OAL Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 (edited) Oχι δεν εχουν μικροφωνο. Αν θελεις μικροφωνο παρε τα klipsch image s4i http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00264GYMG ok. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου να είσαι καλά Oχι δεν εχουν μικροφωνο. Αν θελεις μικροφωνο παρε τα klipsch image s4i http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00264GYMG Πάω να το αγοράσω αλλά μου βγάζει το μήνυμα αυτό που έχω επισυνάψει . Γιατί? Edited March 4, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 (edited) Μάλλον δεν στέλνει Ελλάδα το συγκεκριμένο απο το amazon. Δοκίμασε να τα βρεις απο κάποιον άλλο με αναζήτηση ειτε απο amazon ειτε απο ebay. http://www.amazon.co.uk/gp/aw/s/ref=is_s_ss_i_4_8?k=klipsch+image+s4i&sprefix=klipsch+ προσοχή μονο τα 4i έχουν μικροφωνo. Αυτο ας πουμε στελνει ελλαδα http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00264GYMG/ref=gno_cart_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A2VRRYFDOT1WO1 Edited March 4, 2013 by giokspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Καλησπέρα και απο εμένα. Είμαι ενας ευχαριστημενος κάτοχος του bluetooth headset MW600 Που συνεργάζεται άψογα με το iphone 3gs μου. Όμως, εχω πλεον προβλημα. Από την πολυ χρήση, κόπηκε το καλωδιο και ακουγεταο μονο απο το ενα ακουστικό. Προς στιγμην το βολευώ έτσι, αλλα πρεπει να το αλλαξω. Η ευκολια σε αυτό το bluetooth, είναι οτι η μονάδα με τα ακουστικα ΔΕΝ είναι "ένα" και συνδέονται με "καρφάκι". Ψάχνω λοιπόν, ακουστικά χωρις μικροφωνο και κουμπιά έντασης in ear. Τι θα μου προτείνατε;; Απαραιτητη προυπόθεση να είναι ασύμμετρα. Ειναι η μέγιστη ευκολία τα ασύμμετρα..!! Ευχαριστώ φίλοι μου....:):) Παρόμοιο πρόβλημα και εγώ με τo samsung hs3000. Ψάχνω αξιοπρεπή ακουστικά με κοντό καλώδιο 0,6μ Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Να ξερετε οτι δεν κανουν ολα τα ακουστικα για χρηση σε ΒΤ τηλεφωνου.Ο λογος ειναι οτι το υλικο των καλωδιων,σε μερικα ακουστικα κανει θορυβο οταν κινεισαι,πραγμα που κανει την ακροαση ενοχλητικη. Μιλαω για ακροαση ραδιοφωνου πχ,που κανω εγω,και που με αναγκασε να αλλαξω τα ακουστικα που ειχε το ΒΤ με αλλα, που αγορασα,μιας και το δικο μου ΒΤ,εχει υποδοχη 3,5mm για ακουστικα,και δεν ειναι μονοκομματο. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Να ξερετε οτι δεν κανουν ολα τα ακουστικα για χρηση σε ΒΤ τηλεφωνου.Ο λογος ειναι οτι το υλικο των καλωδιων,σε μερικα ακουστικα κανει θορυβο οταν κινεισαι,πραγμα που κανει την ακροαση ενοχλητικη. Μιλαω για ακροαση ραδιοφωνου πχ,που κανω εγω,και που με αναγκασε να αλλαξω τα ακουστικα που ειχε το ΒΤ με αλλα, που αγορασα,μιας και το δικο μου ΒΤ,εχει υποδοχη 3,5mm για ακουστικα,και δεν ειναι μονοκομματο. Και εμενα υποδοχη εχει. Ποια πηρες? Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Μάλλον δεν στέλνει Ελλάδα το συγκεκριμένο απο το amazon. Δοκίμασε να τα βρεις απο κάποιον άλλο με αναζήτηση ειτε απο amazon ειτε απο ebay. http://www.amazon.co.uk/gp/aw/s/ref=is_s_ss_i_4_8?k=klipsch+image+s4i&sprefix=klipsch+ προσοχή μονο τα 4i έχουν μικροφωνo. Αυτο ας πουμε στελνει ελλαδα http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00264GYMG/ref=gno_cart_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A2VRRYFDOT1WO1 Σε ευχαριστώ πολύ, ναι ναι με μικρόφωνο θέλω να είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Και εμενα υποδοχη εχει. Ποια πηρες? Αυτα τα JVC που εχω βαλει κατω απο το σχολιο μου,στη βαση δηλαδη. Τα πηρα απο την Αγγλια,16€ νομιζω.Μια χαρα ειναι. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Αυτα τα JVC που εχω βαλει κατω απο το σχολιο μου,στη βαση δηλαδη. Τα πηρα απο την Αγγλια,16€ νομιζω.Μια χαρα ειναι. εγώ τελικά πήρα low budget ελληνικά http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/portable-audio/headsets/114295-crystal%20audio-ear-10w για τα λεφτά τους είναι πολύ καλά. Καλύτερα από τα μαμα του bluetooth Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 εγώ τελικά πήρα low budget ελληνικά http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/portable-audio/headsets/114295-crystal%20audio-ear-10w για τα λεφτά τους είναι πολύ καλά. Καλύτερα από τα μαμα του bluetooth φίλε κανε μου την χάρη και πες μου την εντυπωση σου για τα crystal audio γιατί τα είδα και εγώ και εντιαφερομε. βασικά στο κομάτι με τα δυνατά μπάσα πιο πολύ θέλω να μάθω αν μπορείς να μου πεις πως είνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 (edited) φίλε κανε μου την χάρη και πες μου την εντυπωση σου για τα crystal audio γιατί τα είδα και εγώ και εντιαφερομε. βασικά στο κομάτι με τα δυνατά μπάσα πιο πολύ θέλω να μάθω αν μπορείς να μου πεις πως είνα. Δεν μπορώ να τα συγκρινω με ακριβα αλλα σε σχεση με τα μαμα samsung και αυτα του bluetooth ειναι καλυτερα. Επαιξα real racing 3 και το ευχαριστηθηκα. Σε μουσικη εχει παραπανω μπασα απο τα μαμα αν τα βαλεις σωστα στο αυτι. Στο κουτι εχει τρια ζευγάρια ανταλλακτικά μεσαιου μεγεθους σε τρια χρωματα. Εγω εβαλα μεγαλου μεγεθους που ειχα και βελτιώθηκαν τα μπασα Edited March 14, 2013 by christosi Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 (edited) Γι οποιον ενδιαφερεται τα παρακατω ειναι αξιολογη προταση http://www.mp4nation.net/brainwavz-earphones/brainwavz-m4-iem-earphones-with-microphone Και εδω ενα review http://www.head-fi.org/t/606070/review-brainwavz-m4 Edited March 14, 2013 by giokspy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 φίλε Christosi σε ευχαριστώ. για αυτά τα ακουστικά sennheiser 300 cx ii ξέρει κανείς τίποτα? έχω κολημα να έχουν καλή απόδοση στα μπάσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokspy Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 φίλε Christosi σε ευχαριστώ. για αυτά τα ακουστικά sennheiser 300 cx ii ξέρει κανείς τίποτα? έχω κολημα να έχουν καλή απόδοση στα μπάσα Mετρια τα sennheiser. Καλουτσικο μπασο αλλα χαμηλη ενταση. Πολυ μετρια. Αν θελεις πολυ καλο μπασο vsonic gr02 bass edition Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 φίλε Christosi σε ευχαριστώ. για αυτά τα ακουστικά sennheiser 300 cx ii ξέρει κανείς τίποτα? έχω κολημα να έχουν καλή απόδοση στα μπάσα δεν σε πιστευω. ακριβως αυτα σκεφτομουν αλλα απο amazon πήγαιναν 25ευρώ και κατέληξα στα crystal Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 δεν σε πιστευω. ακριβως αυτα σκεφτομουν αλλα απο amazon πήγαιναν 25ευρώ και κατέληξα στα crystal βασικά για το ipod τα θέλω . τα ακουστικά της apple τα πήρα πριν 7 χρ περίπου αν θυμάμαι καλά από multirama με 50 ευρώ. και ήμουν πολύ ευχαριστημένος αλά λόγο που πέρασαν τα χρ ήθελα κάτι αλο και πριν κάτι μήνες έκανα την μ.λ.κ. και πήρα τα sony με 20 ευρώ. ούτε δυνατό ηχώ ούτε μπάσα. τσάμπα τα λεφτά. απλά ψαχνό κάτι καλό αλλά όχι ποια με 50 γιατί τώρα ποια αλαξαν οι εποχές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 φίλε Christosi σε ευχαριστώ. για αυτά τα ακουστικά sennheiser 300 cx ii ξέρει κανείς τίποτα? έχω κολημα να έχουν καλή απόδοση στα μπάσα αυτα ειναι καλα. τα εχω. εχουν και καλο μπασο. οχι υπερβολικο. ειναι απο τα καλυτερα στο ειδος του και στα λεφτα του http://www.amazon.co.uk/Creative-EP-830-Noise-Isolating-Earphones/dp/B00166YWIS http://www.head-fi.org/t/399127/creative-ep-830-mini-review Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 αυτα ειναι καλα. τα εχω. εχουν και καλο μπασο. οχι υπερβολικο. ειναι απο τα καλυτερα στο ειδος του και στα λεφτα του http://www.amazon.co.uk/Creative-EP-830-Noise-Isolating-Earphones/dp/B00166YWIS http://www.head-fi.org/t/399127/creative-ep-830-mini-review ναι είδα τα Creative και δείχνουν μια χαρά αλά δεν έχω ξαναπάρει πράγματα απέξω amazon,ebay. και δεν εχω όρεξη τώρα γιαυτό ψάχνω από εδώ. γιατί έτσι βρήκα αυτά τα JVC και έχω ακουσει τα καλύτερα και ειναι κάτω από 20 ευρώ. όμως και αυτά μόνο στο amazon τα έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_lateralus Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Καλησπέρα παιδιά!! Πρώτο post! Τώρα τελευταία ψάχνομαι για ακουστικά-ψείρες για το κινητό και από αυτά που διαβάζω στο internet (κυρίως στο whathifi και στο head-fi) σκέφτομαι τα soundmagic e10. Τα βρίσκω 26 ευρώ στο mp4nation.. Γενικά με το site τι παίζει? Η πληρωμή πως γίνεται? Υπάρχει επιλογή για αγορά χωρίς μεταφορικά? Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο μέχρι 30 ευρώ go ahead. Με ενδιαφέρουν μόνο τα in-ear και να είναι άνετα και ανθεκτικά όσο γίνεται. Προορίζονται μόνο για μουσική και συγκεκριμένα για rock και metal φάση οπότε θέλω μάλλον ισορροπημένο ήχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 (edited) Καλησπέρα παιδιά!! Πρώτο post! Τώρα τελευταία ψάχνομαι για ακουστικά-ψείρες για το κινητό και από αυτά που διαβάζω στο internet (κυρίως στο whathifi και στο head-fi) σκέφτομαι τα soundmagic e10. Τα βρίσκω 26 ευρώ στο mp4nation.. Γενικά με το site τι παίζει? Η πληρωμή πως γίνεται? Υπάρχει επιλογή για αγορά χωρίς μεταφορικά? Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο μέχρι 30 ευρώ go ahead. Με ενδιαφέρουν μόνο τα in-ear και να είναι άνετα και ανθεκτικά όσο γίνεται. Προορίζονται μόνο για μουσική και συγκεκριμένα για rock και metal φάση οπότε θέλω μάλλον ισορροπημένο ήχο καταρχήν ρίξε καμία μάτια εδώ και σε ότι έχουμε ανεβάσει μέχρι τώρα. και το δευτερον είναι ότι τα soundmagic e10 δεν είναι άσχημα αλά λίγο αδύναμα λόγο που είναι μόνο 100db. τώρα ποια πάνε και μέχρι 116 db και τα οικονομικά. κοίτα τα sony που έβαλα σε φωτο ποιο πάνω. αυτά είναι 100db και δεν μου άρεσαν καθόλου. βασικά κοίτα τα jvc που ανέβασα σε φωτο γιατί πιστεύω ότι είναι παρά πολύ καλά. Edited March 21, 2013 by sony76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_lateralus Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Ευχαριστώ sony76! Κοιτάω και τα JVC αλλά και τα vsonic gr02.. Με το mp4nation τι παίζει? Αν είναι να πάω προς ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 (edited) Παιδια στην κατηγορια των 50ε υπαρχουν πραγματικα ΚΑΛΑ ακουστικα με απομονωση εξωτερικου θορυβου & δυνατο μπασο? κι αν οχι στα 50, στα 100; Μιλαω για τιμες εξωτερικου κυριως, αγγλικο αμαζον ας πουμε, που χει συχνα πυκνα προσφορες Edit:αν υπαρχουν καποια που να λειτουργουν και ως hands free, ακομα καλυτερα! Edited March 22, 2013 by margaritagr Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 (edited) Ευχαριστώ sony76! Κοιτάω και τα JVC αλλά και τα vsonic gr02.. Με το mp4nation τι παίζει? Αν είναι να πάω προς ebay κοίτα προσωπικά δεν ξέρω τη παίζει με το mp4nation.άρα δεν θα σου πω μλκ απλά να το παίζω ξερωλας. ναι καλά είναι απλά το μόνο που δεν μαρεση είναι τα 100db.αν δεν θες πολύ ένταση οκ δεν έχεις πρόβλημα. εμένα με πειραζη γιατί θέλω να τριζι το κεφάλι μου. Παιδια στην κατηγορια των 50ε υπαρχουν πραγματικα ΚΑΛΑ ακουστικα με απομονωση εξωτερικου θορυβου & δυνατο μπασο? κι αν οχι στα 50, στα 100; Μιλαω για τιμες εξωτερικου κυριως, αγγλικο αμαζον ας πουμε, που χει συχνα πυκνα προσφορες Edit:αν υπαρχουν καποια που να λειτουργουν και ως hands free, ακομα καλυτερα! τώρα πια ναι και στα 2! που λέμε και φτηνά και καλά! ψάξε καλά γιατί υπάρχουν πολλές επιλογές και θεωρώ ότι πλέον 50 είναι πολλά για ακουστικά (προσωπική γνώμη) δες αυτά, τα έχει γνωστός μου για κινητό και είναι πολύ καλά Sennheiser MM-30i .απλά ανάλογα με το κινητό θέλει ψάξιμο στα κουμπάκια on/off αν ταιριαζει με όλα τα κινητά. Edited March 22, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 (edited) Καλησπέρα παιδιά!! Πρώτο post! Τώρα τελευταία ψάχνομαι για ακουστικά-ψείρες για το κινητό και από αυτά που διαβάζω στο internet (κυρίως στο whathifi και στο head-fi) σκέφτομαι τα soundmagic e10. Τα βρίσκω 26 ευρώ στο mp4nation.. Γενικά με το site τι παίζει? Η πληρωμή πως γίνεται? Υπάρχει επιλογή για αγορά χωρίς μεταφορικά? Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο μέχρι 30 ευρώ go ahead. Με ενδιαφέρουν μόνο τα in-ear και να είναι άνετα και ανθεκτικά όσο γίνεται. Προορίζονται μόνο για μουσική και συγκεκριμένα για rock και metal φάση οπότε θέλω μάλλον ισορροπημένο ήχο πληρωμή με paypal ή κάρτα.. ειναι ασφαλισμένο site έχω αγοράσει πολλές φορές.. τα μεταφορικά ειναι δωρεάν, καποτε κάνουν προσφορά free fedex, αποφυγέ την γιατι μου στειλανε δωρέαν ακουστικά για να κάνω review και η fedex με χρέωσε ακομα και αν ειχαν αξια 30 ευρώ και μου τα κάνανε και δώρο.. Για ροκ θα προτεινα τα soundmagic e30 που ειναι πιο balanced ήχος. χρησιμοποια τον κωδικό SE30CLEAR για 10 δολάρια εκπτωση μέχρι την δευτέρα. η προσφορά μπορει να τελιώσει πιο νωρις Brainwavz ProAlpha Earphones - $25 off - Code: BWAVZPACLEAR Dunu DN-12 Earphones - $15 off - Code: DUNU12CLEAR SoundMagic E10 Earphones - $10 off - Code: SE10CLEAR SoundMagic E30 Earphones - $10 off - Code: SE30CLEAR Ολα πάνω κάτω ειναι παρομοια.. τα dunu λιγο καλυτερη κατασκευη.. τα pro alpha τα πιο δοκιμασμένα.. Τα ε30 τον πιο transparent style ήχο.. πολύ μικρές διαφορές γενικά αλλά τα καλύτερα της κατηγοριας ολα.. EDIT: γενικά δεν θα ανησυχουσα αν ειναι 100db αφού παιζουν ρόλο και αλλα πραγματα οπως ευαισθησια ακουστικών-player και τις περισσοτερες φορές οι κατασκευαστής γράφει βλακειες στα specs ακουστικών. τα vsonic bass edition ειναι απο τα τελευταια under 50$ που εχουν βγει και ειναι ισως ελάχιστα καλυτερα απο τα απο πάνω.. ομως με την εκπτωση που εχουν τα αλλά συμφέρουν μακρά.. Η διαφορά ποιοτητας ήχου ειναι μικρή, κάποιοι δεν την προσέχουν και επισης πιο πολύ σημασια έχει αμα σου ταιριάξει ο ήχος παρά ποσο καλά ειναι.. Παιδια στην κατηγορια των 50ε υπαρχουν πραγματικα ΚΑΛΑ ακουστικα με απομονωση εξωτερικου θορυβου & δυνατο μπασο? κι αν οχι στα 50, στα 100; Μιλαω για τιμες εξωτερικου κυριως, αγγλικο αμαζον ας πουμε, που χει συχνα πυκνα προσφορες Edit:αν υπαρχουν καποια που να λειτουργουν και ως hands free, ακομα καλυτερα! οταν λές μπάσο, πόσο μιλάμε? hip-hop rnb και τέτοια? τα ακουστικά με μικροφωνο που αξίζουν ειναι λίγα. τα "καλύτερα" κατω απο 100 ειναι τα a161p .. τα meelec 161p δεν εχουν το μπασο που ακους στο club ομως.. Τα velodyn vpulse ειναι καλά, το μπάσο ειναι παρα πολύ.. και ελπιζω να μην σου φανει υπερβολικο αν ακους μπαλάντες.. Τα soundmagic e10m λιγο πιο ισορροπημενο ηχο αλλα με αρκετο μπάσο.. Σε πιο οικονομικά εχουμε τα meelec m6p που δεν ειναι top στον ήχο αλλά ειναι πολυ ανετα και πολύ καλή κατασκευή. Αν σου αρέσει λίγο το ρισκο ομως θα προτεινα να δεις αυτο το θέμα http://www.head-fi.org/t/632892/review-sony-mh1-the-best-kept-secret Τα mh1 (θα θες τα mh1c με galaxy s3 και iphone) ειναι παρα πολύ φθηνά και πολλοί τα συγκρινουν με ακουστικά των 200 ευρώ. Αυτά θα επαιρνα εχτος και σε ενοχλουν περιεργα καλώδια επιδή το μικροφωνο και control ειναι πολύ ψηλα.. διαβασε το μικρό review εδώ.. http://www.amazon.co.uk/Sony-Headset-MH-1C-SmartKey-Control/dp/B008BRAQJO/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1364089239&sr=1-2 Edited March 24, 2013 by AngeloDion Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 για τα sony διαβαστε και εδω http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/104242-The-incredible-Sony-MH1-MH1c! αναφερουν αρκετες ασυμβατοτητες με το hands free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 για τα sony διαβαστε και εδω http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/104242-The-incredible-Sony-MH1-MH1c! αναφερουν αρκετες ασυμβατοτητες με το hands free Επιδή δεν προσεξαν πιο version να πάρουν.. τα εξηγά ο τύπος υπερβολικά αναλυτικά στο headfi link.. ενολιγεις τα sony ericsson mh1 ειναι για τα παλιά κινητά sony ericsson κυριως και τα sony mh1c κάνουν για iphone και κινητά με μετά το 2010.. galaxy s2, s3 κτλ.. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts