hackfree Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Kοιταξε να δεις, ο ηχος των westone 3 εξαρταται πολυ απο τα tips που θα διαλεξεις. Η μουσικη παιζει τελειως διαφορετικα αναλογα το tip, το βαθος που θα το φορεσεις και η ηχομονωση που θα εχεις, για αυτο και η συσκευασια σου δινει 10 ζευγαρια tips. Εκει που νομιζεις οτι εχεις βρει το τελειο ηχητικο αποτελεσμα... θα υπαρχουν παντα περιθωρια βελτιωσης. Βεβαια εξαρταται και απο το σχημα του καναλιου του αυτιου σου, μπορει να εισαι τυχερος και να μην εχεις κανενα προβλημα. Αν αξιζουν θα το καταλαβεις αν φτασεις σε επιθυμητο αποτελεσμα ηχου, εγω εκανα 6 μηνες να βρω τον ηχο που μαρεσει απο τα tip της συσκευασιας, στην αρχη ειχα απογοητευτει. Η αισθηση ηχου που σου δινει παντα σε συγκριση με αλλα ακουστικα ειναι ο ΓΕΜΑΤΟΣ ηχος, το μεγαλο soundstage, η λεπτομερεια που εχουν, και ολα αυτα σε ενα "ζεστο" ηχητικο αποτελεσμα. Πραγματικα η αισθηση της μουσικης ειναι τετοια που σε σχεση με αλλα ακουστικα οπως και τα Phonak, μοιαζουν νωχελικα. Αν τελικα τα αγορασεις θα σε βοηθησω να βρεις τα tips που θα σου δωσουν το επιθυμητο αποτελεσμα. θα τα αγοράσω από τον Αμερικάνο μέσα στην βδομάδα αν δεν βρω πουθενά αλλού φτηνότερα...πόσο καιρό κάνανε να έρθουνε? α και να ρωτήσω,το καλώδιο των westone 3 είναι αποσπόμενο έτσι? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfavor777 Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Moυ ηρθαν σε 4 μερες μεσω usps, οχι το καλωδιο δεν ειναι αποσπωμενο αλλα κατασκευαστικα ειναι το καλυτερο της αγορας. Παράθεση Letv x800 + Neutron + Westone W30:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Moυ ηρθαν σε 4 μερες μεσω usps, οχι το καλωδιο δεν ειναι αποσπωμενο αλλα κατασκευαστικα ειναι το καλυτερο της αγορας. στο headfi βγάζουν κατά διαστήματα καλές προσφορές για μεταχειρισμένα westone 3,αν προτιμήσω αγορά από εκεί με paypal,είμαι καλυμένος? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnG Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Καλημέρα, Μετά τις περιπέτειες του G_T_J με τους αντάπτορες mic μόλις παρέλαβα το isonitalk της monster. Το καλό με αυτό τον αντάπτορα είναι οτι δεν μακραίνει καθόλου το υπάρχον καλώδιο των ακουστικών.Απο προβλήματα ελπίζω να μην βρώ. Σχετικά με τα eterna έγινε γνωστό οτι σε λίγες μέρες θα βγει μια καινούργια revision τους. Μιας και είμαστε αρκετά φρέσκοι κάτοχοι ελπίζω οι διαφορές να μην είναι μεγάλες προς το καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Καλημέρα, Μετά τις περιπέτειες του G_T_J με τους αντάπτορες mic μόλις παρέλαβα το isonitalk της monster. Το καλό με αυτό τον αντάπτορα είναι οτι δεν μακραίνει καθόλου το υπάρχον καλώδιο των ακουστικών.Απο προβλήματα ελπίζω να μην βρώ. Σχετικά με τα eterna έγινε γνωστό οτι σε λίγες μέρες θα βγει μια καινούργια revision τους. Μιας και είμαστε αρκετά φρέσκοι κάτοχοι ελπίζω οι διαφορές να μην είναι μεγάλες προς το καλό. Η κύρια διαφροά τους θα είναι πως η καινούρια παρτίδα θα έχει μειωμένο μπάσο και πιο ballanced υποτίθεται ήχο.Με δεδομένο ότι το μπάσο των ετερνα δεν το θεωρώ καθόλου υπερβολικό ή και ενοχλητικό, ποσώς με ενδιαφέρει τι μόντα πρόκειται να κάνουν στις ερχόμενες παρτίδες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Οδυσσέα το παρήγγειλα το LOD αλλά φοβάμαι μήπως για ακόμη μία φορά πέταξα λεφτά και θα χρειαστώ και ενισχυτή.... Η έξοδος του IPOD αυτή η πλακέ dock τί επίπεδα έντασης σήματος δίνει ξέρουμε; Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα φτάνει το σήμα για να οδηγηθεί από τον FiiO E5 και θα αναγκαστώ να ψάχνομαι και για άλλον ενισχυτή.... Αυτός μου ο προβληματισμός προκύπτει από το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή την ένταση του IPOD δεν τη βάζω κάτω από τη μέση γιατί αν το κάνω δεν επαρκεί.Εκεί γύρω στη μέση και με ψιλο-φουλ εντάσεις στο FiiO ακούω ικανοποιητικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfavor777 Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 στο headfi βγάζουν κατά διαστήματα καλές προσφορές για μεταχειρισμένα westone 3,αν προτιμήσω αγορά από εκεί με paypal,είμαι καλυμένος? Απο headfi δεν γνωριζω αλλα απο ebay αν ο buyer εχει paypal protection τοτε δεν εχεις κανενα προβλημα, αν δεν ερθει το αντικειμενο σου επιστρφονται τα λεφτα. Παράθεση Letv x800 + Neutron + Westone W30:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 τελικά πήρα τα westone 3.περιμένω να έρθουν μαζί με τον ενισχυτή fiio e5.(λέτε να πάθουν καμιά ζημιά τα ακουστικά από τον ενισχυτή?).άκουσα ότι τα westone,ακούγονται αρκετά δυνατά και δεν χρειάζετε ενισχυτή...επίσης θέλω να πάρω custom UM-56 tips για να έχω τον τέλειο ήχο.πως μπορώ να το κάνω αυτό? υπάρχει κάποιος που τα κάνει? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnG Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 (edited) Η κύρια διαφροά τους θα είναι πως η καινούρια παρτίδα θα έχει μειωμένο μπάσο και πιο ballanced υποτίθεται ήχο.Με δεδομένο ότι το μπάσο των ετερνα δεν το θεωρώ καθόλου υπερβολικό ή και ενοχλητικό, ποσώς με ενδιαφέρει τι μόντα πρόκειται να κάνουν στις ερχόμενες παρτίδες.... Με αυτά που μου λές μάλλον χειρότερα θα είναι. Το μπάσο είναι κάτι που με ενθουσιάζει σε αυτά τα ακουστικά. Για να δούμε... Μεγάλος ντόρος γίνεται επίσης για τα dba-02 της Fischer. Hackfree μεγειά!Τελικά πόσο σου πήγανε? Edited April 28, 2010 by GnG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 (edited) Με αυτά που μου λές μάλλον χειρότερα θα είναι. Το μπάσο είναι κάτι που με ενθουσιάζει σε αυτά τα ακουστικά. Για να δούμε... Μεγάλος ντόρος γίνεται επίσης για τα dba-02 της Fischer. Hackfree μεγειά!Τελικά πόσο σου πήγανε? 200 ευρώ μεταχειρισμένα βέβαια.το fiio e5 το πήρα από το site που μου είπατε εδω πιο πριν.(λογικά θα κάτσει καλά) αυτό που θέλω τώρα είναι custom tips(για μένα η τέλεια επιλογή είναι custom UM-56 tips με κόκκινο διαφανές χρώμα=μούρλια,αλλά θέλει μάλλον να τα στήλω στην westone αμερική να τα κάνουν οπότε θα μου στοιχίσει πάρα πολλά χρήματα)αλλά δεν ξέρω τίποτα επαυτού! νομίζω ότι για ακουστικά high end είναι must να αγοράσεις custom tips για να πάρεις τα μέγιστα που σου προσφέρουν τέτοια ακουστικά.δεν γνωρίζω βέβαια αν σε επόμενη αγορά ακουστικών(πχ 6drive-8drive)όταν θα κατέβει η τρελή τιμή τους ταιριάζουν τα custom tips με αυτά.αν είναι έτσι σίγουρα αξίζει http://zound.co.kr/shop/dataroom/product_img/1208221310/um56_blue.jpg Edited April 28, 2010 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Ο FiiO μην σε ανησυχεί για τίποτα.Είναι φιλικός σε όλα του και προς όλους:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Ο FiiO μην σε ανησυχεί για τίποτα.Είναι φιλικός σε όλα του και προς όλους:) κοιτούσα και αυτό εδώ τώρα http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.34383 το fiio e7...φαίνεται αρκετά φορητό για να το κουβαλάς μαζί σου όταν είσαι έξω και αρκετά εξελιγμένο...μου ψιλοτρέχουν τα σάλια:rolleyes: σε 5 μέρες έρχεται στο site.... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 κοιτούσα και αυτό εδώ τώρα http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.34383 το fiio e7...φαίνεται αρκετά φορητό για να το κουβαλάς μαζί σου όταν είσαι έξω και αρκετά εξελιγμένο...μου ψιλοτρέχουν τα σάλια:rolleyes: σε 5 μέρες έρχεται στο site.... Είναι κάτι εντελώς καινούριο.Τώρα βγαίνει στην αγορά.Έχω μερικές σημαίνουσες απορίες όπως ποια η αυτονομία του, η ευχρησία του, η λογική του να δουλεύει και σαν USB κάρτα ήχου.Πάντως είναι καλή τιμή και το deal extreme είναι εγγύηση και σε τιμή και σε shipping και σε ταχύτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Είναι κάτι εντελώς καινούριο.Τώρα βγαίνει στην αγορά.Έχω μερικές σημαίνουσες απορίες όπως ποια η αυτονομία του, η ευχρησία του, η λογική του να δουλεύει και σαν USB κάρτα ήχου.Πάντως είναι καλή τιμή και το deal extreme είναι εγγύηση και σε τιμή και σε shipping και σε ταχύτητα εμένα μου το έστηλε μετά 1 εβδομάδα που το παράγγηλα.....μάλλον δεν θα είχε stock δεν ξέρω. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 εμένα μου το έστηλε μετά 1 εβδομάδα που το παράγγηλα.....μάλλον δεν θα είχε stock δεν ξέρω. Μάλλον γιατί εμένα μου το στειλε εντός 2 ημερών και ήταν Ελλάδα σε 16-17 μέρες.Σύνολο ούτε 20 και την ίδια περίοδο είχα κάνει παραγγελία κάτι από άμαζον και έχει κλείσει μηνας έως σημερα χωρίς να έρθει! Δηλαδή από Hong Kong ούτε 20 μέρες και από Αγγλία....δεν φτάνει μήνας! Έλεος! Πάντως πέρσι που είχα κάνει παραγγελία από το DX έκανε πάνω από βδομάδα να αποσταλεί αλλά είχα πάρει ένα σωρό μικροσκοπικά (και μερικά εκτός στοκ) πραγματάκια οπότε ήταν μοιραίο να αργήσουν να περισυλλεγούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Μάλλον γιατί εμένα μου το στειλε εντός 2 ημερών και ήταν Ελλάδα σε 16-17 μέρες.Σύνολο ούτε 20 και την ίδια περίοδο είχα κάνει παραγγελία κάτι από άμαζον και έχει κλείσει μηνας έως σημερα χωρίς να έρθει! Δηλαδή από Hong Kong ούτε 20 μέρες και από Αγγλία....δεν φτάνει μήνας! Έλεος! Πάντως πέρσι που είχα κάνει παραγγελία από το DX έκανε πάνω από βδομάδα να αποσταλεί αλλά είχα πάρει ένα σωρό μικροσκοπικά (και μερικά εκτός στοκ) πραγματάκια οπότε ήταν μοιραίο να αργήσουν να περισυλλεγούν. ναι έχει καλά πραγματάκια όπως αυτό http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5388 :lol: Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Οποιος σκεφτεται να επενδυσει σε high end ακουστικα,αξιζει να παρακολουθησει και το thread των FA DBA-02,οπου διαβαζω ενδιαφεροντα πραγματα:TF10 "killers",συγκρισιμα με Westone 3,ενα απο τα καλυτερα universal fit σετ ακουστικω,κ.α.Φαινεται πως εχουμε νεο πρωταθλητη. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfavor777 Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 τελικά πήρα τα westone 3.περιμένω να έρθουν μαζί με τον ενισχυτή fiio e5.(λέτε να πάθουν καμιά ζημιά τα ακουστικά από τον ενισχυτή?).άκουσα ότι τα westone,ακούγονται αρκετά δυνατά και δεν χρειάζετε ενισχυτή...επίσης θέλω να πάρω custom UM-56 tips για να έχω τον τέλειο ήχο.πως μπορώ να το κάνω αυτό? υπάρχει κάποιος που τα κάνει? Εγω τα εφτιαξα απο ωτορινολαρυγγολογο, δες αν ο ηχος που θα παρεις με τα απλα tips σου κανει, παντως μπορω να σου πω που απευθυνθηκα. Τα westone 3 ακουγονται παρα πολυ δυνατα και ο ενισχυτης το μονο που μπορει να σου προσφερει ειναι μεγαλυτερη λεπτομερεια αλλα θες πολλα λεφτα για να δεις μεγαλες διαφορες. Πολυ καλη συνεργεια εχει με αυτον εδω: http://www.raysamuelsaudio.com/products/p-51 Παράθεση Letv x800 + Neutron + Westone W30:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vash_GR Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Οποιος σκεφτεται να επενδυσει σε high end ακουστικα,αξιζει να παρακολουθησει και το thread των FA DBA-02,οπου διαβαζω ενδιαφεροντα πραγματα:TF10 "killers",συγκρισιμα με Westone 3,ενα απο τα καλυτερα universal fit σετ ακουστικω,κ.α.Φαινεται πως εχουμε νεο πρωταθλητη. x2 Χθες είδα το συγκεκριμένο θέμα και μου έτρεχαν τα σάλια. Περιμένω και το review από τον ClieOS καθώς και κάνα δυο γνώμες ακόμα που τα παρήγγειλαν απο το παραπάνω thread. Δυστυχώς θα πρέπει να περάσει και λίγος καιρός να δούμε μήπως και προκύψουν κατασκευαστικά προβλήματα (αν και απίθανο σε αυτή τη κατηγορία). Πάντως φαίνονται το επόμενο contender for best iem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 (edited) Εγω τα εφτιαξα απο ωτορινολαρυγγολογο, δες αν ο ηχος που θα παρεις με τα απλα tips σου κανει, παντως μπορω να σου πω που απευθυνθηκα. Τα westone 3 ακουγονται παρα πολυ δυνατα και ο ενισχυτης το μονο που μπορει να σου προσφερει ειναι μεγαλυτερη λεπτομερεια αλλα θες πολλα λεφτα για να δεις μεγαλες διαφορες. Πολυ καλη συνεργεια εχει με αυτον εδω: http://www.raysamuelsaudio.com/products/p-51 ωραίο αλλά ακριβό! σκέφτομαι το ibasso T4, το jds labs bass boost cmoy 2.02 και το go-vibe petite links: http://www.jdslabs.com/products.php http://www.ibasso.com/en/products/show.asp?ID=37 http://www.unclewilsons.com/shop/step1.php?number=587 έχουν εκπληκτικά reviews,και είναι αρκετά φορητά... στα westone 3 που πήρα για μεγάλη μου τύχη ο πωλητής από το headfi forum δεν είχε στήλει την warranty card,και μπορώ να τα δηλώσω εδώ, και να έχω ένα χρόνο εγγύηση! ελπίζω να έρθουν γρήγορα!! πάρα πολύ καλό site το ξεσκίζω στο διάβασμα μπας και ξεστραβωθώ Edited April 28, 2010 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον να προτείνετε(NTROPIC, Godfavor και λοιποί) κάποιους φορητους και αξιοπρεπείς ενισχυτές γύρω στο κατοστάρικο.Δυστυχώς από όσα έχω διαβάσει πρέπει να διαθέσει κανείς πάνω από 2 κατοστάρικα για κάτι με εντυπωσιακές και μεγάλες επιδόσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον να προτείνετε(NTROPIC, Godfavor και λοιποί) κάποιους φορητους και αξιοπρεπείς ενισχυτές γύρω στο κατοστάρικο.Δυστυχώς από όσα έχω διαβάσει πρέπει να διαθέσει κανείς πάνω από 2 κατοστάρικα για κάτι με εντυπωσιακές και μεγάλες επιδόσεις... κοιταξε στο youtube ενα βιντεο με τιτλο ibasso t4 και διαβασε απο κατω λεει οτι ειναι καλυτερο απο το fiio e5 κατα 30-40% που δεν ειναι και λιγο! τωρα απο τιμη ισως το βρεις στα 100 μεταχειρισμενο.... εμενα μου αρεσε πολυ Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 Το θέμα είναι πως αν αποφασίσει κανείς να πάρει φορητό ενισχυτή, καλό είναι να κάνει τη διαφορά.Ο FiiO κάνει διαφορά σε σχέση με καθόλου αλλά σίγουρα δεν πάιζει στη λίγκα των 'σοβαρων' φορητών λύσεων.Μιλώ για κάτι ασιθητά ανώτερο το E5 σε κατά το δυνατόν ανταγωνιστική και προσιτή τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfavor777 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Εγω παντως το λιγοτερο που θα πονταρα θα ηταν ο ibasso D4 στα 170-200 ευρω, ο Τ4 δεν κανει τι διαφορα στα westone 3 (απο οτι εχω διαβασει). Παράθεση Letv x800 + Neutron + Westone W30:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 (edited) Εγω παντως το λιγοτερο που θα πονταρα θα ηταν ο ibasso D4 στα 170-200 ευρω, ο Τ4 δεν κανει τι διαφορα στα westone 3 (απο οτι εχω διαβασει). χμμ δηλαδή τ3,τ4 δεν κάνουν διαφορά στα westone 4 ε? γιατί μιλάω με ένα παιδί που έχει το ibasso τ3 και σκεφτόμουν να το πάρω... το d4 όμως είναι φορητό? δηλαδή μπορείς να το κουβαλάς μαζί σου? φαίνεται μεγαλουτσικο καλύτερη επιλογή είναι το p51 mustang,που δουλεύει μια χαρά,αλλά που να βρεις τώρα τέτοιο μεταχειρισμένο....είναι και πανάκριβο..επίσης διαβάζω ότι δουλέβει καλά το PICO amp....που είναι και λεπτό. http://www.head-fi.org/forums/f105/pico-vs-mustang-decent-source-403625/#post5328725 θα τα πάρω και τα 2 και θα πουλήσω το ένα...αυτά φεύγουν γρήγορα...μεγάλη ζήτηση και φυσικά θα πάρω το cowon s9,....φαντάσου συνδυασμός westone 3,cowon s9,pico amp-p51....θεικός ήχος! άμα προσθέσω και custom tips....τι να λέμε τώρα....γράφουν ότι με το cowon s9 δεν χρειάζεσαι ενισχυτή.ο ήχος είναι τέλειος.και είναι must player για κάθε high end ακουστικά.είχα cowon s9 και το είχα πουλήσει...όταν με κλέψανε το χ10....τώρα ήθελα να πάρω το zune HD,λόγω wifi και διάφορα άλλα,όμως από ποιότητα ήχου το cowon s9 δεν συγκρίνεται...αν και δεν μαρέσει από μενού το eq του είναι φοβερό.με το ipod 5th generation,και το iphone 3gs μου δεν συγκρινότανε.γενικώς τα ipod sucks! Edited April 29, 2010 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts