leo06 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 A5000 official global from γραφουν. Δεν υπαρχει θεμα. Αν γλιτώσεις τελωνείο, το πιθανότερο δλδ, γλιτώνεις το φαρμακείο επίσημο μαγαζί, με το.... Φοβερο support που τα βλέπει ολα φυσιολογικά! Αν το επαιρνα θα περιμενα λίγο ακομα να διορθώσουν το ...φυσιολογικό προβλημα και σε τιμη 380 ευρω απο εξω που δεν θα αργήσει. Εκει είναι vfm. Στα 500-550 απλα κανουν αρπαχτή.... Μάλλον εμένα ήθελες να κάνεις παράθεση, τελωνείο μπορείς να γλιτώσεις με τον τρόπο αποστολής αλλά δεν θα έχεις την εγγύηση της OnePlus για 2 χρόνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 καλησπερα παιδες.πιστευετε οτι ειναι υπερβολη η εκδοση με τα 8gb ram? Τότε πάρε ένα oneplus 3 i 3T εάν θες με 6gb ram Πιστεύω όσοι περιμένανε το Oneplus 5 ήταν για τα 8gb ram. Η ταχύτητα ποτέ δεν είναι αρκετό Οκ κάνεις την δουλειά σου και με 4gb ram πλέον Αλλά όταν έχεις το Bugatti Veyron (8gb)τον κινητών, θα πάρεις με 6gb RAM?? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Τότε πάρε ένα oneplus 3 i 3T εάν θες με 6gb ram Πιστεύω όσοι περιμένανε το Oneplus 5 ήταν για τα 8gb ram. Η ταχύτητα ποτέ δεν είναι αρκετό Οκ κάνεις την δουλειά σου και με 4gb ram πλέον Αλλά όταν έχεις το Bugatti Veyron (8gb)τον κινητών, θα πάρεις με 6gb RAM?? Δεν νομίζω να υπάρχει διαφορά πάνω από τα 4gb ram προς το παρών Δεν υπάρχουν τόσο μεγάλες σε ram εφαρμογές Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Σίγουρα θα έχει διαφορά στο multitasking γι'αυτό το OnePlus 5 8gb είναι πιο γρήγορο και από το iPhone 7 plus Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 ναι , γι αυτο με 5 γιγα παραπανω ραμ ειναι 1% πιο γρηγορο .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Σίγουρα θα έχει διαφορά στο multitasking γι'αυτό το OnePlus 5 8gb είναι πιο γρήγορο και από το iPhone 7 plus Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν κάνει την διαφορά αυτήν η ram Αμφιβάλω αν την εκμεταλλεύεται και όλη όπως είχε γίνει στις αρχές με το 3t Πολλά παίζουν στην ταχύτητα του λογισμικού Δεν σημαίνει ότι αν βάλεις 12GBP ram θα γίνει και το τηλέφωνο πιο γρήγορο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Κοίτα έχει διαφορά το ios με το Android στο ios δεν είναι πραγματικό το multitasking γίνεται ένα πάγωμα των εφαρμογών υπάρχει διαφορά στο λειτουργικό και μέχρι και την έλευση του OnePlus 5 το iPhone ήταν κυρίαρχος στα speed test κυρίως λόγο gpu και games Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Κοίτα έχει διαφορά το ios με το Android στο ios δεν είναι πραγματικό το multitasking γίνεται ένα πάγωμα των εφαρμογών υπάρχει διαφορά στο λειτουργικό και μέχρι και την έλευση του OnePlus 5 το iPhone ήταν κυρίαρχος στα speed test κυρίως λόγο gpu και games Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε καθημερινή χρήση πάνω από 4gb είναι αχρείαστα Εναλλαγές εφαρμογών κανείς άνετα με τόση ram Το κακό με το android είναι ότι ο κάθε developer φτιάχνει την εφαρμογή του όπως του καπνίσει. Δεν την βάζει να κλείνει ποτέ Με λίγα λόγια είναι ένα ξέφραγο αμπέλι που οι εφαρμογές συμπεριφέρονται όπως θέλουν Στο iOS δεν είναι έτσι. Γι αυτό υπάρχει μια σειρά και το λογισμικό κλείνει κάποιες για να έρθουν με ταχύτητα νέες εφαρμογές και δεν ζητάει πολύ ram Μην το κάνουμε vs όμως. Κατά κύριο λόγο η άποψη μου είναι ότι πάνω από 4gb ram είναι πολύ καλά στο android Μια καλογραμμένο rom από την εκάστοτε εταιρεία είναι το ζητούμενο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Μάλλον εμένα ήθελες να κάνεις παράθεση, τελωνείο μπορείς να γλιτώσεις με τον τρόπο αποστολής αλλά δεν θα έχεις την εγγύηση της OnePlus για 2 χρόνια Εντάξει όπως το βλέπει ο καθένας εγώ προτιμώ τα ευρώ στην τσέπη τα σίγουρα. Ήδη το κινητό το βρίσκεις σχεδόν 80 ευρώ κάτω από την εγγύηση και σε λίγες μέρες κάνα 120. Και ο Κινέζος δίνει 1 χρόνο εγγύηση δεν είναι χωρίς εγγύηση. Και αν το κινητό βγει καλό που είναι και το πιθανότερο θα σου μείνουν τα 120 ευρώ στην τσέπη. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!!! Και όταν παίρνεις και τέτοιες απαντήσεις από την 1+ ε δεν είναι και για να τρελαίνεσαι να ψωνισεις από αυτούς.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τότε πάρε ένα oneplus 3 i 3T εάν θες με 6gb ram Πιστεύω όσοι περιμένανε το Oneplus 5 ήταν για τα 8gb ram. Η ταχύτητα ποτέ δεν είναι αρκετό Οκ κάνεις την δουλειά σου και με 4gb ram πλέον Αλλά όταν έχεις το Bugatti Veyron (8gb)τον κινητών, θα πάρεις με 6gb RAM?? Η bugatti ξέρεις είναι κλειδωμένη για την ώρα στα 6!!! Είτε πληρώσεις για 6 είτε για 8!!! Μάρκετινγκ είναι τα 8 για να σου παίρνουν το 60αρι... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Confirmed: OnePlus 5’s Display is Upside-Down – Likely Causes Jelly Scrolling https://www.xda-developers.com/confirmed-oneplus-5-display-upside-down-likely-reason-jelly-scrolling/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Α εμένα την έβαλαν σωστά γιατί δεν κάνει το παραμικρό jelly effect :lol: Μην πιστεύεται τίποτα.Η είναι θέμα software η υπάρχουν κάποιες παρτίδες οθόνης ελαττωματικές. Το οτι προκαλείται από τη ανάποδη οθόνη δεν ισχύει. Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Α εμένα την έβαλαν σωστά γιατί δεν κάνει το παραμικρό jelly effect :lol: Μην πιστεύεται τίποτα.Η είναι θέμα software η υπάρχουν κάποιες παρτίδες οθόνης ελαττωματικές. Το οτι προκαλείται από τη ανάποδη οθόνη δεν ισχύει. Ακριβώς :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 (edited) Και τώρα εγώ κάθομαι και σκέφτομαι: Αν το να βάλεις το πάνελ ανεστραμμένο δημιουργούσε τέτοιο πρόβλημα, φανταστείτε τι θα συνέβαινε με τα tablet... Στα περισσότερα κινέζικα tablet η οθόνη είναι βαλμένη "λάθος" σύμφωνα με αυτή τη λογική. Και όχι μόνο, θυμάμαι χαρακτηριστικά το Dell Venue 8 Pro που είχα... Επίσης, η οθόνη ανανεώνεται 60 φορές το δευτερόλεπτο. Πιστεύει κανείς ότι η gpu δεν προλαβαίνει να σχεδιάσει το φρέιμ; Αρχίζω να πιστεύω ότι πρόκειται για χοντρό bug, είτε στον kernel driver του display, είτε στο rendering engine. Edited June 30, 2017 by rozak Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 (edited) Μα είναι να σε πιάνουν τα γέλια τι σχέση έχει αν το refresh της οθόνης γίνεται ανάποδα? https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/how-to/960-fps-video-oneplus-5-display-t3629812 Χαμος στο xda..Ω ρε συμφορά!!! Μπερδευτήκαν και βάλανε την οθόνη ανάποδα!!!! :lol: Edited June 30, 2017 by teosard Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Οτι και ναναι η 1+ ειπε ξερα οτι απλα δεν ασχολείται! Και φυσικα δεν προκειται να δεχτεί επιστροφές για αυτο το θεμα. Αφου το θεωρεί φυσιολογικό κλεινει το θεμα.... Εγω παντως μονο και μονο απο το στυλ της απάντησης αν ειχα παρει το κινητο θα το επέστρεφα εντος 15 ημερών οπως εχω δικαιωμα ετσι απλα. Μπας και ξεκαλικευαν απο το καλάμι λιγο.... Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Συγγνώμη ρε παιδιά πως μπορεί να μπορεί μια οθόνη ανάποδα, ενώ έχει σχεδιαστεί να μπει με συγκεκριμένο τρόπο και θέση; Όλα είναι σχεδιασμένα και μετρημένα. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 η όλη ιστορία αν και τεχνικά διαφορετική μου θυμίζει την αντίστοιχη με το 1+1 που στην αρχή κάποιοι έβλεπαν κίτρινες οθόνες και έβαζαν τις συσκευές τους στον ταμπλό του αυτοκινήτου για ώρες με 30+ βαθμούς έξω για να φύγει η κιτρινίλα :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Οτι και ναναι η 1+ ειπε ξερα οτι απλα δεν ασχολείται! Και φυσικα δεν προκειται να δεχτεί επιστροφές για αυτο το θεμα. Αφου το θεωρεί φυσιολογικό κλεινει το θεμα.... Εγω παντως μονο και μονο απο το στυλ της απάντησης αν ειχα παρει το κινητο θα το επέστρεφα εντος 15 ημερών οπως εχω δικαιωμα ετσι απλα. Μπας και ξεκαλικευαν απο το καλάμι λιγο.... Καλά και έμενα άμα μου το έκανε θα είχε ηδη παρει τον δρομο της επιστροφης. Και software να ήταν δεν θα περίμενα Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 η όλη ιστορία αν και τεχνικά διαφορετική μου θυμίζει την αντίστοιχη με το 1+1 που στην αρχή κάποιοι έβλεπαν κίτρινες οθόνες και έβαζαν τις συσκευές τους στον ταμπλό του αυτοκινήτου για ώρες με 30+ βαθμούς έξω για να φύγει η κιτρινίλα :) Ότι και να λέμε, όποιον τον ενοχλεί το επιστρέφει και όλα καλά. Αφήστε εμάς που θα το κρατήσουμε να το ευχαριστηθούμε και πάμε παρακάτω. Υπάρχουν ακόμα αρκετά bugs για να φτιαχτούν, οπότε σε κάθε περίπτωση θα δούμε αρκετά updates μέχρι να σταθεροποιηθεί. Ακόμα και όπως είναι τώρα όμως είναι πάρα πολύ σταθερό: Έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία - από 28-40 ώρες με τα πάντα όλα ανοιχτά, 2 κάρτες sim, 7 λογαριασμούς e-mail με αυτόματο συχγρονισμό, 4G+ και wifi πάντα ανοιχτά, Bluetooth ακουστικό μόνιμα συνδεδεμένο, τουλάχιστον 4 ώρες χρήση στο 24ωρο κλπ. Η φωτογραφική είναι συμπαθητική, σε καλό φως βγάζει καλές φωτογραφίες. Σύμφωνα με όσα έχουν υποσχεθεί αναμένεται βελτίωση, τόσο στο EIS όσο και στη φωτογραφία. GPS γρήγορο, στα παιχνίδια σφαίρα, άπλετος χώρος να βάλεις επάνω ότι θέλεις. Και το OOS πανάλαφρο, υπόδειγμα πως φτιάχνεις ένα android setup. Το καλάμι το καβάλησαν βέβαια, και αυτό φαίνεται κυρίως από την τιμή. Πείτε μου όμως άλλο δίκαρτο κινητό με καλή μπαταρία, amoled οθόνη, ωραίο design, χωρίς 50 άχρηστες εφαρμογές, NFC, καλό GPS (unofficial πάιζει και Galileo) και ότι έχει επάνω του, σε τιμή κάτω από 600€. Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Α εμένα την έβαλαν σωστά γιατί δεν κάνει το παραμικρό jelly effect :lol: Μην πιστεύεται τίποτα.Η είναι θέμα software η υπάρχουν κάποιες παρτίδες οθόνης ελαττωματικές. Το οτι προκαλείται από τη ανάποδη οθόνη δεν ισχύει. Ναι δεν έχουν ιδέα εκεί στο xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Ναι δεν έχουν ιδέα εκεί στο xda Κάποιοι είναι αστέρια. Υπάρχουν όμως και πολλοί που απλά γκρινιάζουν για τα πάντα... Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheM Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Εγώ που θέλω να το στείλω πίσω σαν "δικαιολογία" τι να βάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 (edited) Ναι δεν έχουν ιδέα εκεί στο xda Δεν είπα κάτι τετοιο.Ειμαι μέλος το xda χρόνια τώρα ξέρω πολύ καλά τι site είναι. Αν μπορείς να εξηγήσεις εσυ καλύτερα για πιο λόγο υπάρχει σε μερικούς το jelly effect με χαρά να ακούσω. Εμένα η ανάποδη οθόνη δεν με έπεισε Edited June 30, 2017 by teosard Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Εγώ που θέλω να το στείλω πίσω σαν "δικαιολογία" τι να βάλω? Αν είσαι εντός 14 ημερών, δεν χρειάζεται δικαιολογία: απλά "δε μου άρεσε"... Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheM Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Αν είσαι εντός 14 ημερών, δεν χρειάζεται δικαιολογία: απλά "δε μου άρεσε"... Και θα έχω 100% refund? Έλεγα να γράψω ότι είναι προβληματικό και έχω το θέμα με το jello effect και ότι ότι η οθόνη είναι πιο φωτεινή στα αριστερά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts