alextrela Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Όπως δούλευε και πριν Κατάλαβα τραγική η εταιρία,ενα χρήσιμο feature που δούλευε καλά το αχρηστεψε τελείως:(:mad: Πιστευα φευγοντας απο Sammy δεν θα εχω και εδω παρόμοια φαινόμενα,να χαλάμε κατι ενω δούλευε καλά πριν. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Κατάλαβα τραγική η εταιρία,ενα χρήσιμο feature που δούλευε καλά το αχρηστεψε τελείως:(:mad: Πιστευα φευγοντας απο Sammy δεν θα εχω και εδω παρόμοια φαινόμενα,να χαλάμε κατι ενω δούλευε καλά πριν. Μια χαρά δουλεύει Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 (edited) Μια χαρά δουλεύει Δεν δουλεύει φιλε με την πληρότητα όπως παλιά. Υπαρχουν πολλες αναφορες και σε xda και oneplus forum Διαβασε εδω ανδεικτικα να καταλαβεις τι εννοω.;) https://forums.oneplus.net/threads/ambient-display.637261/ Και εδω προσπαθουν με πλαγιο τροπο να λειτουργησει οπως προηγουμενες εκδοσεις. https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/how-to/guide-how-to-enable-ambient-display-t3690488 Με Oreo μαλιστα ουτε και πλαγιος τροπος πιανει. Edited December 25, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Δεν δουλεύει φιλε με την πληρότητα όπως παλιά. Υπαρχουν πολλες αναφορες και σε xda και oneplus forum Διαβασε εδω ανδεικτικα να καταλαβεις τι εννοω.;) https://forums.oneplus.net/threads/ambient-display.637261/ Το μόνο που δεν δουλεύει είναι η αλληλεπίδραση στην ambient display, δεν είναι τόσο σημαντικό απο τη στιγμή που έχει double tap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Το μόνο που δεν δουλεύει είναι η αλληλεπίδραση στην ambient display, δεν είναι τόσο σημαντικό απο τη στιγμή που έχει double tap Για εμένα είναι βασικό η αλληλεπίδραση,έδινε άλλωστε την επιλογή,τώρα την αφαίρεσε εντελώς. Θυμασαι που μου τα ελεγες οταν σε ρωτουσα και μου απαντησες αναλυτικα,και τωρα τιποτα δεν δουλευει οπως πριν. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Για εμένα είναι βασικό η αλληλεπίδραση,έδινε άλλωστε την επιλογή,τώρα την αφαίρεσε εντελώς. Για την always on το καταλαβαίνω αλλά εδώ θα πρέπει να ξυπνήσει πρώτα η οθόνη, ε αντί για αυτό πάτα δύο φορές στην οθόνη Επίσης θα μπορούσε να έχει στις ρυθμίσεις επιλογή για proximity ή gyroscope wake ή και τα δύο μαζί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Για την always on το καταλαβαίνω αλλά εδώ θα πρέπει να ξυπνήσει πρώτα η οθόνη, ε αντί για αυτό πάτα δύο φορές στην οθόνη Αμα θελω να ξυπνήσω οθονη,τοτε ας μην υπαρχει καν. Αλλωστε με glimpse notification ξυπναει και μονη της σε καθε ειδοποίηση αν θελω και εχω αλληλεπιδραση με lock screen πιο αμεσα και να απαντήσω σε μήνυμα και να διαγράψω και expand να κάνω. Δεν ειναι δικαιολογία οτι εχω εναλλακτική το να χαλασει κάτι που εξυπηρετεί μια λειτουργία και ενα σκοπό. Άλλωστε δεν ειναι λιγες οι φορες που δεν θέλω να μπω lock screen. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Μία χαζή ( ; ) ερώτηση σε σχέση με την Oreo: Πώς απενεργοποιούμε την αυτόματη δημιουργία συντόμευσης νεοεγκατασταθεισών εφαρμογών στην επιφάνεια εργασίας; Έχω την εντύπωση ότι απουσιάζει η σχετική επιλογή από το μενού ρυθμίσεων του Google Play. (BTW, πολύ ψυχεδελικό το εφέ μετάβασης από portrait σε landscape...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Ρυθμίσεις- εφαρμογές- λίστα εφαρμογών- μηνύματα- ειδοποιήσεις- στο κλείδωμα οθόνης δεν υπάρχει σε εμένα το κλείδωμα οθόνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prospector8 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Αφου διαβασα τις τελευταιες 4 σελιδες, καποιος καμια ιδεα/προταση για με το 5T δεν μπορω να κατεβασω με την καμια το ΟREO? Δοκιμασα με το Oxygen Updater, ολα τα γνωστα VPNs απο PLay Store σε Γερμανια και Καναδα, και κανενα απο ολα αυτα δεν λεει να εμφανιση το update. :( Αγγλια βρισκομαι εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Το 5T δεν έχει πάρει ακόμα Oreo το απλό 5 την έχει πάρει μόνο επίσημα Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Αφου διαβασα τις τελευταιες 4 σελιδες, καποιος καμια ιδεα/προταση για με το 5T δεν μπορω να κατεβασω με την καμια το ΟREO? Δοκιμασα με το Oxygen Updater, ολα τα γνωστα VPNs απο PLay Store σε Γερμανια και Καναδα, και κανενα απο ολα αυτα δεν λεει να εμφανιση το update. :( Αγγλια βρισκομαι εγω.Το θέμα εδώ είναι για το oneplus 5 και το update σε Android 8 αφορά σε αυτό. Καλό είναι να ψάχνεις μόνο για 5Τ γιατί υπάρχει κίνδυνος να το χαλάσεις βάζοντας κατά λάθος κάτι άλλο στο τηλέφωνο σου. Και καλύτερα είναι να μην ασχοληθείς πριν διαβάσεις τα θέματα του 5Τ. Έτσι κι αλλιώς όταν βγει θα σου έρθει αυτόματα. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 (edited) Με την Oreo πλέον σου δείχνει και την στάθμη μπαταρίας από τα ακουστικά δίπλα από το εικονίδιο του Bluetooth! Από τα άσχημα είναι ότι πλέον για να δείς τι δεδομένα έχεις ξοδέψει και την χρήση μπαταρίας που έχεις κάνει πρέπει να πάς στα αντίστοιχα μενού. Επίσης κατεβάζοντας τα quick toggles έχει πλέον επιλογή που θες να γίνεται output ο ήχος σε περίπτωση που είναι συνδεδεμένα ακουστικά. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Edited December 26, 2017 by phonez Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Το μόνο περίεργο ίσως και σπαστικο, είναι η διπλή δόνηση που κάνουν τα capacitive πλήκτρα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Με την Oreo πλέον σου δείχνει και την στάθμη μπαταρίας από τα ακουστικά δίπλα από το εικονίδιο του Bluetooth! Από τα άσχημα είναι ότι πλέον για να δείς τι δεδομένα έχεις ξοδέψει και την χρήση μπαταρίας που έχεις κάνει πρέπει να πάς στα αντίστοιχα μενού. Επίσης κατεβάζοντας τα quick toggles έχει πλέον επιλογή που θες να γίνεται output ο ήχος σε περίπτωση που είναι συνδεδεμένα ακουστικά. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Για τα δεδομένα έχει widget που μπορείς να βάλεις στο shelf, για τη μπαταρία κράτα πατημένο το εικονίδιο των ρυθμίσεων ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μία χαζή ( ; ) ερώτηση σε σχέση με την Oreo: Πώς απενεργοποιούμε την αυτόματη δημιουργία συντόμευσης νεοεγκατασταθεισών εφαρμογών στην επιφάνεια εργασίας; Έχω την εντύπωση ότι απουσιάζει η σχετική επιλογή από το μενού ρυθμίσεων του Google Play. (BTW, πολύ ψυχεδελικό το εφέ μετάβασης από portrait σε landscape...) Θα διορθωθεί στην έκδοση 2.3 του launcher ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν υπάρχει σε εμένα το κλείδωμα οθόνης Έχεις την προεγκατεστημένη εφαρμογή? Είσαι σε Oreo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Θα διορθωθεί στην έκδοση 2.3 του launcher Ευχαριστώ, νόμιζα ότι μου είχε διαφύγει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Προσπαθώ να δουλέψω το pip mode αλλά δεν καταφέρνω κάτι. Να πω ότι το έχω ενεργοποιημένο στα apps που το υποστηριζουν αλλά όταν βάζω πχ να δω βίντεο στο Youtube μέσω Chrone και το βάζω σε fullscreen, μετά πατώντας το home button, απλά κλεινει και δεν εμφανίζεται πουθενά η οθονιτσα προβολής. Τι κάνω λάθος? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Προσπαθώ να δουλέψω το pip mode αλλά δεν καταφέρνω κάτι. Να πω ότι το έχω ενεργοποιημένο στα apps που το υποστηριζουν αλλά όταν βάζω πχ να δω βίντεο στο Youtube μέσω Chrone και το βάζω σε fullscreen, μετά πατώντας το home button, απλά κλεινει και δεν εμφανίζεται πουθενά η οθονιτσα προβολής. Τι κάνω λάθος? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΘα βάλεις τον chrome σε λειτουργία υπολογιστή και μετά σε full screen και θα δουλέψει, φοβερή λειτουργία δουλεύει μετά και με κλειστή οθόνη για μετάδοση μουσικής από το YouTube κάτι που ήθελε παλιά root και Xposed Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 (edited) Προσπαθώ να δουλέψω το pip mode αλλά δεν καταφέρνω κάτι. Να πω ότι το έχω ενεργοποιημένο στα apps που το υποστηριζουν αλλά όταν βάζω πχ να δω βίντεο στο Youtube μέσω Chrone και το βάζω σε fullscreen, μετά πατώντας το home button, απλά κλεινει και δεν εμφανίζεται πουθενά η οθονιτσα προβολής. Τι κάνω λάθος? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν δουλεύει στο YouTube, δοκίμασε κάπου αλλού πχ Dailymotion Όπως έγραψε και ο vag αν το βάλεις σε desktop δουλεύει Edit: Φαντάζομαι αν έχεις YouTube red θα δουλεύει και σε mobile Edited December 26, 2017 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Δεν δουλεύει στο YouTube, δοκίμασε κάπου αλλού πχ Dailymotion Όπως έγραψε και ο vag αν το βάλεις σε desktop δουλεύειΔεν το δουλεύει στο YouTube μέσω chrome γράφει απλά λογικά στη mobile έκδοση Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Θα βάλεις τον chrome σε λειτουργία υπολογιστή και μετά σε full screen και θα δουλέψει, φοβερή λειτουργία δουλεύει μετά και με κλειστή οθόνη για μετάδοση μουσικής από το YouTube κάτι που ήθελε παλιά root και Xposed Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌντως! Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Το μόνο περίεργο ίσως και σπαστικο, είναι η διπλή δόνηση που κάνουν τα capacitive πλήκτρα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι και εμένα μου την σπάει αυτό Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Ναι και εμένα μου την σπάει αυτό Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΛογικά θα το διορθώσουν γιατί πολλοί το αναφέρουν. Το ενοχλητικό είναι ότι σε μπερδεύει αυτή η συνεχόμενη δόνηση. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Λογικά θα το διορθώσουν γιατί πολλοί το αναφέρουν. Το ενοχλητικό είναι ότι σε μπερδεύει αυτή η συνεχόμενη δόνηση. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌταν σε παίρνουν τηλέφωνο, άλλαξε η φορά που απαντάς ή παρέμεινε προς τα κάτω; Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 [/color] Έχεις την προεγκατεστημένη εφαρμογή? Είσαι σε Oreo? είμαι με default εφαρμογή sms και με op2, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts