Lux Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Μετά από λίγο ακόμα ψάξιμο στο κινητό, να πω τα εξής. Μηδενικό lag, οι εφαρμογές ανοίγουν σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο, είναι λες και τρέχουν κανονικά background. Απόλυτα smooth browsing εμπειρία. Αρκετά ελαφρύ και σχετικά όμορφο σαν κινητό. Το ηχείο του είναι υπερβολικά δυνατό. Το κεντρικό κουμπί αρκετά καλό σε απόκριση. Το GPS κλείδωσε σε 2 δευτερόλεπτα και ενώ ήμουν χωρίς ίντερνετ και μέσα στο σπίτι με μηδενικό σήμα. Αυτό μου έκανε τρομερή εντύπωση. Πότε δεν πιάνει το GPS στα υπόλοιπα κινητά μου μέσα στο σπίτι. Ίσως να το βρήκε λόγω του συγχρονισμού που έδωσα το email μου. Δεν ξέρω.. Δεν μου αρέσει ο χρωματισμός της οθονης. Είναι κάπως κιτρινωπος; Στο OPPO find 7a το λευκό είναι πιο έντονο. Επίσης δεν μου αρέσει που η μπάρα ελέγχου θέλει 2 ενέργειες για να αναδιπλωθει τελείως. Ίσως να είναι έτσι με τις καινούριες εκδόσεις Android. Δεν με βολεύουν τα πλήκτρα που τα αριστερά πήγαν δεξιά και το αντίστροφο σε σχέση με το OPPO find 7a, αλλά θα το συνηθίσω. Επίσης δεν μου άρεσε το πλήκτρο σίγασης. Η μπαταρία όχι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά το dash charge κάνει την διαφορά. Δεν ασχολήθηκα καθόλου μέχρι στιγμής με την κάμερα, μουσική. Ποια η διαφορά μεταξύ reading και night mode; Ίδια λειτουργία μου φαίνεται.. Επειδή τελευταία φορά ήμουν με Android 4 και 5. Πλέον η κάθε εφαρμογή με ρωτάει εάν επιτρέπεται να έχει πρόσβαση σε διάφορα σημεία του κινητού. Τα αποδέχομαι από αξιόπιστες εφαρμογές; Υπάρχει κάποιο site με tips και tweaks για το κινητό; Γενικά στα 395 ευρώ που πήρα την έκδοση με τα 8gb είναι value for money 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Μετά από λίγο ακόμα ψάξιμο στο κινητό, να πω τα εξής. Μηδενικό lag, οι εφαρμογές ανοίγουν σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο, είναι λες και τρέχουν κανονικά background. Απόλυτα smooth browsing εμπειρία. Αρκετά ελαφρύ και σχετικά όμορφο σαν κινητό. Το ηχείο του είναι υπερβολικά δυνατό. Το κεντρικό κουμπί αρκετά καλό σε απόκριση. Το GPS κλείδωσε σε 2 δευτερόλεπτα και ενώ ήμουν χωρίς ίντερνετ και μέσα στο σπίτι με μηδενικό σήμα. Αυτό μου έκανε τρομερή εντύπωση. Πότε δεν πιάνει το GPS στα υπόλοιπα κινητά μου μέσα στο σπίτι. Ίσως να το βρήκε λόγω του συγχρονισμού που έδωσα το email μου. Δεν ξέρω.. Δεν μου αρέσει ο χρωματισμός της οθονης. Είναι κάπως κιτρινωπος; Στο OPPO find 7a το λευκό είναι πιο έντονο. Επίσης δεν μου αρέσει που η μπάρα ελέγχου θέλει 2 ενέργειες για να αναδιπλωθει τελείως. Ίσως να είναι έτσι με τις καινούριες εκδόσεις Android. Δεν με βολεύουν τα πλήκτρα που τα αριστερά πήγαν δεξιά και το αντίστροφο σε σχέση με το OPPO find 7a, αλλά θα το συνηθίσω. Επίσης δεν μου άρεσε το πλήκτρο σίγασης. Η μπαταρία όχι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά το dash charge κάνει την διαφορά. Δεν ασχολήθηκα καθόλου μέχρι στιγμής με την κάμερα, μουσική. Ποια η διαφορά μεταξύ reading και night mode; Ίδια λειτουργία μου φαίνεται.. Επειδή τελευταία φορά ήμουν με Android 4 και 5. Πλέον η κάθε εφαρμογή με ρωτάει εάν επιτρέπεται να έχει πρόσβαση σε διάφορα σημεία του κινητού. Τα αποδέχομαι από αξιόπιστες εφαρμογές; Υπάρχει κάποιο site με tips και tweaks για το κινητό; Γενικά στα 395 ευρώ που πήρα την έκδοση με τα 8gb είναι value for money 100%. Για την οθόνη μπορείς να επιλέξεις πως θα φαίνονται τα χρώματα από της ρυθμίσεις, επίσης τα κουμπιά μπορείς να επιλέξεις τη διάταξη Δεν ξέρω αν έχει το ίδιο μενού με το 3 Ρυθμίσεις- προβολή- βαθμονόμηση οθόνης Ρυθμίσεις- πλήκτρα- εναλλαγή πλήκτρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Μιλάω για τα κουμπιά στο πλάι. Άνοιγμα οθόνης και αυξομείωση έντασης. Τα χρώματα default είναι τα πιο ζωντανά. Αλλά και πάλι φαίνεται αρκετά κίτρινο. OPPO, LG, Samsung έχουν καλύτερο λευκό τόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Καλά στα 395€ τα 8GB είναι ότι καλύτερο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Αυτό ψάχνω και γω αλλά δυστυχώς μόνο χρυσό πριν μια βδομάδα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk που επαιξε αυτη η προσφορα και ποσο? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 που επαιξε αυτη η προσφορα και ποσο?Gearbest με κουπόνι. 362.75. Δεν μου άρεσε το χρώμα όμως... Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Καλημέρα, Για να στείλω ένα απλό γραπτό μύνημα, πρέπει να έχω το νουμερο με μορφή +3069.... Διαφορετικά δεν μπορεί να στείλει το μύνημα και βγάζει μύνημα: 'Το μήνυμά σας δεν έχει έγκυρους παραλήπτες.' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Καλημέρα, Για να στείλω ένα απλό γραπτό μύνημα, πρέπει να έχω το νουμερο με μορφή +3069.... Διαφορετικά δεν μπορεί να στείλει το μύνημα και βγάζει μύνημα: 'Το μήνυμά σας δεν έχει έγκυρους παραλήπτες.'Για τσεκαρε στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων το λέει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Μετά από λίγο ακόμα ψάξιμο στο κινητό, να πω τα εξής. Μηδενικό lag, οι εφαρμογές ανοίγουν σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο, είναι λες και τρέχουν κανονικά background. Απόλυτα smooth browsing εμπειρία. Αρκετά ελαφρύ και σχετικά όμορφο σαν κινητό. Το ηχείο του είναι υπερβολικά δυνατό. Το κεντρικό κουμπί αρκετά καλό σε απόκριση. Το GPS κλείδωσε σε 2 δευτερόλεπτα και ενώ ήμουν χωρίς ίντερνετ και μέσα στο σπίτι με μηδενικό σήμα. Αυτό μου έκανε τρομερή εντύπωση. Πότε δεν πιάνει το GPS στα υπόλοιπα κινητά μου μέσα στο σπίτι. Ίσως να το βρήκε λόγω του συγχρονισμού που έδωσα το email μου. Δεν ξέρω.. Δεν μου αρέσει ο χρωματισμός της οθονης. Είναι κάπως κιτρινωπος; Στο OPPO find 7a το λευκό είναι πιο έντονο. Επίσης δεν μου αρέσει που η μπάρα ελέγχου θέλει 2 ενέργειες για να αναδιπλωθει τελείως. Ίσως να είναι έτσι με τις καινούριες εκδόσεις Android. Δεν με βολεύουν τα πλήκτρα που τα αριστερά πήγαν δεξιά και το αντίστροφο σε σχέση με το OPPO find 7a, αλλά θα το συνηθίσω. Επίσης δεν μου άρεσε το πλήκτρο σίγασης. Η μπαταρία όχι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά το dash charge κάνει την διαφορά. Δεν ασχολήθηκα καθόλου μέχρι στιγμής με την κάμερα, μουσική. Ποια η διαφορά μεταξύ reading και night mode; Ίδια λειτουργία μου φαίνεται.. Επειδή τελευταία φορά ήμουν με Android 4 και 5. Πλέον η κάθε εφαρμογή με ρωτάει εάν επιτρέπεται να έχει πρόσβαση σε διάφορα σημεία του κινητού. Τα αποδέχομαι από αξιόπιστες εφαρμογές; Υπάρχει κάποιο site με tips και tweaks για το κινητό; Γενικά στα 395 ευρώ που πήρα την έκδοση με τα 8gb είναι value for money 100%. Τα χρώματα της οθόνης τα αλλάζεις από τις ρυθμίσεις προβολή. DCP- 3 (δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα το όνομα)και SRGB mode, έχουν πιο ωραία χρώματα. Φυσικά έχει και μια χειροκίνητη ρύθμιση αλλά όχι κάτι εξεσυζητημενο. Την μπάρα μπορείς να την κατεβάσεις με δύο δάχτυλα ώστε να ανοιξει ολοκληρη. Ναι η πολιτική της google έχει αλλάξει καιρό τώρα. Οπότε οι εφαρμογές ζητάνε που θέλεις να έχουν πρόσβαση στη συσκευή σου και εσύ επιλέγεις. Μπορείς όμως μέσα από τις ρυθμίσεις εφαρμογές και δικαιώματα να κλείσεις ότι δεν θες. Με την μπαταρία θα δεις καλύτερα αποτελέσματα με τον καιρό ώσπου να μάθει την χρήση σου και να στρώσει. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Για τσεκαρε στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων το λέει αυτό; Ναι, μου το γράφει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Τα χρώματα της οθόνης τα αλλάζεις από τις ρυθμίσεις προβολή. DCP- 3 (δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα το όνομα)και SRGB mode, έχουν πιο ωραία χρώματα. Φυσικά έχει και μια χειροκίνητη ρύθμιση αλλά όχι κάτι εξεσυζητημενο. Την μπάρα μπορείς να την κατεβάσεις με δύο δάχτυλα ώστε να ανοιξει ολοκληρη. Ναι η πολιτική της google έχει αλλάξει καιρό τώρα. Οπότε οι εφαρμογές ζητάνε που θέλεις να έχουν πρόσβαση στη συσκευή σου και εσύ επιλέγεις. Μπορείς όμως μέσα από τις ρυθμίσεις εφαρμογές και δικαιώματα να κλείσεις ότι δεν θες. Με την μπαταρία θα δεις καλύτερα αποτελέσματα με τον καιρό ώσπου να μάθει την χρήση σου και να στρώσει. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γεια σου ρε φιλαράκι τρένο η συσκευή :rolleyes: Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Γεια σου ρε φιλαράκι τρένο η συσκευή :rolleyes: Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ελα ρε, ποτε ηρθες απο τα μερη μας εσυ?:lol: Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Έχει κάνα δυο μέρες δεν άντεξα ήθελα ωμή δύναμη Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Έχει κάνα δυο μέρες δεν άντεξα ήθελα ωμή δύναμη Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπο S8 αν θυμάμαι καλά? Πώς σου φαίνεται μέχρι στιγμής? Τρένο η intercity:) Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 S8 plus, πήρα το 8gb οπότε Intercity θα έλεγα :) Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 S8 plus, πήρα το 8gb οπότε Intercity θα έλεγα :) Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ενταξει χανεις σε καμερα λιγο και σε αδιαβροχοποιηση (σε αλλους χρησιμο σε αλλους οχι) αλλα εχεις μια συσκευη που τα τρεχει ολα, χωρις κανενα κολλημα. Στην οθονη σιγουρα εκανες downgrade:) Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Ναι κάμερα και οθόνη είναι μπροστά το Samsung αλλά και το OnePlus 5 έχει πάρα πολύ καλή κάμερα ειδικά για τις συνθήκες που το χρησιμοποιώ για πορτραίτα πιο πολύ με τα παιδιά μου Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 (edited) Ναι κάμερα και οθόνη είναι μπροστά το Samsung αλλά και το OnePlus 5 έχει πάρα πολύ καλή κάμερα ειδικά για τις συνθήκες που το χρησιμοποιώ για πορτραίτα πιο πολύ με τα παιδιά μου Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕντάξει σε κάθε ναυαρχίδα έχεις τα υπέρ και τα κατά. Εγώ πιστεύω πάντως ότι για την καθημερινότητα και τις δουλειές που θέλουμε σήμερα τα κινητά όλοι μας , το OnePlus είναι ότι ακριβώς χρειαζόμαστε. Από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα είναι υπερβολές για να δικαιοκογηθουν οι υψηλές αρχικές τιμές τους. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 21, 2017 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Καποιος που ειναι ομως απαιτητικος με την φωτογραφικη αποφευγει το Oneplus 5 λογικα. Κοιταζει προς Samsung, Lg, Huawei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Καποιος που ειναι ομως απαιτητικος με την φωτογραφικη αποφευγει το Oneplus 5 λογικα. Κοιταζει προς Samsung, Lg, Huawei. Μεγάλη ζαλάδα η φωτογραφική του s8+ . Προτιμώ του oneplus, μια χαρά με καλύπτει. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Παιδιά μια ερώτηση αν έχουμε αγοράσει την συσκευή δεύτερο χέρι με κανονικά το χαρτί με το packing list με τα στοιχεία του κατόχου διευθύνσεις και στα στοιχεία του τηλεφώνου τι παίζει με την εγγύηση, κάποιος φίλος μου είπε ότι ακόμα και έτσι δεν δέχονται τη εγγύηση δέχονται μόνο τα στοιχεία αυτού που αναγράφει το packing list Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Παιδιά μια ερώτηση αν έχουμε αγοράσει την συσκευή δεύτερο χέρι με κανονικά το χαρτί με το packing list με τα στοιχεία του κατόχου διευθύνσεις και στα στοιχεία του τηλεφώνου τι παίζει με την εγγύηση, κάποιος φίλος μου είπε ότι ακόμα και έτσι δεν δέχονται τη εγγύηση δέχονται μόνο τα στοιχεία αυτού που αναγράφει το packing list Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν η αγορα εγινε απο το επισημο site δεν εχεις θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Μεγάλη ζαλάδα η φωτογραφική του s8+ . Προτιμώ του oneplus, μια χαρά με καλύπτει.Όντως, ειδικά στα πορτρέτα και'γω το βλέπω καλύτερο.Παιδιά μια ερώτηση αν έχουμε αγοράσει την συσκευή δεύτερο χέρι με κανονικά το χαρτί με το packing list με τα στοιχεία του κατόχου διευθύνσεις και στα στοιχεία του τηλεφώνου τι παίζει με την εγγύηση, κάποιος φίλος μου είπε ότι ακόμα και έτσι δεν δέχονται τη εγγύηση δέχονται μόνο τα στοιχεία αυτού που αναγράφει το packing list Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟλα καλά, αλίμονο,για ευρωπαϊκο παντα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Ευχαριστώ παιδιά πήρα και επίσημα απάντηση από OnePlus και όλα καλά ευχαριστώ Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Δλδ? Τι σου είπαν? Να ξέρουμε και εμείς , αν αγοράστηκε από κινεζικό? Επίσης με το τελευταίο update τι παίζει ? Η μπαταρία έχει θέμα η όλα κομπλέ και γενικότερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts