bleck69 Δημοσιεύτηκε April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 20, 2017 (edited) Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους εμένα μου άρεσε....... Ακούω γνώμες UMIDIGI Z Pro 4G Phablet Android 6.0 5.5 inch Helio X27 Deca Core 2.6GHz 4GB RAM 32GB ROM 13.0MP Dual Rear Cameras Fingerprint Scanner Main Features: Display: 5.5 inch 2.5D Arc FHD screen CPU: Helio X27 Deca Core 2.6GHz System: Pure Android 6.0 ( OS can be upgraded to Android 7.0 by OTA ) RAM + ROM: 4GB RAM + 32GB ROM Max Storage Expansion: 256GB Camera: back camera 13.0MP + 13.0MP with AF and flashlight + front camera 13.0MP Bluetooth: 4.1 Navigation: GPS, Glonass Sensor: Accelerometer, Ambient Light Sensor, E-Compass, Gravity Sensor, Gyroscope, Hall Sensor, Proximity Sensor SIM Card: dual SIM dual standby, nano SIM + nano SIM Network: 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz ( B2/B3/B5/B8 ) 3G: WCDMA 900/2100MHz ( B1/B8 ) 4G: FDD-LTE 800/1800/2100/2600 ( B1/B3/B7/B20 ) http://www.umidigi.com/page-umidigi_zpro_overview.html http://gloimg.gearbest.com/gb/pdm-product-pic/Electronic/2017/03/28/goods-img/1490669342555083077.jpg Edited April 20, 2017 by bleck69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1900 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 ειμαι σχεδον ετοιμος να το παραγγειλω αλλα δεν ξερω με την μπαταρια του τι γινετε,tomtop h gearbest καλυτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bleck69 Δημ. April 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 ειμαι σχεδον ετοιμος να το παραγγειλω αλλα δεν ξερω με την μπαταρια του τι γινετε,tomtop h gearbest καλυτερα? Η μπαταρία είναι 3780 mAh και φορτίζει σε 100 λεπτά. Οσο αφορά τα καταστήματα δεν έχω κάνει αγορά από κανένα αλλά θεωρώ το Gearbest πιο καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Είμαι έτοιμος να το αγοράσω και εγώ . 250 ευρώ περίπου μαζί μετα μεταφορικά απο ευρωπαική αποθήκη . Τι λέτε αξίζει τα χρήμματα; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 (edited) Είμαι έτοιμος να το αγοράσω και εγώ . 250 ευρώ περίπου μαζί μετα μεταφορικά απο ευρωπαική αποθήκη . Τι λέτε αξίζει τα χρήμματα; Δεν ξέρω.:confused: Αλλά αν θα μπορούσε κάποιος να συμβιβαστεί με συσκευή που θα διαθέτει υποδεέστερο επεξεργαστή αλλά παρόμοια κατασκευή, το UMIDIGI C NOTE φαίνεται ότι τα αξίζει. :happy: Edited May 5, 2017 by elti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Το παράγγειλα στα 250 ευρώ . Για να δούμε τι λέει . Η αλήθεια είναι ότι λίγο με έτσουξε γιατί τα θεωρώ πολλά χρήμματα για κινέζικο και πολύ ρίσκο . Από την άλλη έχει διπλή κάμερα και τον τελευταιο επεξεργαστή της mediatek . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Super. Πες μας εντυπώσεις όταν το πάρεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. May 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2017 Super. Πες μας εντυπώσεις όταν το πάρεις.... Έγινε ... Αναμένουμε το κινητό . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 ευχομαι οσοι το πηραν να βγει καλο, πολυ καλο, για οσους το σκεφτονται και θελουν να το παρουν, ας ριξουν μια ματια στο πρωτο zero, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=400795&highlight=umi+digi , ισως το πιο προβληματικο κινητο στην ιστορια της κινας. Το κινητο που η umi δεν θελει να ξερει, ακριβως οπως η microsoft με τα windows millenium.... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bleck69 Δημ. May 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 (edited) Οι απόψεις από όσα έχω ψάξει και έχω διαβάσει είναι διφορούμενες.... Πολλοί το θεωρούν ένα βήμα μπροστά για την εταιρεία.... Όσο αφορα τον επεξεργαστή έχω ακούσει πως ο Helio είναι πολύ καλός χωρίς να είμαι ειδήμων σε αυτό το θέμα Υπάρχει ένα άρθρο εδώ https://www.pcsteps.gr/165501-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C-phablet-umidigi-z-pro/ Πάντως κάποιοι γνωστοί μου έχουν εδώ και δύο χρόνια το UmiEmax και είναι απόλυτα ευχαριστημένοι εκτός από την κάμερα που είναι πολύ αδύναμη.... Edited May 6, 2017 by bleck69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Να πάρουμε τα πράγματα λίγο από την αρχή . Από την ώρα που αγοράζεις από την Κίνα κινητο ότι αγοράσεις είναι ρίσκο . Ξεχάσατε τα nokia που ήταν όλα με bugs ; Ενδεικτικά να σας πω ότι είχα δώσει 600 ευρώ να πάρω την ναυαρχίδα της samsung S4 και κάθε μήνα το πήγαινα για service . Όλες οι εταιρείες βγάζουν και αποτυχημένα μοντέλα . Το θέμα είναι να διορθώνονται . Πιστεύω ότι η UMI προσπαθεί να αφήσει πίσω το παρελθόν της . Αυτό το βλέπουμε με τα τελευταία της κινητα που είναι αξιόλογα . Έχω ήδη το UMI touch και το χαίρομαι . Και το πήρα το Z pro γιατί ......βαρέθηκα το touch.:lol: Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bleck69 Δημ. May 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Εγώ τα τελευταία χρόνια ψωνίζω από Κίνα όχι μόνο για μένα αλλά και για γνωστούς.... Ως τώρα κυρίως Lenovo.... Εδώ και δύο χρόνια είμαι με K3Note και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απλά είπα να αλλάξω εταιρεία.... Όντως είναι λαχείο η αγορά από εκεί αλλά μέχρι στιγμής καμία συσκευή ευτυχώς δεν είχε θέμα..... Όσο για την umi.... Βλέπω πως προσπαθεί να κάνει βήματα μπροστά γι αυτό και το σκέφτομαι για το τηλέφωνο.... Παράδειγμα η xiaomi πριν λίγα χρόνια μόνο από Κίνα τα αγόραζες και τώρα έχουν έρθει και Ελλάδα και πρόκειται για αξιόλογα τηλέφωνα θαρρώ.... Με τα χαρακτηριστικά που έχει το συγκεκριμένο τηλέφωνο πρέπει σε γνωστές συσκευές να δώσεις τουλάχιστον τα διπλάσια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Εγώ τα τελευταία χρόνια ψωνίζω από Κίνα όχι μόνο για μένα αλλά και για γνωστούς.... Ως τώρα κυρίως Lenovo.... Εδώ και δύο χρόνια είμαι με K3Note και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απλά είπα να αλλάξω εταιρεία.... Όντως είναι λαχείο η αγορά από εκεί αλλά μέχρι στιγμής καμία συσκευή ευτυχώς δεν είχε θέμα..... Όσο για την umi.... Βλέπω πως προσπαθεί να κάνει βήματα μπροστά γι αυτό και το σκέφτομαι για το τηλέφωνο.... Παράδειγμα η xiaomi πριν λίγα χρόνια μόνο από Κίνα τα αγόραζες και τώρα έχουν έρθει και Ελλάδα και πρόκειται για αξιόλογα τηλέφωνα θαρρώ.... Με τα χαρακτηριστικά που έχει το συγκεκριμένο τηλέφωνο πρέπει σε γνωστές συσκευές να δώσεις τουλάχιστον τα διπλάσια Θα συμφωνήσω μαζί σου και θα συμπληρώσω ότι και η umi έχει εδω αντιπροπωπεία και υποτίθεται ότι προωθεί τα τηλέφωνα της umi. Αλλά από την εμπειρεία μου είναι για τα πανηγύρια . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Επειδη δεν βρηκα ξεχωριστο θεμα.... Εχει παραγγειλει καποιος φιλος Umidigi C Note ? Φαινεται αξιολογη προταση. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Επειδη δεν βρηκα ξεχωριστο θεμα.... Εχει παραγγειλει καποιος φιλος Umidigi C Note ? Φαινεται αξιολογη προταση. Το περιμένω. Μαζί με μια smart wake θήκη. Η κάμερα και η μπαταρία, χαρακτηριστικά κατ' εμένα, σημεία για την αξία ενός κινητού, δείχνουν στα reviews, πολύ καλή συμπεριφορά. Αν η συσκευή δουλεύει σωστά, θα είναι κελεπούρι. Να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Umidigi και umi ειναι το ιδιο? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisma23 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Ναί! Η ίδια εταιρία είναι που άλλαξε (ελαφρώς) το όνομα της. Μακάρι μαζί με το νέο όνομα να έρθει και η αξιοπιστία που έλειψε από κάποια προηγούμενα μοντέλα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Επιτέλους ήρθε . Μόλις το πήρα στα χέρια μου . Εάν μου άρεσε το touch αυτό δείχνει να είναι τέλειο. Καταρχήν έχει καλύτερη οθόνη και φοτεινότερη παρολο που η οθόνη του touch μου άρεσε πάρα πολύ . Είναι ελαφρύτερο, λεπτότερο και δυνατότερο ήχο . Το έχω βάλει να φορτίσει και αυτόματα έκανε αναβάθμιση . Αυτή την στιγμή βάζω τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ και τις ρυθμίσεις τους . Ότι θέλετε ρωτάτε . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Επιτέλους ήρθε . Μόλις το πήρα στα χέρια μου . Εάν μου άρεσε το touch αυτό δείχνει να είναι τέλειο. Καταρχήν έχει καλύτερη οθόνη και φοτεινότερη παρολο που η οθόνη του touch μου άρεσε πάρα πολύ . Είναι ελαφρύτερο, λεπτότερο και δυνατότερο ήχο . Το έχω βάλει να φορτίσει και αυτόματα έκανε αναβάθμιση . Αυτή την στιγμή βάζω τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ και τις ρυθμίσεις τους . Ότι θέλετε ρωτάτε . Κανε μας ενα review. Ποσο και απο που το πηρες Μπαταρια Καμερα Antutu Κ.λ.π Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkastani_1 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Επιτέλους ήρθε . Μόλις το πήρα στα χέρια μου . Εάν μου άρεσε το touch αυτό δείχνει να είναι τέλειο. Καταρχήν έχει καλύτερη οθόνη και φοτεινότερη παρολο που η οθόνη του touch μου άρεσε πάρα πολύ . Είναι ελαφρύτερο, λεπτότερο και δυνατότερο ήχο . Το έχω βάλει να φορτίσει και αυτόματα έκανε αναβάθμιση . Αυτή την στιγμή βάζω τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ και τις ρυθμίσεις τους . Ότι θέλετε ρωτάτε . μιλάμε για το umidigi c note ; Απο gearbest; πότε το παράγγελλες ; Ποσο εκανε να ερθει; πληρωσες τελωνειο; Εμενα η παραγγελία μου απο 6/5 ειναι κολλημένη στο nlpost για αποστολη στο εξωτερικό ; Διαβάζω πολλα παραπονα για φορτιση μπαταρίας, διακοπες στa τηλεφωνήματα , μπλουτουθ κλπ Εσενα όλα οκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Κανε μας ενα review. Ποσο και απο που το πηρες Μπαταρια Καμερα Antutu Κ.λ.π 247 ευρώ το αγόρασα απο την ευρωπαική αποθήκη του gearbest . Πολύ ελαφρύ σε σχέση με το touch. Το υλικό είναι φτιαγμένο που κάθε φορά μετά την χρήση το νιώθεις παγωμένο δεν ζεσταίνεται εκτός απο την φόρτηση που είναι ελαφρώς ζεστό . Όχι κάτι το ιδιαίτερο . Εφαρμογές ανοίγουν παρα πολύ γρήγορα . Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν το δακτυλικό αποτύπωμα .Άμεση ανταπόκριση και χωρίς απόρυψη . Επειδή το έχω μόνο 3 ημέρες το τεστ συνεχίζεται ... μιλάμε για το umidigi c note ; Απο gearbest; πότε το παράγγελλες ; Ποσο εκανε να ερθει; πληρωσες τελωνειο; Εμενα η παραγγελία μου απο 6/5 ειναι κολλημένη στο nlpost για αποστολη στο εξωτερικό ; Διαβάζω πολλα παραπονα για φορτιση μπαταρίας, διακοπες στa τηλεφωνήματα , μπλουτουθ κλπ Εσενα όλα οκ; Φίλε μου σου απάντησα με προσωπικό μήνυμα . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Any news ? Πώς πάει; Μπορεί επίσης κάποιος να γράψει ποιές είναι οι διαφορές μεταξύ του Z και του Z Pro ? Ευχαριστώ. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Any news ? Πώς πάει; Μπορεί επίσης κάποιος να γράψει ποιές είναι οι διαφορές μεταξύ του Z και του Z Pro ? Ευχαριστώ. Μιά χαρά είναι το έχω και το χαίρομαι . Ένα παράπονο . Η μπαταρία του δεν κρατάει πολύ .Τουλάχιστον όχι όσο το touch στις αρχές . Τώρα μου ζητάει αναβάθμιση σε android 7 .Τι λέτε να την κάνω ; Οι διαφορές είναι ότι το Ζ pro έχει δύο καμερες της sony . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1900 Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 καλησπερα το πηρα και εγω και το περιμενω (τομτοπ Γερμανιας)μπηκα στο φορουμ το οφισιαλ και οι περισσότεροι μετα την αναβαθμηση ειχαν πολλα προβληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 καλησπερα το πηρα και εγω και το περιμενω (τομτοπ Γερμανιας)μπηκα στο φορουμ το οφισιαλ και οι περισσότεροι μετα την αναβαθμηση ειχαν πολλα προβληματα Ρε παιδια, τωρα τι να πω? Τοσα λεφτα για να μπλεξετε με umi? Μακαρι να σας βγει τεφαρικι αλλα... Τελος παντων με 250€ παιρνατε κορυφαια , χωρις προβληματα τηλεφωνα και ειχατε και ρεστα..:) Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts