννοείται είναι οτι καλύτερο κυκλοφορεί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα στην ομάδα. Νέο μέλος στη παρέα σας.

Κάτοχος του θηρίου δύο μήνες και απόλυτα ευχαριστημένος. Δευτέρα πρωί ήρθε και σε μένα η ενημέρωση σε miui 9

Φίλε bpanos που εμφανίζεται η λειτουργία αναγνώρισης ματιού;

Παντως πολυ μου αρεσουν αυτα τα vs......250 ευρο το ενα......850 το αλλο........ελεος ρε παλικαρια.

Δωστε πονο!!!!!:lol:

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Παιδιά με την Miui 9 global stable τι γίνετε? Την έχετε πάρει όλοι?

Don't mess with max two

Απο οτι διαβασα λενε για 3 νοεμβριου!Για να δουμε! :)

Παντως πολυ μου αρεσουν αυτα τα vs......250 ευρο το ενα......850 το αλλο........ελεος ρε παλικαρια.

Συγκριτικό κάμερας ζήτησε το παιδί. Δεν ζήτησε all around συγκριτικό για να βάλουμε στη ζυγαριά και την τιμή.

Εγώ πάντα είχα ναυαρχίδες και ειδικά Samsung

Πριν το Max 2 είχα το note 8 (εννοείται και απ τον Απρίλη το S8+ )

Λοιπόν τα πω το εξής..

Το xiaomi με έχει κερδίσει με την τιμιότητα του

Δουλεμένο πολύ software, ακόμα και το skin της mioui το δουλεύω 50-50 με το Nova prime που έχω συνηθίσει χρόνια ενώ σε κανένα άλλο δε κρατούσα το μαμά launcher, ούτε στα pure android που είχα και εννοείται ούτε τον touch Wiz

Έξυπνες τσαχπινιές όπως η ευκολία να βγάζεις screenshot με το gesture με 3 δάχτυλα κάτω στην οθόνη..

Διάφορα όμορφα μέσα στο μενού του που όσο το δουλεύεις τόσο σε κερδίζει..

Αλλά ακόμα και ο φακός που πχ με κλειδωμένη οθόνη κατεβάζεις μπάρα, κλείνεις την οθόνη να μην σε στραβώνει κάνεις τη δουλειά σου και μετά απλά πατάς το πλαϊνό πλήκτρο και σβήνει ενώ στα Samsung πχ πατάς να ανοίξει η οθόνη, να ξεκλειδώσει μετά

Κατεβάζεις μπάρα και μετά πατάς να σβήσει ο φακός απλά ταλαιπωρία ειδικά στις συνθήκες που τον χρειάζεσαι...

Ακόμα και η φόρτιση που μόλις τελειώνει σβήνει το led και δε γίνεται απλά πράσινο και τόσες άλλες λεπτομέρειες δείχνουν ότι οι μηχανικοί της xiaomi έχουν κάνει δουλειά με το mioui, άσε τις συχνές αναβαθμίσεις του αλλά και του android, στο S8+ είμασταν με την 7 και περιμέναμε πως και πως την 7.1.1 αν θυμάμαι καλά..

Πριν από αυτό είχα πάρει για δοκιμή το redmi 4a το οποίο το έδωσα στην ανιψιά μου και πήρα αμέσως το redmi note 4 το 4-64,ελληνικά όλα.

Θυμάμαι εκτός το mioui μι είχε κάνει εντύπωση η ατέλειωτη μπαταρία του.

Και καπάκι πήρα το MI Max 2

Εκεί χάζεψα..

Τέτοια μπαταρία πουθενά....

Εμείς δεν έχουμε κινητό, έχουμε κινητό και power bank μαζί χαχα.

Τρελά νούμερα SOT που τα λέω και δε με πιστεύουν, μόνο όταν τους δείχνω screenshots πιστεύουν...

Χαλαρά σχεδόν ΔΙΠΛΉ αυτονομία απ το note 8

Ακουστικό στα ίδια επίπεδα ποιότητας ενώ είναι και πολύ πιο δυνατό απ το 8 και ως γνωστών έχουν κορυφαία ακουστικά τα τοπ Samsung phones..

Οθόνη Οκ δεν έχει τα μαύρα ή την ποιότητα απεικόνισης των super amoled αλλά είναι τόσο χορταστική που σύντομα το ξεχνάς

Και σας μιλάει κάποιος που είχε super amoled panels από τότε που βγήκαν και είχα εθιστεί μαζί τους.

Τι θέλω να πω με τα παραπάνω...

Ότι για κάποιον που θέλει μια συσκευή (και πιστεύω οι περισσότεροι αυτό κάνουν) να μπαίνει social να κάνει browsing να έχει μια οθονάρα για όλα (photo video, mail) και όλα αυτά με μια ατέλειωτη μπαταρία και δίκαρτο τότε το MI Max 2 παίζει μπάλα μόνο του...

Και αν δε σε προβληματίζει το τεράστιο πλάτος του κερδίζεις σε φουλ περιεχόμενο απ τις στενόμακρες οθόνες νέας κοπής.

Με μόνο σοβαρό μείον (εκτός το μέγεθος για έξω) την κάμερα σε συνθήκες low light

Και εξηγούμαι...

Μέρα και αν δεν είσαι και τρελός με τις φώτο βγάζει αξιοπρεπέστατες φώτο.

Έχω δίπλα δίπλα και απ αυτό και απ το S7 που είχα για έξω πριν λίγο καιρό.

Σχεδόν καμία διαφορά όταν τις θες για social (fb etc) και μόνο αν είσαι ψείρας ή θες το καλύτερο θα Βρεις διαφορές.

Όταν πέφτει το φως εκεί ανοίγει η ψαλίδα.

Αλλά μη ξεχνάμε ότι το κινητό μας έχει 200-230€ και όχι 600-800 που πουλάνε μεταχειρισμένα τα Samsung's

Είναι δε και γρήγορο στις φώτο στο auto, πράγμα που το θεωρώ προσόν,ενώ το LG G6 που είχα αργούσε να εστιάσει σε low light.

Samsung's ξαναλέω ΔΕΝ είναι ούτε σε κάμερα ούτε σε ποιοτική οθόνη, αλλά το δεύτερο το ξεπερνάς με το χορταστικό μέγεθος της και το πρώτο με τη χαοτική διαφορά στην τιμή.

Όποιος ξανά λέω θέλει μια συσκευή για browsing social και να έχει μια ατέλειωτη μπαταρία μη το σκέφτεται καθόλου αν αντέχει το μέγεθος (που συνηθίζεται)

Εμένα το note 8 μου φαινόταν πιο βαρύ, αυτό εδώ έχει πιο καλό ζύγισμα.

Και ούτε με τη ταχύτητα έχω θέμα.

Μια χαρά τα πάει, δεν είχα σφαίρα αλλά είναι παραπάνω από αξιοπρεπές και αν βάλεις και την τιμή του μέσα στην εξίσωση τότε είναι κελεπούρι...

Εκεί που θέλω να δω βελτίωση είναι στην αναπαραγωγή πχ μιας ηχογράφησης απ το κατά τα άλλα δυνατό ηχείο του.

Στο YouTube αντίθετα είναι όλα Οκ και στέρεο.

Αν μπορέσουν και βελτιώσουν και την κάμερα σε χαμηλό φωτισμό στο auto πάω για το MI Max 3 χαλαρά.

Το καλό είναι ότι έχει και manual ρυθμίσεις που άμα παίξεις λίγο βελτιώνεται το αποτέλεσμα.

Εκεί που τα Samsung's στην Ελλάδα δε θα έχουν αντίπαλο είναι στο σέρβις και βέβαια στο όνομα και στο promotion.

Απ το σέρβις της xiaomi έχω χάλια εμπειρία είτε είναι σκρουτζομάγαζο (μου έβγαλε με υγρασία το redmi 4a που δεν άκουγε ή οθόνη ξαφνικά και περίμενα και 20 μέρες) είτε το επίσημο...

Πάντως εγώ το έχω λατρέψει το θηριάκη και περιττό να σας πω ότι έχω καταργήσει το tablet (μόνο YouTube reviews βλέπω

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Παλικάρια... Η τιμή δεν κάνει την συσκευή. Αν ήταν έτσι το iPhone θα ήταν το καλύτερο. Χαλάρωστε λιγάκι και αν έχετε κάτι να πείτε και βοηθήσετε καλώς. Αλλιώς τα σχόλια είναι περιττά... Επίσης να θυμίσω σε μερικούς ότι υπήρχε και lumia των 250€ που σε κάμερα σκότωνε για πλάκα ναυαρχίδες. Στην ειρωνεία πρώτοι στην ουσία τελευταίοι

Στάλθηκε από το s7 edge...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ πάντα είχα ναυαρχίδες και ειδικά Samsung

Πριν το Max 2 είχα το note 8 (εννοείται και απ τον Απρίλη το S8+ )

Λοιπόν τα πω το εξής..

Το xiaomi με έχει κερδίσει με την τιμιότητα του

Δουλεμένο πολύ software, ακόμα και το skin της mioui το δουλεύω 50-50 με το Nova prime που έχω συνηθίσει χρόνια ενώ σε κανένα άλλο δε κρατούσα το μαμά launcher, ούτε στα pure android που είχα και εννοείται ούτε τον touch Wiz

Έξυπνες τσαχπινιές όπως η ευκολία να βγάζεις screenshot με το gesture με 3 δάχτυλα κάτω στην οθόνη..

Διάφορα όμορφα μέσα στο μενού του που όσο το δουλεύεις τόσο σε κερδίζει..

Αλλά ακόμα και ο φακός που πχ με κλειδωμένη οθόνη κατεβάζεις μπάρα, κλείνεις την οθόνη να μην σε στραβώνει κάνεις τη δουλειά σου και μετά απλά πατάς το πλαϊνό πλήκτρο και σβήνει ενώ στα Samsung πχ πατάς να ανοίξει η οθόνη, να ξεκλειδώσει μετά

Κατεβάζεις μπάρα και μετά πατάς να σβήσει ο φακός απλά ταλαιπωρία ειδικά στις συνθήκες που τον χρειάζεσαι...

Ακόμα και η φόρτιση που μόλις τελειώνει σβήνει το led και δε γίνεται απλά πράσινο και τόσες άλλες λεπτομέρειες δείχνουν ότι οι μηχανικοί της xiaomi έχουν κάνει δουλειά με το mioui, άσε τις συχνές αναβαθμίσεις του αλλά και του android, στο S8+ είμασταν με την 7 και περιμέναμε πως και πως την 7.1.1 αν θυμάμαι καλά..

Πριν από αυτό είχα πάρει για δοκιμή το redmi 4a το οποίο το έδωσα στην ανιψιά μου και πήρα αμέσως το redmi note 4 το 4-64,ελληνικά όλα.

Θυμάμαι εκτός το mioui μι είχε κάνει εντύπωση η ατέλειωτη μπαταρία του.

Και καπάκι πήρα το MI Max 2

Εκεί χάζεψα..

Τέτοια μπαταρία πουθενά....

Εμείς δεν έχουμε κινητό, έχουμε κινητό και power bank μαζί χαχα.

Τρελά νούμερα SOT που τα λέω και δε με πιστεύουν, μόνο όταν τους δείχνω screenshots πιστεύουν...

Χαλαρά σχεδόν ΔΙΠΛΉ αυτονομία απ το note 8

Ακουστικό στα ίδια επίπεδα ποιότητας ενώ είναι και πολύ πιο δυνατό απ το 8 και ως γνωστών έχουν κορυφαία ακουστικά τα τοπ Samsung phones..

Οθόνη Οκ δεν έχει τα μαύρα ή την ποιότητα απεικόνισης των super amoled αλλά είναι τόσο χορταστική που σύντομα το ξεχνάς

Και σας μιλάει κάποιος που είχε super amoled panels από τότε που βγήκαν και είχα εθιστεί μαζί τους.

Τι θέλω να πω με τα παραπάνω...

Ότι για κάποιον που θέλει μια συσκευή (και πιστεύω οι περισσότεροι αυτό κάνουν) να μπαίνει social να κάνει browsing να έχει μια οθονάρα για όλα (photo video, mail) και όλα αυτά με μια ατέλειωτη μπαταρία και δίκαρτο τότε το MI Max 2 παίζει μπάλα μόνο του...

Και αν δε σε προβληματίζει το τεράστιο πλάτος του κερδίζεις σε φουλ περιεχόμενο απ τις στενόμακρες οθόνες νέας κοπής.

Με μόνο σοβαρό μείον (εκτός το μέγεθος για έξω) την κάμερα σε συνθήκες low light

Και εξηγούμαι...

Μέρα και αν δεν είσαι και τρελός με τις φώτο βγάζει αξιοπρεπέστατες φώτο.

Έχω δίπλα δίπλα και απ αυτό και απ το S7 που είχα για έξω πριν λίγο καιρό.

Σχεδόν καμία διαφορά όταν τις θες για social (fb etc) και μόνο αν είσαι ψείρας ή θες το καλύτερο θα Βρεις διαφορές.

Όταν πέφτει το φως εκεί ανοίγει η ψαλίδα.

Αλλά μη ξεχνάμε ότι το κινητό μας έχει 200-230€ και όχι 600-800 που πουλάνε μεταχειρισμένα τα Samsung's

Είναι δε και γρήγορο στις φώτο στο auto, πράγμα που το θεωρώ προσόν,ενώ το LG G6 που είχα αργούσε να εστιάσει σε low light.

Samsung's ξαναλέω ΔΕΝ είναι ούτε σε κάμερα ούτε σε ποιοτική οθόνη, αλλά το δεύτερο το ξεπερνάς με το χορταστικό μέγεθος της και το πρώτο με τη χαοτική διαφορά στην τιμή.

Όποιος ξανά λέω θέλει μια συσκευή για browsing social και να έχει μια ατέλειωτη μπαταρία μη το σκέφτεται καθόλου αν αντέχει το μέγεθος (που συνηθίζεται)

Εμένα το note 8 μου φαινόταν πιο βαρύ, αυτό εδώ έχει πιο καλό ζύγισμα.

Και ούτε με τη ταχύτητα έχω θέμα.

Μια χαρά τα πάει, δεν είχα σφαίρα αλλά είναι παραπάνω από αξιοπρεπές και αν βάλεις και την τιμή του μέσα στην εξίσωση τότε είναι κελεπούρι...

Εκεί που θέλω να δω βελτίωση είναι στην αναπαραγωγή πχ μιας ηχογράφησης απ το κατά τα άλλα δυνατό ηχείο του.

Στο YouTube αντίθετα είναι όλα Οκ και στέρεο.

Αν μπορέσουν και βελτιώσουν και την κάμερα σε χαμηλό φωτισμό στο auto πάω για το MI Max 3 χαλαρά.

Το καλό είναι ότι έχει και manual ρυθμίσεις που άμα παίξεις λίγο βελτιώνεται το αποτέλεσμα.

Εκεί που τα Samsung's στην Ελλάδα δε θα έχουν αντίπαλο είναι στο σέρβις και βέβαια στο όνομα και στο promotion.

Απ το σέρβις της xiaomi έχω χάλια εμπειρία είτε είναι σκρουτζομάγαζο (μου έβγαλε με υγρασία το redmi 4a που δεν άκουγε ή οθόνη ξαφνικά και περίμενα και 20 μέρες) είτε το επίσημο...

Πάντως εγώ το έχω λατρέψει το θηριάκη και περιττό να σας πω ότι έχω καταργήσει το tablet (μόνο YouTube reviews βλέπω

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την ουσιαστική βοήθεια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι σκέφτεσαι Τάκη? Πως το βλέπεις?

Don't mess with max two

Περιμένω από εσένα να μου πεις για τα βραδυνα. Αν είναι οκ μάλλον θα προχωρήσω παραβλεποντας το μέγεθος που πιστεύω θα μου πάρει 2-3 μέρες να το συνηθίσω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Περιμένω από εσένα να μου πεις για τα βραδυνα. Αν είναι οκ μάλλον θα προχωρήσω παραβλεποντας το μέγεθος που πιστεύω θα μου πάρει 2-3 μέρες να το συνηθίσω.

Δες λιγο μερικες εδω που τραβηξα!

https://flic.kr/s/aHskwdE8xF

Οι νυχτερινες ειναι με τριποδα αλλα ειναι πολυ σκοταδι.Σαν του s7 edge δεν θα ειναι οι νυχτερινες η σαν του htc 10 που ειχα αλλα στις ημερισιες δεν εχει να ζηλεψει τπτ.

Να σημειωσω οτι ακομη δεν εχω τραβηξει το μπομπιρα σε κινηση να δω εκει τι ψαρια πιανει! :)