Jump to content

[S8 / S8+] Διαθεσιμότητα και αγορά

mkbhd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε site ελληνικό (δεν το αναφέρω για λόγους διαφήμισης) το S8 στα 450 ευρώ και το S8 plus στα 489 ευρώ με κουπόνι. :rolleyes:

(ελπίζω να λαμβάνετε τα προσωπικά μηνύματα που στέλνω, επειδή δεν ξέρω που βρίσκονται τα απεσταλμένα μου και δεν ξέρω αν σας έχουν έρθει οι απαντήσεις)

Edited by medvet

• Απαντήσεις 326
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε site ελληνικό (δεν το αναφέρω για λόγους διαφήμισης) το S8 στα 450 ευρώ και το S8 plus στα 489 ευρώ με κουπόνι. :rolleyes:

Αν εννοείς αυτό που έχει σχέση με αρκουδι μακρια τα ρούχα σου.

Έκανα θέμα σήμερα γι αυτό αμα το ψάξεις λίγο θα δεις τι γίνεται.

Από εκεί έχω αγοράσει 2 ρολόγια, χωρίς να έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα. Ήρθαν στην ώρα τους, δίχως προβλήματα με την εγγύησή τους.

Τηλέφωνο δεν έχω αγοράσει από εκεί, αγόρασα από σκρουτζομάγαζο πριν από 1,5 μήνα S8 στα 542 ευρώ.

Με τις ως τώρα πληροφορίες που έχω από την προηγούμενη αγορά μου, θα αγόραζα το S8 από'κει, επειδή κοστίζει 100 ευρώ λιγότερα.

Μήπως μπορείς να γράψεις εδώ τι προβλήματα είχες, έτσι ώστε να βοηθήσεις τα άτομα που ενδιαφέρονται για πιθανή αγορά στις επόμενες 3 ώρες να πάρουν τη σωστή απόφαση?

Από εκεί έχω αγοράσει 2 ρολόγια, χωρίς να έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα. Ήρθαν στην ώρα τους, δίχως προβλήματα με την εγγύησή τους.

Τηλέφωνο δεν έχω αγοράσει από εκεί, αγόρασα από σκρουτζομάγαζο πριν από 1,5 μήνα S8 στα 542 ευρώ.

Με τις ως τώρα πληροφορίες που έχω από την προηγούμενη αγορά μου, θα αγόραζα το S8 από'κει, επειδή κοστίζει 100 ευρώ λιγότερα.

Μήπως μπορείς να γράψεις εδώ τι προβλήματα είχες, έτσι ώστε να βοηθήσεις τα άτομα που ενδιαφέρονται για πιθανή αγορά στις επόμενες 3 ώρες να πάρουν τη σωστή απόφαση?

Εγω έψαξα και είδα ασαφειες στους ορους του και γενικα σχόλια σε αλλα φόρουμ που δεν θα με έκαναν να παρω από αυτούς.

Ο καθένας παίρνει τα ρισκα του.

Προσοχή!!! Διορθώνω...Δεν έχω αγοράσει τελικά από εκεί τα 2 ρολόγια αλλά από άλλο site με κουπόνι.

ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΤΟ SITE ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ!

Καλό είναι να κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο και μετά να αποφασίσετε.

Συγνώμη για το λάθος, αλλά δεν υπήρχε σκοπιμότητα. Αναγκάστηκα να ανατρέξω στις προηγούμενες αγορές μου

για να βρω από που τελικά τα πήρα...

Τελικα καποιο καταστημα skroutz που γνωριζετε βαση εμπειριας πως εχει εντελως καθαρες unbranded συσκευες, σφραγισμενες πληρως με την ταινια ασφαλειας στη θεση της, χωρις red tint? Αν και το red tint ειναι λαχειο απ'οσο εχω καταλαβει.
If God is for us... Who can be against us?

σήμερα το πρωί θα πάω να το παραγγείλω απο τα seven spot.ρώτησα και μου είπαν όλες οι συσκευές τους είναι unbranded και αυριο θα βρισκεται εδώ! Πείτε λίγο silver ή orchid gray έχω κολλήσει!

Απλώς δεν έχω βρει θήκη που να ταιριάζει απόλυτα με το οrchid gray! το silver ειναι πολύ καθρέφτης ή λιγότερο απο το s7 edge silver?

Τελικα καποιο καταστημα skroutz που γνωριζετε βαση εμπειριας πως εχει εντελως καθαρες unbranded συσκευες, σφραγισμενες πληρως με την ταινια ασφαλειας στη θεση της, χωρις red tint? Αν και το red tint ειναι λαχειο απ'οσο εχω καταλαβει.

ξαναβάζω την ερωτηση σου γιατι ειναι ακριβως η ιδια που θα εκανε και εγω :)

Τελικά παράγγειλα το silver σήμερα και αύριο παραλαμβάνω απο το seven spot! τη θήκη να φορέσω μέχρι να παραγγείλω απο ebay?

Τελικά παράγγειλα το silver σήμερα και αύριο παραλαμβάνω απο το seven spot! τη θήκη να φορέσω μέχρι να παραγγείλω απο ebay?

Μια αξιολογη και ποιοτικη για να προστατευει ΚΑΛΑ το προιον για το οποιο θα δωσεις 560 ευρω!!!

Οτι θελεις να παρεις, αρκει να ειναι καποιας γνωστης εταιριας που καλυπτει οπως πρεπει τη συσκευη σε περιπτωση πτωσης. Βασικα το λεω αυτο διοτι με στεναχωρει που πολλες φορες βλεπω ατομα να αγοραζουν κινητα με 400-600-800 ευρω και στο τελος να ψαχνουν θηκες απο ebay με 2-3 ευρω... Η ακομα χειροτερα να ανεβαζουν αγγελια οτι "ζητανε θηκες για το ταδε κινητο", μπας και γλυτωσουν κανα δεκαρικο σε σχεση με μια καινουργια. Οτι να'ναι...

Οταν λέω απο ebay Εννοώ κάποια της μάρκας spigen ή nilkin αλλα και πάλι επειδή καλύπτουν το πίσω μέρος μόνο υπάρχει φόβος για την οθόνη γιαυτό λέω κάτι σε στύλ βιβλίου!

για μενα το μαυρο ειναι μονοδρομος, το μπλε δε μου αρεσε το μωβ μου φανηκε λιγο γυναικειο και το ασημι απο οτι ειδα λερωνει πιο ευκολα.

μαυρο ειναι η πιο ασφαλης επιλογη imo.

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Αγαπητοι συμφουριτες να μεινουμε στο θεμα του νηματος καλυτερα, μπαινει κοσμος για να διαβασει απο που να το παρει κτλ :)

Παίδες, ξέρει κανείς που μπορώ να πάρω το galaxy s8+ dual sim στην Ολλανδία, με συμβόλαιο. Όλοι έχουν αυτό με την μία κάρτα, αλλά το site της samsung (Ολλανδικό) έχει και τις δυο εκδόσεις.

Γνωριζει κανεις καταστημα με DOA που να εχει και unbranded συσκευη?? για να περασω να το παρω απο εβδομαδα

Γνωριζει κανεις καταστημα με DOA που να εχει και unbranded συσκευη?? για να περασω να το παρω απο εβδομαδα

Κι εγω την ιδια απορια εχω. Δεν υπαρχει καποιος που αγορασε προσφατα απο σκρουτζομαγαζο και του βγηκε η φαση αψογη? Χωρις red tint, unbranded, με DOA κλπ!

Απλως ενημερωνω... Σημερα αγορασα S8 απο το καταστημα Plus3 (Θεσσαλονικη)! Πηγα ο ιδιος και καλα για να δω με τα ματια μου αν οντως θα ειναι σφραγισμενο (τρομαρα μου), αφου τηλεφωνικα μου ειπαν πως αυτο ειναι αυτονοητο (αν και σε παλαιοτερη συνομιλια μεσω email με το καταστημα μου απαντησαν πως "δεν χρειαζεται να δινω τοση σημασια στο αν ειναι σφραγισμενο)! Πηγαινοντας εκει οντως το ειδα σφραγισμενο, το πηρα κι εφυγα. Αφου γυρισα στο σπιτι (Σερρες), ανακαλυψα πως ναι μεν φαινομενικα ηταν σφραγισμενο, ομως τελικα ειχε 2 ταινιες ασφαλειας η μια πανω στην αλλη. Η μαυρη απο κατω ηταν κομμενη ακριβως στο σημειο που τις κοβουμε με το μαχαιρακι και ειχε μια ακομη ασπρη απο πανω στη θεση της κανονικα, γι'αυτο φυσικα και ψαρωσα. Ασε δηλαδη που ταιριαζουν απολυτα μεταξυ τους ετσι οπως φαινεται το "EUROPEAN SIM CARD ONLY". Σαν να ειναι μια ασπρομαυρη ταινια ασφαλειας. Οκ, εχω ακουσει πολλες ιστοριες ακομη κι απο καταστηματα Γερμανος, Cosmote κλπ, με μη-σφραγισμενα κινητα. Αλλα οφειλω να ομολογησω πως δεν χαρηκα κιολας! Κατα τα αλλα Γερμανικη η συσκευη, unbranded και ολα μεσα στη θεση τους κανονικα! Σκεφτηκα μια στιγμη να το στειλω αυριο πισω οπως ειναι και το πιο λογικο, αλλα μονο που βλεπω τη συσκευη κομπλε, χωρις red tint κλπ... Κολλαω λιγακι μη πετυχω στο τελος καμια χειροτερη! Εχει τυχει σε κανεναν αλλον παρομοια κατασταση?

21278070_10155600352992296_34673713_o.jpg

21329784_10155600351037296_1722141451_o.jpg

• The title was changed to [S8 / S8+] Διαθεσιμότητα και αγορά