ch_makis Δημοσιεύτηκε April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 21, 2017 Day 1 το παράγγειλα και του χω βγάλει τα μάτια. Το κινητό αξίζει τα λεφτά του μέχρι το τελευταίο ευρώ. Μόνη ενσταση το θέμα με το bluetooth. Κάτι για κάμερες και touch latency είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Η τελευταία beta περιέχει διορθώσεις για το Bluetooth. Θα έρθει στην επόμενη stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 χτες κυκλοφόρησε update του one plus launcher V 2.0.0, όποιος θέλει το κατεβάζει από εδώ .... http://www.apkmirror.com/apk/oneplus-ltd/oneplus-launcher-2/oneplus-launcher-2-2-0-0-170414173919-ed278d7-release/oneplus-launcher-2-0-0-170414173919-ed278d7-android-apk-download/ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 (edited) χτες κυκλοφόρησε update του one plus launcher V 2.0.0, όποιος θέλει το κατεβάζει από εδώ .... http://www.apkmirror.com/apk/oneplus-ltd/oneplus-launcher-2/oneplus-launcher-2-2-0-0-170414173919-ed278d7-release/oneplus-launcher-2-0-0-170414173919-ed278d7-android-apk-download/ Τι ακριβώς παίζει με αυτόν τον launcher,δηλαδή γιατί δεν δίνεται από την oneplus η ανανέωση του μέσω του play store; Υ.Γ.:Είδα ότι είναι από τις beta εκδόσεις που δίνει η oneplus! Edited April 22, 2017 by kosnic2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Παιδιά είμαι στην Beta 5 και τα στατιστικά έχουν φτιάξει πια! Επιτέλους έβγαλα τη μέρα άνετα χωρίς Google services να τρώνε την μπαταρία! Βάλτε την οπωσδήποτε! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Νομίζω ότι δεν έχει σχέση η beta, αλλά το τι κάνει η google με τα play services. Εγώ έχω μείνει στην beta 4 και από εχθές σταμάτησαν να είναι πρώτα σε κατανάλωση. Δεν είχα πρακτικό πρόβλημα με drain, αλλά εμφανίζονταν πρώτα για κάποιο λόγο. Ξαφνικά από εχθές και χωρίς να κάνω τίποτα, χάθηκαν. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Νομίζω ότι δεν έχει σχέση η beta, αλλά το τι κάνει η google με τα play services. Εγώ έχω μείνει στην beta 4 και από εχθές σταμάτησαν να είναι πρώτα σε κατανάλωση. Δεν είχα πρακτικό πρόβλημα με drain, αλλά εμφανίζονταν πρώτα για κάποιο λόγο. Ξαφνικά από εχθές και χωρίς να κάνω τίποτα, χάθηκαν. Εγώ εχθές πήγα σε 5 και δες πως ήταν οι συγκυρίες που νόμιζα ότι ήταν από εκεί! Πάντως είχα καλύτερα στατς με την 5. Σήμερα θα αφήσω να πάει μέχρι τέλους η μπαταρία (7-10%) και θα σας στείλω στιγμιότυπα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis_ Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Τα Google services τρώνε μπαταρία με data. Σε WiFi που είναι ο φίλος δεν τρώνε τόσο. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Παιδια ας γραφουμε εδω οσα αφορουν τις συσκευες που τρεχουν beta roms Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Τα Google services τρώνε μπαταρία με data. Σε WiFi που είναι ο φίλος δεν τρώνε τόσο. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Έτσι ακριβώς είναι βέβαια εγώ και με data όντως στην beta 5 που δοκιμάζω από εχθές βλέπω είναι καλά τα πράγματα για τα services, δείχνει η OnePlus να προσπαθεί συνέχεια για το καλύτερο και αυτό είναι πολύ θετικό, βέβαια περιμένω να βγάλουνε επιτέλους fix για το σπαστικό voice call battery drain το οποίο βέβαια δεν είναι πραγματικο έχει θέμα τι oos με τα στατιστικά της μπαταρίας Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Εγω προσωπικα επειδη εχω αφαιρεσει οτι εχει σχεση με Google (Photos, Videos, Duo, Hangouts) μιας και ειμαι root, δεν ειχα ποτε θεμα με τα Google services και υψηλη καταναλωση. Βεβαια σε καποιους μπορει να χρειαζονται και να τα δουλευουν ολα αυτα τα apps, οποτε πασο. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Εμενα δεν υπάρχουν καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Εμενα δεν υπάρχουν καθόλου Δείξε όλα τα στιγμιότυπα... Μπαταρία, Wi-Fi κλπ. Δες αυτά που ποσταρα και εγώ Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Πάντως το system είναι κλασικά πρώτο στην κατανάλωση. Αυτό το βλέπω στο 3 και όχι τόσο στο 3Τ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Το μόνο πρόβλημα που είχα σήμερα ειναι οτι με το που έβαλα 4g ζεματισε το κινητό και έφαγε την μπαταρία σε χρόνο ρεκόρ δεν ξέρω τι έγινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Το μόνο πρόβλημα που είχα σήμερα ειναι οτι με το που έβαλα 4g ζεματισε το κινητό και έφαγε την μπαταρία σε χρόνο ρεκόρ δεν ξέρω τι έγινε Είσαι μόνιμα σε WiFi... Σωστά είδα; όταν είσαι με δεδομένα έχουν πρόβλημα τα Google services... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Birel_motosport Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Παλιά ήταν ψηλά και σε wifi τώρα είμαι μονο με 4g και ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Στο screenshot και εγώ βλέπω ότι η χρήση είναι με wifi, όντως με WiFi το πρόβλημα με τα services(mobile radio active) δεν υπάρχει, απλά θα συμφωνήσω μαζί σου ως προς την beta 5 όπου σήμερα από το πρωί ήμουν μόνο με data και τα services ήταν μόνο στο 2%, σίγουρα το προσπαθεί η OnePlus με το optimization της rom απλά έχει έναν μεγάλο εχθρό την Google και τα δεδομένα που παρασκηνίου της που από ότι διαβάζω στη O περιμένουμε μεγάλη βελτίωση,για να δούμε Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Το ότι έχει ανοιχτό το wifi δε σημαίνει ότι είναι σε wifi. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Φίλε μου αυτό ακριβώς σημαίνει η χρήση είναι με WiFi όταν δουλέψεις data η γραμμή που εμφανίζεται το wifi είναι κενή και θα πρέπει να συμβαδίζει με την γραμμή της ενεργής οθόνης,αν έχεις ανοιχτά και τα 2 το τηλέφωνο αυτόματα δουλεύει με wifi έτσι το έχω και στο δικό μου Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Έχουμε beta 6... Την έβαλα και αναμένω στατς... Sent from my iPad using Tapatalk Sony Xperia Z2 Oneplus 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Δείχνει πολύ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας την έχω από εχθές και με όλα ανοιχτά το βράδυ το άφησα 100% και δεν έχασε καθόλου Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strggeorge Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Δείχνει πολύ καλύτερη διαχείριση μπαταρίας την έχω από εχθές και με όλα ανοιχτά το βράδυ το άφησα 100% και δεν έχασε καθόλου Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ σήμερα το έβαλα... Αυτά τα Google services μας έχουν πεθάνει! Απο αύριο θα ανεβάσω φωτο! Sent from my iPad using Tapatalk Sony Xperia Z2 Oneplus 3T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Δεν το πιστεύω ότι δεν ασχολείται κανείς με custom rom σε τέτοιο τηλέφωνο.Γιατι τέτοια ησυχία εδω ρε παιδιά; Πείτε τι να φλασαρουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Γιατί νομίζω ότι χάνουν όλες στην κάμερα και επίσης λόγο beta υπάρχουν συνεχόμενες αναβαθμίσεις, επίσης η στοκ είναι σχεδόν pure Android οπότε οι λόγοι για custom λιγοστεύουν, τώρα του χρόνου όσοι κρατήσουν την συσκευή μετά την adroid O σίγουρα θα αρχίσουν τις custom γιατί η συσκευή με την δύναμη που έχει θα τρέχει πανευκολα πολλές ακόμα αναβαθμίσεις του android Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Συν ότι δεν υπάρχει λόγος να πας σε κάτι που μονίμως θα έχει bugs. Πάντα κάτι θα φτιάχνουν και θα χαλάει κάτι άλλο. Επίσης η αυτονομία αυτών των Roms συνήθως δεν είναι και η καλύτερη. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts