athanasios1112 Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Nikko: κατέβασε από το play store το: vpn opera. Βάλε τοποθεσία, Γερμανία, και θα δείξει την αναβάθμιση σε OS 5.0. Έτσι έκανα, πριν μέρες. Εναλλακτικά, βάλε χώρα τον Καναδά. Μετά, εγώ έκανα factory reset, σε εργοστασιακά δεδομένα, κατά την γνώμη μου πρέπει, γιατί είναι μεγάλη αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Μιας και δεν έχει έρθει ακόμη OTA η oxygenOS 5.0 να υποθέσω ότι θα πάμε μια και καλή σε 5.0.1 (με το face unlock) ; Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει έρθει μετά από 10 μέρες ;Χμμ. Μάλλον γι αυτό. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Μέσα έπεσα ! Ευχαριστώ ! Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Όσοι προλάβαμε, προλάβαμε δηλαδή. Εύχομαι να φτιάξουν λίγο και την αυτονομία. Επομένως στην επόμενη θα έχει και face unlock? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Όσοι προλάβαμε, προλάβαμε δηλαδή. Εύχομαι να φτιάξουν λίγο και την αυτονομία. Επομένως στην επόμενη θα έχει και face unlock? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤι έχει η αυτονομία. Full χρήση με όλα ανοιχτά 20-24 ώρες και 6-7 sot μόνιμα. Διαβάζοντας βιβλίο χτύπησα ιστορικά υψηλά. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Τι έχει η αυτονομία. Full χρήση με όλα ανοιχτά 20-24 ώρες και 6-7 sot μόνιμα. Διαβάζοντας βιβλίο χτύπησα ιστορικά υψηλά. Sent from my ONEPLUS A5000 using TapatalkΈχω πετύχει παρόμοια SOT (6 με 7 ώρες) με περισσότερο stanby έως και δυόμιση μέρες σχεδόν. Οπότε νομίζω ότι μπορεί και καλύτερα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2018 Έχω πετύχει παρόμοια SOT (6 με 7 ώρες) με περισσότερο stanby έως και δυόμιση μέρες σχεδόν. Οπότε νομίζω ότι μπορεί και καλύτερα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο θέμα είναι τι έχεις ανοιχτό πόσο μετακινείσαι και πόσες εφαρμογές έχεις που όλο και κάποια κάτι κάνει. Φίλος που είναι μόνιμα στο γραφείο του 12 ώρες πιάνει αυτά που λες εγώ ποτέ. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Το θέμα είναι τι έχεις ανοιχτό πόσο μετακινείσαι και πόσες εφαρμογές έχεις που όλο και κάποια κάτι κάνει. Φίλος που είναι μόνιμα στο γραφείο του 12 ώρες πιάνει αυτά που λες εγώ ποτέ. Sent from my ONEPLUS A5000 using TapatalkΚάτι τελευταίο. Ρυθμίσεις >εφαρμογές>wifi file transfer για παράδειγμα> μπαταρία> εκτέλεση στο παρασκήνιο όταν δεν χρησιμοποιείται, είναι αναγκαίο σε όσες εφαρμογές είναι ενεργή αυτή η επιλογή, να είναι ενεργή? Δηλαδή αν την ανοίξω και την χρησιμοποιήσω και ύστερα πατήσω home button, θα κλείσει εντελώς και δεν θα δουλεύει? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Κάτι τελευταίο. Ρυθμίσεις >εφαρμογές>wifi file transfer για παράδειγμα> μπαταρία> εκτέλεση στο παρασκήνιο όταν δεν χρησιμοποιείται, είναι αναγκαίο σε όσες εφαρμογές είναι ενεργή αυτή η επιλογή, να είναι ενεργή? Δηλαδή αν την ανοίξω και την χρησιμοποιήσω και ύστερα πατήσω home button, θα κλείσει εντελώς και δεν θα δουλεύει? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣυνήθως δεν δουλεύει. Αν θες να την περιορίσεις οπωσδήποτε τότε το κάνεις. Αλλιώς όπως είναι. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Καλημέρα. Ξέρουμε κανένα καλό μαγαζί στην Αθήνα που να τοποθετεί προστατευτικές μεμβράνες; Δε θέλω tempered glass. Για μεμβράνη ψάχνω. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 πως παω πίσω σε nougat απο oreo;; μεχρι να γινει πιο σταθερή η oreo;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Android 8: χθες έβγαλα 7 ώρες οθόνη με υπόλοιπο 19%!!!!! Απιστευτο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Android 8: χθες έβγαλα 7 ώρες οθόνη με υπόλοιπο 19%!!!!! Απιστευτο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ειναι απίστευτο, κ εγω 8 ωρες με 5%μπαταρία... αλλα αυτα τα ghost notification με έχουν ταράξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 ειναι απίστευτο, κ εγω 8 ωρες με 5%μπαταρία... αλλα αυτα τα ghost notification με έχουν ταράξειΠοια είναι αυτά τα ghost notifications ρε παίδες? Ειδοποιήσεις χωρίς να υπάρχουν? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Μόλις βγήκε και 5.0.1. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Ποια είναι αυτά τα ghost notifications ρε παίδες? Ειδοποιήσεις χωρίς να υπάρχουν? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σωστα, συχνα ακουω ηχο ειδοποιήσεων χωρίς να εχω ειδοποίηση η μου δειχνει ειδοποίηση από τη τελευταία εφαρμογή που είχα ανοιχτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 σωστα, συχνα ακουω ηχο ειδοποιήσεων χωρίς να εχω ειδοποίηση η μου δειχνει ειδοποίηση από τη τελευταία εφαρμογή που είχα ανοιχτήΔεν μου έχει τύχει ακόμα κάτι τέτοιο. Απλά πλέον δέχομαι ειδοποίηση ακόμα και αν κατεβάζω κάτι, που πριν δεν με ειδοποιούσε. Για να δούμε με την 5.0.1 τι έκαναν. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 μόλις πέρασα τη 5.0.1 μεσω Opera vpn. πιστεύω να γλύτωσα το downgrade κ να εφιαξαν τα notification Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 μόλις πέρασα τη 5.0.1 μεσω Opera vpn. πιστεύω να γλύτωσα το downgrade κ να εφιαξαν τα notification Η δονηση διορθωθηκε στα capacitive που ηταν σαν διπλη? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 λειτουργεί κανονικά η δόνηση στα πλήκτρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Μόλις βγήκε και 5.0.1. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυστυχώς χωρίς το πολυαναμενόμενο face unlock :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Πέρασα την 5.0.1 Ένα αρχείο 45mg, με το opera vpn, με Γερμανία. Πολύ μικρό πάντως το αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει και αυτή. Η δόνηση στα πλήκτρα φαίνεται να διορθώθηκε για αρχή. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Καλησπέρα. Τη βοήθειά σας χρειάζομαι σε κάτι γιατί δε σκαμπάζω πολύ από δαύτα. Όταν ξεκινάτε τη διαδικασία εγκατάστασης του 5.0.1. και σας ζητάει να επιλέξετε γλώσσα, σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής των Ελληνικών; Ρωτάω γιατί εμένα μου βγάζει να επιλέξω ανάμεσα σε τρεις γλώσσες όλες κι όλες. Οι δυο πρώτες είναι κινέζικες και η τρίτη αγγλικά. Αν επιλέξω αγγλικά, θα χάσω το ελληνικό μενού που έχω τώρα; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Μήπως εννοείς όταν είσαι recovery; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts