Solidarity Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Ξαναρωτω μιας και η ερωτηση χαθηκε αναμεσα σε ραδιοφωνα και τηλεφωνικα σηματα: εχουν εξαφανισει και σε εσας την κατω μπαρα; την καναν πληρως διαφανη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Ξαναρωτω μιας και η ερωτηση χαθηκε αναμεσα σε ραδιοφωνα και τηλεφωνικα σηματα: εχουν εξαφανισει και σε εσας την κατω μπαρα; την καναν πληρως διαφανη;Ναι το τελευταίο update του launcher έτσι είναι. Και παλιότερα έτσι ήταν. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό film protector? Όχι tempered glass γιατί λόγο της θήκης SPIGEN που έχω βάλει δεν χωράει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό film protector? Όχι tempered glass γιατί λόγο της θήκης SPIGEN που έχω βάλει δεν χωράει. Εγώ χρησιμοποιώ το ultimate shield. Πλήρης κάλυψη και full screen. Γενικά προσανατολιζομαι μόνο σε τέτοιες λύσεις πια αφού όλα τα tempered glass για αυτό το κινητό είναι άθλια για πολλούς λόγους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Εγώ χρησιμοποιώ tempered glass του p10 Huawei και μάλλον έχω την εντύπωση πως είναι λίγο καλύτερο στην κάλυψη της οθόνης από τα αντίστοιχα της Nillkin για το 5αρι, που μου φαίνονται τραγικά τα κενά που αφήνουν. Γενικά έχετε το υπόψιν ότι ταιριάζουν τα tempered glasses του P10 και σε εμάς. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos32 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Εγώ χρησιμοποιώ tempered glass του p10 Huawei και μάλλον έχω την εντύπωση πως είναι λίγο καλύτερο στην κάλυψη της οθόνης από τα αντίστοιχα της Nillkin για το 5αρι, που μου φαίνονται τραγικά τα κενά που αφήνουν. Γενικά έχετε το υπόψιν ότι ταιριάζουν τα tempered glasses του P10 και σε εμάς. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜήπως εννοείς του p10 plus ?όχι του p10 Sent from my VKY-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Μήπως εννοείς του p10 plus ?όχι του p10 Sent from my VKY-L09 using TapatalkΝαι οποίο έχει 5,5 ιντσες τελοσπαντων απ αυτά Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Βαϊε είναι κάποια συγκεκριμένη μάρκα; από που την πήρες;και αν είναι εύκολο να ανεβάσεις καμία φωτογραφία; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 (edited) Βαϊε είναι κάποια συγκεκριμένη μάρκα; από που την πήρες;και αν είναι εύκολο να ανεβάσεις καμία φωτογραφία; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτή τη στιγμή φοράω ένα γυαλακι για Huawei P10 plus που είχα αγοράσει από τα Public. Δεν θυμάμαι ποιας εταιρείας είναι δυστυχώς. Το μόνο κακό που έχει το συγκεκριμένο, είναι ότι καλύπτει για ένα χιλιοστό περίπου το ακουστικό στο πάνω bezel της συσκευής. Έχω παραγγείλει και άλλα γυαλακια από Κίνα για P10 plus και περιμένω να έρθουν για να βγάλω πιο ασφαλή συμπεράσματα. Αυτά τα είδα σε φωτογραφίες στο site αυτό και παρατήρησα αν οι εγκοπές για τους αισθητήρες κλπ είναι κατάλληλα. Αυτό που αγόρασα από τα Public επειδή ήταν σε συσκευασία δε μπορούσα να δω πως ήταν και για αυτό καλύπτει ελάχιστα το ακουστικό. Σε όσα βιντεάκια έχω δει πάντως στο youtube, πολλά tempered glasses για την συσκευή μας και κυρίως της Nillkin, μου δίνουν την εντύπωση ότι αφήνουν μεγαλύτερα κενά περιμετρικά της οθόνης, απ ότι αυτο που φοράω τώρα. Ίσως να κάνω και λάθος βέβαια. Συγγνώμη και για τα μεγέθη των εικόνων. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 15, 2017 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 (edited) Φαίνεται πολύ καλό θα δοκιμάσω ένα τζαμακι που έχει το eShop για το OnePlus 5 στα 6 ευρώ και θα γράψω και εγώ εντυπώσεις,δεν ξέρω άμα το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος να μας πει εντυπώσεις; http://www.e-shop.gr/blue-star-tempered-glass-for-oneplus-5-p-TEL.042024 Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 15, 2017 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos32 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Αυτή τη στιγμή φοράω ένα γυαλακι για Huawei P10 plus που είχα αγοράσει από τα Public. Δεν θυμάμαι ποιας εταιρείας είναι δυστυχώς. Το μόνο κακό που έχει το συγκεκριμένο, είναι ότι καλύπτει για ένα χιλιοστό περίπου το ακουστικό στο πάνω bezel της συσκευής. Έχω παραγγείλει και άλλα γυαλακια από Κίνα για P10 plus και περιμένω να έρθουν για να βγάλω πιο ασφαλή συμπεράσματα. Αυτά τα είδα σε φωτογραφίες στο site αυτό και παρατήρησα αν οι εγκοπές για τους αισθητήρες κλπ είναι κατάλληλα. Αυτό που αγόρασα από τα Public επειδή ήταν σε συσκευασία δε μπορούσα να δω πως ήταν και για αυτό καλύπτει ελάχιστα το ακουστικό. Σε όσα βιντεάκια έχω δει πάντως στο youtube, πολλά tempered glasses για την συσκευή μας και κυρίως της Nillkin, μου δίνουν την εντύπωση ότι αφήνουν μεγαλύτερα κενά περιμετρικά της οθόνης, απ ότι αυτο που φοράω τώρα. Ίσως να κάνω και λάθος βέβαια. Συγγνώμη και για τα μεγέθη των εικόνων. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤαιριάζει πάρα πολύ καλά ,για τα nilkin που λες έχεις δίκιο όσα έχω δοκιμάσει σε διάφορα κινητα είναι απίστευτη η ποιότητα και η αίσθηση στην αφή αλλά αφήνουν μεγάλο κενά άκρα της οθόνης όπως αναφέρεις. Sent from my VKY-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Ταιριάζει πάρα πολύ καλά ,για τα nilkin που λες έχεις δίκιο όσα έχω δοκιμάσει σε διάφορα κινητα είναι απίστευτη η ποιότητα και η αίσθηση στην αφή αλλά αφήνουν μεγάλο κενά άκρα της οθόνης όπως αναφέρεις. Sent from my VKY-L09 using Tapatalk Και εγω εχω δει πολλες φωτο σε διαφορα θεματα στο XDA για τα τζαμακια της Nillkin και πραγματικα δειχνουν απογοητευτικα με το ποσο μεγαλα κενα αφηνουν. Εντωμεταξυ και εγω τυχαια βρηκα πως κανουν για εμας τα τζαμακια του Huawei P10 plus, απο εναν τυπο που το ειχε αναφερει πριν αρκετους μηνες μεσα στο community της OnePlus. Μαλιστα ο ιδιος ελεγε οτι ταιριαζουν στο δικο μας και τα τζαμακια του Α7 της Samsung, αλλα δεν θυμαμαι αν αναφερονταν στο μοντελο του 2016 η του 17. Βεβαια σε εκεινο νομιζω οτι η μπροστινη καμερα ειναι στα δεξια του ακουστικου και οχι στα αριστερα οπως εμας. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 (edited) Βάλε το wifi policy στο ποτέ. Κάνει περισσότερη οικονομία στη μπαταρία. Sent from my SM-G930F using TapatalkΠοια ρυθμιση ειναι αυτη; Μηπως εννοεις το " Keep wifi on during sleep? " Αυτο ειναι χρησιμο να υπαρχει, ολα τα αλλα τα εχω απενεργοποιημενα. Επειδη η χρηση της μπαταριας δε φαινεται καλα απο τις ρυθμισεις του κινητου, δλδ δε σου λεει ποια προγραμματα τρωνε περισσοτερο την μπαταρια, τι ακριβως πρεπει να προσεξω στο gsam monitor; Εχει πολλες κατηγοριες. Με ενδιαφερει και το background usage; Το χρησιμοποιει καποιος να με βοηθησει; Ή ποσες φορες εχει ξυπνησει το κινητο μια εφαρμογη. Πχ ο music player την εχει ξυπνησει κοντα στις 50 φορες, αλλα cpu ειναι κοντα στο 0%. Επισης αν αγορασω otg καλωδιο μπορω να το συνδεσω με ενα tablet και να βλεπω τα βιντεο που υπαρχουν απο το κινητο στο tablet; Μπαταρια θα χανεται και απο τις δυο συσκευες κατα την αναπαραγωγη; Αν θελησω να κανω μεταφορα αρχειων, με τι ταχυτητες θα γινονται; Η εφαρμογή του facebook είναι γνωστό ότι είναι το μεγαλύτερο battery drainer στην ιστορία του play store. Εγώ δεν το βάζω. Από εκεί και πέρα το doze μπαίνει μετά από μισή ώρα αδράνειας. Μπορείς να δοκιμάσεις το forcedoze που ενεργοποιεί το doze με το που σβήνει η οθόνη. πάντως 1% την ώρα, δεν είναι κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό Το forcedoze που το βρισκω; Στις ρυθμισεις προγραμματιστη εχει μονο το doze. Το aggressive optimization απο τις ρυθμισεις τις μπαταριας τι κανει; 1% μπαταρια σε μια ωρα ειναι μεγαλη απωλεια θεωρω.. Σε 2 ημερες ειναι περιπου η μιση μπαταρια! Edited November 15, 2017 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 1% την ώρα είναι μεγάλη απώλεια και νομίζω ότι στο τελευταίο update κάπου εκεί κοντά είναι και το δικό μου,αν και η απόδοση της μπαταρίας έχει ανέβει προς το καλύτερο λόγο της μικρής κατανάλωσης στη χρήση, βλέπω και αλλού γράφουν για battery drain από το WiFi, άνοιξε το aggressive doze κάνει δουλειά βάζει την συσκευή πιο γρήγορα για ύπνο Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Που βρίσκεται το aggressive doze; Μηπως εννοείς το aggressive optimization; Επίσης μια απορία σχετικά με τα gapps. Μπορω να τα εγκαταστήσω (Pico έκδοση), χωρις να χάσω τα δεδομένα; Ποσό σπαστικό είναι που ο ήχος είναι τόσος δυνατός ακόμα και στην πιο χαμηλή ένταση.. Όπως επίσης και η φωτεινότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Δοκιμάζω κάτι τώρα για το battery drain του wifi,στα developer options ενεργοποίησα το app wifi multi/broadcasting filter, επίσης ναι εννοώ το advanced optimization, battery-battery optimization-επανω δεξιά κλικ στις τελιτσες Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Ίδιες τιμές το 5T με το 5. Δυστυχώς δεν θα είναι αδιάβροχο όπως φαίνεται. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Ίδιες τιμές το 5T με το 5. Δυστυχώς δεν θα είναι αδιάβροχο όπως φαίνεται. αυτό θα πάει μάλλον για το 6άρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Το οποίο 6 θα έχει 600-700€.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Εδώ και μερικές μέρες έχω ένα περίεργο θέμα. Με μια συγκεκριμένη επαφή, όποτε την πατάω για να ανοίξουν τα νούμερα που έχω σε αυτήν (κινητό και αριθμός σπιτιού) "κρασαρει" η εφαρμογή τηλέφωνο ή οι επαφές. Αναλογα από που θα την ανοιξω. Με οποιαδήποτε άλλη επαφή δεν έχω τετοιο θέμα. Ανοίγει κανονικότητα. Δοκίμασα να διαγράψω την επαφή και να την ξαναδημιουργησω από τη συσκευή αλλά το ίδιο. Το έκανα και από pc μέσα από το gmail, χωρίς αποτέλεσμα. Τι μπορεί να φταίει? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Εδώ και μερικές μέρες έχω ένα περίεργο θέμα. Με μια συγκεκριμένη επαφή, όποτε την πατάω για να ανοίξουν τα νούμερα που έχω σε αυτήν (κινητό και αριθμός σπιτιού) "κρασαρει" η εφαρμογή τηλέφωνο ή οι επαφές. Αναλογα από που θα την ανοιξω. Με οποιαδήποτε άλλη επαφή δεν έχω τετοιο θέμα. Ανοίγει κανονικότητα. Δοκίμασα να διαγράψω την επαφή και να την ξαναδημιουργησω από τη συσκευή αλλά το ίδιο. Το έκανα και από pc μέσα από το gmail, χωρίς αποτέλεσμα. Τι μπορεί να φταίει? Υποψιάζομαι κανέναν "ειδικό" χαρακτηρα στα στοιχεία της Επαφής... Δεν μπορω να σκεφτώ κάτι άλλο Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Υποψιάζομαι κανέναν "ειδικό" χαρακτηρα στα στοιχεία της Επαφής... Δεν μπορω να σκεφτώ κάτι άλλοΤίποτα. Απλά ένα όνομα είναι χωρίς σύμβολα η αριθμούς ή οτιδήποτε. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Μπας και κάποια στιγμή είχες κάνει φραγη το συγκεκριμένο αριθμό; Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Μπας και κάποια στιγμή είχες κάνει φραγη το συγκεκριμένο αριθμό; Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι. Το διόρθωσα μάλλον. Έσβησα πάλι την επαφή και την ξαναεφτιαξα εξ αρχής. Τώρα δουλεύει κανονικά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Όχι. Το διόρθωσα μάλλον. Έσβησα πάλι την επαφή και την ξαναεφτιαξα εξ αρχής. Τώρα δουλεύει κανονικά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑν έχεις βάλει την αναβάθμιση των επαφών με apk, φταίει αυτό. Κάνε την εφαρμογή disable και enable και ξαναδοκίμασε. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts