Jump to content

OnePlus 5

dragonmaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως δούλευε και πριν

Κατάλαβα τραγική η εταιρία,ενα χρήσιμο feature που δούλευε καλά το αχρηστεψε τελείως:(:mad:

Πιστευα φευγοντας απο Sammy δεν θα εχω και εδω παρόμοια φαινόμενα,να χαλάμε κατι ενω δούλευε καλά πριν.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κατάλαβα τραγική η εταιρία,ενα χρήσιμο feature που δούλευε καλά το αχρηστεψε τελείως:(:mad:

Πιστευα φευγοντας απο Sammy δεν θα εχω και εδω παρόμοια φαινόμενα,να χαλάμε κατι ενω δούλευε καλά πριν.

Μια χαρά δουλεύει

Μια χαρά δουλεύει

Δεν δουλεύει φιλε με την πληρότητα όπως παλιά.

Υπαρχουν πολλες αναφορες και σε xda και oneplus forum

Διαβασε εδω ανδεικτικα να καταλαβεις τι εννοω.;)

https://forums.oneplus.net/threads/ambient-display.637261/

Και εδω προσπαθουν με πλαγιο τροπο να λειτουργησει οπως προηγουμενες εκδοσεις.

https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/how-to/guide-how-to-enable-ambient-display-t3690488

Με Oreo μαλιστα ουτε και πλαγιος τροπος πιανει.

Edited by alextrela

Δεν δουλεύει φιλε με την πληρότητα όπως παλιά.

Υπαρχουν πολλες αναφορες και σε xda και oneplus forum

Διαβασε εδω ανδεικτικα να καταλαβεις τι εννοω.;)

https://forums.oneplus.net/threads/ambient-display.637261/

Το μόνο που δεν δουλεύει είναι η αλληλεπίδραση στην ambient display, δεν είναι τόσο σημαντικό απο τη στιγμή που έχει double tap

Το μόνο που δεν δουλεύει είναι η αλληλεπίδραση στην ambient display, δεν είναι τόσο σημαντικό απο τη στιγμή που έχει double tap

Για εμένα είναι βασικό η αλληλεπίδραση,έδινε άλλωστε την επιλογή,τώρα την αφαίρεσε εντελώς.

Θυμασαι που μου τα ελεγες οταν σε ρωτουσα και μου απαντησες αναλυτικα,και τωρα τιποτα δεν δουλευει οπως πριν.

Για εμένα είναι βασικό η αλληλεπίδραση,έδινε άλλωστε την επιλογή,τώρα την αφαίρεσε εντελώς.

Για την always on το καταλαβαίνω αλλά εδώ θα πρέπει να ξυπνήσει πρώτα η οθόνη, ε αντί για αυτό πάτα δύο φορές στην οθόνη

Επίσης θα μπορούσε να έχει στις ρυθμίσεις επιλογή για proximity ή gyroscope wake ή και τα δύο μαζί

Για την always on το καταλαβαίνω αλλά εδώ θα πρέπει να ξυπνήσει πρώτα η οθόνη, ε αντί για αυτό πάτα δύο φορές στην οθόνη

Αμα θελω να ξυπνήσω οθονη,τοτε ας μην υπαρχει καν.

Αλλωστε με glimpse notification ξυπναει και μονη της σε καθε ειδοποίηση αν θελω και εχω αλληλεπιδραση με lock screen πιο αμεσα και να απαντήσω σε μήνυμα και να διαγράψω και expand να κάνω.

Δεν ειναι δικαιολογία οτι εχω εναλλακτική το να χαλασει κάτι που εξυπηρετεί μια λειτουργία και ενα σκοπό.

Άλλωστε δεν ειναι λιγες οι φορες που δεν θέλω να μπω lock screen.

Μία χαζή ( ; ) ερώτηση σε σχέση με την Oreo:

Πώς απενεργοποιούμε την αυτόματη δημιουργία συντόμευσης νεοεγκατασταθεισών εφαρμογών στην επιφάνεια εργασίας;

Έχω την εντύπωση ότι απουσιάζει η σχετική επιλογή από το μενού ρυθμίσεων του Google Play.

(BTW, πολύ ψυχεδελικό το εφέ μετάβασης από portrait σε landscape...)

Ρυθμίσεις- εφαρμογές- λίστα εφαρμογών- μηνύματα- ειδοποιήσεις- στο κλείδωμα οθόνης

δεν υπάρχει σε εμένα το κλείδωμα οθόνης

Αφου διαβασα τις τελευταιες 4 σελιδες, καποιος καμια ιδεα/προταση για με το 5T δεν μπορω να κατεβασω με την καμια το ΟREO? Δοκιμασα με το Oxygen Updater, ολα τα γνωστα VPNs απο PLay Store σε Γερμανια και Καναδα, και κανενα απο ολα αυτα δεν λεει να εμφανιση το update. :( Αγγλια βρισκομαι εγω.

Το 5T δεν έχει πάρει ακόμα Oreo το απλό 5 την έχει πάρει μόνο επίσημα

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αφου διαβασα τις τελευταιες 4 σελιδες, καποιος καμια ιδεα/προταση για με το 5T δεν μπορω να κατεβασω με την καμια το ΟREO? Δοκιμασα με το Oxygen Updater, ολα τα γνωστα VPNs απο PLay Store σε Γερμανια και Καναδα, και κανενα απο ολα αυτα δεν λεει να εμφανιση το update. :( Αγγλια βρισκομαι εγω.
Το θέμα εδώ είναι για το oneplus 5 και το update σε Android 8 αφορά σε αυτό. Καλό είναι να ψάχνεις μόνο για 5Τ γιατί υπάρχει κίνδυνος να το χαλάσεις βάζοντας κατά λάθος κάτι άλλο στο τηλέφωνο σου. Και καλύτερα είναι να μην ασχοληθείς πριν διαβάσεις τα θέματα του 5Τ. Έτσι κι αλλιώς όταν βγει θα σου έρθει αυτόματα.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Με την Oreo πλέον σου δείχνει και την στάθμη μπαταρίας από τα ακουστικά δίπλα από το εικονίδιο του Bluetooth! Από τα άσχημα είναι ότι πλέον για να δείς τι δεδομένα έχεις ξοδέψει και την χρήση μπαταρίας που έχεις κάνει πρέπει να πάς στα αντίστοιχα μενού.

Επίσης κατεβάζοντας τα quick toggles έχει πλέον επιλογή που θες να γίνεται output ο ήχος σε περίπτωση που είναι συνδεδεμένα ακουστικά.

Edited by phonez

Το μόνο περίεργο ίσως και σπαστικο, είναι η διπλή δόνηση που κάνουν τα capacitive πλήκτρα.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Με την Oreo πλέον σου δείχνει και την στάθμη μπαταρίας από τα ακουστικά δίπλα από το εικονίδιο του Bluetooth! Από τα άσχημα είναι ότι πλέον για να δείς τι δεδομένα έχεις ξοδέψει και την χρήση μπαταρίας που έχεις κάνει πρέπει να πάς στα αντίστοιχα μενού.

Επίσης κατεβάζοντας τα quick toggles έχει πλέον επιλογή που θες να γίνεται output ο ήχος σε περίπτωση που είναι συνδεδεμένα ακουστικά.

Για τα δεδομένα έχει widget που μπορείς να βάλεις στο shelf, για τη μπαταρία κράτα πατημένο το εικονίδιο των ρυθμίσεων

----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μία χαζή ( ; ) ερώτηση σε σχέση με την Oreo:

Πώς απενεργοποιούμε την αυτόματη δημιουργία συντόμευσης νεοεγκατασταθεισών εφαρμογών στην επιφάνεια εργασίας;

Έχω την εντύπωση ότι απουσιάζει η σχετική επιλογή από το μενού ρυθμίσεων του Google Play.

(BTW, πολύ ψυχεδελικό το εφέ μετάβασης από portrait σε landscape...)

Θα διορθωθεί στην έκδοση 2.3 του launcher

----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δεν υπάρχει σε εμένα το κλείδωμα οθόνης

Έχεις την προεγκατεστημένη εφαρμογή? Είσαι σε Oreo?

Προσπαθώ να δουλέψω το pip mode αλλά δεν καταφέρνω κάτι. Να πω ότι το έχω ενεργοποιημένο στα apps που το υποστηριζουν αλλά όταν βάζω πχ να δω βίντεο στο Youtube μέσω Chrone και το βάζω σε fullscreen, μετά πατώντας το home button, απλά κλεινει και δεν εμφανίζεται πουθενά η οθονιτσα προβολής.

Τι κάνω λάθος?

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Προσπαθώ να δουλέψω το pip mode αλλά δεν καταφέρνω κάτι. Να πω ότι το έχω ενεργοποιημένο στα apps που το υποστηριζουν αλλά όταν βάζω πχ να δω βίντεο στο Youtube μέσω Chrone και το βάζω σε fullscreen, μετά πατώντας το home button, απλά κλεινει και δεν εμφανίζεται πουθενά η οθονιτσα προβολής.

Τι κάνω λάθος?

Θα βάλεις τον chrome σε λειτουργία υπολογιστή και μετά σε full screen και θα δουλέψει, φοβερή λειτουργία δουλεύει μετά και με κλειστή οθόνη για μετάδοση μουσικής από το YouTube κάτι που ήθελε παλιά root και Xposed

Τι κάνω λάθος?

Δεν δουλεύει στο YouTube, δοκίμασε κάπου αλλού πχ Dailymotion

Όπως έγραψε και ο vag αν το βάλεις σε desktop δουλεύει

Edit: Φαντάζομαι αν έχεις YouTube red θα δουλεύει και σε mobile

Edited by leo06

Δεν δουλεύει στο YouTube, δοκίμασε κάπου αλλού πχ Dailymotion

Όπως έγραψε και ο vag αν το βάλεις σε desktop δουλεύει

Δεν το δουλεύει στο YouTube μέσω chrome γράφει απλά λογικά στη mobile έκδοση

Θα βάλεις τον chrome σε λειτουργία υπολογιστή και μετά σε full screen και θα δουλέψει, φοβερή λειτουργία δουλεύει μετά και με κλειστή οθόνη για μετάδοση μουσικής από το YouTube κάτι που ήθελε παλιά root και Xposed

Όντως!

16b32e899d26f09bb469e73080a9fb7c.jpg

Το μόνο περίεργο ίσως και σπαστικο, είναι η διπλή δόνηση που κάνουν τα capacitive πλήκτρα.

Ναι και εμένα μου την σπάει αυτό

Ναι και εμένα μου την σπάει αυτό

Λογικά θα το διορθώσουν γιατί πολλοί το αναφέρουν. Το ενοχλητικό είναι ότι σε μπερδεύει αυτή η συνεχόμενη δόνηση.

Λογικά θα το διορθώσουν γιατί πολλοί το αναφέρουν. Το ενοχλητικό είναι ότι σε μπερδεύει αυτή η συνεχόμενη δόνηση.

Όταν σε παίρνουν τηλέφωνο, άλλαξε η φορά που απαντάς ή παρέμεινε προς τα κάτω;

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

• The title was changed to OnePlus 5