marnick Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Καλησπέρα και χρόνια πολλά, Προτείνετε γενικότερα να γίνει κάποιο wipe μετά το update σε Oreo?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Εγώ μετά το update/ Oreo, το έκανα επαναφορά σε εργοστασιακά δεδομένα, επειδή είναι μεγάλο update 7 σε 8.0.0 Oreo. Τασβησα όλα, και τα ξαναπέρασα. Και να το άφηνα έτσι, δεν νομίζω πως θα είχα προβλήματα,. Αλλά για καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 [/color] Έχεις την προεγκατεστημένη εφαρμογή? Είσαι σε Oreo? είμαι με default εφαρμογή sms και με op2, Ποια έκδοση Android? Υπάρχει σίγουρα η επιλογή στην Oreo και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι υπάρχει και στη nougat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 είμαι με default εφαρμογή sms και με op2, Ποια έκδοση Android? Υπάρχει σίγουρα η επιλογή στην Oreo και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι υπάρχει και στη nougat είμαι με open beta 2, αλλα δε βρίσκω τη ρύθμιση ωστε να μην φαίνεται το περιεχόμενο των sms απο τη lock screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Ποια έκδοση Android? Υπάρχει σίγουρα η επιλογή στην Oreo και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι υπάρχει και στη nougat είμαι με open beta 2, αλλα δε βρίσκω τη ρύθμιση ωστε να μην φαίνεται το περιεχόμενο των sms απο τη lock screen Αυτή την επιλογή δεν την έχεις? https://imgur.com/a/0PToS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 είμαι με open beta 2, αλλα δε βρίσκω τη ρύθμιση ωστε να μην φαίνεται το περιεχόμενο των sms απο τη lock screen Αυτή την επιλογή δεν την έχεις? https://imgur.com/a/0PToS οχι δεν υπάρχει σε εμενα αυτη η επιλογή. με εκδοση εισαι κ σου εχει αυτη την επιλογή;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Αυτή την επιλογή δεν την έχεις? https://imgur.com/a/0PToS οχι δεν υπάρχει σε εμενα αυτη η επιλογή. με εκδοση εισαι κ σου εχει αυτη την επιλογή;; Open beta 28 (Oreo) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazkovac Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Στην open beta 2 υπάρχει η επιλογή επιβεβαιώνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Στην open beta 2 υπάρχει η επιλογή επιβεβαιώνω. μαλλον θα την ξανα κατεβάσω, ευχαριστώ ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazkovac Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Αν είναι να κατεβάσεις ξανά δοκίμασε την επίσημη την 5 για το Oreo. Πριν το κάνεις όμως δοκίμασε να σκουπίσεις την προσωρινή μνήμη μέσω ανάκτησης (αν δε το έχεις κάνει ήδη),έτσι πιστεύω θα το διορθώσεις το πρόβλημα αυτό και πολλά άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Αν είναι να κατεβάσεις ξανά δοκίμασε την επίσημη την 5 για το Oreo. Πριν το κάνεις όμως δοκίμασε να σκουπίσεις την προσωρινή μνήμη μέσω ανάκτησης (αν δε το έχεις κάνει ήδη),έτσι πιστεύω θα το διορθώσεις το πρόβλημα αυτό και πολλά άλλα. δηλαδή, να κάνω clean cache μεσω στοκ recovery ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Γενικότερα προτείνεται να περάσουμε στη stable έκδοση αφού υπάρχει και να αντιμετωπίζουμε τα όποια προβλήματα σε κοινή βάση. Για να μπορούμε να ξέρουμε κάθε φορά για τι μιλάμε. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazkovac Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 δηλαδή, να κάνω clean cache μεσω στοκ recovery ;;Αυτό ακριβώς ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γενικότερα προτείνεται να περάσουμε στη stable έκδοση αφού υπάρχει και να αντιμετωπίζουμε τα όποια προβλήματα σε κοινή βάση. Για να μπορούμε να ξέρουμε κάθε φορά για τι μιλάμε. Sent from my ONEPLUS A5000 using TapatalkΑυτό είναι το καλύτερο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 δηλαδή, να κάνω clean cache μεσω στοκ recovery ;; μετα τη καθαρή εγκατάσταση της oos 5 rom βλεπω ότι ακομη στη lock screen δεν μπορώ να απενεργοποιησω την εμφάνιση περιεχομένου sms, τι μπορεί να φταίει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 (edited) Θα πας στις ρυθμίσεις, ειδοποιήσεις ,στην εφαρμογή που θες να απενεργοποιήσεις να εμφανίζεται το περιεχόμενο των μηνυμάτων στην lock screen και θα επιλέξεις απόκρυψη ευαίσθητου περιεχομένου. https://drive.google.com/file/d/1J8ibsho18oC0s33Pc95mUECU2xVHze3Z/view?usp=drivesdk Edited December 28, 2017 by Awaker Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Θα πας στις ρυθμίσεις, ειδοποιήσεις ,στην εφαρμογή που θες να απενεργοποιήσεις να εμφανίζεται το περιεχόμενο των μηνυμάτων στην lock screen και θα επιλέξεις απόκρυψη ευαίσθητου περιεχομένου. δεν υπάρχει σε εμενα αυτη η επιλογή. δεν μπορω να ανεβάσω screenshot εδω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 δεν υπάρχει σε εμενα αυτη η επιλογή. δεν μπορω να ανεβάσω screenshot εδω;; Ανέβασε την στο Google driveκαι στείλε το link Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazkovac Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Από μπαταρία πώς πάτε όσοι έχετε περάσει σε oreo, εδώ με open beta 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Καλησπέρα. Εγώ βάλει την Oreo μέσω vpn Canada και παρατηρω μεγάλη κατανάλωση από το photos εδώ και δύο ημέρες. Είναι πρώτο με διάφορα από τα άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Ανέβασε την στο Google driveκαι στείλε το link https://imgur.com/gallery/Zu9eW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 https://imgur.com/gallery/Zu9eW Πραγματικά πολύ περίεργο, ακόμα και να έχεις απενεργοποιήσει το Ambient display από τις ρυθμίσεις της προβολής ,αυτή η επιλογή θα έπρεπε εμφανίζεται .. Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 https://imgur.com/gallery/Zu9eWΣε όλες τις εφαρμογές που στέλνουν ειδοποιήσεις το κάνει αυτό? Μήπως είναι μόνο η μανίσια εφαρμογή των μηνυμάτων. Αν ναι, βάλε google messages και τελείωσες. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Σε όλες τις εφαρμογές που στέλνουν ειδοποιήσεις το κάνει αυτό? Μήπως είναι μόνο η μανίσια εφαρμογή των μηνυμάτων. Αν ναι, βάλε google messages και τελείωσες. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το κανει σε ολες τι εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 το κανει σε ολες τι εφαρμογέςΠερίεργο. Εγώ και στην open beta 2 που είχα για λιγάκι, θυμάμαι υπήρχε αυτή η επιλογή. Άσε που είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που σου ζητάει η συσκευή να ρυθμίσεις, όταν την σεταρεις μετά από καθαρό πέρασμα κάποιας Rom. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Περίεργο. Εγώ και στην open beta 2 που είχα για λιγάκι, θυμάμαι υπήρχε αυτή η επιλογή. Άσε που είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που σου ζητάει η συσκευή να ρυθμίσεις, όταν την σεταρεις μετά από καθαρό πέρασμα κάποιας Rom. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk που ρωταει αυτη την επιλογη μετά απο clean flash; επίσης δε εχω αυτή την επιλογή ούτε και στο Google messages Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts