Jump to content

Umidigi Z pro

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως; Για πες για πες, γιατί πρέπει να κοιτάξω άμεσα για κάποιο.

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Το περιμένω 21/6 από Amazon.de στα 155.99 όπου όπως λέει η αμαζον περιλαμβάνει και ελληνικό τελωνείο για είδη που πουλάει από κινέζο πωλητή. Ας ελπίσω ότι έτσι θα είναι, πρώτη αγορά κάνω από το 2013 και καταλαβαίνετε...Πάντως άμα φάω κι άλλο τελωνείο θα σας το πώ δεν θα το κρύψω...χαχαχα...μόνο που δεν θάθελα κράξιμο...όπως σωστά λέει και ο φίλος πιό πάνω. Τώρα σε σχέση με την ποιότητα της Umi, έχω το Touch, το "χειρότερο" μοντέλο της και παρ' όλα αυτά λέω ότι είναι ό,τι καλύτερο έχει περάσει από το χέρι μου σε mid range συσκευές. Μια χαρά είναι η Umi αν σκεφτώ την παππάτζα που έφαγα με την Samsung J3 2016 στα 8gb rom που σερνότανε και αρκετά ακριβότερο.

καλησπερα το πηρα και εγω και το περιμενω (τομτοπ Γερμανιας)μπηκα στο φορουμ το οφισιαλ και οι περισσότεροι μετα την αναβαθμηση ειχαν πολλα προβληματα

Αυτο σκέφτομαι και εγώ και δεν προχωράω στην αναβάθμιση.

Ρε παιδια, τωρα τι να πω? Τοσα λεφτα για να μπλεξετε με umi? Μακαρι να σας βγει τεφαρικι αλλα... Τελος παντων με 250€ παιρνατε κορυφαια , χωρις προβληματα τηλεφωνα και ειχατε και ρεστα..:)

Δεν καταλαβαίνω τι κόλλημα έχετε με τα umidigi κινητά .Έχω αναφέρει ότι με s4 samsung κάθε μήνα το πήγαινα για service .Και μιλάμε για κινητό με το δυομιση φορές ποιο ακριβό από το z pro

Το περιμένω 21/6 από Amazon.de στα 155.99 όπου όπως λέει η αμαζον περιλαμβάνει και ελληνικό τελωνείο για είδη που πουλάει από κινέζο πωλητή. Ας ελπίσω ότι έτσι θα είναι, πρώτη αγορά κάνω από το 2013 και καταλαβαίνετε...Πάντως άμα φάω κι άλλο τελωνείο θα σας το πώ δεν θα το κρύψω...χαχαχα...μόνο που δεν θάθελα κράξιμο...όπως σωστά λέει και ο φίλος πιό πάνω. Τώρα σε σχέση με την ποιότητα της Umi, έχω το Touch, το "χειρότερο" μοντέλο της και παρ' όλα αυτά λέω ότι είναι ό,τι καλύτερο έχει περάσει από το χέρι μου σε mid range συσκευές. Μια χαρά είναι η Umi αν σκεφτώ την παππάτζα που έφαγα με την Samsung J3 2016 στα 8gb rom που σερνότανε και αρκετά ακριβότερο.

Θα συμφωνήσω ότι για τα samsug που κατά την γνώμη μου είναι τα χειρότερα κινητά . Θα διαφωνήσω για το touch .Σε εμένα μου βγήκε πολύ καλό. Του άλλαξα τα φώτα όμως με την μπαταρία .Για 117 ευρώ όμως ήταν το καλλύτερο κινητο .

London for ever

Αυτο σκέφτομαι και εγώ και δεν προχωράω στην αναβάθμιση.

Δεν καταλαβαίνω τι κόλλημα έχετε με τα umidigi κινητά .Έχω αναφέρει ότι με s4 samsung κάθε μήνα το πήγαινα για service .Και μιλάμε για κινητό με το δυομιση φορές ποιο ακριβό από το z pro

Θα συμφωνήσω ότι για τα samsug που κατά την γνώμη μου είναι τα χειρότερα κινητά . Θα διαφωνήσω για το touch .Σε εμένα μου βγήκε πολύ καλό. Του άλλαξα τα φώτα όμως με την μπαταρία .Για 117 ευρώ όμως ήταν το καλλύτερο κινητο .

ίσως δεν το διατύπωσα σωστά. έβαλα οιμοιωματικά στο "χειρότερο" πάντα σε σχέση με τα άλλα mοντέλα της UMI και όχι σε σχέση με άλλα brands. Ενδεικτικά διορθώνοντας, λέω, ότι το touch είναι το καλύτερο κινητό που πέρασε από τα χέρια μου. Ελπίζω το ίδιο και για το C note.

Νομιζω εκανες ενα λαθος στη τιμη,255 οχι 155...

Έφαγα μια ωρίτσα να ανεβάσω png της αγοράς αλλά δεν τα κατάφερα...έχω καιρό να δουλέψω την εφαρμογή και μάλλον κάποιος γουστάρει να μου κάνει τη ζωή δύσκολη με τέτοιους δυσνόητους κανόνες...τεσπα...take my word for it, τιμάται 155,99 το λάθος που έκανα είναι ότι δεν πρόσθεσα μεταφορικά άλλα 9 ευρώ περίπου, τελική 164 και κάτι.

https://www.amazon.de/gp/product/B07198VR3D/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

Αυτό που έχεις βάλει στο link είναι το Umidigi C Note, όχι το Z Pro ή το Z1 Pro.

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

• 2 weeks later...