NTROPIC Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 ΟΚ,καλες ακροασεις να εχεις. παντως για να σου φυγει η ανησυχια τα 336 ειναι στην ουσια τα super.fi 3 της UE με bass ports.Χρησιμοποιουν μονα balanced armature drivers,μια λυση που κατα κανονα δεν αποδιδει βαθυ και ισχυρο μπασο για rock & metal.υπαρχουν βεβαια κι εξαιρεσεις αλλα κοστιζουν τα 10πλασια. Εκτος αυτου τα Multirama τα χουν φθηνοτερα,στα 34 ευρω.Αλλα δεν αξιζουν,κατα τη γνωμη μου. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Ό,τι πεις.Έχεις εντρυφήσει και ξέρεις καλύτερα.Άλλωστε είσαι έτοιμος να αγοράσεις MONSTER με 250 ευρώ που σημαίνει πως είσαι πολύ σχολαστικός με ό,τι ακούς.Και μόνο το ότι τα 306 πιστεύεις ότι προσεγγίζουν τα CX 550, μου αρκεί και μου περισσεύει. Σ'ευχαριστώ για πολλοστή φορά για την πολύτιμη σου βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Φίλε NTROPIC η παραγγελία έγινε και πιθανότατα αύριο θα τα έχω στα χέρια μου ώστε να τα δοκιμάσω και να σου πω γνώμη. Δεν αμφιβάλλω διόλου για την ποιότητά τους αφού οι γνώσεις σου πάνω στο θέμα είναι εντυπωσιακές και εμπεριστατωμένες.Φαντάζομαι -αν κρίνω από την τεχνική ορολογία που χρησιμοποιείς- ότι επαγγέλλεσαι κάτι σχετικό με την επιστήμη του ήχου/ηχοληψίας/μουσικής. Αν δε σου είναι κόπος και όποτε μπορέσεις θα ήθελα τη γνώμη σου πάνω σε κάποια θέματα που με τριβελίζουν πολλά χρόνια: - Στο ενδεδειγμένο bitrate και κωδικοποίηση MP3s που θεωρείς καλύτερα πάντα σε συνάρτηση με το λόγο απόδοση/όγκος.Πιστεύω ότι άνω των 192kbit/s είναι καλά για φορητές συσκευές. - Τι πρόγραμμα converting χρησιμοποιείς για μετατροπή audio CDs σε MP3; Εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιώ το Easy CD Extractor και είμαι γενικά ευχαριστημένος. - Η κάρτα ήχου έχει ή δεν έχει να κάνει με την ποιότητα του converting των MP3s; Θεωρώ ότι στη διαδικασία χρησιμοποιείται μόνο το drive και ο επεξεργαστής και όχι η εκάστοτε κάρτα ήχου που φοράει το οποιοδήποτε PC. Συγνώμη αν πλάτυασα αλλά πιστεύω ότι όλα τα παραπάνω είναι στενά συνυφασμένα με τα την ποιότητα ακρόασης που θέλουμε να έχουμε όλοι στις φορητές συσκευές. Χρόνια πολλά και Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Με τιμουν τα σχολια σου αλλα μην υπερβαλλεις.Η ενασχοληση μου με το "αθλημα" ειναι ερασιτεχνικη και τα μονα "pedigrees" μου στον τομεα του ηχου ειναι μια τρυπα 2000 ευρω στην τσεπη μου τα τελευταια 3 χρονια :p.Εξαλλου ειναι αδικο για ατομα που ποσταρουν εδω μεσα,οπως ο dbekia,και κατεχουν εις βαθος γνωσεις για το αντικειμενο. ;) -σχετικα με την απορια σου:μετα απο πολλες δοκιμες εχω καταληξει να χρησιμοποιω flac για το desktop του σπιτιου και mp3 VBR VO(~245 kbps,περιπου 7mb για ενα κομματι των 3 λεπτων) ή σπανιοτερα aac(το οποιο θεωρω ανωτερο format) κατα τις μετακινησεις μου.Οταν εισαι σε εξωτερικους χωρους ειναι δυσκολο να συγκεντρωθεις τοσο στη μουσικη ωστε να αντιληφθεις διαφορες.Εξαρταται βεβαια κι απο τον τυπο της μουσικης,αν εχει μεγαλο δυναμικο ευρος κτλ. -για εξαγωγες/μεταροπες χρησιμοποιω το αντιστοιχο εργαλειο του Foobar(λογω βαρεμαρας),αλλα πολυ καλα θεωρουνται τα dBpoweramp Music Converter και Exact Audio Copy -ναι απ'οσα γνωριζω κι εγω η καρτα ηχου δε συμμετεχει στο κυκλωμα κατι ασχετο,για προηγουμενη απορια σου βρηκα αυτο το ανταπτορακι με μικροφωνο http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=37646.Δουλευει σε 3G/3GS οποτε λογικα θα δουλευει και στο δικο σου Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Δεν μπορώ να ξέρω ποιός έχει τις περισσότερες γνώσεις αλλά με μια ματιά στις προηγούμενες σελλίδες, τα δικά σου γραφόμενα με κέντρισαν.:rolleyes: Θα δοκιμάσω τα προγράμματα που λες για encoding άμεσα κιόλας. Το ανταπτοράκι που προτείνεις είναι πολύ καλή φάση καθώς πιθανότατα ταιριάζει και στο arena ως iphone compatible. Τα ακουστικά δεν ήρθαν ως αυτή την ώρα και μάλλον από το νέο χρόνο...Αθάνατα Ελληνικά Ταχυδρομεία! Οφείλω όμως να πώ ότι μέχρι στιγμής οι κύριοι του itsmart είναι άψογοι. Μου έστειλαν προσωπικοό email με ευχές και λεπτομέρειες καθώς και τον κωδικό για να παρακολουθώ μέσω ΕΛΤΑ την εξέλιξη που έχει η αποστολή της συσκευασίας μου. ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Καλή Χρονιά σε όλους! Καλή χρονιά NTROPIC. Λοιπόν παρελήφθησαν τα ακουστικά. Πρώτες εντυπώσεις η τρομερή ποιότητα κατασκευής, η στιβαρότητα και η 'τιμιότητα' συνολικά σε σχέση με το λόγο οφθαλμοφανής ποιότητα/τιμή.Πάντως, μου φαίνονται γυμνές οι μεσαίες τους αλλά δεν έχω ακούσει πάνω από ώρα μουσική σε αυτά και πιθανότατα να θέλουν κάποιες ώρες πτήσης για να στρώσουν.Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα γίνει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Νεα σειρα ενδωτιων ακουστικων,"Expression Line",απο τη Sennheiser. http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_expression-line με μαλλον φιλοδοξη ονοματολογια,8xx και 9xx και με μοντελα που τιμολογιακα εισβαλλουν στο ζωτικο χωρο της σειρας IE για να δουμε... Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Νεα σειρα ενδωτιων ακουστικων,"Expression Line",απο τη Sennheiser. http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_expression-line με μαλλον φιλοδοξη ονοματολογια,8xx και 9xx και με μοντελα που τιμολογιακα εισβαλλουν στο ζωτικο χωρο της σειρας IE για να δουμε... ειναι ολα στα 32 ohm. να το εχετε υποψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 (edited) Εχει και στα 16,αλλα γενικα δε βλεπω λογο ανησυχιας.Περισσοτερo με προβληματιζει το integrated volume control Edited January 11, 2010 by NTROPIC Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Καλημέρα ... Γιατί ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Καλησπερα, 1)δεν το βρισκω εξυπηρετικο να εχω ακομη εναν τροπο για να ελεγχω την ενταση του ηχου.Πλεονασμος,κατα τη γνωμη μου. 2)με το volume control,προστιθενται επιπλεον μηχανικα μερη,υποκειμενα σε πιθανη βλαβη ή/και φθορα λογω χρησης. 3)Δεν ειναι καθολο βολικο να κουβαλας ενα επιπλεον βαρος που θα πρεπει να αγκιστρωσεις καπου.Φαντασου το σεναριο:iphone+microphone adapter+cx980 Αν ενσωματωναν και-συμβατο με το 3GS-μικροφωνο και πληκτρα ελεγχου,τοτε θα εκτιμουσα τη χρησιμοτητα του. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 (edited) Με το τρίτο συμφωνώ απόλυτα, εγώ χρησιμοποιώ το εξής "combo" :lol:: Shure MPA + Sennheiser CX 550 (εννοείται ΧΩΡΙΣ την προέκταση) και σε καταλαβαίνω ... Πάντως σχετικά με το δεύτερο δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, επιπλέον ΜΗΧΑΝΙΚΑ μέρη ΔΕΝ υπάρχουν, το μόνο "επιπλέον" είναι μια μικροσκοπική μεταβλητή αντίσταση. Προσωπικά, έχω πολλά ζευγάρια με ενσωματωμένο volume control, ΚΑΝΕΝΑ δεν παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα ... και μάλιστα κατά τη διάρκεια ΠΟΛΛΩΝ ετών ... Edited January 11, 2010 by dbekia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 (edited) Αν δεν κανω λαθος,το ποτενσιομετρο δεν διαθετει κινητα μερη? εδω,http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_expression-line_502871,λεει: "volume control with a horizontal rotary knob" ειναι και το κλιμα στο Headfi που δεν τα σηκωνει τα volume controls και τα κουμπακια/διακοπτες γενικοτερα και με επηρεαζει Α! και μια που σε βρηκα ευκαιρο:Το MPA περα απο την εργονομια,με κριτηρια ποιοτητας ηχου,αξιζει σε σχεση με τον ανταγωνισμο,ή δεν παιζει και τοσο ρολο? τελος μια λεπτομερεια για το σχεδιασμο της νεας σειρας BMW Group DesignworksUSA and Sennheiser Team Up for New Earphones http://www.eurotuner.com/news/eurp_1001_bmw_group_designworksusa_sennheiser_earphones/index.html Edited January 11, 2010 by NTROPIC Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 (edited) Γειά, συγνώμη για την καθυστέρηση ... Λοιπόν, το ποτενσιόμετρο μπορεί να έχει δυνατότητα "κίνησης" αλλά δεν είναι μηχανικό εξάρτημα σε καμία περίπτωση, θέλω να πώ δηλαδή πως καταλαβαίνω γιατί σου μπήκαν ψύλοι στα αυτιά απο τους "ψείρες" :p στο head-fi, αλλά πιστεψέ με δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποκλείσει κάποιος ζευγάρι ακουστικών με ενσωματωμένο volume control, ΟΥΤΕ λόγω πιθανού υποβιβασμού στην ακουστική απόδοση (η μεταβλητή αντίσταση ΔΕΝ βρίσκεται στο "ενεργό" ηλεκτρακουστικό κύκλωμα των driver) ΟΥΤΕ λόγω πιθανής φθοράς. Σχετικά με το MPA, - έχει πολύ πιο ευαίσθητο μικρόφωνο (πολύ καλύτερης ποιότητας πυκνωτικό μικρόφωνο) απο το αντίστοιχο στο set της Apple. Αυτό έχει και θετικές και αρνητικές συνέπειες (κυρίως θετικές βέβαια), π.χ. ακούγεσαι πολύ πιο καθαρά και δυνατά στον συνομιλητή σου ΧΩΡΙΣ να χρειάζεται να το έχεις μπροστά στο στόμα σου (εγώ το έχω σε απόσταση ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30 εκατοστών και με όσους μιλάω ΔΕΝ μπορούν να καταλάβουν πως χρησιμοποιώ handsfree). Βέβαια γίνονται πιο εύκολα διακριτοί στον συνομιλητή σου ήχοι απο το περιβάλλον σου, αλλά μην φανταστείς σε καμία περίπτωση σε ενοχλητικό επίπεδο ... - Επίσης, μου έχουν πεί ότι δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου ο "αέρας", το γνωστό φύσημα όλων των handsfree με το παραμικρό αεράκι (προσωπικά το αποδίδω στον μελετημένο σχεδιασμό των οπών του μικροφώνου, έχει 2(!) οι οποίες είναι ΚΑΙ αρκετά recessed) - Το κουμπί του είναι πολύ μεγαλύτερο απο αυτό της Apple και των υπόλοιπων, για φυσιολογικούς ανθρώπους δηλαδή, ευτυχώς ! - Το μήκος του καλωδίου είναι καλό (ΜΟΝΟ βέβαια για κάποιον που έχει ακουστικά σε στυλ CX 550 με αποσπώμενη προέκταση), ούτε πολύ μεγάλο ούτε μικρό. - Το μόνο ίσως αρνητικό (για μένα τουλάχιστον) είναι ότι έχει το γνωστό παχύ, σκληρό και στιβαρό καλώδιο της Shure. Δίκοπο μαχαίρι, πολυ καλό για την αντοχή και την αποφυγή μικροφωνισμών αλλά ίσως παραπάνω άκαμπτο απο ότι θα το ήθελα. Συμπερασματικά, μπορώ να πώ ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος με το "combo" αυτό, το οποίο και προτίμησα ως λύση γιατί θεώρησα υπερβολή να αγοράσω ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ζευγάρι ακουστικών με ενσωματωμένο μικρόφωνο (στο οποίο ίσως είτε δεν θα με ικανοποιούσαν τα ακουστικά είτε ίσως το μικρόφωνο να ήταν κακής ποιότητας). Με αυτή τη λύση ΚΑΙ γλύτωσα τσάμπα έξοδα ΚΑΙ στηρίχτηκα σε ζευγάρι ακουστικών που ξέρω ότι μου αρέσουν, αλλά επιπλέον δεν ρίσκαρα και ως προς το μικρόφωνο (λόγω Shure). Ελπίζω να βοήθησα ... Edited January 12, 2010 by dbekia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Βοηθησες και με το παραπανω ;) Σ'ευχαριστω για τη διευκρινιση σχετικα με την μεταβλητη αντισταση και για το review του MPA.Κι εγω μαλλον σ'αυτο θα καταληξω. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Απο περιέργεια, σε συνδυασμό με ποιά ακουστικά σκέφτεσαι να το χρησιμοποιήσεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfavor777 Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Και εγω το MPA της Shure χρησιμοποιω, τα θετικα ειναι οπως τα ανεφερες αλλα μου τη δινει η τεραστια διαμετρος που βρισκεται το κουμπι και το μικροφωνο και οταν θελω να πατησω το κουμπι το "ψαχνω" με τα δαχτυλα μου, προσωπικα ηθελα κατι πιο μικρο, επισης το κλιπακι ειναι λιγο ευαισθητο και μου εσπασε... Απο την αλλη ομως δεν υπαρχει κατι καλυτερο. Παλαιοτερα ειχα αυτο της griffin αλλα δεν το συνιστω καθως σε ενα μηνα μου χαλασε το καλωδιο στις ενωσεις, γιατι δεν εχει σχεδον καθολου ενισχυση...:down: Ατυχια. Παράθεση Letv x800 + Neutron + Westone W30:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Απο περιέργεια, σε συνδυασμό με ποιά ακουστικά σκέφτεσαι να το χρησιμοποιήσεις ; Απο αυτα που εχω τωρα,αναγκαστικα λογω μηκους του καλωδιου,με τα CX550.Και παλι φοβαμαι οτι θα υπαρχει περιττο καλωδιο και θα κρεμεται αχαρα το Y splitter...Ιδανικο μηκος εχουν κατι ακουστικα της SE,π.χ. HPM 77 ,αλλα απο ηχο... Γι αυτο ηθελα τα Klipsch S4i,αλλα κανα μηνα πριν,που ρωτησα,ο Λαιος ουτε τα φερνει ουτε τα υποστηριζει.Και δε θα θελα να τα παρω απ'εξω. Κατι ακομα:Το MPA προσφερει καποια δυνατοτητα ελεγχου της αναπαραγωγης π.χ pause,skip track, και αυξομειωση της εντασης? Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 ... με τα CX550.Και παλι φοβαμαι οτι θα υπαρχει περιττο καλωδιο και θα κρεμεται αχαρα το Y splitter... Δυστυχώς λίγο καλώδιο θα "περισεύει"... εγώ το συνήθισα, τι να κάνουμε είναι απο τις ελάχιστες "αξιόπιστες" λύσεις που υπάρχουν προς το παρόν στην Ελλάδα. Κατι ακομα:Το MPA προσφερει καποια δυνατοτητα ελεγχου της αναπαραγωγης π.χ pause,skip track, και αυξομειωση της εντασης? Για όλα πλήν του τελευταίου, η απάντηση είναι ΝΑΙ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Ultimate Ears 18 Pro,in-ear monitors that pack 6 high fidelity speakers in each handcrafted earphone http://img24.imageshack.us/img24/7022/011410ue183.jpg We developed the Ultimate Ears 18 Pro Custom Monitors specifically for the most discerning performers and music listeners. If you demand nothing but the best, our flagship in-ear monitors deliver the comfort, quality, and sound that you expect. They combine our new experience-driven, six-speaker Ultimate Ears sound signature with new technologies including a new cable built for durability and reduced distortion, three acoustically tuned sound channels, and multiple passive crossover points creating the ultimate in separation, detail, and clarity. $1350.00 Ηταν θεμα χρονου http://www.ultimateears.com/_ultimateears/store/custom/ue18pro.php Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfavor777 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Ultimate Ears 18 Pro,in-ear monitors that pack 6 high fidelity speakers in each handcrafted earphone http://img24.imageshack.us/img24/7022/011410ue183.jpg We developed the Ultimate Ears 18 Pro Custom Monitors specifically for the most discerning performers and music listeners. If you demand nothing but the best, our flagship in-ear monitors deliver the comfort, quality, and sound that you expect. They combine our new experience-driven, six-speaker Ultimate Ears sound signature with new technologies including a new cable built for durability and reduced distortion, three acoustically tuned sound channels, and multiple passive crossover points creating the ultimate in separation, detail, and clarity. $1350.00 Ηταν θεμα χρονου http://www.ultimateears.com/_ultimateears/store/custom/ue18pro.php 3 sound tubes, και φημες λενε για το πρωτο crossover τεσσαρων δρομων... εχουμε τον πρωτο αντιπαλο του JH13pro. Αλλα η JH Audio ετοιμαζει το JH16pro με 8 balanced armatures! Να δουμε και την απαντηση της Westone. Παράθεση Letv x800 + Neutron + Westone W30:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 καλα που τα εχουν χωρεσει ολα αυτα ηθελα να ηξερα...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Να δουμε και την απαντηση της Westone. ES9X? :ninja: Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfavor777 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 ES9X? :ninja: Εντωμεταξυ ανακοινωθηκαν και τα δυο με διαφορα μιας μερας! Η JH απο οτι φαινεται πηρε πολλους πελατες απο την UE και η UE αντεπιτιθεται (τουλαχιστον στο θεμα των drives) με το UE18pro. O Jerry Harvey δεν εμεινε με σταυρωμενα τα χερια οποτε ειχε ετοιμο για κυκλοφορια το JH16pro, ειπε οτι ειχε καποιες συνομιλιες με διαφορους καλλιτεχνες drummer και ηθελαν πιο πολυ μπασο απο to 13pro, ετσι το 16pro εχει 2dual drives μπασου, 2 μεσαιων, 2 πριμων. Για πιο neutral προσεγγιση το 13 ειναι καλυτερο. Απο την αλλη το UE συνεχιζει τον δρομο του UE11pro με το UE18pro που ειναι το νεο flagship της, οχι τοσο neutral. Εξαλλου UE10pro ειναι για αυτη τη δουλεια. Η Westone δεν φαινεται να ακολουθει αυτο το παιχνιδι με το ES3X να ειναι το flagship της και να ειναι εντελως neutral, και να στηριζεται αποκλειστικα στο brand name της και την ιστορια της ως η πρωτη εταιρια που κατασκευασε τα balanced armature drives. Μπορει να διαψευστω βεβαια!:wacko::wacko::wacko: Παράθεση Letv x800 + Neutron + Westone W30:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
G_T_J Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Φίλε ntropic το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Αγοράστηκε το ipod και άκουσα/ακούω ήχο που πάντα ονειρευόμουν.Περιττό να σου πω πως τα altec μεταμορφώθηκαν και είναι απλά εκπληκτικά.Ακούω music layers από αγαπημένα χιλιοακουσμένα τραγούδια που δεν τις είχα ξανακούσει!!! Φανταστική εμπειρία.Μακράν ο καλύτερος φορητός ήχος που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Τώρα πια για λόγους αξιοποίησης των δυνατοτήτων της συσκευής, σκέφτομαι να πάρω τα nuforce έτσι ώστε να έχω τις λειτουργίες της ηχογράφησης, του skype κλπ. Θα ήθελα να μου πεις από που και πως μπορώ να τα παραγγείλω τα nuforce 7 και σε τι επίπεδο περίπου κινούνται οικονομικά. Ευχαριστώ για όλα και επαναλαμβάνω πως τα ALTEC LANSING είναι εκπληκτικά!!!! Οι μεσαίες τους αναστήθηκαν και οι ισορροπίες ανάμεσα στις συχνότητες ιδανικές.Η ηχητική απομόνωση ιδανική και όταν ακούς, απλά αφήνεσαι στο μαγικό κόσμο της μουσικής και ταξιδεύεις μακριά από οποιαδήποτε εξωτερική τριτογενή παρεμβολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts