Jump to content

Xiaomi Mi Max 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετάβαση και για εμένα από MI MAX σε MI MAX 2.

Περίμενα μήπως και το βγάλουν με snap 660 αλλά δεν άντεξα άλλο.

Επική μπαταρία, super sized οθόνη (και από οτι διαβάζω πιο φωτεινή), μεγαλύτερη RAM, καλύτερη camera + stereo @landscape τα features που δικαιολογούν την αναβάθμιση...

Νομίζω πως και η τιμή του πλέον είναι ιδιαίτερα θελκτική!

Το παράγγειλα από banggood 31/8 και αναμένεται εντός εβδομάδας.

Sub-Total:€203.69

Priority Air Mail:€10.72

Total:€214.41

Ελπίζω να το χαρώ όσο και το MAX 1:)

Xiaomi Mi Max3 4/64

Μετάβαση και για εμένα από MI MAX σε MI MAX 2.

Περίμενα μήπως και το βγάλουν με snap 660 αλλά δεν άντεξα άλλο.

Επική μπαταρία, super sized οθόνη (και από οτι διαβάζω πιο φωτεινή), μεγαλύτερη RAM, καλύτερη camera + stereo @landscape τα features που δικαιολογούν την αναβάθμιση...

Νομίζω πως και η τιμή του πλέον είναι ιδιαίτερα θελκτική!

Το παράγγειλα από banggood 31/8 και αναμένεται εντός εβδομάδας.

Sub-Total:€203.69

Priority Air Mail:€10.72

Total:€214.41

Ελπίζω να το χαρώ όσο και το MAX 1:)

Εργαλείο,δεν μου λείπει καθόλου το lg g5.

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδια καλημερα,ποια ειναι η καλυτερη επιλογη ρομ?(υποθετω ελληνικη) βλεπω τελευταιες xtrv με aroma.Τι ακριβως ρυθμιζουμε με το aroma? Edited by wolf_35

Παιδια καλημερα,ποια ειναι η καλυτερη επιλογη ρομ?(υποθετω ελληνικη) βλεπω τελευταιες xtrv με aroma.Τι ακριβως ρυθμιζουμε με το aroma?

Καλημερα,εαν με ρωτας θα ελεγα ενα φοραει την global να μην την αλλαξεις.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Καλημερα,εαν με ρωτας θα ελεγα ενα φοραει την global να μην την αλλαξεις.

Το περιμενω σημερα να παραλαβω,Κωστα και θα δω τι φοραει,ερχεται απο E-Global central Europe,αν θελεις να μου πεις τι ακριβως πρεπει να λεει?

Γιαννης

Το περιμενω σημερα να παραλαβω,Κωστα και θα δω τι φοραει,ερχεται απο E-Global central Europe,αν θελεις να μου πεις τι ακριβως πρεπει να λεει?

Γιαννης

Global V8.5.6.0.NDDMIED.

Global V8.5.6.0.NDDMIED.

Οκ σε ευχαριστω πολυ απο ωρα σε ωρα το περιμενω,αν εχω καμια αποριουλα σε ρωταω παλι.Θα εχει ελληνικα λες αυτη?

Οκ σε ευχαριστω πολυ απο ωρα σε ωρα το περιμενω,αν εχω καμια αποριουλα σε ρωταω παλι.Θα εχει ελληνικα λες αυτη?

Global ειναι,φυσικα και εχει.

Και

Global ειναι,φυσικα και εχει.

Καλημερα και παλι,μου ηρθε με Global stable 8.5.2.0(NDDIED) και μου δινει ενημερωση για την 8.5.6.0.Να σε ρωτησω με αυτη που εχει,ξεκλειδωνει ο bootloader?γιατι προσπαθω και στο δευτερο βημα στο unlocktool βγαζει error.Τωρα μου λεει μετα απο72 ωρεσ παλι μπορω.τι γινεται?Εντωμεταξυ κατεβασα fastboot rom (oxygen_images_7.9.7_20170907.0000.00_7.1_cn_b46d27a878),και προσπαθω με flashtool να φλασαρω για ξελειδωμα αλλα κι εκει τζιφος,εχουμε καμια βοηθεια?

Edited by wolf_35

Και

Καλημερα και παλι,μου ηρθε με Global stable 8.5.2.0(NDDIED) και μου δινει ενημερωση για την 8.5.6.0.Να σε ρωτησω με αυτη που εχει,ξεκλειδωνει ο bootloader?γιατι προσπαθω και στο δευτερο βημα στο unlocktool βγαζει error.Τωρα μου λεει μετα απο72 ωρεσ παλι μπορω.τι γινεται?Εντωμεταξυ κατεβασα fastboot rom (oxygen_images_7.9.7_20170907.0000.00_7.1_cn_b46d27a878),και προσπαθω με flashtool να φλασαρω για ξελειδωμα αλλα κι εκει τζιφος,εχουμε καμια βοηθεια?

Mην ανησυχεις!!Ετσι κανει τη πρωτη φορα!!Θα δοκιμασεις παλι σε 3 μερες!Και σε μενα ετσι εγινε.Αλλα η αποψη μου,οπως και του Κωστα απ'οτι καταλαβα,ειναι να μεινεις με τη global stable προς το παρον.Ειναι αρκετα καλυτερη και με μπαταρια ατελειωτη!!Καλυτερα περιμενε να βγει σταθερη επισημη miui 9!Τις εχω δοκιμασει ολες και κατι ξερω...!;)

Apple iPhone 14 Pro Max

Mην ανησυχεις!!Ετσι κανει τη πρωτη φορα!!Θα δοκιμασεις παλι σε 3 μερες!Και σε μενα ετσι εγινε.Αλλα η αποψη μου,οπως και του Κωστα απ'οτι καταλαβα,ειναι να μεινεις με τη global stable προς το παρον.Ειναι αρκετα καλυτερη και με μπαταρια ατελειωτη!!Καλυτερα περιμενε να βγει σταθερη επισημη miui 9!Τις εχω δοκιμασει ολες και κατι ξερω...!;)
??????????? Σορυ δεν έβλεπα την απάντηση σε πρώτη φαση:lol::lol::lol:

Σε ευχαριστώ θα δοκίμασω παλι.Παντως ξεκλειδώσει με αυτήν έτσι?και επίσης ξέρεις αν ρουταρεται με αυτήν?

Edited by wolf_35

??????????? Σορυ δεν έβλεπα την απάντηση σε πρώτη φαση:lol::lol::lol:

Σε ευχαριστώ θα δοκίμασω παλι.Παντως ξεκλειδώσει με αυτήν έτσι?και επίσης ξέρεις αν ρουταρεται με αυτήν?

Ναι ξεκλειδώνει. Για το δεύτερο δε ξέρω, αλλά μάλλον όχι.

Apple iPhone 14 Pro Max

Ναι ξεκλειδώνει. Για το δεύτερο δε ξέρω, αλλά μάλλον όχι.

Να σαι καλά ευχαριστω

Καλησπέρα.Εχω το lg g2,και σκέφτομαι να παρω το xiaomi mi max 2.Θελω να ρωτησω είναι πολύ μεγαλο ,είναι γρηγορο?Αξιζει να το αλλαξω?Εχω ακουσει ότι δεν σηκωνει και πολλα παιχνίδια.Παιχνιδια όπως ποκερ,καποια ραλακια το subway surf, και ποδοσφαιρακια τα σηκωνει τα παιζει?Και ένα τελευταιο.Διαβασα ότι δεν υπαρχει θηκη για το κινητο λογω μεγέθους.Ισχυει?Μπορεις να βρεις από κινα λογικα ε?

Καλησπέρα.Εχω το lg g2,και σκέφτομαι να παρω το xiaomi mi max 2.Θελω να ρωτησω είναι πολύ μεγαλο ,είναι γρηγορο?Αξιζει να το αλλαξω?Εχω ακουσει ότι δεν σηκωνει και πολλα παιχνίδια.Παιχνιδια όπως ποκερ,καποια ραλακια το subway surf, και ποδοσφαιρακια τα σηκωνει τα παιζει?Και ένα τελευταιο.Διαβασα ότι δεν υπαρχει θηκη για το κινητο λογω μεγέθους.Ισχυει?Μπορεις να βρεις από κινα λογικα ε?
Είναι γρήγορο, θήκη θα βρεις εύκολα, είναι μεγάλο αρκετά στην αρχή ξενίζει λίγο αλλά το συνηθίζεις γρήγορα.Εννοειται ανώτερο από lg g2 εγώ σκέψου προέρχομαι από lg g5 και δεν είδα διαφορές σε καθημερινή χρήση πέρα από την κάμερα του g5, αλλά το mi max 2 έχει φοβερή μπαταρία

Edited by Giwrgos_Gk

Καλησπέρα!

Τελικά το παρέλαβα σήμερα το πρωί, 13 ημέρες μετά από την ημέρα του order(not so bad ;-).

Να σας θυμίσω πως η αγορά έγινε από το banggood με Priority line και...χωρίς να περάσει τελωνείο.

H συσκευασία ήταν κυριολεκτικά της πλάκας, ένας κίτρινος φάκελος με ελαφριά προστασία λεπτής πλαστικής επένδυσης με φουσκαλίτσες και μεχρι να το ανοίξω και να διαπιστώσω πως ήταν ανέπαφο το κουτί(κ το περιεχόμενό του) τα χρειάστηκα.

Δεν μου έχει τύχει ποτέ τόσο πρόχειρη συσκευασία από Κινέζικο store.

Επίσης το MAX2 ήταν ξεφόρτιστο εντελώς.

Κατά τα άλλα η συσκευή μετά τις πρώτες ώρες χρήσης είναι ότι προδοκούσα, ελαφρώς ανώτερη σε όλα της σε σχέση με το ΜΑΧ 1.

Θα επιστρέψω για ότι διαπιστώσω επιπλέον και πιθανόν δεν έχει επισημανθεί...

Xiaomi Mi Max3 4/64

Καλημέρα.. Κάτοχος και εγώ του mimax 2 back (global version) εδώ και μια εβδομάδα.. Οι εντυπώσεις μου είναι πάρα πολύ καλές πολύ όμορφο κινητό με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και ευτυχώς έκατσε καλά στο χέρι μου όποτε δεν έχω θέμα με το μέγεθος..

Η οθόνη.. Οθοναρα σε σχέση με του note 2 που είχα είναι απλά έρωτας πολύ σωστά χρώματα και το λευκό του πεντακάθαρο.

Η εμπειρία χρήσης είναι κατά πολύ ανώτερη από το note 2 σε όλες της εργασίες που κάνω καθημερινά δεν έχω κανένα lag σε εφαρμογή και όλα κυλάνε όμορφα, γρήγορα και σταθερά.

Το miui για κάποιον λόγο το φοβόμουν αλλά πραγματικά έχουν κάνει καλή και προσεγμένη δουλειά σε όλους του τομής.. Φυσικά έχει μπει nova launcher prime από το πρώτο λεπτό.

Ο ήχος του είναι καταπληκτικός όπως και η ποιότητα κλήσης.

Η κάμερα είναι το αδύναμο σημείο του νομίζω ότι ακόμα και του note 2 είναι πολύ καλύτερη, την ημέρα είναι οκ αλλά το βράδυ άστο αν σου ζητήσει κανένας να βγάλεις φωτογραφία κάνε καλύτερα τον κινέζο.. Το πρόγραμμα της κάμερας όμως και οι επιλογές της είναι πολύ καλές.

Ο δεύτερος φόβος μου μετά το μέγεθος ήταν το σήμα και η b20 λόγο του ότι μένω Ρόδο και έχω wind.. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα στα σημεία όπου κινούμαι.. Αυτή την στιγμή είμαι με 4g και πιάνω πάνω από 53mbps.

Για την μπαταρία τώρα τι να πω απλά πάω το βράδυ στο κρεβάτι μετά από ξεπάτωμα του κινητού βλέπω 65% και σκάω χαμόγελο.. Το note 2 θα το είχα βάλει από της 7 το απόγευμα στην φόρτιση.

Αυτά τα ολίγα.. Όποιος το σκέφτεται και δεν έχει ως βάση την κάμερα να το πάρει, για τα 280 ευρώ που το πήρα νομίζω αξίζει και με το παραπάνω.

Edited by Vasilisx360

κάποιος είχε αναφέρει την εφαρμογή snap camera για τις φωτογραφίες, για δοκίμασε την και πες μας εντυπώσεις....

παρεμπιπτόντως την δοκίμασα σε αυτό το τηλέφωνο απο όπου γράφω το οποίο είναι ενα πάμφθηνο τηλέφωνο τριετίας και τα αποτελέσματα ήταν πολυ καλα.....

Sent from my L200 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

κάποιος είχε αναφέρει την εφαρμογή snap camera για τις φωτογραφίες, για δοκίμασε την και πες μας εντυπώσεις....

παρεμπιπτόντως την δοκίμασα σε αυτό το τηλέφωνο απο όπου γράφω το οποίο είναι ενα πάμφθηνο τηλέφωνο τριετίας και τα αποτελέσματα ήταν πολυ καλα.....

Η καμερα,ειδικα την ημερα ειναι αριστη για το κοστος της συσκευης,το βραδυ,οπως ολα σε αυτο το ευρος τιμης,εχει θεματα,οχι οτι ειναι για κλαματα.....θεωρω οτι με την βοηθεια ενος πιο καλου s/w θα υπαρξει βελτιωση στις βραδινες λυψεις.:)

Η καμερα,ειδικα την ημερα ειναι αριστη για το κοστος της συσκευης,το βραδυ,οπως ολα σε αυτο το ευρος τιμης,εχει θεματα,οχι οτι ειναι για κλαματα.....θεωρω οτι με την βοηθεια ενος πιο καλου s/w θα υπαρξει βελτιωση στις βραδινες λυψεις.:)

δοκίμασε την εφαρμογή που έγραψα το βράδυ, πιστεύω θα δεις διαφορά

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Καλησπέρα!

Να σας θυμίσω πως η αγορά έγινε από το banggood με Priority line και...χωρίς να περάσει τελωνείο.

Priority line OR Priority Direct Mail???

JD

Priority line OR Priority Direct Mail???

JD

Shipping Method: Priority Direct Mail, έτσι αναφέρεται η επιλογή τριγωνικής αποστολής όταν κάνεις την παραγγελία.

Xiaomi Mi Max3 4/64

Καλησπέρα, γνωρίζετε μήπως κάποια αλυσίδα καταστημάτων να το δω live? Είμαι Χανιά.

Cosmose, wind, vodafone, public, germanys, κλπ..?

Αξίζει επίσης το μοντέλο 128 GB ? Είναι ακόμα μεγάλες οι διαφορές τιμής μεταξύ σκρουτζομάγαζων και Κίνας ? Ευχαριστώ !

Edited by fouskmech