TheM Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Για πες ημερομηνία κατασκευής. Πάντως πέφτει πολύ κράξιμο: https://forums.oneplus.net/threads/according-to-the-verge-no-fix-for-jelly-scrolling.558154/#post-16402511 8/6 κατασκευή το δικό μου. ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ πάντως πλήρωσα τόσα χρήματα για να πάρω την συσκευή οπότε δεν δέχομαι η εταιρία να το θεωρεί φυσιολογικό. Άνοιξα ticket για επιστροφη, μόλις μου απαντήσουν το στέλνω αμέσως πίσω και παίρνω τα χρήματα, μετά κοιτάω για OnePlus 3t που κάνει μια χαρά την δουλειά του. Και εγώ κάτι τέτοιο σκέφτομαι να κάνω... Ποια είναι η διαδικασία για επιστροφή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Jello effect OP5 vs OP3T Νομίζω εδώ φαίνεται η διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 8/6 κατασκευή το δικό μου. Σε εμένα είναι 9/6 και πρέπει να προσπαθήσω πολύ για να το δω. Στο κάνει πολύ έντονα; Σε όλες τις εφαρμογές ή σε κάποιες συγκεκριμένες; π.χ. στο facebook στο κάνει; Προσπαθώ να καταλάβω αν είναι καθαρά θέμα firmware, software ή hardware. Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheM Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 8/6 κατασκευή το δικό μου. Σε εμένα είναι 9/6 και πρέπει να προσπαθήσω πολύ για να το δω. Στο κάνει πολύ έντονα; Σε όλες τις εφαρμογές ή σε κάποιες συγκεκριμένες; π.χ. στο facebook στο κάνει; Προσπαθώ να καταλάβω αν είναι καθαρά θέμα firmware, software ή hardware. Στο facebook δεν είναι τόσο εμφανές έχω την εντύπωση.. Πιο πολύ το παρατηρώ στο Tapatalk και στο Twitter.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Jello effect OP5 vs OP3T Νομίζω εδώ φαίνεται η διαφορά. Η διαφορά φαίνεται, ναι. Στα βίντεο όμως, όπως και εδώ, το jello effect φαίνεται πιο έντονα αλλά υπάρχει και είναι ενοχλητικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Στο facebook δεν είναι τόσο εμφανές έχω την εντύπωση.. Πιο πολύ το παρατηρώ στο Tapatalk και στο Twitter.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η διαφορά φαίνεται, ναι. Στα βίντεο όμως, όπως και εδώ, το jello effect φαίνεται πιο έντονα αλλά υπάρχει και είναι ενοχλητικό... Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι αν είναι hardware, θα εκδηλώνεται παντού με τον ίδιο τρόπο. Αρχίζω να πιστεύω ότι μάλλον είναι θέμα firmware (rendering engine).\ Δεν ξέρω, ίσως να το έκαναν και επίτηδες, προσπαθώντας να κάνουν πιο εντυπωσιακό το σκρολάρισμα (τους έχω ικανούς, κινέζοι είναι και τους αρέσουν τα λαμπάκια και τα μπιχλιμπίδια). Πάντως με τόσο κράξιμο που τρώνε, το οποίο θα επηρεάσει σίγουρα τις πωλήσεις, θα αναγκαστούνε να το φτιάξουν. Ειδικά όταν αρχίσουν να αυξάνονται οι επιστροφές με αυτή την αιτιολογία. Τώρα αν δεν φτιάχνεται (αν είναι hardware) ετοιμαστείτε να δείτε το 5Τ πάρα πολύ γρήγορα... Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheM Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Και μόνο που ασχολούμαι με το θέμα αυτό και δεν μπορώ να ευχαριστηθώ το κινητό κάτι σημαίνει για εμένα αυτό... Δεν είναι για μένα.. Πες με ψείρα, περίεργο... Ότι θες.. Απλά με πειράζουν αρκετά τέτοια θέματα.. Η λύση είναι μάλλον μονόδρομος για εμένα.. Το στέλνω πίσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 http://m.gsmarena.com/oneplus_5_jelly_effect_is_natural_the_company_says-news-25915.php Μου θυμίζει την LG που προσπαθούσε το σέρβις της ( και ακόμη προσπαθεί λογικά ) , να μας πείσει πως οι κιτρινήλες στην οθόνη του flex 2 ήταν feature κι όχι πρόβλημα... Τραγικές τακτικές που οδηγούν στην απαξίωση κολοσσούς, πόσο μάλλον startups και νέες εταιρίες. Ειδικά όταν απευθύνεσαι σε geeks που θα σε κράξουν και θα ξενερώσουν με το παραμικρό... Γυρίστε τα όλοι πίσω να γελάσουμε λίγο με τους κινέζους. Το καβάλησαν κανονικά πλέον. Δυστυχώς και είχα πιστέψει σε αυτούς. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Στο facebook δεν είναι τόσο εμφανές έχω την εντύπωση.. Πιο πολύ το παρατηρώ στο Tapatalk και στο Twitter.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η διαφορά φαίνεται, ναι. Στα βίντεο όμως, όπως και εδώ, το jello effect φαίνεται πιο έντονα αλλά υπάρχει και είναι ενοχλητικό... Μάλιστα. Σύμφωνα με την εταιρία είναι φυσιολογικό. Οκκκκκκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Αλλά λένε σε official statement και αλλα στο customer support στους χρήστες που παραπονιούνται. Άρα, δύο σεναρια βλέπω: 1) Λένε ψέμματα στο official statement για να μην τους κραξουν για το πρόβλημα αυτό και έχοντας όντως βρει την λύση σε software επίπεδο, καθησυχάζουν τους χρήστες ότι το επόμενο update θα το λύσει. Έξυπνη λύση. Και λύνεται το πρόβλημα και δεν τους κράζουν τα sites. 2) Λένε ψέμματα στο customer service και έχοντας διαπιστώσει ότι το πρόβλημα δεν λύνεται, καθησυχάζουν επίτηδες τους χρήστες για δήθεν επίλυση με software support, ώστε να μην επιστρέψουν τις συσκευές εντός 15 ημερών. Μετά την πάροδο των 15 ημερών όμως, δεν θα αναγνωρίζουν rma για ένα προβλήματα που δεν.... υφίσταται καν, όπως δηλώνουν επισημα! Ενα από τα δύο μάλλον ισχύει. Προσωπικά, θα παραλάβω και θα δω πρωτα αν μπορώ να ζήσω με αυτό ή οχι, για να δω τι θα κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Δεν μου κάνει εντύπωση που κοροϊδεύουν τον κόσμο, άλλωστε και με το 3Τ αυτό έκαναν Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Αλλά λένε σε official statement και αλλα στο customer support στους χρήστες που παραπονιούνται. Άρα, δύο σεναρια βλέπω: 1) Λένε ψέμματα στο official statement για να μην τους κραξουν για το πρόβλημα αυτό και έχοντας όντως βρει την λύση σε software επίπεδο, καθησυχάζουν τους χρήστες ότι το επόμενο update θα το λύσει. Έξυπνη λύση. Και λύνεται το πρόβλημα και δεν τους κράζουν τα sites. 2) Λένε ψέμματα στο customer service και έχοντας διαπιστώσει ότι το πρόβλημα δεν λύνεται, καθησυχάζουν επίτηδες τους χρήστες για δήθεν επίλυση με software support, ώστε να μην επιστρέψουν τις συσκευές εντός 15 ημερών. Μετά την πάροδο των 15 ημερών όμως, δεν θα αναγνωρίζουν rma για ένα προβλήματα που δεν.... υφίσταται καν, όπως δηλώνουν επισημα! Ενα από τα δύο μάλλον ισχύει. Προσωπικά, θα παραλάβω και θα δω πρωτα αν μπορώ να ζήσω με αυτό ή οχι, για να δω τι θα κάνω. Αν είναι η δεύτερη περίπτωση, τότε η καταστροφή στο brand name θα είναι ανυπολόγιστη. Ανέβασε που ανέβασε την τιμή, δεν έβαλε και χαρακτηριστικά που μπορούσε να βάλει, αν κάνει και κάτι τέτοιο άντε γειά! Η αλήθεια είναι ότι εμένα δε με ενοχλεί. Πρέπει να το ψάξω πολύ για να το δω, οπότε δεν βλέπω και το λόγο να το γυρίσω πίσω. ΥΓ. Πρέπει να δείτε τις οθόνες με τις μπλε σκιές γύρω-γύρω στα iphone και στα ipad. Δεν είναι bug, είναι feature κατά την Apple, και οφείλεται στον τρόπο κατασκευής... Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 http://m.gsmarena.com/oneplus_5_jelly_effect_is_natural_the_company_says-news-25915.php Μου θυμίζει την LG που προσπαθούσε το σέρβις της ( και ακόμη προσπαθεί λογικά ) , να μας πείσει πως οι κιτρινήλες στην οθόνη του flex 2 ήταν feature κι όχι πρόβλημα... Τραγικές τακτικές που οδηγούν στην απαξίωση κολοσσούς, πόσο μάλλον startups και νέες εταιρίες. Ειδικά όταν απευθύνεσαι σε geeks που θα σε κράξουν και θα ξενερώσουν με το παραμικρό... Γυρίστε τα όλοι πίσω να γελάσουμε λίγο με τους κινέζους. Το καβάλησαν κανονικά πλέον. Δυστυχώς και είχα πιστέψει σε αυτούς. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μάλιστα νέα κουλπα by oneplus.:down: Οι τύποι πέρα από ανίκανους και ερασιτέχνες είναι και επικίνδυνοι μιας και ο εμπαιγμός είναι η πρώτη προτεραιότητα τους. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkout Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Μετά από πολύ κόπο κατάφερα να το δω κι εγώ αμυδρά σε μια πολύ συγκεκριμένη περίπτωση. Το ότι δε το αντιλαμβάνομαι στην καθημερινή χρήση με αποτρέπει από το να γυρίσω πίσω. Ίσως να είναι και λάθος που δε το κάνω αλλά δε μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία τώρα. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από το τηλέφωνο αν εξαιρέσεις κάπως την ποιότητα της κάμερας που την περίμενα καλυτερη ίσως λόγω και του θορύβου που είχε κάνει η OP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Μετά από πολύ κόπο κατάφερα να το δω κι εγώ αμυδρά σε μια πολύ συγκεκριμένη περίπτωση. Το ότι δε το αντιλαμβάνομαι στην καθημερινή χρήση με αποτρέπει από το να γυρίσω πίσω. Ίσως να είναι και λάθος που δε το κάνω αλλά δε μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία τώρα. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από το τηλέφωνο αν εξαιρέσεις κάπως την ποιότητα της κάμερας που την περίμενα καλυτερη ίσως λόγω και του θορύβου που είχε κάνει η OP. 600 ευρώ για τέτοια προβλήματα; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkout Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Δε θα διαφωνήσω φίλε μου ότι τα λεφτά είναι αρκετα, αλλά εγώ το συγκεκριμένο πρόβλημα το κατάλαβα μόνο και μόνο λόγω του θορύβου που έχει δημιουργηθεί και μετά από ψαξιμο που έφτανε στα όρια της ψυχασθενειας. Ακόμα και τώρα δε το αντιλαμβάνομαι στη χρήση του τηλεφώνου. Άρα για μένα ουσιαστικά δεν υφίσταται. Ελπίζω να μη προκύψει τίποτα αλλο βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Πρόβλημα ξε πρόβλημα, τα επόμενα διαθέσιμα κομμάτια στο 8γιγα είναι 4 εβδομάδες!!! Παιδιά αυτό με το jelly effect είναι παιδικές ασθενιες πιστεύω Πάντως πουλάει ΤΡΕΛΆ το άτιμο Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Πρόβλημα ξε πρόβλημα, τα επόμενα διαθέσιμα κομμάτια στο 8γιγα είναι 4 εβδομάδες!!! Παιδιά αυτό με το jelly effect είναι παιδικές ασθενιες πιστεύω Πάντως πουλάει ΤΡΕΛΆ το άτιμο Από τη στιγμή που δεν έχουν αποφανθεί ακόμα στο xda, μη το δένεις και κόμπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 (edited) Πρόβλημα ξε πρόβλημα, τα επόμενα διαθέσιμα κομμάτια στο 8γιγα είναι 4 εβδομάδες!!! Παιδιά αυτό με το jelly effect είναι παιδικές ασθενιες πιστεύω Πάντως πουλάει ΤΡΕΛΆ το άτιμο Τα κινεζομαγαζα παντως πριν συμπληρωθει μια βδομαδα κυκλοφορίας το έριξαν ως και στα 426 ευρω την φθηνή εκδοση τωρα που γραφω δλδ 15% κατω απο την ευρωπαική αποθήκη που παιρνει κεφαλια... Αντίθετα το 3τ εχει ελαφρώς αυξητικές τάσεις απο την ωρα που ανακοινώθηκε το 5 ενω θα έπρεπε να συμβαινει το αντίθετο. Edited June 30, 2017 by THANKIN Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 δεν μπορω να κανω ρουτ. το εχει κανει κανεις; περναω twrp αλλα κατι λεει για κωδικους και κωδικοποιημενο κτλ. δεν πειραζω τιποτα και οταν παω στην εσωτερικη μνημη τα βγαζει τους φακελους με οτι να ναι ονοματα και δεν υπαρχει πουθενα το zip αρχειο για ρουτ Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Τα κινεζομαγαζα παντως πριν συμπληρωθει μια βδομαδα κυκλοφορίας το έριξαν ως και στα 426 ευρω την φθηνή εκδοση τωρα που γραφω δλδ 15% κατω απο την ευρωπαική αποθήκη που παιρνει κεφαλια... Αντίθετα το 3τ εχει ελαφρώς αυξητικές τάσεις απο την ωρα που ανακοινώθηκε το 5 ενω θα έπρεπε να συμβαινει το αντίθετο. Είναι η Ευρωπαϊκή έκδοση στα 426? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekaras1988 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 καλησπερα παιδες.πιστευετε οτι ειναι υπερβολη η εκδοση με τα 8gb ram? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 παιδια καλησπερα ! οταν χρησημοποιουμε το referral ειναι μονο για αξεσουαρ η μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε και για το κινητο ! να μειωσει δλδ 20 ευρω ? ενδιαφερομαι να το παραγγειλω σμρ οποτε μια ενημερωσει οποιος μπορει ! ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 δες 'το μακροπρόθεσμα ... εάν δεν αλλάζεις κινητό συχνά. νομίζω αξίζει για 60 € διάφορα όπως σωστά είχαν επισημάνει σε προηγούμενα post άλλοι κάτοχοι.. ... και ειδικά τα 128GB... βάζω βάζω βάζω... ατελείωτο είναι ... :lol: και σαν μεταπολιτική αξία ίσως.. :rolleyes:;) Το referral είναι μόνο για τα αξεσουάρ... (μου ήρθε έτσι "δωρεάν" μια θήκη.. ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 (edited) καλησπερα παιδες.πιστευετε οτι ειναι υπερβολη η εκδοση με τα 8gb ram? A5000 official global from γραφουν. Δεν υπαρχει θεμα. Αν γλιτώσεις τελωνείο, το πιθανότερο δλδ, γλιτώνεις το φαρμακείο επίσημο μαγαζί, με το.... Φοβερο support που τα βλέπει ολα φυσιολογικά! Αν το επαιρνα θα περιμενα λίγο ακομα να διορθώσουν το ...φυσιολογικό προβλημα και σε τιμη 380 ευρω απο εξω που δεν θα αργήσει. Εκει είναι vfm. Στα 500-550 απλα κανουν αρπαχτή.... Edited June 30, 2017 by THANKIN Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 Είναι η Ευρωπαϊκή έκδοση στα 426? Φέτος καταργήθηκε νομίζω ο διαχωρισμός στις εκδόσεις. Μια global έκδοση βγάζει για όλες τις ηπείρους. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα παιδες.πιστευετε οτι ειναι υπερβολη η εκδοση με τα 8gb ram? Εγώ προσωπικά την θεωρώ μεγάλη υπερβολή για την ώρα... γουστα είναι αυτά βέβαια! Δεν υπάρχει περίπτωση να χρειαστείς πάνω από 6. Υπόψιν ότι η OnePlus λέγεται ότι έχει βάλει κόφτη στο μοντέλο με τα 8 ραμ και τρέχει μέχρι τα 6. Το είχε κάνει και στο παρελθόν βέβαια, άρα λογικά θα το ξεκλειδώσει κάποια στιγμή με update. Σκέψου το σε συνάρτηση με το ποσο καιρό θα κρατήσεις το κινητό. Αν είναι πάνω από 2-3 χρόνια, πάρε το 8. Επίσης πάει πακέτο και με το 128gb storage. Μπορεί να χρειάζεσαι τον έξτρα αποθηκευτικό χώρο. Εμένα μου είναι αρκετά τα 64. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts