serafims Δημοσιεύτηκε May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 9, 2017 (edited) Θα ήθελα τη βοήθεια σας στην επιλογή μιας εκ των τριών συσκευών. Θέλω να αντικαταστήσω το τηλ της γυναίκας μου και χρειαζόμαστε ένα τηλ που να τραβά και να έχει τη καλύτερη δυνατή κάμερα... Δεν θέλω να ξεφύγω σε κόστος γι αυτό και διάλεξα αυτές τις συσκευές. Δεν με ενδιαφέρουν παιχνίδια... Μόνο καλό και ποιοτικό browsing, viber, fb, insta..., και καλή διαχείριση κλήσεων, μηνυμάτων ημερολογίου και το κυριότερο κάμερας!!! Από θέμα specs το Ρ9 φαίνεται το καλύτερο δυνατό, έχει και leica φακό αλλά η πραγματικότητα καμιά φορά είναι διαφορετική από τα νούμερα. Το Ρ10 θα μου πείτε είναι πιο low end από το Ρ9 που ήταν ναυαρχίδα αλλά σκέφτομαι μήπως θα έχει περισσότερη υποστήριξη σαν πιο καινούργιο. Το Α5 2017 έχει πολύ καλή τιμή πλέον αλλά διαβάζω και παράπονα για τη κάμερα του. Βέβαια αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο ξαναλέω είναι η κάμερα!!!!!! Είναι και ο λόγος που θα μπω στη διαδικασία αγοράς! Edited May 9, 2017 by serafims Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Θα ήθελα τη βοήθεια σας στην επιλογή μιας εκ των τριών συσκευών. Θέλω να αντικαταστήσω το τηλ της γυναίκας μου και χρειαζόμαστε ένα τηλ που να τραβά και να έχει τη καλύτερη δυνατή κάμερα... Δεν θέλω να ξεφύγω σε κόστος γι αυτό και διάλεξα αυτές τις συσκευές. Δεν με ενδιαφέρουν παιχνίδια... Μόνο καλό και ποιοτικό browsing, viber, fb, insta..., και καλή διαχείριση κλήσεων, μηνυμάτων ημερολογίου και το κυριότερο κάμερας!!! Από θέμα specs το Ρ9 φαίνεται το καλύτερο δυνατό, έχει και leica φακό αλλά η πραγματικότητα καμιά φορά είναι διαφορετική από τα νούμερα. Το Ρ10 θα μου πείτε είναι πιο low end από το Ρ9 που ήταν ναυαρχίδα αλλά σκέφτομαι μήπως θα έχει περισσότερη υποστήριξη σαν πιο καινούργιο. Το Α5 2017 έχει πολύ καλή τιμή πλέον αλλά διαβάζω και παράπονα για τη κάμερα του. Βέβαια αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο ξαναλέω είναι η κάμερα!!!!!! Είναι και ο λόγος που θα μπω στη διαδικασία αγοράς! .Το A5 δεν εχει OIS ενω του 16 ειχε,κατι που ειναι θεμα.Το P10 Lite,γενικα τα Lite της Huawei ειναι τιμια κινητα αλλα δεν συγκρινονται με P9 ή το P10.Εγω στη θεση σου θα πηγαινα στο P9,ειναι ανωτερο απο τα αλλα 2. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Το p10 lite το ξεχνας. Ειναι ενα polished p9 lite με ισως ελαχιστα καλυτερη καμερα. Δηλαδη αδικαιλογητα ακριβο. Μεταξυ των αλλων 2 σιγουρα θα επελεγα το p9. Αν σε νοιαζει αποκλειστικα και μονο η καμερα πας στο nexus 5x που η καμερα του ειναι απο τις καλυτερες και ειναι και φτηνοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. May 10, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 Ευχαριστώ πολύ παιδιά μου το κάνατε απλό.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. May 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Βρέθηκε ακόμα ένας υποψήφιος... LG G5 SE; Αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Αν δεν σε φοβιζει το screen retention και η μικρη αυτονομια τοτε μια χαρα ειναι. Εχει καλυτερη καμερα απο το p9 και ειναι και πιο οικονομικο αλλα προσωπικα θα το απεφευγα για τους λογους που ειπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. May 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Αν δεν σε φοβιζει το screen retention και η μικρη αυτονομια τοτε μια χαρα ειναι. Εχει καλυτερη καμερα απο το p9 και ειναι και πιο οικονομικο αλλα προσωπικα θα το απεφευγα για τους λογους που ειπα. τι εννοείς screen retention; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Μετα απο μερικους μηνες μπορει οταν ζεσταινει απο τη χρηση η οθονη να χει σκιες απο τυχον στατικες εικονες. Αυτες βεβαια φευγουν μετα απο κανα 10λεπτο. Απαξ και στο εμφανισει, οσο περναει ο καιρος θα γινεται και πιο εντονο. Το κακο ειναι οτι η lg δεν το αναγνωριζει ως ελαττωμα και δεν το επισκευαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 μπορει καποιος να απαντησει και σε εμενα για ενα απο τα 3: Huawei P9 ή Huawei Honor 8 ή Samsung A5 όσο το δυνατόν απροβλημάτιστο, μπαταρία και κάμερα με σειρά προτεραιότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 p9 φιλε μου. Ο μονος λογος να προτιμησεις το a5 2017 ειναι η τιμη που και παλι υπαρχουν καλυτερες επιλογες σε αυτα τα χρηματα εφοσον εβαλες τη καμερα τελευταια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 p9 φιλε μου. Ο μονος λογος να προτιμησεις το a5 2017 ειναι η τιμη που και παλι υπαρχουν καλυτερες επιλογες σε αυτα τα χρηματα εφοσον εβαλες τη καμερα τελευταια. Η γνώμη σου για το Honor 8 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Η γνώμη σου για το Honor 8 ? Κοιτα εχει εξτρα 1 gb ram αλλα απο την αλλη εχει κατωτερα ηχεια, του λειπει το gorilla glass και δεν εχει true monochrome η καμερα. Επισης επειδη το p9 ειναι η ναυαρχιδα της huawei εχει μεγαλυτερες πιθανοτητες για καλυτερη υποστηριξη αλλα και υψηλοτερη μεταπωλητικη αξια. Θεωρω οτι απο τα 3 στα 4 gb ram δεν θα καταλαβεις τοση διαφορα ωστε να πεις οτι αξιζει εναντι το p9. Απο την αλλη αν εισαι τοσο απαιτητικος στο multitasking οκ το honor 8 θα σου ναι καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 ok thanks dual sim μονο το Honor 8; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Ναι γιατι νομιζω το p9 σε dual sim ανεβαινει κανα 20αρικο η ψαλιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts