stefanos1999 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 (edited) δεν διευκρινιζεται επαρκώς αν για την μεταφορα στο νεο προγραμμα-περιαγωγής ειναι υποχρεωτική η αγορα του 8ευρω πακετου. ή μπορει να γινει η μεταφορα σε αυτό το πρόγραμμα περιαγωγής χωρις την αγορά αυτού του πακετου, δηλαδή να πας απευθειας στις βασικές χρεώσεις. Ολο ασαφιες . Edited May 24, 2017 by stefanos1999 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minas6600 Δημ. May 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 οτι το πρωτο 8αρι ευρω ειναι απαραίτητο. Πηρα στην βοντα...και μου ελεγε τα παλια,που ειχα κανει στο πρωτο ποστ . Δεν ηξερε καν για την ανακοινωση, κ λεει οτι μαλλον ειναι λαθος η ανακοινωση...θα με καλεσει μετα να μου πει τι παιζει να το ψαξει ! Δεν ξερουν ουτε οι ιδιοι ! Και μεταξυ μας η χρεωση 0,65 ειναι ακρως παρανομη καθως δεν ειναι η χρεωση του εθνικου πακέτου οπως οριζει ο νομος ! Ελλάς το μεγαλείο σου [sIGPIC][/sIGPIC] Αγαπώ Σουηδία! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 (edited) Πηρα στην βοντα...και μου ελεγε τα παλια,που ειχα κανει στο πρωτο ποστ . Δεν ηξερε καν για την ανακοινωση, κ λεει οτι μαλλον ειναι λαθος η ανακοινωση...θα με καλεσει μετα να μου πει τι παιζει να το ψαξει ! Δεν ξερουν ουτε οι ιδιοι ! Και μεταξυ μας η χρεωση 0,65 ειναι ακρως παρανομη καθως δεν ειναι η χρεωση του εθνικου πακέτου οπως οριζει ο νομος ! Ελλάς το μεγαλείο σου ειναι ΝΕΟ προγραμμα - οχι ΝΕΟ πακετο, οποτε οτι θελει μπορει να βαλει ως εθνικη χρέωση σε αυτό το νεο προγραμμα, που εχει δυνατοτητα περιαγωγής. Οπως εγραψα και νωριτερα, ειναι κρίσιμο να διευκρινιστεί αν για την μεταφορα στο νεο προγραμμα-περιαγωγής ειναι υποχρεωτική η αγορα του 8ευρω πακετου. ή μπορει να γινει η μεταφορα σε αυτό το πρόγραμμα-περιαγωγής χωρις την αγορά αυτού του πακετου, δηλαδή να πας απευθειας στις βασικές χρεώσεις. Edited May 22, 2017 by stefanos1999 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minas6600 Δημ. May 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 οχι φιλε, ειναι προγραμμα - οχι πακετο, οποτε οτι θελει μπορει να βαλει ως εθνικη χρέωση σε αυτό το νεο προγραμμα, που εχει δυνατοτητα περιαγωγής. κανεις καποιο λαθος ομως , το λεει ως προγραμμα αλλα παραλληλα λεει ενεργοποιηση πακετου...αρα προφανως παιζουν με τις λεπτομέρειες στο παραθυράκι του νόμου !!! [sIGPIC][/sIGPIC] Αγαπώ Σουηδία! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 (edited) κανεις καποιο λαθος ομως , το λεει ως προγραμμα αλλα παραλληλα λεει ενεργοποιηση πακετου...αρα προφανως παιζουν με τις λεπτομέρειες στο παραθυράκι του νόμου !!! δεν το λεει "ως" προγραμμα, ειναι νεο προγραμμαα. γι'αυτο εξαλλου λεει ρητα οτι στο CU καταργείται η περιαγωγή. γι'αυτο εχω γραψει 3 φορες οτι ειναι εξαιρετικά κρίσιμο να διευκρινησουν αν για την μεταφορα στο νεο προγραμμα-περιαγωγής ειναι υποχρεωτική η αγορα του 8ευρω πακετου. ή μπορείς να πας απευθειας στις βασικές χρεώσεις. Edited May 22, 2017 by stefanos1999 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minas6600 Δημ. May 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 ε γιατο το εχω γραψει 3 φορες οτι ειναι κρίσιμο να διευκρινησουν αν για την μεταφορα στο νεο προγραμμα-περιαγωγής ειναι υποχρεωτική η αγορα του 8ευρω πακετου. ή μπορει να γινει η μεταφορα σε αυτό το πρόγραμμα περιαγωγής χωρις την αγορά αυτού του πακετου, δηλαδή να πας απευθειας στις βασικές χρεώσεις. Αναμένω τηλεφωνημα απο την βοντα...αν βγαλει και ο ίδιος άκρη έχει καλώς..αλλιώς θα το δούμε την 1η του μήνα !! Το εχουν παρακάνει πάντως... [sIGPIC][/sIGPIC] Αγαπώ Σουηδία! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 (edited) Αναμένω τηλεφωνημα απο την βοντα...αν βγαλει και ο ίδιος άκρη έχει καλώς..αλλιώς θα το δούμε την 1η του μήνα !! Το εχουν παρακάνει πάντως... ρωτησέ τον αν γίνεται να πας απευθειας στις βασικές χρεώσεις του νέου προγράμματος-περιαγωγής ή ειναι υποχρεωτικό το (πρωτο έστω) 8ευρω πακέτο. Ετσι θα διευκρινιστει έμμεσα τι θα γινει και με τις εισερχόμενες, Edited May 22, 2017 by stefanos1999 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GANA Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 ρε πανε καλα, η ΕΕΕΤ το ενεκρινε,? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Σύμφωνα με την εξυπηρέτηση, όχι μόνο πρέπει να ενεργοποιηθεί το πακέτο μια φορά αλλά πρέπει να είναι ενεργό το πακέτο δηλαδή 8€ τη βδομάδα, αλλιώς δεν θα έχεις ούτε εισερχόμενες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Σύμφωνα με την εξυπηρέτηση, όχι μόνο πρέπει να ενεργοποιηθεί το πακέτο μια φορά αλλά πρέπει να είναι ενεργό το πακέτο δηλαδή 8€ τη βδομάδα, αλλιώς δεν θα έχεις ούτε εισερχόμενες. αυτο ειναι πραγματικά...πακέτο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 (edited) ρε πανε καλα, η ΕΕΕΤ το ενεκρινε,? νομιμότατοι είναι. Υπαρχει σαφής εξαιρεση (για όποιο δικτυο επιθυμεί) στην ευρωπαικη οδηγια. Μονο στο φιλότιμο ίσως τους πάει η ΕΕΤΤ Edited May 22, 2017 by stefanos1999 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minas6600 Δημ. May 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Σύμφωνα με την εξυπηρέτηση, όχι μόνο πρέπει να ενεργοποιηθεί το πακέτο μια φορά αλλά πρέπει να είναι ενεργό το πακέτο δηλαδή 8€ τη βδομάδα, αλλιώς δεν θα έχεις ούτε εισερχόμενες. Ειπαμε ομως οτι η εξυπηρετηση δεν ειναι ενημερη οπως πρεπει ακομα, με πηρε ο ανθρωπος και εστειλε αιτημα να τον ενημερωσουν και αναμενω ακομα ενημερωση οποτε οτι και να ρωτησετε αυτοι ξερουν την παλια ενημερωση πριν την σημερινη ανακοινωση :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- νομιμότατοι ειναι, πρόκεται για νεο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ αυτό που ανακοίνωσαν- οχι καποιο νεο προσθετο ΠΑΚΕΤΟ. Υπαρχει σαφής εξαιρεση (για όποιο δικτυο επιθυμεί) στην ευρωπαικη οδηγια. Μονο στο φιλότιμο ίσως τους πάει η ΕΕΤΤ. και επίσημα (συμφωνα με χρήστη): http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7199562#post7199562 Θα δειξει οταν μαθουμε την σωστη ενημερωση . προς το παρων αναμονη [sIGPIC][/sIGPIC] Αγαπώ Σουηδία! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Θα δειξει οταν μαθουμε την σωστη ενημερωση . προς το παρων αναμονη ποια είναι η "σωστή"? ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειπαμε ομως οτι η εξυπηρετηση δεν ειναι ενημερη οπως πρεπει ακομα, με πηρε ο ανθρωπος και εστειλε αιτημα να τον ενημερωσουν και αναμενω ακομα ενημερωση οποτε οτι και να ρωτησετε αυτοι ξερουν την παλια ενημερωση πριν την σημερινη ανακοινωση το σχετικο δελτιο τυπου εχει εκδοθει στις 27/4/2017.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Οι οδηγίες για ενεργοποίηση που έχει στο link με την ανακοίνωση δεν έχουν αποτέλεσμα. Λογικό μάλλον, καθώς είμαστε πριν την 1/6. Απλά δεν κατάλαβα αν ενεργοποιεί το πακέτο όποτε θέλεις ή ενεργοποιείται αυτόματα όποτε βγεις εμείς Ελλάδος αν έχεις στείλει το sms. Η λογική λέει το πρώτο, αλλά αν είναι έτσι για ποιο λόγο να έχει επιλογή για απενεργοποίηση; (Το μήνυμα το έστειλα γιατί έτσι κι αλλιώς έχω λιγότερα από 8€, μπας και είχε κάποια παραπάνω πληροφόρηση. ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minas6600 Δημ. May 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 ποια είναι η "σωστή"? ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το σχετικο δελτιο τυπου εχει εκδοθει στις 27/4/2017.... http://www.vodafone.gr/portal/resources/media/myvodafone-mobile/eu-roaming/EU-roaming-prepay.html Αυτο το λινκ ηρθε με sms ομως σημερα ! Και αν ειναι οπως το λες, θα επρεπε ηδη να ξερουν τις διευκρινήσεις σωστά , γιατι αν τους ρωτησεις βαση αυτης της ανακοινωσης και πεις μα ναι ομως δεν λεει για τις εισερχομενες κλπ, δεν ξερουν να απαντησουν γιατι κ εμενα στην αρχη τα ιδια ελεγε αυτος οπως απαντησε στον φιλο απο πάνω, αλλα οταν του εκανα διευκρινιστικές ερωτησεις ειπε οτι μαλλον ειναι λαθος η ανακοινωση,κ οταν την διαβασαμε μαζι λεει δεν ξερω θα ρωτησω... Αυτο εννοω σωστη ενημερωση :D [sIGPIC][/sIGPIC] Αγαπώ Σουηδία! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 (edited) [θα επρεπε ηδη να ξερουν τις διευκρινήσεις σωστά , γιατι αν τους ρωτησεις βαση αυτης της ανακοινωσης και πεις μα ναι ομως δεν λεει για τις εισερχομενες κλπ, δεν ξερουν να απαντησουν γιατι κ εμενα στην αρχη τα ιδια ελεγε αυτος οπως απαντησε στον φιλο απο πάνω, αλλα οταν του εκανα διευκρινιστικές ερωτησεις ειπε οτι μαλλον ειναι λαθος η ανακοινωση,κ οταν την διαβασαμε μαζι λεει δεν ξερω θα ρωτησω... τεσπα, απο 27/4 που εκδοθηκε το Δ.Τ. εως σημερα ειναι σχεδον 1μηνας, και μόλις 9ημέρες πριν την εφαρμογη (1/6). Οχι τιποτα άλλο θέλω να γνωριζω για να κανονισω και την πορεια μου (μετατροπη σε συμβολαιο, φορητοτητα κτλ) Edited May 22, 2017 by stefanos1999 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Ρε παιδια ξεκολλήστε ... ΠΑΚΕΤΟ ειναι για τις ημέρες που θα ειναι καποιος στο εξωτερικό σε χώρα ΕΕ !! Μολις επιστρέψει παραμένει ως ειχε στο CU ή Καρτοκινητό !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GANA Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Ρε παιδια ξεκολλήστε ... ΠΑΚΕΤΟ ειναι για τις ημέρες που θα ειναι καποιος στο εξωτερικό σε χώρα ΕΕ !! Μολις επιστρέψει παραμένει ως ειχε στο CU ή Καρτοκινητό !! αν δε δωσεις 8ευρω μολις κατεβεις απο το αεροπλανο απλα δε θα εχεις τηλεφωνο. 8 ευρω δε πα να κατσεις και 3 ωρες, πηγαμε για μαλλι και βγηκαμε κουρεμενοι, ψοφο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 αν δε δωσεις 8ευρω μολις κατεβεις απο το αεροπλανο απλα δε θα εχεις τηλεφωνο. 8 ευρω δε πα να κατσεις και 3 ωρες, πηγαμε για μαλλι και βγηκαμε κουρεμενοι, ψοφο Ακριβώς αυτό! Η Cosmote ζητάει λιγοτερα 5,99 και η Wind δεν έχει ανακοινώσει τίποτα ακόμη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 είμαι εκτός Ελλάδας και μου ήρθε και εμένα το sms εάν ισχύει οτι χωρίς ενεργοποίηση του πακέτου δεν μπορώ να έχω ούτε εισερχόμενες, τότε χαιρετώ vodafone πάραυτα τραγική πολιτική. ΥΓ Ελλάδα παίρνω με το τοπικό νούμερο όποτε χρειαστεί, μου βγαίνει σημαντικά φθηνότερο. το ελληνικό το κρατάω μόνο για να με καλούν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Αυτο ακριβως θέλει να κάνει η βονταφον στους Ελληνες του εξωτερικού. Να τους το κάνει ασύμφορο ώστε να το παρατήσουν. Πιό αντι-κοινωνική προσφορά δεν υπάρχει! Καλό θα είναι όλοι οι Ελληνες του εξωτερικού να ενηνερώσουν τις Ελληνικές Κοινότητες, ωστε να μην έχουν πρόβλημα επικοίνωνιας. Εαν η Wind δεν ακολουθήσει την τραγική πολιτική της βονταφον, όλοι οι Ελληνες του εξωτερικού θα πάρουν Wind. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 σόρυ αλλα η πιθανότητα η wind να ακολουθήσει αλλη πολιτική αγγίζει το μηδεν.... Sent from my L200 using Tapatalk Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Εαν το κάνει και η Wind, όλοι θα κρατήσουν τα νούμερα της χώρας τους, ακόμη και όταν θα έρχονται Ελλαδα για διακοπές, άρα σοβαρή μείωση στον αριθμό συνδρομητών. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokod Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Μόλις μου ήρθε και μένα το μήνυμα από τη Vodafone. Ουσιαστικά, το Roaming γίνεται ακριβότερο (για μένα που έκανα μικρή χρήση στο εξωτερικό μάλιστα πολύ ακριβότερο). Επειδή μετακινούμε συχνά μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας, δεν θα χρησιμοποιώ τον ελληνικό αριθμό στο εξωτερικό, εκτός και αν κάποια ελληνική εταιρεία δεν προβλέπει κάποιες χρεώσεις οπότε θα την επιλέξω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 (edited) Τώρα σοβαρά, περίμενε κανείς ότι θα δώσουν στα καρτοκινητά τη χρήση των πακέτων στο εξωτερικό; Να βάλω εγώ ας πούμε στο φοιτητικό μου πχ τα 1200' και τα 600 MB και να κάνω χρήση όπως κάνει και ο postpaid που πληρώνει 50άρια και 100άρια τον μήνα, κάθε μήνα; Καλώς ή κακώς, όχι, δεν υπάρχει η ίδια μεταχείριση. Αν ήμουν postpaid θα διαμαρτυρόμουν που ο καρτοκινητός δίνει ψίχουλα και παίρνει ίδιες παροχές, λόγω ειδικών προσφορών. Και στην τελική, αν θέλετε τόσα προνόμια, κάντε συμβόλαιο με ονομαστική τιμή άνω των 65 ευρώ, σε όποιον από τους 3 παρόχους θέλετε, για να έχετε δωρεάν τη χρήση του πακέτου σας. Μίρλα, μιζέρια και γκρίνια συνεχώς, χωρίς ουσία. Αυτό έχω να πω. Επίσης, σοβαρά τώρα, πάτε ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό μια φορά τον χρόνο και "τσιγκουνεύεστε" να δώσετε 8 ευρώ για ομιλία, sms και mb;;:wacko: Λες και σας έδιναν και προχθές 300 mb, 100' εξερχόμενες, δωρεάν εισερχόμενες όσες ώρες θέλετε και αυτά τα sms. Συμφωνώ πως ούτε κι εμένα μου αρέσει αυτή η τακτική εξαναγκασμού που ακολούθησαν και η VF και η Cosmote, αλλά έτσι είναι. Δώστε 8 ή 6 ευρώ και θα έχετε κινητό. Αν τσιγκουνεύεστε, απλά πάρτε 5 λεπτά εισερχόμενων και κλείστε το κινητό. Το να ψιρίζουμε την μαϊμού και να λέμε: Α, εμένα το roaming μου έβγαινε 4 ή 5 ευρώ τη βδομάδα και τώρα 8, ε, είναι λίγο μίζερο. Για 2 και 3 ευρώ να γίνεται όλο αυτό το θέμα, είναι κάπως. Συν το ότι οι παροχές που δίνουν πλέον με αυτά τα πακέτα και η VF και η Cosmote είναι ΠΟΛΥ περισσότερες. Υ.Γ.: Ναι, και για τους 3 παρόχους ισχύουν αυτά που λέω. Edited May 23, 2017 by kotsianis7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts