pektis7 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Τελικά τι ισχύει; Το έχουν όλοι ή όχι; Είναι hardware ή software το πρόβλημα; Να ακυρώσω την παραγγελία αν είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheM Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Λογικά το έχουν όλοι και είναι hardware. Απλά κάποιοι δεν μπορούν να το αντιληφθούν.. Η αλήθεια είναι πως μοιάζει με animation efffect όπου όταν κάνεις scroll τα εικονίδια αργούν να ακολουθήσουν όλη τη κίνηση φαίνονται σαν να μεγαλώνουν ελάχιστα. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο τρομερό όσο ακούγεται και δεν επηρεάζει τη χρήση του κινητού.. Το παρατηρείς μόνο αν ψάχνεις για αυτό κατά τη διάρκεια της χρήσης του.. Το πάνω μέρος της οθόνης (που στα op5 είναι κάτω) γίνεται update με γρηγορότερο frame rate από ότι το άλλο μισό που ακολουθεί. Έτσι φαίνεται αυτό το jello effect. Εγώ αυτό έχω καταλάβει από αυτά που έχω διαβάσει και είναι πολύ πιθανό να μπορεί να διορθωθεί με νέο update που θα αλλάζει το πως γίνεται update στην οθόνη. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην OP έχει ανοίξει και θέμα για να συναντηθούν άτομα από ίδιες χώρες και να δουν όντως ότι συμβαίνει σε όλα τα κινητά. Οπότε αν είναι κάποιος από Θεσσαλονίκη και πιστεύει ότι δεν υπάρχει στο δικό του μπορούμε να συναντηθούμε και να συγκρίνουμε τα OP5 μας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Πάντως στα video που κυκλοφορούν δείχνει να είναι έντονο το πρόβλημα και να κάνει μπαμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Πρέπει να είμαι τυφλός. Δεν μπορώ να το δω στο δικό μου κινητό Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Ούτε εγώ έχω καταφέρει να το δω. Βέβαια δεν έχω και μάτια αετού! Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntz Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Πρέπει να είμαι τυφλός. Δεν μπορώ να το δω στο δικό μου κινητό Μην ανησυχείς είμαστε πολλοί τυφλοί...:D:D:D:D Παράθεση Να ζήσουν τα τουρμπίδια !!!!!!!! http://img135.imageshack.us/img135/7246/0002custom23wp.jpg http://www.106sportclub.gr / http://www.trackday-special.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheM Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Μπορείτε να δείτε το video στον παρακάτω σύνδεσμο? Έχω την εντύπωση πως το δεξί μέρος της οθόνης είναι πιο σκούρο από το αριστερό.. Εσείς τι βλέπετε? :p https://plus.google.com/102022903434022673863/posts/HrVAmsTFxWS Έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα? Να το στείλω για αντικατάσταση ή δεν αξίζει τον κόπο? Τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanthast0s Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Μπορείτε να δείτε το video στον παρακάτω σύνδεσμο? Έχω την εντύπωση πως το δεξί μέρος της οθόνης είναι πιο σκούρο από το αριστερό.. Εσείς τι βλέπετε? :p https://plus.google.com/102022903434022673863/posts/HrVAmsTFxWS Κατάλαβα τι εννοείς. Έχω πιάσει ένα oneplus 3, και άλλα 3 oneplus 3t (μαζί με το δικό μου)... το κάνανε όλα αυτό που περιγράφεις και μάλιστα ακριβώς έτσι. Στο δεξί μέρος πιο σκούρο (ή μάλλον λιγότερο φωτεινό). Δε νομίζω να αξίζει να ασχοληθείς. Νομίζω συμβαίνει στις amoled αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Από το λινκ που παρατεθηκε παραπάνω: https://www.xda-developers.com/oneplus-is-aware-of-the-jelly-scrolling-effect-some-oneplus-5-owners-are-reporting/amp/ ".......But if you try and replicate this issue on your own shiny, brand new OnePlus 5 – you may not notice it happen. The issue does not appear to universally affect each OnePlus 5 device, and there so far is no way to tell if your device will be affected by this issue besides actually attempting to replicate it yourself. In fact, we have yet to encounter this issue on our own review device, but have been told that a few reviewers (such as Damir Franc as linked above) have experienced this issue...." Για να μην τρελλαθούμε οι υπόλοιποι που δεν το αντιμετωπίζουμε...:):):) ".....P.S. don’t believe everything you read from online support. Not to throw them under the bus, but they often don’t have access to the same quality of information as PR representatives. We were told by our PR contact that the information posted in that thread is at the very least inaccurate....." Ευτυχώς που δεν επιλέγω συσκευή μόνο από το ιντερνετ..... 6 μέρες συμβίωσης και για τη δουλειά που το θέλω με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο..... Εφτασε και η θηκούλα και πλέον είμαστε κομπλε...:):) Ενώ δεν διαφωνω, θα διευκρινησω κάτι. Όντως στο customer service δεν ξέρουν πάντα να απαντήσουν σωστά, διότι δεν είναι αυτή και η δουλειά τους άλλωστε. Ομως, εν προκειμένω, απάντησαν αφού πρώτα προωθησαν το ζήτημα στο development team και πήραν την απάντηση τους. Στην ουσία δηλαδή απλά μετέφεραν την απάντηση των ιδιων των developers της OnePlus, και όχι την δική τους άσχετη εκτίμηση. Αυτό ανεβάζει την αξιοπιστία του δημοσιεύματος. Το θέμα είναι αν είναι όντως software bug που θα λυθεί με update, (οπότε δεν τρέχει τίποτα) , η αν η oneplus ψευδώς έκανε τέτοια δήλωση, προκειμένου να καλύψει το γεγονός ότι πρόκειται για hardware πρόβλημα το οποίο, σιωπηλά, θα διορθωθεί στις επόμενες παρτίδες παραγωγής. Επίσης, εσείς που δεν το έχετε, είστε σίγουροι οτι όντως δεν το εχετε, ή μήπως απλά δεν το καταλαβαίνετε? Δοκιμάστε να κάνετε κανένα τεστ... Ελπίζω πάντως πράγματι να μην το έχετε, γιατί αυτό δίνει ελπίδες για επίλυση του ζητήματος με software update για τους χρήστες (πολλούς, δυστυχώς) που σίγουρα το έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msarig Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 (edited) Ήρθε τελικά πολύ γρηγορααααααα !! :D PIKERMI, GR 29.06.2017 13:21 Παραδόθηκε Athens, Greece 29.06.2017 11:03 Για παράδοση 29.06.2017 10:25 Σάρωση άφιξης Spata, Greece 29.06.2017 10:11 Σάρωση αναχώρησης 29.06.2017 9:35 Σάρωση άφιξης Muenchen, Germany 29.06.2017 6:12 Σάρωση αναχώρησης 29.06.2017 5:27 Σάρωση άφιξης Koeln, Germany 29.06.2017 4:15 Σάρωση αναχώρησης Poznan, Poland 28.06.2017 21:49 Σάρωση αναχώρησης 28.06.2017 19:00 Σάρωση άφιξης Gorzow Wielkopolski, Poland 28.06.2017 14:48 Σάρωση αναχώρησης 28.06.2017 12:29 Σάρωση προέλευσης 28.06.2017 11:43 Σάρωση παραλαβής από πελάτη Poland 28.06.2017 3:39 (ET) Έγινε επεξεργασία της παραγγελίας: Έτοιμη για την UPS αξίζει το εξτρα ποσό των 9.99 ! ειδικά εάν βιάζεσαι.. μια και το Lg3κι μου τα είχε παίξει Edited June 29, 2017 by msarig Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkout Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Ούτε εγώ μπορώ να διακρίνω το πρόβλημα. Έχω δοκιμάσει με διαφόρους τρόπους αλλά δε μπορώ να το αναπαραγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheM Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Από το xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntz Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 ......Επίσης, εσείς που δεν το έχετε, είστε σίγουροι οτι όντως δεν το εχετε, ή μήπως απλά δεν το καταλαβαίνετε? Δοκιμάστε να κάνετε κανένα τεστ... Ελπίζω πάντως πράγματι να μην το έχετε, γιατί αυτό δίνει ελπίδες για επίλυση του ζητήματος με software update για τους χρήστες (πολλούς, δυστυχώς) που σίγουρα το έχουν..... Το έχω δοκιμάσει να το αναπαραγάγω, έχω γυρίσει την οθόνη ανάποδα, το έχω δώσει σε τεχνικούς-ηλεκτρονικούς στη δουλειά μου, έχουμε ανταλλάξει τηλ., το έχω κάνει σύγκριση με άλλα τηλ. ..... κανένας δεν παρατηρεί τπτ. Το κορυφαίο όλων, ένας τεχνικός εδώ στη δουλειά, πολύ ψείρας με οθόνες κλπ που το έδωσα χτές το μεσημέρι για κανένα μισάωρο..... κατα τα λεγόμενά του δεν έχει ξαναδεί τέτοιο smooth scrolling :lol::lol::lol::lol::lol: Πάντως πέρα από το αν το καταλαβαίνω ή όχι, ακόμα και να υπάρχει, σε πραγματική χρήση, τουλάχιστον εμένα δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα και να σημειώσω οτι κάνω επεξεργασία κείμενου με το κινητό, καθώς χρειάζεται για τη δουλειά μου, οπότε γενικά ......τα "βγάζω" τα μάτια μου πάνω από την οθόνη...... Παράθεση Να ζήσουν τα τουρμπίδια !!!!!!!! http://img135.imageshack.us/img135/7246/0002custom23wp.jpg http://www.106sportclub.gr / http://www.trackday-special.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Το έχω δοκιμάσει να το αναπαραγάγω, έχω γυρίσει την οθόνη ανάποδα, το έχω δώσει σε τεχνικούς-ηλεκτρονικούς στη δουλειά μου, έχουμε ανταλλάξει τηλ., το έχω κάνει σύγκριση με άλλα τηλ. ..... κανένας δεν παρατηρεί τπτ. Το κορυφαίο όλων, ένας τεχνικός εδώ στη δουλειά, πολύ ψείρας με οθόνες κλπ που το έδωσα χτές το μεσημέρι για κανένα μισάωρο..... κατα τα λεγόμενά του δεν έχει ξαναδεί τέτοιο smooth scrolling :lol::lol::lol::lol::lol: Πάντως πέρα από το αν το καταλαβαίνω ή όχι, ακόμα και να υπάρχει, σε πραγματική χρήση, τουλάχιστον εμένα δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα και να σημειώσω οτι κάνω επεξεργασία κείμενου με το κινητό, καθώς χρειάζεται για τη δουλειά μου, οπότε γενικά ......τα "βγάζω" τα μάτια μου πάνω από την οθόνη...... Και εγώ δεν έχω παρατηρήσει στο δικό μου το παραμικρο Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Οπότε και να υπάρχει δεν φαίνεται. Άρα μικρό το κακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Εμένα στο δικο μου φαίνεται αρκετά έντονα και χωρίς ούτε καν να το γυρίσω ανάποδα. Τώρα τι παίζει ? Να ανοίξω ticket και να ζητήσω αλλαγή της συσκευής ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Προφανώς κάποιες παρτίδες έχουν το πρόβλημα όχι όλες οι συσκευές Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Εμένα στο δικο μου φαίνεται αρκετά έντονα και χωρίς ούτε καν να το γυρίσω ανάποδα. Τώρα τι παίζει ? Να ανοίξω ticket και να ζητήσω αλλαγή της συσκευής ? Ανέφερέ το στην 1+ πριν τις 15 μέρες από την παραλαβή. Διάβασα ότι κάποιος ζήτησε να το επιστρέψει και του είπαν ότι επειδή είναι software θα λυθεί και του ζήτησαν να το κρατήσει, αν όχι θα μπορεί να το επιστρέψει και μετά τις 15 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Ανέφερέ το στην 1+ πριν τις 15 μέρες από την παραλαβή. Διάβασα ότι κάποιος ζήτησε να το επιστρέψει και του είπαν ότι επειδή είναι software θα λυθεί και του ζήτησαν να το κρατήσει, αν όχι θα μπορεί να το επιστρέψει και μετά τις 15 μέρες Ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Καλησπέρα αν παραγγείλω την συσκευή έχει μέσα τον dash charge στην τιμή ή έχει κανονικό φορτιστή στην συσκευασία; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Καλησπέρα αν παραγγείλω την συσκευή έχει μέσα τον dash charge στην τιμή ή έχει κανονικό φορτιστή στην συσκευασία; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Dash charge έχει μέσα στο πακέτο Δεν έχει ακουστικά μόνο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Dash charge έχει μέσα στο πακέτο Δεν έχει ακουστικά μόνο Ωραία επειδή δεν αναφέρει πουθενά ότι υπάρχει dash charge στην συσκευασία. Επίσης υπάρχει περίπτωση να έχω προβλήματα με τελωνείο κτλ; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheM Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Βρε παιδιά.. Δεν έχει να κάνει με το πόσο smooth ή όχι είναι το scrolling. Απλά το πάνω μέρος της οθόνης κάνει με καθυστέρηση update. Αυτό δεν επηρεάζει πόσο smooth είναι.. Αν το τραβήξεις βίντεο φαίνεται πολύ χειρότερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Ούτε εγώ έχω καταφέρει να το δω. Βέβαια δεν έχω και μάτια αετού! Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ενταξει το προβλημα που κυκλοφορει στα βιντεο δεν χρειαζεται ματια αετου για να το δεις! Ουσιαστικά πρέπει να εισαι τυφλός για να μην το βλεπεις. Πρέπει να κάνεις προσπάθεια για να μην το δεις! Πάντα σύμφωνα με αυτά που βλεπουμε στα βίντεο. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2017 Ωραία επειδή δεν αναφέρει πουθενά ότι υπάρχει dash charge στην συσκευασία. Επίσης υπάρχει περίπτωση να έχω προβλήματα με τελωνείο κτλ; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν υπάρχει τελωνείο. Από Ευρώπη έρχεται Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts