mol Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 ήρθαν τα σπιννερς ομως και τα 2 σπασμένα. Τωρα αντε βγαλε ακρη με το gearbest........ αγορασα και εγω 2 φιλε μου απο το gearbest και ηρθαν και εμενα σπασμενα.κατι δεν παει καλα μου φαινεται:wacko: Για αυτό τα δινανε μιση τιμη... Ειμαι σε case στο παυπαλ και πρεπει να στείλω φωτός τωρα κλπ Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Έτσι για την ιστορια και προς ενημέρωση, πηρα πισω ολο το ποσο (3.18$) Κλασικά ο κινεζος τον κινεζο εκανε. Πρωτα ηθελε να επιστρέψει 1.50, μετά 2 δολλάρια. Εν τελη 3.18 επεστράφησαν Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Εγω εχω μεινει στα antistress balls http://www.peteshop.com.br/arquivos/produtos/26846/medio/foto_1444148439.jpg μια χαρα δουλεια κανουν στα νευρα, τα πετας και στον τοιχο ή σε καναν συναδελφο με κανα καντηλι και νιωθεις ηρεμια μετα! :lol::p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Εγω εχω μεινει στα antistress balls http://www.peteshop.com.br/arquivos/produtos/26846/medio/foto_1444148439.jpg μια χαρα δουλεια κανουν στα νευρα, τα πετας και στον τοιχο ή σε καναν συναδελφο με κανα καντηλι και νιωθεις ηρεμια μετα! :lol::pΠου τα θυμήθηκες αυτά;; Πολύ παλιά! Είχα κ εγώ 2-3 αλλά δεν έκαναν δουλειά από θέμα στρες & νεύρων. Μάλλον δεν είχα δοκιμάσει να τα πετάξω σε συνάδελφο. Εκεί την πάτησα και δεν έγινε δουλειά Χαχαχαχαχαχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Εχω και τετοιο, αλλα δε με καλύπτει Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Έρχονται Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Link για το πρώτο και το τελευταίο Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Link για το πρώτο και το τελευταίο Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! ECUBEE EDC Hand Spinner Aluminum Alloy Fidget Spinner Tri-Spinner Finger Focus Reduce Stress Gadget https://banggood.app.link/Ht8qDR7pFE Tri-blade Two-plate ADHD Fidget Spinner https://gearbest.app.link/uciG0SaqFE Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Ήρθαν και τα δικά μας. Το "transformer" αρκετά βαρύ αν σχετικά μικρό! Το Gearbest ξεπέρασε τον εαυτό του. 21 Ιουνίου παρήγγειλα, σήμερα παρέλαβα.:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Πολύ ωραίο το πρώτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Ευχαριστώ. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Ευχαριστώ. :)Λόγω του ότι δεν έχει προεξοχες όμως για να κάνει τα σχέδια, δεν φαίνεται σαν ακίνητο όταν γυρνάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Το captain America κάνει δουλειά??? Το γυρνας ευκολα? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Λόγω του ότι δεν έχει προεξοχες όμως για να κάνει τα σχέδια, δεν φαίνεται σαν ακίνητο όταν γυρνάει; Ισχύει αυτό που λες. Φαίνεται να γυρνάει (και ακούγεται κιόλας) αλλά όχι όπως τα υπόλοιπα... Το captain America κάνει δουλειά??? Το γυρνας ευκολα? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Εύκολο είναι να το γυρίσεις και είναι εντυπωσιακό στην όψη αλλά δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όταν γυρνάει καθώς δεν κάνει αυτά τα εφφέ στο μάτι που κάνουν τα υπόλοιπα. Είναι όμως πολύ ιδιαίτερο και solid spinner και στο πιάσιμο και στην όψη. (Mate 9 & Tapatalk) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Το βλέπω στα κινεζομαγαζα ομωε τσιγγουνευομαι να το παρω Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Το βλέπω στα κινεζομαγαζα ομωε τσιγγουνευομαι να το παρω Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Τσίμπα το από gearbest Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Μικρα μεταλλικα, ιδια με του παμπλικ? Πανω απο 3 ευρω δε θα εδινα παντως Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Πριν λιγο καιρο ειπα το παραπανω, ομως βλεπω να μην κραταω τον λογο μου τελικα!!!!!!! Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Τα είχε δώσει και εφημερίδα αυτά!!2 Φορές γιατί , λέει εξαντλήθηκαν.Με 4 ευρώ έπρενες εφημεριδα συν cd συν το σπινερ. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Τα captain america λες.?? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 (edited) Εφτασαν Το μπλε το πήρα 70 λεπτά από banggood και γυρνάει 3 λεπτα και 25 δευτερόλεπτα. Το ασημένιο το πήρα από banggood 3.40 και γυρνάει 1 λεπτό και 10 δευτερόλεπτα . Το κόκκινο το πήρα από gearbest 4.70 και γυρνάει 50 δευτερόλεπτα . Το gold pink το πήρα από banggood 3 40 και γυρνάει 2 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα. Όλα είναι πολύ όμορφα με τις θήκες τους εκτός το φθηνό αν και εκείνο γυρνάει πιο πολύ από όλα. Λογικά λόγου του μικρού ρουλεμάν δεν υπάρχουν μεγάλες τριβες. Το κόκκινο θέλει λίγο σπρέι αντισκουριακο πιστεύω θα γυρνάει πολύ καλύτερα αν και έχει το μεγαλύτερο ρουλεμάν. Το ασημί αρκετά μικρό αλλά δεν το νιώθεις στο χέρι και το gold rose αρκετά μεγάλο και στιβαρό γυρνάει αρκετά καλά και αυτό. Send From Note 3 With S8 Port Rom Edited August 11, 2017 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Ηρθαν ακόμα 2. Το πολύχρωμο αρκετά βαρύ σαν κατασκευή Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Το πολύχρωμο φαίνεται αρκετα καλο Ειναι? Ενα λινκ θελω :) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Το πολύχρωμο φαίνεται αρκετα καλο Ειναι? Ενα λινκ θελω :) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Τούμπανο είναι το πολύχρωμο βαρύ και γυρνάει 3.20 περισσότερο από όλα. http://m.tinydeal.com/product/-p-165021?ref=Android Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 (edited) Γιγαντα Κινγκ, εισαι παντου!! Το σβουρακι που ποσταρεις ειναι τουμπανο, (πολυ) βαρυ και σβουριζει γρηγοροτερα, ΑΛΛΑ ειναι μεταλλικο και μπορει να σε χτυπησει πολυ ευκολα και αρκετα δυνατα. Μακρια απο παιδια. Edited September 1, 2017 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Και ειναι αρκετα οικονομικο! Μαλλον θα το παρω Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Εφτασαν Το μπλε το πήρα 70 λεπτά από banggood και γυρνάει 3 λεπτα και 25 δευτερόλεπτα. Το ασημένιο το πήρα από banggood 3.40 και γυρνάει 1 λεπτό και 10 δευτερόλεπτα . Το κόκκινο το πήρα από gearbest 4.70 και γυρνάει 50 δευτερόλεπτα . Το gold pink το πήρα από banggood 3 40 και γυρνάει 2 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα. Όλα είναι πολύ όμορφα με τις θήκες τους εκτός το φθηνό αν και εκείνο γυρνάει πιο πολύ από όλα. Λογικά λόγου του μικρού ρουλεμάν δεν υπάρχουν μεγάλες τριβες. Το κόκκινο θέλει λίγο σπρέι αντισκουριακο πιστεύω θα γυρνάει πολύ καλύτερα αν και έχει το μεγαλύτερο ρουλεμάν. Το ασημί αρκετά μικρό αλλά δεν το νιώθεις στο χέρι και το gold rose αρκετά μεγάλο και στιβαρό γυρνάει αρκετά καλά και αυτό. Send From Note 3 With S8 Port Rom Εγω εχω ενα στο στυλ του ασημενιου της φωτογραφιας,σε χρυσαφι ομως χρωμα.Το πηρα απ'τα Jumbo 6 €.Γυρναει 2 λεπτα και 47 δευτερολεπτα αν το γυρισω δυνατα και το αφησω σε επιπεδη επιφανεια.Καπου ειχα δει οτι τα fidget spinners αν τα ψεκασεις με σπρεϋ τυπου WD-40 στο σημειο που βρισκεται το ρουλεμαν μειωνονται οι τριβες και γυρνανε πιο γρηγορα και για περισσοτερη ωρα.Αληθευει?Το εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts