power_ran Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Αλλος κατοχος του m3 εδω μεσα? Πολυ ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Για χρήση γραφείου είναι μια χαρά από άποψη επιδόσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 (edited) έχω παρατηρήσει το εξής ενοχλητικό και δε ξέρω που οφείλεται. όταν έχω τον υπολογιστή συνδεδεμένο στο ρεύμα και ταυτόχρονα το λειτουργώ, μου δημιουργεί προβλήματα με τον κέρσορα. η κολλάει η χάνεται και δε λειτουργεί καθόλου, η λειτουργεί για λίγο και ξαναχάνεται η ξανακολάει. έχω δοκιμάσει διάφορα, όπως επανεκκίνηση, επαναφορά της επιφάνειας αφής, χρήση μόνο ως ταμπλέτα η μόνο ως υπολογιστή, αλλά το πρόβλημα δε λύνεται, παρά μόνο αν αποσυνδέσω την επαφή φόρτισης. έχει τύχει σε κανέναν άλλο; και υπάρχει κάποια λύση; τελικά ήταν πρόβλημα της συγκεκριμένης πρίζας. δεν έφταιγε η συσκευή. Edited July 6, 2018 by kakos Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d7k9 Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Κατοχος κι εδω του surface pro 2017, m3 4/128, το bundle με το type cover. Πολυ ωραια συσκευη, αυτονομια καπου στις 8 ωρες το βλεπω στην πραξη. Οθονη ενα κλικ καλυτερη απο το προ 4. Βολικο, ελαφρυ, ενα εξαιρετικο μηχανημα απο την ms. Αλλος κατοχος του m3 εδω μεσα? Επισης, για οποιον ενδιαφερεται, εχω ενα ακομα σφραγισμενο που εφερα για φιλο, αλλα δεν το θελει τελικα. Θα δοθει εννοειται σε τιμη κοστους (ευκαιριας). Πμ για πληροφοριες ;) Υπάρχει ακόμη το surface στην κατοχή σας φιλτατε; Ενδιαφέρομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_Kef Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Φαίνεται πως ο SSD του surface μου έχει πρόβλημα. Είναι στην εγγύηση αλλά νομίζω ότι έμπλεξα.. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος την εγγύηση της Microsoft? Η αγορά είχε γίνει από Public. Προσπάθησα να στείλω κατευθείαν request στο site της microsoft που έχει καταχωρηθεί η συσκευή αλλά δεν με άφησε στο τελικό στάδιο. Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosmidis Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Η δικη μου εμπειρια απο το service της microsoft ηταν εξαιρετικη.Απο δικο μου σφαλμα εσπασε η οθονη και επικοινωνησα μαζι τους.Μου ειπαν πως εαν δεν το εκανα επιτηδες (απιστευτο) θα μου το αντικαταστησουν-οπως και εγινε.Η αγορα απο το Public οπως και το δικο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 (edited) ξαφνικά πριν περίπου δυο εβδομάδες, μειώθηκε δραματικά η διάρκεια της μπαταρίας τι μπορεί να φταίει; γνωρίζει κάποιος να μου πει; σε 2,5 ώρες από 100% κατέβηκε η μπαταρία στο 25% με τη φωτεινότητα κάτω από τη μέση. 24-8-2019 η συμπεριφορά που παρουσιάζει είναι αλλοπρόσαλλη, σήμερα ανοιχτό εδώ και 80 λεπτά και δείχνει πως η μπαταρία είναι γεμάτη 100% !!! στα 120 λεπτά δείχνει 81% !!! στα 150 λεπτά δείχνει 63% ! στα 180 λεπτά δείχνει 46% Edited August 24, 2019 by kakos Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 πηρα το συγκεκριμενο μηχανημα πριν δυο μερες ολα καλα προς στιγμης ηθελα να παρω macbook air 2017 αλλα βρηκα αυτο απο εναν γνωστο σα 400ευρω μαζι με το πληκτρολογιο νομιζω εκανα καλη αγορα εαν και ειμαι περισσοτερο fun apple βεβαια δεν εχω κολληματα και στην συγκεκριμενη χρονικη περιοδο νομιζω με windows 2&1 θα ειμαι πιο καλα υπαρχουν ατομα που εχουν την συσκευη ακομα να τα λεμε καμια φορα για τυχον ψιλο κολληματα που θα συναντησουμε? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxif Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 πηρα το συγκεκριμενο μηχανημα πριν δυο μερες ολα καλα προς στιγμης ηθελα να παρω macbook air 2017 αλλα βρηκα αυτο απο εναν γνωστο σα 400ευρω μαζι με το πληκτρολογιο νομιζω εκανα καλη αγορα εαν και ειμαι περισσοτερο fun apple βεβαια δεν εχω κολληματα και στην συγκεκριμενη χρονικη περιοδο νομιζω με windows 2&1 θα ειμαι πιο καλα υπαρχουν ατομα που εχουν την συσκευη ακομα να τα λεμε καμια φορα για τυχον ψιλο κολληματα που θα συναντησουμε? Macbook air 2017? Πως συγκρινεις την εργαλειαρα που ακουει στο ονομα surface με το σκουπιδι macbook air του 2017? Δεν υπαρχει καμια συγκριση. Το ενα ειναι ενα υπερ-εργαλειο, που θα παθεις πλακα με τη χρηστικοτητα και την πολυμορφικοτητα (αδοκιμος ορος, αλλα ακουγεται ωραιο) του και το αλλο ενα παμπαλαιο gadget, που θα μετραγες τα pixel 1 προς 1 στην οθονη του. Welcome στο μαγικο κοσμο των surface! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Macbook air 2017? Πως συγκρινεις την εργαλειαρα που ακουει στο ονομα surface με το σκουπιδι macbook air του 2017? Δεν υπαρχει καμια συγκριση. Το ενα ειναι ενα υπερ-εργαλειο, που θα παθεις πλακα με τη χρηστικοτητα και την πολυμορφικοτητα (αδοκιμος ορος, αλλα ακουγεται ωραιο) του και το αλλο ενα παμπαλαιο gadget, που θα μετραγες τα pixel 1 προς 1 στην οθονη του. Welcome στο μαγικο κοσμο των surface! περα από την φτωχή οθόνη όπως λες που ήταν και για μενα εμπόδιο δεν νομίζω ότι είναι σκουπιδι εχω σπίτι iMac 2011 και είναι πολύ καλος ποσό μάλλον μια συσκευή ανάλογη αλλά του 2017 περα από αυτο... ναι το surface είναι κάτι διαφορετικό γι αυτό κιόλας ήθελα να το πάρω από πέρυσι αλλά δεν κατέληξα ποτέ τώρα ήρθα στην ανάγκη της φορητοτητας λογο αλλαγής πόλης και αναγκαστικά πήρα αυτό που τα κάνει όλα και βέβαια σε τιμή 400 ευρώ το θεμα μπαταρίας πως το βλεπετε κρατάει η συσκευή 10 ωρες εάν την έχεις τέρμα αριστερά την μπάρα της εξοικονόμησης? κάποιο άλλο θέμα που ισως είναι λίγο φτωχή η συσκευή? πχ ήχος, μπαταρία, οθόνη, bugs ακόμα λίγο προσπαθώ να προσαρμοστώ αλλά βλέπω ότι τα πηγαίνει πολύ καλά σε όλα τα επίπεδα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxif Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 περα από την φτωχή οθόνη όπως λες που ήταν και για μενα εμπόδιο δεν νομίζω ότι είναι σκουπιδι εχω σπίτι iMac 2011 και είναι πολύ καλος ποσό μάλλον μια συσκευή ανάλογη αλλά του 2017 περα από αυτο... ναι το surface είναι κάτι διαφορετικό γι αυτό κιόλας ήθελα να το πάρω από πέρυσι αλλά δεν κατέληξα ποτέ τώρα ήρθα στην ανάγκη της φορητοτητας λογο αλλαγής πόλης και αναγκαστικά πήρα αυτό που τα κάνει όλα και βέβαια σε τιμή 400 ευρώ το θεμα μπαταρίας πως το βλεπετε κρατάει η συσκευή 10 ωρες εάν την έχεις τέρμα αριστερά την μπάρα της εξοικονόμησης? κάποιο άλλο θέμα που ισως είναι λίγο φτωχή η συσκευή? πχ ήχος, μπαταρία, οθόνη, bugs ακόμα λίγο προσπαθώ να προσαρμοστώ αλλά βλέπω ότι τα πηγαίνει πολύ καλά σε όλα τα επίπεδα Εχεις καταλαβει τι μηχανημα αγορασες? Η οθονη του (που ειναι το 90% του μηχανηματος, καθως αυτο κοιτας το 99% του χρονου χρησης του μηχανηματος), περα απο καταπληκτικη αποδοση (σε αναλυση, σε χρωματικη αποδοση κλπ) ειναι και αφης και φυσικα με active digitizer. Αυτα με πληρες λειτουργικο, που μπορεις να τρεξεις (εστω και με περιορισμους καποιες φορες) ο,τι τραβαει η ψυχη σου. Η τεχνολογια αυτου του gadget ειναι οτι θα σου δωσει η apple σε καμια 5-6ετια. Τι αλλο θεμα να εχει? Με αυτο το παχος και βαρος σου δινει τα παντα ολα και πληρες λειτουργικο. Οχι 10ωρες το ξεχνας, στο 6ωρο θα κινηθεις με το pro 2017. Επισης σε standby θα εχεις μεγαλη απωλεια, κανε τερματισμο καθε φορα που δεν το χρησιμποεις, αλλωστε μπουταρει σε λιγα δευτερολεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 (edited) Εχεις καταλαβει τι μηχανημα αγορασες? Η οθονη του (που ειναι το 90% του μηχανηματος, καθως αυτο κοιτας το 99% του χρονου χρησης του μηχανηματος), περα απο καταπληκτικη αποδοση (σε αναλυση, σε χρωματικη αποδοση κλπ) ειναι και αφης και φυσικα με active digitizer. Αυτα με πληρες λειτουργικο, που μπορεις να τρεξεις (εστω και με περιορισμους καποιες φορες) ο,τι τραβαει η ψυχη σου. Η τεχνολογια αυτου του gadget ειναι οτι θα σου δωσει η apple σε καμια 5-6ετια. Τι αλλο θεμα να εχει? Με αυτο το παχος και βαρος σου δινει τα παντα ολα και πληρες λειτουργικο. Οχι 10ωρες το ξεχνας, στο 6ωρο θα κινηθεις με το pro 2017. Επισης σε standby θα εχεις μεγαλη απωλεια, κανε τερματισμο καθε φορα που δεν το χρησιμποεις, αλλωστε μπουταρει σε λιγα δευτερολεπτα. για την μπαταρία αυτά βλέπω κι εγώ όπως λες ναι με τον ssd αμέσως ανοίγει δεν έχεις θεμα δεν εχω και τρέλες απαιτήσεις, ιντερνετ, μουσική, Netflix και social με αυτά τα χρήματα ήταν να πάρω MacBook pro 2012 μεταχειρισμένο αλλά και to surface είναι πολύ καλο μηχάνημα 2&1 είναι μεγάλη υπόθεση πλέον με hardware κανονικου pc, πληκτρολόγιο άψογο, οθόνη πολυ καλη Αυτό με το standby ξέρεις που οφείλεται και τρώει μπαταρία τόσο πολύ; Βρήκα μια ρύθμιση μέσα που λέει συνδεδεμένος στο δίκτυο ακόμα και σε stand by Εάν το κλείσω αυτό ίσως μετά παγώνει εντελώς και δεν τρώει καθόλου μπαταρία Edited December 5, 2019 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 400 ευρώ το πήρες; καινούριο; σίγουρα όχι! Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 400 ευρώ το πήρες; καινούριο; μεταχειρισμένο ελαφρώς από έναν γνωστο μαζι με το Alcantara keyboard καλή τιμή δεν ήταν? είναι έκδοση 8ram/128ssd/i5 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 μεταχειρισμένο ελαφρώς από έναν γνωστο μαζι με το Alcantara keyboard καλή τιμή δεν ήταν? είναι έκδοση 8ram/128ssd/i5 Προσωπικά θεωρώ ότι η τιμή είναι καλή :) Γύρω στα 350 πωλούνται τα pro 3 :) Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Προσωπικά θεωρώ ότι η τιμή είναι καλή :) Γύρω στα 350 πωλούνται τα pro 3 :) δεν ξερω καθόλου τις τιμές και τα μοντέλα στα τυφλά περίπου το πήρα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 μεταχειρισμένο ελαφρώς από έναν γνωστο μαζι με το Alcantara keyboard καλή τιμή δεν ήταν? είναι έκδοση 8ram/128ssd/i5 πάρα πολύ καλή. το κακό, με αυτής της κατηγορίας της ταμπλέτες, πως όταν τη δουλέψεις λίγο καιρό και μετά, αν δοκιμάσεις κάτι άλλο, δύσκολα θα συμβιβαστείς. δεν είναι μόνο η οθόνη που έγραψε ο φίλος παραπάνω, που συμφωνώ είναι το 90%, σε μια τέτοια συσκευή, και που πραγματικά είναι υπέροχη σε όλες τις συνθήκες. είναι οι δυνατότητες της σε αυτό το μέγεθος και βάρος. θέλεις ο ήχος, οι συνδέσεις, το φανταστικό φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, με τις πολύ καλές λειτουργίες της επιφάνειας αφής, η ποιότητα της συσκευής, η μπαταρία του, είναι πολλά. προσωπικά το έχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ, και ελπίζω να συμβεί και σε σένα το ίδιο. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxif Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 πάρα πολύ καλή. το κακό, με αυτής της κατηγορίας της ταμπλέτες, πως όταν τη δουλέψεις λίγο καιρό και μετά, αν δοκιμάσεις κάτι άλλο, δύσκολα θα συμβιβαστείς. δεν είναι μόνο η οθόνη που έγραψε ο φίλος παραπάνω, που συμφωνώ είναι το 90%, σε μια τέτοια συσκευή, και που πραγματικά είναι υπέροχη σε όλες τις συνθήκες. είναι οι δυνατότητες της σε αυτό το μέγεθος και βάρος. θέλεις ο ήχος, οι συνδέσεις, το φανταστικό φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, με τις πολύ καλές λειτουργίες της επιφάνειας αφής, η ποιότητα της συσκευής, η μπαταρία του, είναι πολλά. προσωπικά το έχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ, και ελπίζω να συμβεί και σε σένα το ίδιο. Σε ολο το πακετο αναφερομουν κι εγω. Εδω ο φιλος συγκρινε το υπερμηχανημα που ακουει στο ονομα ms surface με γερουσιες παναρχαιες μπογαδαριες τυπου macbook pro 2012 (!!!) και macbook air 2017 (που τα pixel τα μετρας ενα προς ενα στην οθονη). Και ξερεις γιατι γινεται αυτο? Γιατι οι Ελληνες δε γνωριζουν τι εστι surface και δινουν για ενα τετοιο μηχανημα οσα θα εδιναν για ενα macbook δεκαετιας. Αντε βγαλε ακρη ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μεταχειρισμένο ελαφρώς από έναν γνωστο μαζι με το Alcantara keyboard καλή τιμή δεν ήταν? είναι έκδοση 8ram/128ssd/i5 Η τιμη δεν ειναι καλη. Λεγεται ληστεια. Ευτυχως που δεν αγορασες κανενα απολιθωμα και θα εχεις την τυχη να ανακαλυψεις γιατι αυτα τα μηχανηματα ειναι 200 χρονια μπροστα απο οτιδηποτε αλλο στην αγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 (edited) Δεν έκανα σύγκριση Είπα ότι ήταν να πάρω κάτι από εκείνα Μετά βρέθηκε αυτό με 400€ 1000+ δεν έδινα πάντως γι αυτό το μηχάνημα Μην το κανείς και θεό Είναι πολύ καλό ναι ειδικά για τα χρήματα που το πήρα Δεν μπήκα εδώ να κάνω vs Και το MacBook Air παρόλο που δεν έχει ανάλυση υψηλή έχει καλή οθόνη Έχω σπίτι iMac με παρόμοια ppi και μου αρκεί Σίγουρα το surface είναι κατά πολύ ανώτερο σε οθόνη Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι βάζω μουσική να παίζει από το tunein app και κάποια στιγμή κλείνει Όχι το Ίντερνετ. Κλείνει την εφαρμογή Το ίδιο και το eradio Κάποια ρύθμιση των Windows πρέπει να είναι αλλά ποια;; Edited December 6, 2019 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 1000+ δεν έδινα πάντως γι αυτό το μηχάνημα To 1000+ γράφεις είναι υπερβολικό, άλλωστε ποτέ δεν είχε τόσα χρήματα. εγώ λέω πως το μηχάνημα είναι πολύ καλό για τα λεφτά του, που σήμερα είναι στα 680 ευρώ. https://www.skroutz.gr/s/17482128/Microsoft-Surface-Pro-12-3-Type-Cover-m3-7Y30-4GB-128GB.html Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 (edited) To 1000+ γράφεις είναι υπερβολικό, άλλωστε ποτέ δεν είχε τόσα χρήματα. εγώ λέω πως το μηχάνημα είναι πολύ καλό για τα λεφτά του, που σήμερα είναι στα 680 ευρώ. https://www.skroutz.gr/s/17482128/Microsoft-Surface-Pro-12-3-Type-Cover-m3-7Y30-4GB-128GB.html Δεν έχω αυτό Έχω i5/8ram/128ssd Και πληκτρολόγιο όποτε ναι 1000€ περίπου Edited December 7, 2019 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 (edited) Δεν έχω αυτό Έχω i5/8ram/128ssd Και πληκτρολόγιο όποτε ναι 10007 περίπου πωωω ρε φίλε, τότε δε το πήρες σε καλή τιμή, τζάμπα το πήρες!!! i5 8gb ram!!!!! σχετικά με αυτό που γράφεις με το ράδιο, το παθαίνω στον σταθερό υπολογιστή που έχω με windows 7, όμως νομίζω πως οφείλεται στο σταθμούς, γιατι δε μου το κάνει σε όλους. κι εγώ την ίδια εφαρμογή δουλεύω το e-radio Edited December 7, 2019 by kakos Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 (edited) πωωω ρε φίλε, τότε δε το πήρες σε καλή τιμή, τζάμπα το πήρες!!! i5 8gb ram!!!!! σχετικά με αυτό που γράφεις με το ράδιο, το παθαίνω στον σταθερό υπολογιστή που έχω με windows 7, όμως νομίζω πως οφείλεται στο σταθμούς, γιατι δε μου το κάνει σε όλους. κι εγώ την ίδια εφαρμογή δουλεύω το e-radio ναι νομίζω καλή τιμη μα δεν σταματάει ο σταθμός. κλείνει εντελος μόνο η εφαρμογη της μουσικής. εχω παράλληλα ανοιχτά chrome και viber αλλά εκείνα δεν κλεινουν έχει κάποια έξυπνη λειτουργια μήπως το λογισμικό να κλείνει εφαρμογές για να κερδιζει μπαταρία? εχω μια άλλη τώρα πολύ γενική ερώτηση και ίσως και με μεγαλες αποκλίσεις χρειάζονται τα windows 10 anti-virus? Edited December 7, 2019 by Tasos19s Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 έχω το εξής πρόβλημα. σχεδόν πάντα με ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν φορτίζει όταν είναι κλειστό. όταν είναι ανοιχτό φορτίζει! τι φταίει; Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 έχω το εξής πρόβλημα. σχεδόν πάντα με ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν φορτίζει όταν είναι κλειστό. όταν είναι ανοιχτό φορτίζει! τι φταίει; εμένα καμια φορά και ανοιχτο το βάζω και δεν φορτιζει κάποιο κόλλημα τρώει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. March 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2020 εμένα καμια φορά και ανοιχτο το βάζω και δεν φορτιζει κάποιο κόλλημα τρώει ναι και σε μένα το έχει κάνει μια φορά. έχω την εντύπωση πως κάποια αναβάθμιση έκανε τη ζημιά. αλλά άντε ψάξε να βρεις τι φταίει. σκέφτομαι μήπως ένα φορματ το διόρθωνε, όμως δεν έχω ξανακάνει και το σκέφτομαι. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts