Jump to content

OnePlus 5

dragonmaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τη βοήθεια σας ρε παιδιά, αν κι εφόσον γνωρίζετε.

Εδώ και κάμποσο καιρό μου είχε έρθει το καινούριο update και πάντα μου εβγαζε στη γραμμη ειδοποιήσεων το σχετικό εικονίδιο.

Επέλεξα όμως να μην κάνω εγκατασταση, αφενός γιατί δε μου λείπει κάτι έτσι όπως είμαι τώρα κι αφετέρου γιατί διάβασα για μεγαλύτερη κατανάλωση της μπαταρίας.

Σήμερα λοιπόν το μεσημερι μου έκανε κάτι περίεργα το κινητό, όταν ήμουν στο ιντερνετ ή στο mail μου. Εκεί που έγραφα, μου μαύριζε το πεδιο, τρεμοπαιζε και ανοιγοκλεινε την εφαρμογή. Σκέφτηκα να κάνω επανεκκίνηση και όντως έφτιαξε. Έπαψε όμως να μου βγάζει στη γραμμή ειδοποιήσεων το εικονίδιο για την τελευταία ενημέρωση.

Από το μεσημέρι λοιπόν και μετα, παρατηρώ μια ανεξήγητη πτώση της μπαταρίας χωρίς να έχω κάνει ιδιαίτερη χρήση του κινητού.

Το φορτισα κατά τις 13:00 κι αυτή τη στιγμή που σας γράφω ειμαι στο 57%. Μιλαμε για απίστευτη κατανάλωση.

Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω έχω εγκαταστήσει τη νέα ενημέρωση. Είμαι ακόμα με την παλιά.

Πάει κάπου το μυαλό σας;

Ευχαριστώ.

f87325ab75dee29bbe9fefc29e070baf.jpg

Στάλθηκε από το OnePlus 5 χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχει ανακοινωθεί πότε θα δoθεί το επόμενο OTA stable με face unlock?
Όχι. Αλλά δεν θα περάσει μήνας πιστεύω. Για το 5 βέβαια είναι ότι πιο άχρηστο γιατί με το που πιάνεις το τηλέφωνο ξεκλειδώνει και χωρίς να το κοιτάς. Η μόνη χρησιμότητα είναι αν έχεις βρώμικα χέρια ή βρεγμένα, μην κάνεις ζημιά στον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Σήμερα κατά τυχη έπεσα πάνω σε αυτό το άρθρο.

https://iguru.gr/167458/oneplus-blues/

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Πολύς πόλεμος στην OnePlus λες και έχει κόψει τρελές πωλήσεις από τους μεγάλους η τους κοιτάζει κατάματα και περιμένει στην γωνία να τους φάει. Νχι έχει κάνει λάθη και έχει πέσει σε ατοπήματα. Αν και το άρθρο είναι μετάφραση ξένου blog/site, ρίχνει πολύ μίσος.

Σε τελευταία ανάλυση, δε θα καθήσω να διαβάσω τι γράφει ο κάθε τυχαίος (γνώμη του?) για να αγοράσω μια συσκευή.

Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Apple fanboy or sammy fanboy, ο αρθρογράφος?

Γενικά ότι να ναι το άρθρο.:lol::lol:

Πολύς πόλεμος στην OnePlus λες και έχει κόψει τρελές πωλήσεις από τους μεγάλους η τους κοιτάζει κατάματα και περιμένει στην γωνία να τους φάει. Νχι έχει κάνει λάθη και έχει πέσει σε ατοπήματα. Αν και το άρθρο είναι μετάφραση ξένου blog/site, ρίχνει πολύ μίσος.

Σε τελευταία ανάλυση, δε θα καθήσω να διαβάσω τι γράφει ο κάθε τυχαίος (γνώμη του?) για να αγοράσω μια συσκευή.

Apple fanboy or sammy fanboy, ο αρθρογράφος?

Γενικά ότι να ναι το άρθρο.:lol::lol:

Αντιγραφή από ξένο που ούτε το λινκ δε βάζει. Σοβαρό ελληνικό site. Σαν το techblog.gr ένα πράγμα μόνο που αυτό βάζει και τα λινκ.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Αντιγραφή από ξένο που ούτε το λινκ δε βάζει. Σοβαρό ελληνικό site. Σαν το techblog.gr ένα πράγμα μόνο που αυτό βάζει και τα λινκ.

Δεν βάζει link, Αλλά αναφέρει την πηγή.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Με το νέο update μπήκε και το face unlock για όσους το ήθελαν.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Με το νέο update μπήκε και το face unlock για όσους το ήθελαν.

Το face unlock αστραπιαίο! Αν και το θεωρώ gimmick, έχει την πλάκα του.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η open beta είναι πιο μπροστά πο την stable, σωστά; Τις ασφάλειες του Ιανουαρίου πότε θα τις πάρουμε; Να προστατευτούμε από το Spectre.

Η open beta είναι πιο μπροστά πο την stable, σωστά; Τις ασφάλειες του Ιανουαρίου πότε θα τις πάρουμε; Να προστατευτούμε από το Spectre.

Θεωρητικά με τα updates που πήραν η stable και η open beta είναι προστατευμένα.

Oneplus 6 8/128

Λοιπον, οι εντυπωσεις απο Oreo ειναι καλες γενικα. Εχω δει πολυ καλυτερη διαρκεια μπαταριας με ανοιχτη οθονη, ολα πανε σφαιρα, ισως ακομα πιο smooth απο Nougat. Το μονο που μου εχει χαλασει ειναι το cast στην samsung smart tv, ουσιαστικα δεν δουλευει, η εικονα βγαινει γεματη artifacts.

Τη νεα ενημερωση τη βαζουμε αφοβα ή παλι θα εχουμε πτωση της μπαταριας; γιατι ολες οι ενδιαμεσες ενημερωσεις του Nougat ειχα την εντυπωση οτι την εριχναν λιγο.

Λοιπον, οι εντυπωσεις απο Oreo ειναι καλες γενικα. Εχω δει πολυ καλυτερη διαρκεια μπαταριας με ανοιχτη οθονη, ολα πανε σφαιρα, ισως ακομα πιο smooth απο Nougat. Το μονο που μου εχει χαλασει ειναι το cast στην samsung smart tv, ουσιαστικα δεν δουλευει, η εικονα βγαινει γεματη artifacts.

Τη νεα ενημερωση τη βαζουμε αφοβα ή παλι θα εχουμε πτωση της μπαταριας; γιατι ολες οι ενδιαμεσες ενημερωσεις του Nougat ειχα την εντυπωση οτι την εριχναν λιγο.

Αν είναι έτσι τότε θα μέναμε στην αναβάθμιση με την καλύτερη μπαταρία. Υπάρχουν και άλλα πράγματα που έχουν μέσα οι αναβαθμίσεις ίσως πιο σημαντικά από 5-10% καλύτερη μπαταρία.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Ρε παιδιά, τη λειτουργία pocket πως την απενεργοποιω; Γνωρίζει κανείς;

Ακολουθώ τις οδηγίες που λενε "κρατήστε το πλήκτρο επιστροφής μαζί με το κάτω πλήκτρο έντασης" αλλά δε βλέπω να γίνεται κάτι.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ρε παιδιά, τη λειτουργία pocket πως την απενεργοποιω; Γνωρίζει κανείς;

Ακολουθώ τις οδηγίες που λενε "κρατήστε το πλήκτρο επιστροφής μαζί με το κάτω πλήκτρο έντασης" αλλά δε βλέπω να γίνεται κάτι.

Ρυθμίσεις- προηγμένες- λειτουργία τσέπης

Να είσαι καλά ρε φίλε.

Καμιά φορά είναι μπροστά στα μάτια σου και δεν το βλέπεις.

Ευχαριστω πολύ.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

καλησπέρα, εχω OP5 8/128 εδώ και 2-3 μήνες και φοβερά ικανοποιημένος.

Αγορασμένο από gearbest μου ήρθε με τον dash charger σε ασιάτικο version (οπως η φωτογραφία).

serveimage?url=https:%2F%2Fwww.igeekphone.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2017%2F06%2F2a8a0003f54e639ca41.jpg&sp=07b7eb8c45388e3833a1adb5f1a6efb9

Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν μπορώ να κάνω τον φορτιστή να παίξει καλά με κανένα από τα 5-6 διαφορετικά adaptors που εχω αγοράσει (και εχω δώσει σύνολο όσα θα έδινα για να πάρω ενα dash european...).

Οταν συνδέω τον ασιατικό dash στην ελληνική-ευρωπαική μου μπρίζα (μέσω adapters όπως οι παρακάτω) το τηλέφωνο ξεκινάει στιγμιαία να φορτίζει (κάποιες φορές slowly κάποιες φορές dash) και σταματάει, μετά από 3 δευτερόλεπτα ξαναξεκινάει για 1 δευτερο και μετά ξανα σταματάει... και αυτή η ιστορία συνεχίζεται. Σαν να μην κάνει καλή επαφή ενα πράγμα. Εχω δοκιμάσει άπειρους adapters όλα με το ίδιο αποτέλεσμα.

serveimage?url=https:%2F%2Fae01.alicdn.com%2Fkf%2FHTB1LCR9RXXXXXc5XXXXq6xXFXXXM%2F1PC-Universal-EU-UK-US-GER-AU-CHN-Plug-Adapter-European-Germany-Australia-China-Power-Plug.jpg&sp=eda6df4e1361bd4dd42a278b1122ccfe

Το τηλέφωνο φορτίζει κανονικά σε non-dash φορτιστή. O φορτιστής που μου ήρθε από gearbest είναι το τούβλο της κινέζικης έκδοσης που αν εχω καταλάβει καλά είναι σημαντικά μεγαλύτερου όγκου από τον ευρωπαΐκό. Καταλαβαίνω οτι ίσως ειναι 'βαρύς' και δεν τον κρατάει ο αντάπτορας και χάνει την επαφή αλλά και πάλι εχω προσπαθεί πολύ με διάφορες πατέντες να το δέσω να το κρατήσω να το βάλω κάθετα για να μην εχει πρόβλημα με το βάρος όλα χωρίς αποτέλεσμα.

serveimage?url=https:%2F%2Fimages-na.ssl-images-amazon.com%2Fimages%2FI%2F61iYKcDY1pL._SX425_.jpg&sp=cc2b1d024f4a4d531c18443c51a3a153

Είχε κανείς αντίστοιχο πρόβλημα ; καταλαβαίνετε οτι δε θέλω να μπλέξω με το support του κινέζου στο gearbest...

σορρυ για το μεγάλο ποστ.

Edited by indigo
εικονες αλλαγές

καλησπέρα, εχω OP5 8/128 εδώ και 2-3 μήνες και φοβερά ικανοποιημένος.

Αγορασμένο από gearbest μου ήρθε με τον dash charger σε ασιάτικο version (οπως η φωτογραφία).

serveimage?url=https:%2F%2Fwww.igeekphone.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2017%2F06%2F2a8a0003f54e639ca41.jpg&sp=07b7eb8c45388e3833a1adb5f1a6efb9

Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν μπορώ να κάνω τον φορτιστή να παίξει καλά με κανένα από τα 5-6 διαφορετικά adaptors που εχω αγοράσει (και εχω δώσει σύνολο όσα θα έδινα για να πάρω ενα dash european...).

Οταν συνδέω τον ασιατικό dash στην ελληνική-ευρωπαική μου μπρίζα (μέσω adapters όπως οι παρακάτω) το τηλέφωνο ξεκινάει στιγμιαία να φορτίζει (κάποιες φορές slowly κάποιες φορές dash) και σταματάει, μετά από 3 δευτερόλεπτα ξαναξεκινάει για 1 δευτερο και μετά ξανα σταματάει... και αυτή η ιστορία συνεχίζεται. Σαν να μην κάνει καλή επαφή ενα πράγμα. Εχω δοκιμάσει άπειρους adapters όλα με το ίδιο αποτέλεσμα.

serveimage?url=https:%2F%2Fae01.alicdn.com%2Fkf%2FHTB1LCR9RXXXXXc5XXXXq6xXFXXXM%2F1PC-Universal-EU-UK-US-GER-AU-CHN-Plug-Adapter-European-Germany-Australia-China-Power-Plug.jpg&sp=eda6df4e1361bd4dd42a278b1122ccfe

Το τηλέφωνο φορτίζει κανονικά σε non-dash φορτιστή. O φορτιστής που μου ήρθε από gearbest είναι το τούβλο της κινέζικης έκδοσης που αν εχω καταλάβει καλά είναι σημαντικά μεγαλύτερου όγκου από τον ευρωπαΐκό. Καταλαβαίνω οτι ίσως ειναι 'βαρύς' και δεν τον κρατάει ο αντάπτορας και χάνει την επαφή αλλά και πάλι εχω προσπαθεί πολύ με διάφορες πατέντες να το δέσω να το κρατήσω να το βάλω κάθετα για να μην εχει πρόβλημα με το βάρος όλα χωρίς αποτέλεσμα.

serveimage?url=https:%2F%2Fimages-na.ssl-images-amazon.com%2Fimages%2FI%2F61iYKcDY1pL._SX425_.jpg&sp=cc2b1d024f4a4d531c18443c51a3a153

Είχε κανείς αντίστοιχο πρόβλημα ; καταλαβαίνετε οτι δε θέλω να μπλέξω με το support του κινέζου στο gearbest...

σορρυ για το μεγάλο ποστ.

Σε φίλο που έχει επίσης αυτόν τον φορτιστή δεν έχει θέμα. Έχει τον μικρό αντάπτορα. Από banggood επίσης με 15 ευρώ έχει φορτιστή και καλώδιο μαμά αν θες.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Σε φίλο που έχει επίσης αυτόν τον φορτιστή δεν έχει θέμα. Έχει τον μικρό αντάπτορα. Από banggood επίσης με 15 ευρώ έχει φορτιστή και καλώδιο μαμά αν θες.

http://www.e-shop.gr/oneplus-dash-fast-wall-charger-dc0504-4000mah-white-bulk-p-TEL.044421

Μια χαρά μπήκε Oxygen 5.0.2 μέσω OTA

Καλή φάση το face unlock ;)

Για να δούμε εάν επηρεάζει η αναβάθμιση την διάρκεια της μπαταρίας.

Μια χαρά μπήκε Oxygen 5.0.2 μέσω OTA

Καλή φάση το face unlock ;)

Για να δούμε εάν επηρεάζει η αναβάθμιση την διάρκεια της μπαταρίας.

Καλό και άμεσο gimmick το face unlock, αλλά ανεπαρκές σε θέμα ασφάλειας.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Περασα to face unlock, πριν μέρες, με το vpn opera, έβαλα χώρα την Γερμανία.

Την νύχτα, δεν ξεκλειδώνει, μάλλον επειδή είναι λίγο το φώς.

Είναι λίγο παράξενο που κάνει 15 ενώ στο επίσημο site της OnePlus κάνει 20+7 (τα μεταφορικά). Είναι όντως ο αυθεντικός;

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Από το eshop, πήρα ένα ανταπτορα, για κινεζική, αγγλική φις, 3€.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://www.e-shop.gr/adaptor-reymatos-uk-se-soyko-p-PER.751346

• The title was changed to OnePlus 5