KOPRINIOTIS Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Παιδια ολοι εσεις που εχετε αισθητηρα samsung τι προελευσης συσκευες εχετε?Σκεφτομαι μηπως παιζει ρολο και η χωρα προελευσης σε αυτο. Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Παιδια ολοι εσεις που εχετε αισθητηρα samsung τι προελευσης συσκευες εχετε?Σκεφτομαι μηπως παιζει ρολο και η χωρα προελευσης σε αυτο. Ελληνικο ειναι το δικο μου EUR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjFo Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Εμενα αγορασμενο απο skroutzμαγαζο προοριζοταν για Ιταλια samsung αισθητηρα δεν νομιζω παιζει κ τοσο ρολο εκτος απο το αυτα με snapdragon που λογικα θα εχουν και τον sony imx333, τα αλλα ειναι τι εχει σε stock, ελληνικο s7 που εχω απο πλαισιο εχει στην πισω καμερα αισθητηρα sony και στην selfie samsung. Οτι να ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Παιδιά το τηλ αυτό με εχει απογοητεύσει, ειχα πάντα τη σειρά αυτη όμως αυτό εδώ ειναι σαν να πήρα ενα καλο κινέζικο. η εμπειρία μου τόσα χρόνια με κάνει να τα πω εξω απο τα δόντια.η κάμερα τραγική, η οθόνη καμιά σχέση το S7 edge. με πολωτικά γυαλιά δεν βλέπεις τίποτα, οι φωτογραφίες τονισμένα χρώματα όχι φυσικά, το βίντεο χάλια, δείτε το μόνοι σας να μου πείτε αν έχω άδικο Ήθελα να ειχε κάμερα Sony. το μόνο καλό ο ήχος στη κλήση και η μπαταρία του. :( Μαλλον κατι δεν παει καλα με τη συσκευη σου? Μολις δοκιμασα εγγραφη στα 1080 60p και το video ειναι αψογο.Και δεν εχω Sony. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Μαλλον κατι δεν παει καλα με τη συσκευη σου? Μολις δοκιμασα εγγραφη στα 1080 60p και το video ειναι αψογο.Και δεν εχω Sony. Και εγω στη συσκευή άψογο το βλέπω όμως αυτό που ανέβασα αν δεις εχει πρόβλημα, δεν έχω τηλεόραση 4κ να το δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Σε αναλυση video UHD μεσα στο σπιτι με φυσικο φως ημερας ή φωτα ποιοτητα αθλια..καμια σχεση με παλιοτερα samsung.δεν ξερω γιατι αλλα εχει πολυ "θορυβο" πραγμα που δεν ειχα συνηθισει σε samsung.δεν ξερω αν ειναι θεμα software ή hardware..αν ομως ειναι θεμα λογισμικου,ελπιζω να διορθωθει.αισθητητας samsung και γω ελληνικο Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Σε αναλυση video UHD μεσα στο σπιτι με φυσικο φως ημερας ή φωτα ποιοτητα αθλια..καμια σχεση με παλιοτερα samsung.δεν ξερω γιατι αλλα εχει πολυ "θορυβο" πραγμα που δεν ειχα συνηθισει σε samsung.δεν ξερω αν ειναι θεμα software ή hardware..αν ομως ειναι θεμα λογισμικου,ελπιζω να διορθωθει.αισθητητας samsung και γω ελληνικο Φίλε μου γνώμη μ είναι να πας σε ένα κατάστημα και να τραβήξεις βίντεο με τις ίδιες ρυθμίσεις να δεις πως τραβάνε και οι δύο συσκευές. Αν παίζει καλύτερα στο κατάστημα τσέκαρε ότι έχεις αυθεντική συσκευή με info Samsung εφαρμογή. Και φυσικά να το γυρίσεις πίσω μετά. Και γω δεν ξετρελάθηκα όταν τράβηξα σε πολυκατάστημα αλλά εσένα έχει μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Απο public το εχω αγορασει και με την εφαρμογη το εχω τσεκαρει.τι να πω... ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε εξωτερικο χωρο ειναι τελειο το βιντεο Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrc_thanos Δημ. May 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 (edited) Τα δικα μου στοιχεια απο την συσκευη μου Αγορασμενο απο Κωτσοβ*** http://i767.photobucket.com/albums/xx320/hrc_thanos/Screenshot_20170513-183029.png Σε συγκριση με αλλα κιν φιλων βγαζει πολυ φωτεινοτερες φωτο (σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου) αλλα υπαρχει αυτη η παραμορφωση στις ακρες δυστηχως Τελικα εχετε καταλαβει οτι ολα ειναι ενα ψεμα Τρελη διαφημιση παντου οτι ειναι το καλυτερο κιν με την καλυτερη καμερα και μια τρελη τιμη για να μας πεισουν οτι ''ειναι τοσο καλο για αυτο και ακριβο''? Η τιμη βεβαια ειναι αυτη γιατι, εχει iris scanner(σιγα μην το χρησιμοποιησω κανει κακο στα ματια) ,δαχτυλικο (εκει που ειναι.. 8 στους 10 δεν το εχουν ενεργοποιημενο) και καμερα με πολλα παραπονα.. Οποτε εχουμε ενα πολυ ομορφο κιν με οθοναρα και ενα καλο επεξεργαστη αυτο. (εκτος θεματος σορρυ..) Edited May 23, 2017 by hrc_thanos Παράθεση ETEN glofish x500..HTC diamond2..Iphone4..LG g2.. Samsung Note7 το ερωτευτηκα αλλα πεθανε :cry: Samsung S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjFo Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Αισθητηρα samsung απο οτι βλεπω ολοι στο forum , μην τα ισοπεδωνουμε ολα στις νυχτερινες δεν πιανετε τη νυχτα την κανει μερα, ακομα κ στη μερα ειναι στο τοπ 3 με την καλυτερη καμερα για μενα ο ηχος που δεν ειναι στερεοφωνικος με χαλαει σε ολα τα αλλα το θεωρω τοπ για την ωρα απο οτι δειχνει την καλυτερα καμερα για φετος θα την εχει το htc u11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Στις ρυθμίσεις της κάμερας έχει κάτι σχετικό με διόρθωση σχήματος. Το δοκιμάσατε; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 εγω μετα από πολύ μελετη και περιέργεια πιστευω οτι η καμερα του ειναι πολυ καλη με τα σημερινα δεδομενα .ισως το μονο κινητο που το ξεπερναει σε μερικες μονο καταστασεις ειναι το πιχελ και κανενα αλλο .αυτο που πιστευω οτι το κανει τριτο ειναι macro του και τιποτα αλλο. στα αλλα ειναι σιγουρα 1-2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrc_thanos Δημ. May 24, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Στις ρυθμίσεις της κάμερας έχει κάτι σχετικό με διόρθωση σχήματος. Το δοκιμάσατε; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το δοκιμασαμε και αυτο :cry: Παράθεση ETEN glofish x500..HTC diamond2..Iphone4..LG g2.. Samsung Note7 το ερωτευτηκα αλλα πεθανε :cry: Samsung S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Στις ρυθμίσεις της κάμερας έχει κάτι σχετικό με διόρθωση σχήματος. Το δοκιμάσατε; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το ειχε και το s7 edge, μια βλακεια ειναι που πιο πολυ παραμορφωνει παρα διορθωνει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Είχα συνηθίσει την κάμερα του s7 edge και μου φάνηκε λίγο ανάλατη :) Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 και ανάλατες είναι και να μη πω, μετα το S7 edge που είχα πριν με κάμερα Sony αυτό εδω τωρα με τη κάμερα που του έβαλε το έκανε χάλια, θα περιμένω μήπως φτιάξει με αναβάθμιση αλλιώς θα πάρει δρόμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 και ανάλατες είναι και να μη πω, μετα το S7 edge που είχα πριν με κάμερα Sony αυτό εδω τωρα με τη κάμερα που του έβαλε το έκανε χάλια, θα περιμένω μήπως φτιάξει με αναβάθμιση αλλιώς θα πάρει δρόμο. Η μπροστινή μου φαίνεται καλύτερη :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Δεν υπαρχει καποιος με sony αισθητηρα στο + η στο απλο;αν ειναι δυνατον... Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Δεν υπαρχει καποιος με sony αισθητηρα στο + η στο απλο;αν ειναι δυνατον... γιατι κανεις ετσι? ξερεις κατι για τον σονυ που να μας κανει να τον θεωρουμε καλυτερο? περα απο το s6, και στο s7 δεν ειχαν καμια διαφορα, και εδω δε νομιζω να εχουν. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Πως σας φαίνεται που βάση χαρακτηριστικών, αποτελέσματος κτλ είναι ίδια κ ίσως και πιο κάτω των προσδοκιών η καμερα του σ8 απτου σ7. ; κ για την μπροστινή πίστευα πως θα έχει μεγάλη διαφορά αλλά απτά συγκριτικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Καταλαβαίνω όταν κάτι είναι πολύ δυνατό σε μια συσκευή δεν θέλουν να δώσουν πιο πολλά άλλα για εμάς τους πελάτες δεν είναι σωστό πιστεύω όταν σκαμε τόσα λεφτά. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Φαινεται καθαρα,ειναι η πιο καταλληλη φωτο για να το καταλαβουν ολοι Απο μια ερευνα που εκανα με συσκευες διάφορες φιλων μου(πχ LG G3,ONE PLUS 3) διαπιστωσα οτι υπαρχει μια πολυ μικρη παραμορφωση στις ακρες της φωτογραφιας αλλα ειναι παρα πολυ μικρη και πρεπει να κανεις αρκετο ζουμ για να το καταλαβεις.. Τελικα στο S8 μηπως δεν ειναι κ τοσο καλες οι φωτογραφιες απλως τις κανει να φαινονται ωραιες...?? Μαλλον αυτο που λες..απαραδεκτο η παραμορφωση :lol:..Φετος η htc με το U 11 EXEI κανει την καλυτερη δουλεια ειτε το θελουμε ειτε οχι..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Διάβασα ότι η νέα αναβάθμιση έχει και τη κάμερα για να δούμε μήπως φτιάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 οποιος κανει αναβαθμιση να μας πει λεπτομεριες για την καμερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Μολις εκανα update αλλα δεν εγραφε τιποτα για καμερα.για bluetooth ειχε και βελτιωση αποδοσης καρτας sd Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Αύριο αν προλάβω θα κάνω μια σύγκριση το s8+ με isocell με s7 edge isocell. Θα βγάλω και μέρα και βράδυ. Σε ένα γρήγορο τεστ που έκανα πριν μπω σπίτι, είδα ότι το s8 βράδυ με hdr και on στο φλας και τις ίδιες ρυθμίσεις στο s7 Edge ότι το s8 βγάζει καλύτερη.. Αύριο θα έχω υλικό για σύγκριση. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts