sundance Δημοσιεύτηκε May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 13, 2017 (edited) Ποιο απο τα 3 θα προτεινατε? Προτεραιοτητες: αξιοπιστια/ανθεκτικοτητα/αντοχη> αυτονομια> χαμηλο sar> καμερα> ισχυς σε επεξεργασια Edited May 13, 2017 by sundance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Με βαση αυτα που ειπες καταληγουμε σε p2 > redmi note 4 global > cool 1. Μονο στο sar χανει το p2 σε σχεση με redmi note 4 global. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Να βάλεις το 4x αντί για το note4. Η πραγματική σειρά είναι η εξής: Cool1-4x-lenovo. Λίγο παραπάνω αυτονομία προσφέρει το lenovo, δεν υπάρχει άλλος λόγος να το πάρει κανείς και σε σχέση με την τιμή που το δίνουν. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 (edited) Γιατι να βαλει την εκδοση χωρις την 800αρα μπαντα στο redmi note; Εννοειται πως αν παρει το xiaomi παει στο Global Edition που εγραψα. Οσον αφορα τη σειρα που εβαλες μονο αν ειχε αναποδα τις προτεραιοτητες του θα βαζα το cool 1 μπροστα. Το p2 δεν προσφερει απλα λιγο παραπανω αυτονομια αλλα τρελη αυτονομια. Επισης εχει amoled οθονη και σιγουρα ειναι πιο αξιοπιστη συσκευη. Με βαση τις προτεραιοτητες του ειναι η ιδανικη συσκευη πιστευω με εξαιρεση βεβαια το sar που δυστυχως ειναι τσιμπημενο. Edited May 14, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 το αξιοπιστία/ανθεκτκότητα/αντοχή λύνεται με μια θήκη και δεν τίθεται θέμα. Η lenovo είναι καλή στα laptops, στα κινητά δεν είναι και το δυνατό της σημείο η αξιοπιστία. Καλή μπαταρία έχει, αλλά και τα άλλα 2 δεν είναι πολύ πίσω. το 4x είναι καλύτερο από το note4. μην γράφουμε πως επειδή ένα κινητό έχει την 800άρα είναι καλύτερο από ένα άλλο. Αν θέλει 800άρα μπάντα ο φίλος να μας πει απ' την αρχή αλλά δεν είδα κάτι τέτοιο. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 (edited) το αξιοπιστία/ανθεκτκότητα/αντοχή λύνεται με μια θήκη και δεν τίθεται θέμα. Η lenovo είναι καλή στα laptops, στα κινητά δεν είναι και το δυνατό της σημείο η αξιοπιστία. Καλή μπαταρία έχει, αλλά και τα άλλα 2 δεν είναι πολύ πίσω. το 4x είναι καλύτερο από το note4. μην γράφουμε πως επειδή ένα κινητό έχει την 800άρα είναι καλύτερο από ένα άλλο. Αν θέλει 800άρα μπάντα ο φίλος να μας πει απ' την αρχή αλλά δεν είδα κάτι τέτοιο. Αντε πες στο θεμα της xiaomi να πω οκ. Αλλα στο cool 1 εφοσον δεν εχει καν ελληνικη αντιπροσωπεια πως μπορεις να μιλας για αξιοπιστια εναντι του p2; Αλλωστε απο τη στιγμη που το παλικαρι ρωταει για αξιοπιστία/ανθεκτκότητα/αντοχή νομιζω δεν ειχε νοημα να λεμε "παρε θηκη"... διαφορετικα θα ρωταγε ποια θηκη να παρει και οχι ποιο κινητο ;) Οσον αφορα το note 4x, ιδια συσκευη ειναι με το global. Πως γινεται λοιπον το note 4x να ειναι καλυτερο απο το note 4 global edition ενω του λειπει και μια σημαντικη μπαντα για τη χωρα μας; Στη τελικη το παλικαρι για το note 4 global ρωτησε, τι παει να πει δεν εγραψε για 800αρα; Edited May 15, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 το πιο "ευαίσθητο" κινητό στρώνει με μια θήκη, πολλοί δεν το ξέρουν ή δεν τους έρχεται στο μυαλό όταν ρωτούν. το τι εννοεί ας το πει καθαρά. Αξιοπιστία σημαίνει να μην πάει για service, ανθεκτικότητα σημαίνει αν σου πέσει κάτω να είναι γερή κατασκευή να μην σπάσει στην πρώτη στραβή, άρα είναι 2 διαφορετικά πράγματα. το 4x έχει καλύτερη κάμερα και καλύτερη διαχείριση μπαταρίας σε σχέση με το note4 (σημείωσέ το αυτό να το μάθεις). Αν είχες πιάσει στο χέρι σου ένα cool1 θα καταλάβαινες για την ποιότητα κατασκευής του, άρα και αντοχής στο χρόνο. Όταν είχα DVD Oppo δεν υπήρχε ούτε εγγύηση ούτε εταιρία στην Ελλάδα ούτε τίποτα. Ήταν όμως κλάσεις ανώτερο ποιοτικά από τις λαλακίες που κυκλοφορούσαν με εγγύηση στην Ελλάδα. Τώρα έμαθαν όλοι την Oppo. Όποιος θέλει εγγύηση ας πληρώσει τα κερατιάτικα στις άλλες εταιρίες και περαστικά. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 (edited) το 4x έχει καλύτερη κάμερα και καλύτερη διαχείριση μπαταρίας σε σχέση με το note4 (σημείωσέ το αυτό να το μάθεις). Μισο να βγαλω το μπλοκακι :p (μελισταλακτος οπως παντα) Απο που και ως που εχει καλυτερη διαχειριση μπαταριας οταν φορανε ιδιο soc και rom και τα δυο; Οσον αφορα τη καμερα και τα δυο αρχικα με τον imx258 βγηκαν και αργοτερα με το samsung αισθητηρα. Ιδιες καμερες ειναι. Τωρα πως εσυ κρινεις οτι ειναι καλυτερο το note 4x δεν ξερω. Αλλωστε δεν ειπα τιποτα για τη κατασκευη του παρα μονο οτι δεν εχει αντιπροσωπεια για εγγυηση. Διαφωνεις; Ειπα κατι που εχει σημασια αν το χω πιασει ή οχι; Κατα τα αλλα, ειρηνη! Μην καταστρεψουμε και αυτο το θεμα. Εγραψες την αποψη σου, εγραψα την αποψη μου και τελος. :) Edited May 16, 2017 by XP130TD εκτός ΟΠΧ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 (edited) δεν θα σου εξηγώ κάθε φορά τι και πως. Κάτσε διάβασε πιο στοχευμένα και θα βρεις την απάντηση. Φιλικά. Edited May 16, 2017 by XP130TD εκτός ΟΠΧ Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators XP130TD Δημ. May 16, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Διορθώθηκαν και σβήστηκαν posts. Παρακαλώ αν θέλετε γράφετε για το θέμα χωρίς προσωπικές αντιπαραθέσεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Είναι απλό, ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει την άποψή του, και μπορεί να την παραθέσει και να την δικαιολογήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. May 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 αν δεν εχω 800αρα, μπορει απλα να μην εχω 4g σε wind? στις αλλες εταιρειες 3g και 4g θα εχω? γενικα σε reviews πολλοι λενε οτι το cool1 εχει θεμα υπερθερμανσης και οτι η φωτογραφικη του δεν ειναι υπερτερει εναντι του ανταγωνισμου της κατηγοριας (απλως ελαχιστα). το redmi pro 2 μηπως θα ειναι η καλυτερη επιλογη? τα στοιχεια που εχουν διαρρευσει το κανουν πολυ δελεαστικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 (edited) Κοιτα εξαρταται και τη πειροχη. Εγω για παραδειγμα που ειμαι vodafone, σπιτι μου παροτι Αθηνα χωρις 800αρα δεν εχω 4g. Αλλα οκ στην Αθηνα γενικα παλευεται, στα περισσοτερα μερη θα χεις 4g. Στην επαρχια ομως το προβλημα ειναι ακομα πιο εντονο οπου ενδεχεται χωρις 800αρα οχι μονο να μην εχεις 4g αλλα να καταληξεις σε 2g (η 800αρα φτανει πιο μακρυα απο τις αλλες μπαντες οποτε καλυπτουν τις περιοχες με αυτην). Ειδικα στη wind ειναι πιο εντονο το προβλημα. Εσυ εισαι επαρχια ή αθηνα; Γενικα θα κανεις παραγγελια απο Κινα ή αγορα Ελλαδα; Το redmi pro 2 αν δεν κανω λαθος δεν εχει κυκλοφορησει ακομα. Edited May 16, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. May 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 επαρχια ειμαι. Ελλαδα λεω, για την εγγυηση του αντιστοιχου μαγαζιου σκρουτζ. αν ειναι να μην εχω ουτε καν 3g, τοτε η 800αρα ειναι εκ των ων ουκ ανευ! Δεν εχει κυκλοφορησει ακομη, αλλα ετσι ακουγεται. Διπλη καμερα 16MP, oled οθονη, 4000mah μπαταρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Φιλε μου επαρχια και μαλιστα wind θα απεφευγα κινητα χωρις 800αρα. Οποτε cool 1 και redmi pro 2 τα ξεχνας (δεν ξερω αν αργοτερα βγαλει εκδοση με 800αρα). Ποιο κινητο εχεις τωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts