Jump to content

OnePlus 5

dragonmaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορεις αν εισαι ηδη στην 9..Αν δεν τη βγαζει με κανενα τροπο, παρε το αρχειο στειλτο στη συσκευη & το φλασαρεις απο stock recovery (η απο ota πατας τις τρεις τελειες επανω & τοπικη αναβαθμιση κλπ)

διαβασε στο OP εκει που γραφει : For Non-Rooted Users with a Locked Bootloader and Stock Recovery: https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/how-to/official-oxygenos-4-5-2-7-1-1-ota-t3627003

απαντηση σε @riki γιατι νομιζω πατησα λαθος post στον browser...

Edited by daitalos
:respect:

Με το oxygen updater από playstore δοκιμασες;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το κατέβασα χειροκίνητα και το πέρασα μέσω TWRP.

----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπορεις αν εισαι ηδη στην 9..Αν δεν τη βγαζει με κανενα τροπο, παρε το αρχειο στειλτο στη συσκευη & το φλασαρεις απο stock recovery (η απο ota πατας τις τρεις τελειες επανω & τοπικη αναβαθμιση κλπ)

διαβασε στο OP εκει που γραφει : For Non-Rooted Users with a Locked Bootloader and Stock Recovery: https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/how-to/official-oxygenos-4-5-2-7-1-1-ota-t3627003

απαντηση σε @riki γιατι νομιζω πατησα λαθος post στον browser...

Είμαι root οπότε το έκανα manually.

Για κάποιο λόγο ενώ κατέβαινε το αρχείο με τον oxygen updater, έβγαζε error κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης!

Σας ευχαριστώ παιδιά!

Το updater δεν μπορεί να εγκαταστήσει ενημέρωση σε rooted συσκευές με custom recovery απλά

Το updater δεν μπορεί να εγκαταστήσει ενημέρωση σε rooted συσκευές με custom recovery απλά

Οκ δεν το γνώριζα αυτό. Εξάλλου δε χρησιμοποιήσα ποτέ τον oxygen updater!

Btw μιας και πιάσαμε το κους κους. Έχει κάποιος ιδέα αν μπορούμε να αλλάξουμε τη μπαταρία δωρεάν εντός της εγγύησης; Υπάρχουν αναφορές, αλλά δε με πείθουν.

Btw μιας και πιάσαμε το κους κους. Έχει κάποιος ιδέα αν μπορούμε να αλλάξουμε τη μπαταρία δωρεάν εντός της εγγύησης; Υπάρχουν αναφορές, αλλά δε με πείθουν.

Λογικά θα πρέπει να τους πείσεις ότι έχει πρόβλημα, αν εχει, να το δουν και οι ίδιοι υποθέτω και να κρίνουν εάν πρέπει η όχι. Απλά υποθέτω βέβαια γιατί δεν γνωρίζω.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Δεν μιλάω απλά για το oxygen updater app στο playstore αλλά και μέσω του ota update της συσκευής δεν μπορείς ..

Όχι δεν υπάρχει περίπτωση να σου αλλάξουν μπαταρία απλά γιατί δεν μπορείς να αποδείξεις ότι ευθύνεται το λογισμικό για την κακή απόδοση ή είναι θέμα hardware ..

(μόνο τις πρώτες μέρες από την αγορά αν δουν ότι υπάρχει πραγματικά πρόβλημα φόρτισης ή κάκιστης απόδοσης & αστοχίας υλικού τότε μπορεί)

Δεν μιλάω απλά για το oxygen updater app στο playstore αλλά και μέσω του ota update της συσκευής δεν μπορείς ..

Όχι δεν υπάρχει περίπτωση να σου αλλάξουν μπαταρία απλά γιατί δεν μπορείς να αποδείξεις ότι ευθύνεται το λογισμικό για την κακή απόδοση ή είναι θέμα hardware ..

(μόνο τις πρώτες μέρες από την αγορά αν δουν ότι υπάρχει πραγματικά πρόβλημα φόρτισης ή κάκιστης απόδοσης & αστοχίας υλικού τότε μπορεί)

Όταν η συσκευή είναι rooted το σύστημα το βλέπει και σου κατεβάζεις ολόκληρη τη ρομ και όχι το κομμάτι της ΟΤΑ. Αυτό μπαίνει με το γρανάζι κλπ μέσα από το σύστημα αλλά σου βάζει τη μαμά recovery και χάνεις το root.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Δεν μπορείς να ενημερώσεις αυτή την εφαρμογή μέσω playstore είναι εφαρμογή τρίτου δεν έχει σχέση με τη google.Αν άνοιξες τις ενημερώσεις στο playstore θα υπάρξει πρόβλημα ! (έχει ενσωματώσει το κομμάτι του YouTube που έμεινε πίσω γι αυτό εναλλάσσει τις εφαρμογές ανοίγοντας ενημερώσεις στο playstore!)

Αυτό που νομίζω ότι συνέβη είναι ότι στην αρχή όταν πρωτοχρησιμοποιησες το Root explorer έσβησες είπες τον φάκελο YouTube . Αυτό όμως δεν κατήργησε το κομμάτι της εφαρμογής συστήματος αλλά το κομμάτι των ενημερώσεων της εφαρμογής .Στην συνέχεια όταν έκανες εγκατάσταση το Vanced από το magisk , το Vanced ενσωμάτωσε το μέρος της εφαρμογής που έμεινε πίσω αλλά η εφαρμογή δεν φαίνεται πλέον ! (αυτό μπορείς να το δεις αν διαβάσεις στο OP του thread το κομμάτι που αναφέρεται στην εγκατάσταση μέσω magisk)

Θα έπρεπε εξ αρχής να χρησιμοποιήσεις μια εφαρμογή τύπου Root Essentials ή Link2sd κλπ και όχι να διαγράψεις το φάκελο μέσω root explorer

[Μπορείς ακόμη να κάνεις απεγκατασταση του Vanced να κλείσεις τις ενημερώσεις να κατεβάσεις πρώτα το MicroG το νεότερο από Non-Root & στη συνέχεια πάλι από non root την εφαρμογή που θέλεις (13.50.52 black,white κλπ) .. Δίνεις δικαιώματα , ανοίγεις την εφαρμογή & προσθέτεις το λογαριασμό google που θέλεις κλπ ]

__Η non root εγκατάσταση μπορεί να γίνει σε rooted & stock συσκευές απλά προστίθεται το MicroG & ο google λογαριασμός__

Αλλιώς κάνε πλήρη απεγκατασταση , reboot , κλείσε τις ενημερώσεις (κατέβασε πχ το Link2sd μπες & κοίτα αν υπάρχει YouTube & αν υπάρχει απεγκατεστησε το & reboot) & κάνε πάλι σωστή εγκατάσταση εξ αρχής μέσω των repos magisk / modules κλπ

Διάβασε πατώντας στο CLICK TO HIDE CONTENT - magisk στο νήμα της εφαρμογής : https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-youtube-vanced-edition-t3758757

αυτό σε ενδιαφέρει εφόσον χρησιμοποιείς το magisk για εγκατάσταση...

Να σε ρωτήσω κάτι για το youtube vanced να βάλω τον λογαριασμό μου κανονικά ?? Δεν παίζει κάνα θέμα ε ??

Το έχω κατεβάσει στο xz1 που έχω .

Sent from my G8341 using Tapatalk

Follow the White Rabbit....

Όταν η συσκευή είναι rooted το σύστημα το βλέπει και σου κατεβάζεις ολόκληρη τη ρομ και όχι το κομμάτι της ΟΤΑ. Αυτό μπαίνει με το γρανάζι κλπ μέσα από το σύστημα αλλά σου βάζει τη μαμά recovery και χάνεις το root.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

γνωριζω τι θα συμβει απλα δεν καταλαβαινω το λογο να δοκιμασει καποιος κατι τετοιο σε τροποποιημενη συσκευη

Τοτε για ποιο λογο δεν αφηνε stock τη συσκευη εξ αρχης

οπως φαινεται το λαθος το επαιρνε γιατι o updater του κατεβαζε το κομματι της ενημερωσης και οχι ολοκληρη τη rom...

----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να σε ρωτήσω κάτι για το youtube vanced να βάλω τον λογαριασμό μου κανονικά ?? Δεν παίζει κάνα θέμα ε ??

Το έχω κατεβάσει στο xz1 που έχω .

Sent from my G8341 using Tapatalk

τι θεμα να παιζει? βαλε απλα το λογαριασμο και μπαινεις στην εφαρμογη..

Και εγώ όσες φορές έχω κάνει updates μέσω της εφαρμογής αυτής, κατέβαζα πάντα το full update και μετά μέσω twrp συνέχιζα την διαδικασία. Η εφαρμογή άλλωστε στις ρυθμίσεις της έχει επιλογές αν θες να κατεβαίνει το full update η το incremental, ανάλογα εάν είσαι root η όχι. Τι ίδιο έκανα και όταν χρησιμοποιούσα την open beta όπου εκεί τα updates έρχονταν ταυτόχρονα για όλους πιο άμεσα από τα σταθερά.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

ειχα παραγγειλει κατι θηκες για το MiA2 & βγηκαν πραγματικα εξαιρετικες.Εψαξα και τις βρηκα παλι στο banggood για το oneplus5

αυτες εδω : https://www.banggood.com/GKK-3-in-1-Double-Dip-360-Full-Protection-Hard-PC-Cover-Case-For-OnePlus-5-p-1239686.html?rmmds=myorder&ID=513344&cur_warehouse=CN

παραγγειλα κοκκινη & μαρη με ασημι ακρα..ειναι σε 3 κομματια & πολυ συμπαγεις

Παιδιά μετά την αναβάθμιση σε 9 όταν πατάω τα πλήκτρα της έντασης μου εμφανίζεται μόνο η ενδειξει των πολυμέσων πως γίνεται να εμφανιστεί και η ένταση του ήχου του τηλεφώνου;

τι θεμα να παιζει? βαλε απλα το λογαριασμο και μπαινεις στην εφαρμογη..

Ρώτησα αν είχε κανείς θέμα μα τον λογαριαμό του , επειδή έχει και πιστωτικές μεσα κτλ....

Μην ψαχνόμαστε μετα .. Γενικα το xda το εμπιστεύομαι , αλλά δεν ειναι κακο να ρωτας κιόλας ....

Παιδιά μετά την αναβάθμιση σε 9 όταν πατάω τα πλήκτρα της έντασης μου εμφανίζεται μόνο η ενδειξει των πολυμέσων πως γίνεται να εμφανιστεί και η ένταση του ήχου του τηλεφώνου;
Έτσι είναι πλέον σε όλες τις Android Pie και μάλλον σε όλα τα smartphones. Στην ένδειξη που σου εμφανίζεται αριστερά στο παραθυράκι, έχει ένα γρανάζι κάτω. Από εκεί σε πάει στις ρυθμίσεις για να ρυθμίσεις την ένταση ήχων κλήσης.

Ρώτησα αν είχε κανείς θέμα μα τον λογαριαμό του , επειδή έχει και πιστωτικές μεσα κτλ....

Μην ψαχνόμαστε μετα .. Γενικα το xda το εμπιστεύομαι , αλλά δεν ειναι κακο να ρωτας κιόλας ....

Καλα κανεις και προσεχεις δεν λεω το αντιθετο...Αν εισαι σε stock συσκευη και με κλειδωμενο BT εχεις τη μεγιστη ασφαλεια που μπορει να εχει μια android συσκευη...Τωρα το ποια απο τα δικαιωματα που ζητανε το MicroG & Vanced tube θελεις να δωσεις ειναι δικο σου ζητημα (εχω και εγω πιστωτικες μεσα αλλα μονο μεσω paypal κανω ολες τις συναλλαγες & με διπλη επιβεβαιωση μεσω sms+password πριν απο καθε χρηση κλπ...μπορεις το ιδιο να κανεις & στο playstore μεσω paypal κλπ)

Edited by daitalos

Καλα κανεις και προσεχεις δεν λεω το αντιθετο...Αν εισαι σε stock συσκευη και με κλειδωμενο BT εχεις τη μεγιστη ασφαλεια που μπορει να εχει μια android συσκευη...Τωρα το ποια απο τα δικαιωματα που ζητανε το MicroG & Vanced tube θελεις να δωσεις ειναι δικο σου ζητημα (εχω και εγω πιστωτικες μεσα αλλα μονο μεσω paypal κανω ολες τις συναλλαγες & με διπλη επιβεβαιωση μεσω sms+password πριν απο καθε χρηση κλπ...μπορεις το ιδιο να κανεις & στο playstore μεσω paypal κλπ)

Σ'εευχαιστώ με κάλυψες με την απάντησή σου .

Μια βοήθεια... πριν λίγο μου έπεσε το κινητό και έσπασε η οθόνη.. ξέρουμε τιμή για οθόνη αντιπροσωπεία; μπορώ να την αλλάξω και αλλού; Ευχαριστώ..

Ενδεικτικός τιμοκατάλογος:

https://www.oneplus.com/support/repair-pricing/details?code=5

Ρώτησε τους και ενημέρωσε μας, για να ξέρουμε!:cool:

Πώς την βλέπετε την 9.0.3 που πήραμε;

Την Κατεβάζω και γω τώρα.. για να δούμε..
Σίγουρα προστέθηκε στην κάμερα night mode.

Αλλά δεν βλέπω καμιά διαφορά στις φωτό με αυτό ενεργοποιημένο. Εκτός εάν θέλει και το HDR ταυτόχρονα.4b0fa04fabe16f8edacb74e0a22d1265.jpg

Σίγουρα προστέθηκε στην κάμερα night mode.

Αλλά δεν βλέπω καμιά διαφορά στις φωτό με αυτό ενεργοποιημένο. Εκτός εάν θέλει και το HDR ταυτόχρονα.4b0fa04fabe16f8edacb74e0a22d1265.jpg

Την έβαλα και εγώ την 9.0.3 μέσω ota αλλά δεν μου έχει την επιλογή η κάμερα για night mod εσύ πως έβαλες αυτή την λειτουργία στην κάμερα;

Δοκίμασε αυτή αν είσαι σε stock συσκευή αφού δώσεις πρώτα όλα τα δικαιώματα(περιέχει night κλπ)

Πρέπει να δουλέψει αλλά έχει ένα κάρο ρυθμίσεις...

https://f.celsoazevedo.com/file/gcamera/MGC_6.1.021_BSG_Arnova-TlnNeun_Urnyx05-v3.4.apk

https://postimg.cc/gallery/otjy72f2/

Edited by daitalos

• The title was changed to OnePlus 5