gliout Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Υπάρχει τρόπος να έχουμε ανοικτό το bt και να μην συνδέεται? Απλά να ανοίγουμε εμείς την εφαρμογή οπότε θέλουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Υπάρχει τρόπος να έχουμε ανοικτό το bt και να μην συνδέεται? Απλά να ανοίγουμε εμείς την εφαρμογή οπότε θέλουμε? δεν θες π.χ. ούτε ειδοποιήσεις ; ε βάζε το σε airplane mode ή κόψε τα δικαιώματα από την εφαρμογή (να τρέχει αυτόματα κλπ) (εκτός αν θέλεις κάτι άλλο που δεν κατάλαβα, εγώ ούτε καν κοιτάω την εφαρμογή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gliout Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Σωστά. Το πιο απλό είναι το airplane mode! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Παιδια στο walk και στο run γιατι μου εχει την μοναδα μετρησης mileage? Πως τα κανουμε χιλιομετρα? Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Καλημέρα στην παρέα και από εμένα.Κατοχος κανένα δίμηνο περίπου όλα οκ.Μονο ένα θεματακι μετά το update 2.0.2 που έκανα.Ενω πάντα έβγαζε στην μπάρα connected τώρα έχει αυτό έχει και ένα σηματακι το οποίο δεν φεύγει με τίποτα.Γνωριζει κάποιος κάποιον τρόπο να φύγει; Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Παιδια στο walk και στο run γιατι μου εχει την μοναδα μετρησης mileage? Πως τα κανουμε χιλιομετρα? δεν είναι μίλια αυτό :) βλέπεις στο Mileage , στο νούμερο δίπλα αν έχει Km ; αν έχει ε τότε στα χιλιόμετρα είσαι :) το Mileage είναι απλά "τίτλος" που αφορά το σύνολο της απόστασης που έκανες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Καλημέρα στην παρέα και από εμένα.Κατοχος κανένα δίμηνο περίπου όλα οκ.Μονο ένα θεματακι μετά το update 2.0.2 που έκανα.Ενω πάντα έβγαζε στην μπάρα connected τώρα έχει αυτό έχει και ένα σηματακι το οποίο δεν φεύγει με τίποτα.Γνωριζει κάποιος κάποιον τρόπο να φύγει; Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εμενα ειναι στη 2.0.1 και δεν εμφανιζει καποια αναβαθμιση? Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Παιδιά τι 2.0.2 εγώ έχω την 1.3.5 στο about rom version Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Παιδιά τι 2.0.2 εγώ έχω την 1.3.5 στο about rom version Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2.0.2 η εφαρμογή , όχι η rom της συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Παιδιά τι 2.0.2 εγώ έχω την 1.3.5 στο about rom version Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η 2.0.2 αφορά την εφαρμογή του κινητού και η 1.3.5 του ρολογιού :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Κανα watchface θα βγάλει η Xiaomi? Γιατί μόνο αυτά αξίζουν για μένα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gliout Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Εχει κάποιος δοκιμάσει το watch droid? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Εχει κάποιος δοκιμάσει το watch droid? παλιά (για να δω τα notifications , Νομίζω πριν βελτιωθεί επίσημα για το pace) αλλά να ξες (αν δεν έχει βελτιωθεί) θα τελειώνει η μπαταρία πιο γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Καλημέρα. Μόλις εμφανίστηκε νέα ενημέρωση για το ρολόι. Για έχετε το νου σας..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 1.3.6d Release Notes: Updated GPS firmware to improve acquisition speed and measurement accuracy. Show all notifications in one list and details can be revealed by tapping the item in the list. Daily summary widget now includes data from mountaineering activities. Fixed the issue of "some data failed to sync" error frequently showing in Amazfit Watch app. Optimized AGPS sync and .gpx file import process. Improved music control stability on iOS. Improved accuracy of sleep tracking and rendering time of sleep data in the app. Fixed some issues with manual HR measurement. Other minor bug fixes and improvement on UI and power consumption. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 2 διάφορες βλεπω με την αναβάθμιση,άλλαξε το μενού των ειδοποιήσεων προς το καλύτερο και βελτιώθηκε η διαχείριση της μνήμης.εγω ειχα τουλαχιστον μια επανεκκίνηση τη μέρα αν το δούλευα λιγο παραπανω στα μενού.και εγινε πιο γρηγορο γενικως Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Μολις εκανα και γω το update. Επισης μου ηρθε σημερα και το tempered glass απο banggood. Τελεια εφαρμογή, τέλεια αφή. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Υπάρχει κάποιος που να δουλεύει το pace σε συνεργασία με iPhone; Φίλος με το iPhone 7 έχει προβλήματα με τα notifications από viber κτλπ. Δεν του έρχονται πάντα όλες οι ενημερώσεις. Περίπου τις μισές τις χάνει. Έχει θέμα κυρίως με το viber. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gliout Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Μόλις μου δημιούργησε πρόβλημα φόρτισης. Συγκεκριμένα ενώ το βάζω στην βάση δεν φορτίζει... Αν το πάρω με λίγη πίεση φορτίζει... Χωρίς λόγο λογικά πρόβλημα ή βάσης ή πίσω μέρος ρολογιού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 δοκιμασε να στριψεις λιγο τη βαση,δεν καθεται πολυ καλα,μου το εχει κανει κι μενα αυτο Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gliout Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 (edited) Θα το δοκιμάσω να δω..Δυστυχώς τίποτα.. Και το κούνησε όπως είπες έβγαλε προς στιγμήν ότι φορτίζει μετά αναβοσβησε η οθόνη και μετά τζίφος Edited February 11, 2018 by gliout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Θα το δοκιμάσω να δω..Δυστυχώς τίποτα.. Και το κούνησε όπως είπες έβγαλε προς στιγμήν ότι φορτίζει μετά αναβοσβησε η οθόνη και μετά τζίφοςΚαθάρισε με μια οδοντογλυφίδα τα 4 μεταλλικά σημεία φόρτισης στην πλάτη του ρολογιού. Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Θα το δοκιμάσω να δω..Δυστυχώς τίποτα.. Και το κούνησε όπως είπες έβγαλε προς στιγμήν ότι φορτίζει μετά αναβοσβησε η οθόνη και μετά τζίφος Αυτό που σου λέει ο scorpio_1976 νομίζω οτι είναι το πρόβλημα. Και αν βρεις μπατονέτα η αν βάλεις και λίγο (εμποτισμένο με λίγο νερό η οινόπνευμα) βαμβάκι στην άκρη μιας οδοντογλυφίδας η της μπατονέτας, θα πετύχεις ακόμη καλύτερο καθαρισμό. Με περιστροφικές κινήσεις θα καθαρίσεις μια-μια τις μεταλλικές επαφές του ρολογιού γιατί πιάνουν βρωμιά απ' τον ιδρώτα και χάνεται η αγωγιμότητα με τις ακίδες της βάσης φόρτισης. Αν συνεχίζει να μην φορτίζει μετά τον καθαρισμό, θα πρέπει να ελέγξεις τα παρακάτω: --Σιγουρέψου πως οι ακίδες της βάσης φόρτισης είναι στο ίδιο ύψος. Αν κάποια έχει χαλάσει, μπορεί να είναι πιο κοντή απ' τις άλλες (η στραβωμένη) και να μην κάνει καλή επαφή με το ρολόι. --Μην ξεχάσεις να τσεκάρεις αν είναι σωστά κουμπωμένα στη βάση και λειτουργικά τα φις του καλωδίου και απ' τις δυο πλευρές (δοκίμασε και άλλο καλώδιο αν έχεις) . --Έλεγξε και τη θύρα USB που δίνει ρεύμα αν είναι εντάξει (φορτίζει άλλες συσκευές; ) , είτε είναι απο PC είτε απο φορτιστή πρίζας (μήπως έχει αυτός το πρόβλημα; ) . Αν τίποτα απ' αυτά δεν δουλέψει, τότε είσαι στο χειρότερο σενάριο :cry: Το πρόβλημα είναι στο ίδιο το ρολόι και μάλλον στην μπαταρία του. Δεν το νομίζω όμως. Καλή επιτυχία..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gliout Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Παιδια τα εκανα αυτα...δυστυχως τιποτα.... Ευτυχως το ρολοι αγορατηξε απο ελληνικο καταστημα και θασταλει πισω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Παιδια τα εκανα αυτα...δυστυχως τιποτα.... Ευτυχως το ρολοι αγορατηξε απο ελληνικο καταστημα και θασταλει πισω! Κρίμα :( Ήμουν σίγουρος οτι ήταν θέμα κακών επαφών. Δεν πειράζει όμως, αφού είσαι σε εγγύηση απο εγχώριο κατάστημα, σύντομα θα έχεις μια καινούργια συσκευή με ολοκαίνουργια μπαταρία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts