tigreos Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Μα το θέμα είναι να έχεις το xposed μαζί. Unleashed by ONEPLUS 3T rootedΕ αυτό λέω ότι και χωρίς xposed ναι μεν γίνεται κανονικά η εγκατάσταση και όλα φαίνονται λειτουργικά ακόμα και η τσεκ ροοτ εφαρμογή εμφανίζει ότι είσαι ροοτ στην πραγματικότητα ΔΕΝ είναι έχει πολλά bug η 14. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 τελικά η 14 magisk έκδοση παίζει σε 4.1.7 (χωρίς exposed |) ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 τελικά η 14 magisk έκδοση παίζει σε 4.1.7 (χωρίς exposed |) ? Σε εμένα δεν δούλεψε με στοκ 4.1.7 χωρίς xposed φλάσαρα magisk v14 και δεν είχα ροοτ,ως και τo check root app έλεγε ότι είναι root αλλά στην πραγματικότητα ΔΕΝ ήταν το adblock δεν δούλευε ούτε ο file explorer είχε root permissions. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Σε εμένα δεν δούλεψε με στοκ 4.1.7 χωρίς xposed φλάσαρα magisk v14 και δεν είχα ροοτ,ως και τo check root app έλεγε ότι είναι root αλλά στην πραγματικότητα ΔΕΝ ήταν το adblock δεν δούλευε ούτε ο file explorer είχε root permissions. Κατάλαβα ..... σε γενικές γραμμές τι παραπάνω δίνει το magisk σε σχέση με το super su ? Ρωτάω για να καταλάβω αν αξίζει ο κόπος η μετάβαση Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Κατάλαβα ..... σε γενικές γραμμές τι παραπάνω δίνει το magisk σε σχέση με το super su ? Ρωτάω για να καταλάβω αν αξίζει ο κόπος η μετάβαση Διάβασε εδώ είναι πολλά περισσότερα από αυτά που προσφέρει το supersu αλλά από ότι φαίνεται δεν παίζει παντού ακόμα θέλει δουλίτσα. Magisk - Root & Universal Systemless Interface [Android 5.0+] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Διάβασε εδώ είναι πολλά περισσότερα από αυτά που προσφέρει το supersu αλλά από ότι φαίνεται δεν παίζει παντού ακόμα θέλει δουλίτσα. Magisk - Root & Universal Systemless Interface [Android 5.0+] Το ερώτημα είναι γιατί να βάλεις το Magisk 14, ¨οταν με το Magisk 13.3 όλα τρέχουν ρολόι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Το ερώτημα είναι γιατί να βάλεις το Magisk 14, ¨οταν με το Magisk 13.3 όλα τρέχουν ρολόι. Συμφωνώ απόλυτα αλλά με την ίδια λογική γιατί να πας π.χ. από την 3.2.1 στην 4.1.7...;;;;Αφου και η 3.2.1 τρέχει ρολόι... ;) Μπαίνεις στην διαδικασία αυτήν γιατί κάθε νέα έκδοση φέρνει και κάτι καινούριο και υποτίθεται ότι σου κάνει την "ζωη" ποιο εύκολη για αυτό πας σε ποιο καινούρια έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Συμφωνώ απόλυτα αλλά με την ίδια λογική γιατί να πας π.χ. από την 3.2.1 στην 4.1.7...;;;;Αφου και η 3.2.1 τρέχει ρολόι... ;) Μπαίνεις στην διαδικασία αυτήν γιατί κάθε νέα έκδοση φέρνει και κάτι καινούριο και υποτίθεται ότι σου κάνει την "ζωη" ποιο εύκολη για αυτό πας σε ποιο καινούρια έκδοση.Δεν συγκρίνεις όμοια πράγματα όμως. Η κάθε νέα έκδοση του Android φέρνει security updates και άλλα πολλά. Το νέο Magisk τι παραπάνω λειτουργικότητα φέρνει; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Δεν συγκρίνεις όμοια πράγματα όμως. Η κάθε νέα έκδοση του Android φέρνει security updates και άλλα πολλά. Το νέο Magisk τι παραπάνω λειτουργικότητα φέρνει; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Όμοια δεν είναι,αλλά είναι η ίδια λογική.... Αν θες να μάθεις ακριβώς τι άλλαξε στην v14 διάβασε το changelog: changelog v14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2017 Oreo (Hydrogen) για το 3Τ (not "fully" official, special installation required) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Με την 4.1.7 είμαι αναμεσα στο 10 με 14% κατανάλωση το ΄΄συστημα΄΄ android , έχω γύρω στις 4+ ώρες οθόνη με την χρήση που κάνω, οκ σε γενικές γραμμές αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορώ να ρίξω αυτό το ποσοστό πιο κάτω. Φυσικά είμαι με greenify και root συν τις ρυθμίσεις (setting tweaks) από εδώ https://forums.oneplus.net/threads/op3-3t-battery-and-heating-tips-nougat.542075/ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Με την 4.1.7 είμαι αναμεσα στο 10 με 14% κατανάλωση το ΄΄συστημα΄΄ android , έχω γύρω στις 4+ ώρες οθόνη με την χρήση που κάνω, οκ σε γενικές γραμμές αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορώ να ρίξω αυτό το ποσοστό πιο κάτω. Φυσικά είμαι με greenify και root συν τις ρυθμίσεις (setting tweaks) από εδώ https://forums.oneplus.net/threads/op3-3t-battery-and-heating-tips-nougat.542075/Αν θες να κάνεις σοβαρή δουλειά με την μπαταρία, ακολουθείς αυτόν τον οδηγό.https://forums.oneplus.net/threads/guide-how-to-get-6-hours-of-screen-on-time-on-3t.625748/ Τα άλλα είναι για χαβαλέ. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 έχει που έχει λαγκ η στοκ αμα βάλει και X.A.N.A battery, σώθηκε Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Αν θες να κάνεις σοβαρή δουλειά με την μπαταρία, ακολουθείς αυτόν τον οδηγό.https://forums.oneplus.net/threads/guide-how-to-get-6-hours-of-screen-on-time-on-3t.625748/ Τα άλλα είναι για χαβαλέ. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Σόρυ κι όλας,και χωρίς κανένα ίχνος αντιπαράθεσης,αλλά με αυτά που προτείνει ο τύπος,το κινητό είναι να το έχουμε στην άκρη και μόνο για να μιλάμε...Μην παίζεις παιχνίδια,μην έχεις 4G,μην μην μην...Με την χρήση που του κάνω εγω(λιγο απ όλα πλην fb) μου βγάζει 2 μέρες με το ζόρι.Εννοείται αν το ζορίσω στο τέλος της ημέρας θέλει φόρτιση.Αλλά εδω έρχεται το dash charge,σε 20' εχω αξιοπρεπέστατο ποσοστό μπαταρίας.Απλώς νομίζω οτι δεν είναι τόσο τραγική η μπαταρία του...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Σόρυ κι όλας,και χωρίς κανένα ίχνος αντιπαράθεσης,αλλά με αυτά που προτείνει ο τύπος,το κινητό είναι να το έχουμε στην άκρη και μόνο για να μιλάμε...Μην παίζεις παιχνίδια,μην έχεις 4G,μην μην μην...Με την χρήση που του κάνω εγω(λιγο απ όλα πλην fb) μου βγάζει 2 μέρες με το ζόρι.Εννοείται αν το ζορίσω στο τέλος της ημέρας θέλει φόρτιση.Αλλά εδω έρχεται το dash charge,σε 20' εχω αξιοπρεπέστατο ποσοστό μπαταρίας.Απλώς νομίζω οτι δεν είναι τόσο τραγική η μπαταρία του...:) Ε ναι, Τις 4 ώρες τις έχω και τώρα με χρήση σοβαρή, ψάχνω κάτι που να κατεβάσει το android service κάπως, όχι να φάω τα σωθικά μου με τα tweaks και τα φλασαρισματα :) Sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 (edited) Εγω εδω και καποιες μερες παντως το 3T το γυρισα παλι στην 4.1.3 και βλεπω σημαντικη διαφορα. Η 4.1.7 δεν εκανε καλη διαχειριση αυτονομιας. Βεβαια ειμαι stock με root και το μονο που εχω κανει, ειναι να απενεργοποιησω τα δεδομενα παρασκηνιου των εφαρμογων απο τις ρυθμισεις (κατι που ειχε προταθει στο αλλο νημα). Απο εκει και περα εννοειται οτι η χρηση του καθενος μας διαφερει και τα αποτελεσματα ειναι διαφορετικα, αλλα κατι apps τυπου Greenify κλπ, θεωρω οτι "χτυπιουνται" μεταξυ τους και δεν προσφερουν τιποτα, παρα μονο να κανουν την κατασταση χειροτερη. Edited September 22, 2017 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 έχει που έχει λαγκ η στοκ αμα βάλει και X.A.N.A battery, σώθηκεΕίσαι γενικά υπερβολικός σε πολλά ποστ σου. Κανένα πρόβλημα με λαγκ η στοκ,με ή χωρίς ΧΑΝΑ.Σόρυ κι όλας,και χωρίς κανένα ίχνος αντιπαράθεσης,αλλά με αυτά που προτείνει ο τύπος,το κινητό είναι να το έχουμε στην άκρη και μόνο για να μιλάμε...Μην παίζεις παιχνίδια,μην έχεις 4G,μην μην μην...Με την χρήση που του κάνω εγω(λιγο απ όλα πλην fb) μου βγάζει 2 μέρες με το ζόρι.Εννοείται αν το ζορίσω στο τέλος της ημέρας θέλει φόρτιση.Αλλά εδω έρχεται το dash charge,σε 20' εχω αξιοπρεπέστατο ποσοστό μπαταρίας.Απλώς νομίζω οτι δεν είναι τόσο τραγική η μπαταρία του...:)Βασικά υπάρχουν πολλές διαφορετικές προτάσεις. Δηλαδή πρέπει να παίζεις παιχνίδια για να λες ότι έχεις smartphone; Ή είναι λάθος που προτείνεται διαφορετική εφαρμογή από την επίσημη ρουφηχτρα του Fb app; Όσο για το 4G, πάλι αλήθεια δεν είναι ότι τσακίζει την μπαταρία; Δηλαδή τι λάθος έχεις βρει; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 έχει γραφτεί άπειρες φορές στο xda ότι τα battery profile έχουν λαγκ. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 έχει γραφτεί άπειρες φορές στο xda ότι τα battery profile έχουν λαγκ.Με έκανες να χάσω χρόνο, αλλά βρήκα την αναφορά από τους υπεύθυνους του ΑΚΤ: "First of all, it's a "normal" thing, as I have stated before, all these tweaks have been done for fit my usage or certain usage which is most likely not the same as yours. Because this, when the are put on a certain scenario the might stutter or lag just a bit (If you are experimenting huge lags, you have done something wrong)" Δηλαδή, ίσως κάτι λίγο να υπάρχει,αλλά αν βλέπεις κάτι ιδιαίτερο από πλευράς lag, τότε έχεις αλλού το πρόβλημα ή είσαι υπερβολικός. Στο δικό μου setup με Franco kernel, Extreme XANA, έτσι και υπάρχει lag είναι τόσο μικρό που δεν το προσέχεις καν. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 δοκίμασα ξανά με φρανκο κερνελ και x.a.n.a battery.έχει λαγκ, μικρό αλλά έχει.Είναι εκνευριστικό σε κάποια σημεία.Είναι μόνο για να το κάνεις apply όταν θες να κρατήσει η μπαταρία πολύ και δεν χρησιμοποιείς το κινητό. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 δοκίμασα ξανά με φρανκο κερνελ και x.a.n.a battery.έχει λαγκ, μικρό αλλά έχει.Είναι εκνευριστικό σε κάποια σημεία.Είναι μόνο για να το κάνεις apply όταν θες να κρατήσει η μπαταρία πολύ και δεν χρησιμοποιείς το κινητό.Κοίτα το κάθε σύστημα είναι διαφορετικό. Έχω και άλλα tweaks και ίσως για αυτό δεν το βλέπω. Εσένα βγαίνει σε άνοιγμα συγκεκριμένων εφαρμογών; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Κοίτα το κάθε σύστημα είναι διαφορετικό. Έχω και άλλα tweaks και ίσως για αυτό δεν το βλέπω. Εσένα βγαίνει σε άνοιγμα συγκεκριμένων εφαρμογών; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Γενικά στο μενου, απο την μια εφαρμογή στην άλλη, στο σκρολ παντού βλέπεις ένα στιγμιαίο λαγκ το οποίο είναι πολύ ενοχλητικό στα δικά μου μάτια. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Δηλαδή πρέπει να παίζεις παιχνίδια για να λες ότι έχεις smartphone; Ή είναι λάθος που προτείνεται διαφορετική εφαρμογή από την επίσημη ρουφηχτρα του Fb app; Όσο για το 4G, πάλι αλήθεια δεν είναι ότι τσακίζει την μπαταρία; Δηλαδή τι λάθος έχεις βρει; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Κανενα λάθος. Συμφωνώ με όσα λέει ο τυπος και με οσα λες εσυ.Απλως προσωπικά δεν έχω ουτε τις γνώσεις ουτε και τον χρονο να τα κάνω όλα αυτά. Αλλά και να τα είχα,παλι δεν θα τα εκανα όλα,τον βρίσκω λίγο υπερβολικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Έχουμε νέο ΑΚΤ Profiles app έκδοση 1.6 https://www.androidfilehost.com/?fid=745425885120764798 Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. September 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2017 Έχουμε νέο ΑΚΤ Profiles app έκδοση 1.6 https://www.androidfilehost.com/?fid=745425885120764798 Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Όσοι τα έχετε δουλέψει αυτά τα tweak έχετε δει όντως βελτίωση; Η μιλάμε για 15-20 λεπτά περισσότερη οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts