Jump to content

Xiaomi Watch AMAZFIT Pace

yorgos00
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπα. Αναλώσιμο είναι και αυτό σαν τα mi band. Πάνω από χρόνο δεν νομίζω να αντέχει. Κάποια στιγμή θα τα φτύσει και η μπαταρία του. 130 έδωσα και δεν τρελαίνομαι. Αν έδινα 300 για το Gear S3 της Samsung ναι θα τα έκλαιγα.

για το θέμα της οθόνης και το μέγεθος της λέω

και απλό ρολόι να είχες πάλι θα σε ενοχλούσε η γρατζουνιά

τα Mi band 1/2 που έχω μια χαρά λειτουργούν ακόμα

• Απαντήσεις 792
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κι εγώ έχω mi band και honor band 3 κτλ. Αλλά είναι αναλώσιμα όπως και να το κάνεις.

Νομίζω είναι φάουλ να γρατζουνιεται με την ιδέα. Τι θα πει είναι μεγάλη; Καταλαβαίνω τι λες αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία. Ούτε και το χαμηλό κόστος.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Κι εγώ έχω mi band και honor band 3 κτλ. Αλλά είναι αναλώσιμα όπως και να το κάνεις.

Νομίζω είναι φάουλ να γρατζουνιεται με την ιδέα. Τι θα πει είναι μεγάλη; Καταλαβαίνω τι λες αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία. Ούτε και το χαμηλό κόστος.

μεγάλη σε σχέση με το band :)

το με την ιδέα είναι σχετικό

θεωρητικά έχει gorilla glass (αν ισχύει ή όχι δεν ξέρω) αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία (γνώμη μου βέβαια) στο να βασίζεσαι σε αυτό είτε είναι ρολόι είτε κινητό

έβαζες εξ αρχής φθηνή προστασία και είχες το κεφάλι σου (τουλάχιστον για τα απλά χτυπήματα) ήσυχο

Νεος κάτοχος, αύριο θα το έχω στα χέρια μου...

Μόλις το παραλάβω θα σας πρήξω!!!!

Προστασία οθόνης και λουράκια απο εξωτερικό ???

Καλημέρα παιδιά.

Ηθελα να ρωτήσω αν είχατε ποτέ θέμα / προβλήματα με κάποιους ελληνικούς χαρακτήρες.

Εννοώ, αν σε ειδοποιήσεις / μηνύματα που λαμβάνετε στο Pace είχατε ποτέ θέμα με χαρακτήρες που εμφανίζονταν για παραδειγμα ως "?".

Καλημέρα παιδιά.

Ηθελα να ρωτήσω αν είχατε ποτέ θέμα / προβλήματα με κάποιους ελληνικούς χαρακτήρες.

Εννοώ, αν σε ειδοποιήσεις / μηνύματα που λαμβάνετε στο Pace είχατε ποτέ θέμα με χαρακτήρες που εμφανίζονταν για παραδειγμα ως "?".

κανένα πρόβλημα

αλλά υποθέτω μιλάμε για την international/english version και όχι την κινέζικη (που εκεί δεν ξέρω τι παίζει)

κανένα πρόβλημα

αλλά υποθέτω μιλάμε για την international/english version και όχι την κινέζικη (που εκεί δεν ξέρω τι παίζει)

Ωραία ! Για εγκυκλοπαιδικους λογους: Tα smart / fitness bands / watches της Xiaomi συνήθως (αν οχι παντα - σιγουρα αυτο συνεβη στα BIP και Cor / MiDong - δεν ξερω για το PACE και το Mi Band 2) κυκλοφορούν αρχικά σε κινέζικη έκδοση, και μετά από λίγους μήνες το ίδιο ακριβώς hardware παίρνει τα απαραίτητα πιστοποιητικά (CE, κλπ) για εξαγωγή και χρήση σε EU / US και αντιστοίχως κυκλοφορούν τα English / International Firmwares που τα κάνουν push (μεσω των εφαρμογων) με ολες τις σχετικες αλλαγές στο interface.

Θεωρώ ότι είναι συνηθως καθαρά θέμα firmware, δηλαδή, :)

για το Pace δεν είμαι σίγουρος

στις αρχές διάβαζα ότι υπάρχει και κάτι διαφορετικό στο hardware οσον αφορά κινέζικη με αγγλική έκδοση

σίγουρα δεν είναι για τον απλό χρήστη η αλλαγή από κινέζικο σε αγγλικό γιατί δεν είναι θέμα εφαρμογής

θέλει να flashareis αλλο firmware

υ.γ. για το mi band 2 τα είχαν κάνει λίγο σκ$@$$!$!@ με τα firmware στις αρχές

εδώ , είχαν ανακαλύψει κάποιοι ότι το αγγλικό είχε μόνο λατινικούς χαρακτήρες ενώ το κινέζικο firmware είχε τα πάντα όλα

και για αυτό σε άλλους όλα ήταν οκ , άλλοι προσπαθούσαν με 1000 τρόπους να βάλουν σωστά ελληνικά κλπ

(δεν είχα ποτέ θέμα ,δεν είχα βάλει ποτέ την πειραγμένη ελληνική)

Edited by kodorevi8ulis

Κάτοχος από σήμερα και εγώ.

Το ριλογακι τα σπάει.

Το μόνο που με ξένισε είναι πως μετά την πρώτη φόρτιση με ελαφρύ σκάλισμα έφαγε 10 σε μισή ώρα μέσα.

Ελπίζω να στρώσει

Xiaomi 12 Pro

Και εγω μετα απο 1 ημερα χρησης η μπαταρια ειναι στο 60...Με λιγο σκαλισμα...

Το ρολοι παντως αν και δεν ξαναειχα smartwatch ειναι παρα πολυ καλο και με καλυπτει σε αυτα που θελω.....

Μια ερωτηση..με το airplane mode on καταγραφει υπνο?

Επισης βρηκα και οτιμε διπλο tap στην οθονη της πυξιδας σου εχει και αλλες πληροφοριες!!!

παιδιά δεν είναι κινητό να κοιτάτε την οθόνη συνέχεια :)

μη το συγκρίνεται με αυτό

το airplane mode δεν έχει καμία σχέση με την καταγραφή

(τώρα δε νομίζω να πας να τρέξεις outdoor και να θες gps ενώ το έχεις σε airplane)

παιδιά δεν είναι κινητό να κοιτάτε την οθόνη συνέχεια :)

μη το συγκρίνεται με αυτό

το airplane mode δεν έχει καμία σχέση με την καταγραφή

(τώρα δε νομίζω να πας να τρέξεις outdoor και να θες gps ενώ το έχεις σε airplane)

Ευχαριστω!!!!!

Το gps από που ενεργοποιείται; Το ψάχνω αλλά δεν το έχω βρει. Μάλλον είναι μπροστά στα μάτια μου και δεν το εντόπισα!

Από πουθενά! Πάντα ανοιχτό είναι.

Είχα διαβάσει ότι ενεργοποιειται μόνο όταν ξεκινάς κάποια άσκηση εκτός σπιτιού. (outdoor activity)
Και αυτό ισχύει...

Είχα διαβάσει ότι ενεργοποιειται μόνο όταν ξεκινάς κάποια άσκηση εκτός σπιτιού. (outdoor activity)

Μόνο αυτό ισχύει. Αν ήταν πάντα ανοικτό, εκτός του ότι δεν έχει κανένα νόημα, θα τελείωνε και η μπαταρία σε μια μέρα. Βασικά με δυο τρόπους ενεργοποιείται:

- όταν εκκινείς κάποια απ τις αθλητικές δραστηρίοτητες του ρολογιού (εντός η εκτός σπιτιού, γυμναστήριο πχ)

- όταν κάνεις tap στην (καλιμπραρισμένη) πυξίδα για να δεις συντεταγμένες, υψόμετρο και βαρομετρική πίεση.

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις είναι κλειστό.

Σωστά, αυτό εννοούσα, ότι δεν υπάρχει διακόπτης on/off και ότι ανοίγει αυτόματα.

για συντομία αν πατήσεις παρατεταμένα στην οθόνη,σε πάει στα faces.

Βy the way,έχουν βγει μερικά πολύ καλά.

Xiaomi 12 Pro

μετα την τελευταια αναβαθμιση που πηγαν οι αλλαγες σε faces?

Πάνω δεξιά πάτα στο connected θα σε πάει σε άλλο υπομενού.

Ι need a six month vacation, twice a year.

? δεν κατάλαβα που εννοείς

η ερώτηση σου είναι βασικά για το ρολόι ή για την εφαρμογή στο κινητό;

Xiaomi 12 Pro

η ερώτηση σου είναι βασικά για το ρολόι ή για την εφαρμογή στο κινητό;

ναι λάθος :)

νόμιζα μιλάμε για τα settings που έχουν κάποια watchfaces μέσα από το ρολόι :)