Jump to content

OnePlus 5

dragonmaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ μετά το update/ Oreo, το έκανα επαναφορά σε εργοστασιακά δεδομένα, επειδή είναι μεγάλο update 7 σε 8.0.0 Oreo.

Τασβησα όλα, και τα ξαναπέρασα.

Και να το άφηνα έτσι, δεν νομίζω πως θα είχα προβλήματα,. Αλλά για καλύτερα.

[/color]

Έχεις την προεγκατεστημένη εφαρμογή? Είσαι σε Oreo?

είμαι με default εφαρμογή sms και με op2,

Ποια έκδοση Android? Υπάρχει σίγουρα η επιλογή στην Oreo και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι υπάρχει και στη nougat

είμαι με default εφαρμογή sms και με op2,

Ποια έκδοση Android? Υπάρχει σίγουρα η επιλογή στην Oreo και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι υπάρχει και στη nougat

είμαι με open beta 2, αλλα δε βρίσκω τη ρύθμιση ωστε να μην φαίνεται το περιεχόμενο των sms απο τη lock screen

είμαι με open beta 2, αλλα δε βρίσκω τη ρύθμιση ωστε να μην φαίνεται το περιεχόμενο των sms απο τη lock screen

Αυτή την επιλογή δεν την έχεις?

https://imgur.com/a/0PToS

οχι δεν υπάρχει σε εμενα αυτη η επιλογή. με εκδοση εισαι κ σου εχει αυτη την επιλογή;;

οχι δεν υπάρχει σε εμενα αυτη η επιλογή. με εκδοση εισαι κ σου εχει αυτη την επιλογή;;

Open beta 28 (Oreo)

Αν είναι να κατεβάσεις ξανά δοκίμασε την επίσημη την 5 για το Oreo. Πριν το κάνεις όμως δοκίμασε να σκουπίσεις την προσωρινή μνήμη μέσω ανάκτησης (αν δε το έχεις κάνει ήδη),έτσι πιστεύω θα το διορθώσεις το πρόβλημα αυτό και πολλά άλλα.

Αν είναι να κατεβάσεις ξανά δοκίμασε την επίσημη την 5 για το Oreo. Πριν το κάνεις όμως δοκίμασε να σκουπίσεις την προσωρινή μνήμη μέσω ανάκτησης (αν δε το έχεις κάνει ήδη),έτσι πιστεύω θα το διορθώσεις το πρόβλημα αυτό και πολλά άλλα.

δηλαδή, να κάνω clean cache μεσω στοκ recovery ;;

Γενικότερα προτείνεται να περάσουμε στη stable έκδοση αφού υπάρχει και να αντιμετωπίζουμε τα όποια προβλήματα σε κοινή βάση. Για να μπορούμε να ξέρουμε κάθε φορά για τι μιλάμε.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Αυτό ακριβώς

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γενικότερα προτείνεται να περάσουμε στη stable έκδοση αφού υπάρχει και να αντιμετωπίζουμε τα όποια προβλήματα σε κοινή βάση. Για να μπορούμε να ξέρουμε κάθε φορά για τι μιλάμε.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Αυτό είναι το καλύτερο .

μετα τη καθαρή εγκατάσταση της oos 5 rom βλεπω ότι ακομη στη lock screen δεν μπορώ να απενεργοποιησω την εμφάνιση περιεχομένου sms, τι μπορεί να φταίει;;;

Θα πας στις ρυθμίσεις, ειδοποιήσεις ,στην εφαρμογή που θες να απενεργοποιήσεις να εμφανίζεται το περιεχόμενο των μηνυμάτων στην lock screen και θα επιλέξεις απόκρυψη ευαίσθητου περιεχομένου. https://drive.google.com/file/d/1J8ibsho18oC0s33Pc95mUECU2xVHze3Z/view?usp=drivesdk Edited by Awaker
The sky moves on sideways

Θα πας στις ρυθμίσεις, ειδοποιήσεις ,στην εφαρμογή που θες να απενεργοποιήσεις να εμφανίζεται το περιεχόμενο των μηνυμάτων στην lock screen και θα επιλέξεις απόκρυψη ευαίσθητου περιεχομένου.view?usp=drivesdk

δεν υπάρχει σε εμενα αυτη η επιλογή. δεν μπορω να ανεβάσω screenshot εδω;;

δεν υπάρχει σε εμενα αυτη η επιλογή. δεν μπορω να ανεβάσω screenshot εδω;;

Ανέβασε την στο Google driveκαι στείλε το link

Καλησπέρα. Εγώ βάλει την Oreo μέσω vpn Canada και παρατηρω μεγάλη κατανάλωση από το photos εδώ και δύο ημέρες. Είναι πρώτο με διάφορα από τα άλλα.

Πραγματικά πολύ περίεργο, ακόμα και να έχεις απενεργοποιήσει το Ambient display από τις ρυθμίσεις της προβολής ,αυτή η επιλογή θα έπρεπε εμφανίζεται ..

Σε όλες τις εφαρμογές που στέλνουν ειδοποιήσεις το κάνει αυτό? Μήπως είναι μόνο η μανίσια εφαρμογή των μηνυμάτων. Αν ναι, βάλε google messages και τελείωσες.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Σε όλες τις εφαρμογές που στέλνουν ειδοποιήσεις το κάνει αυτό? Μήπως είναι μόνο η μανίσια εφαρμογή των μηνυμάτων. Αν ναι, βάλε google messages και τελείωσες.

το κανει σε ολες τι εφαρμογές

το κανει σε ολες τι εφαρμογές
Περίεργο. Εγώ και στην open beta 2 που είχα για λιγάκι, θυμάμαι υπήρχε αυτή η επιλογή. Άσε που είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που σου ζητάει η συσκευή να ρυθμίσεις, όταν την σεταρεις μετά από καθαρό πέρασμα κάποιας Rom.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Περίεργο. Εγώ και στην open beta 2 που είχα για λιγάκι, θυμάμαι υπήρχε αυτή η επιλογή. Άσε που είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που σου ζητάει η συσκευή να ρυθμίσεις, όταν την σεταρεις μετά από καθαρό πέρασμα κάποιας Rom.

που ρωταει αυτη την επιλογη μετά απο clean flash;

επίσης δε εχω αυτή την επιλογή ούτε και στο Google messages

• The title was changed to OnePlus 5