zwiros Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Ξέρει κανείς αν και πότε θα πάρουμε και εμείς το Android 8.0 Oreo; Παράθεση Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Ξέρει κανείς αν και πότε θα πάρουμε και εμείς το Android 8.0 Oreo; κάποια στιγμή μέσα στο 2018 ίσως δούμε 8.0 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Για οσους εχουν branded κινητα οπως Vodafone-Cosmote-Wind.Εγω εχω Vodafone και μιλησα με το site της εταιριας και μου ειπε οτι τα Branded κινητα οι παροχοι τα firmware τα δινουν ποιο αργα για να ελεγχουν οτι δουλευουν σωστα.Οσα δεν ειναι branded παιρνουν τα updates μολις βγουν..Και ρωταω εγω τωρα..αν το κανω debrand(αυτο δεν ξερω αν γινεται οπως το P8 Lite που ειχα παλια)δηλαδη unlock Bootloader και μετα dload κλπ κλπ κλπ)θα χασω την εγγυηση? Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1982 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Για οσους εχουν branded κινητα οπως Vodafone-Cosmote-Wind.Εγω εχω Vodafone και μιλησα με το site της εταιριας και μου ειπε οτι τα Branded κινητα οι παροχοι τα firmware τα δινουν ποιο αργα για να ελεγχουν οτι δουλευουν σωστα.Οσα δεν ειναι branded παιρνουν τα updates μολις βγουν..Και ρωταω εγω τωρα..αν το κανω debrand(αυτο δεν ξερω αν γινεται οπως το P8 Lite που ειχα παλια)δηλαδη unlock Bootloader και μετα dload κλπ κλπ κλπ)θα χασω την εγγυηση? Πάντως το δικό μου είναι unbranded και ακόμη δεν έχω πάρει τίποτα από αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Anyway ειδωμεν στο μελλον.. Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npats Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Η Huawei έχει βγάλει το επίσημο update σε oreo για το p10 lite. https://www.getdroidtips.com/huawei-p10-lite-android-8-0-oreo/ Τώρα μένει να δούμε πότε θα είναι διαθέσιμο σαν ΟΤΑ στην Ελλάδα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Constantine01 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Καλησπερα στην παρεα...σκεφτομαι να αγορασσω το συγλεκριΜενο κινητο απο skroutz...τι πρεπει να προσεξω να κοιταξω/προσεξω ποια ειναι τα tips για να βρω το καταλληλο μαγαζι? υπαρχει περιπτωση να παρω απο ενα μαγαζι και να ειναι rebrand τιποτα cosmote/vofafone κλτ? επισης ενα παραδοξο κατα εμε ειναι γιατι πχ η εκδοση dual ειναι φτηνοτερη απο την απλη με sigle sim? που ειναι η παγιδα? :P Eυχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Η Huawei έχει βγάλει το επίσημο update σε oreo για το p10 lite. https://www.getdroidtips.com/huawei-p10-lite-android-8-0-oreo/ Τώρα μένει να δούμε πότε θα είναι διαθέσιμο σαν ΟΤΑ στην Ελλάδα.... δεν βλέπω το δικό μου στην λίστα. οπότε αναμονή για το πότε θα δεήσει η μαμά Huawei :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis1975 Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Παιδιά έχω ένα θέμα με το wifi ενώ είναι ενεργό φεύγει η ένδειξη του σήματος και από τις ρυθμίσεις όταν πατάω για απενεργοποίηση δεν κάνει τίποτα και για να στρώσει θέλει επανεκκίνηση και το ωραίο είναι ότι την ίδια μέρα που μου εμφάνισε αυτό το πρόβλημα το έκανε και στην γυναίκα μου έχουμε την B206 Και εμένα μου παρουσιάστηκε το ίδιο θέμα εδώ και καμιά εβδομάδα... Και εγώ με την Β206 είμαι... Βρήκε κανένας λύση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Και εμένα μου παρουσιάστηκε το ίδιο θέμα εδώ και καμιά εβδομάδα... Και εγώ με την Β206 είμαι... Βρήκε κανένας λύση ? Εγώ έκανα από recovery format και στα δύο κινητά και είμαι οκ μέχρι τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maverik13 Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 εμενα σημερα εκανε update αλλα οχι αυτο που περιμενουμε για ορεο. εγινε της google update :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 εμενα σημερα εκανε update αλλα οχι αυτο που περιμενουμε για ορεο. εγινε της google update :/ ποιά version πήρες? Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Σε εμένα ήρθε η Β208 dual sim με 4 gb ram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maverik13 Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 (edited) ποιά version πήρες? b210το λεει 500 mb update ηταν Edited May 21, 2018 by maverik13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Εγώ θα το πουλήσω παιδιά (3 Gb). Σέρνεται το τηλέφωνο. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Εγώ θα το πουλήσω παιδιά (3 Gb). Σέρνεται το τηλέφωνο. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έκανες επαναφορά για να δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Έκανες επαναφορά για να δειςΔεν έκανα. Θα κάνω για να του δώσω μια τελευταία ευκαιρία. Εσείς με τα 3gb RAM δεν έχετε κανένα πρόβλημα; Τρέχει σφαίρα το κινητό; Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Δεν έκανα. Θα κάνω για να του δώσω μια τελευταία ευκαιρία. Εσείς με τα 3gb RAM δεν έχετε κανένα πρόβλημα; Τρέχει σφαίρα το κινητό; Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk προσωπικά το δικό μου πάει σφαίρα. δεν έχει κολλήματα. αλλά κάνε μια επαναφορά όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Οντως κανε μια επαναφορα και βλεπεις..ειναι κριμα να το δωσεις(αν το χεις παρει και καινουργιο κιολας θα στο φανε τσαμπα)..Πιστευω αξιζει να περιμενουμε την Oreo..Εγω τι να πω που ειμαι κολλημενος με Vodafone στην B140? :D Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Οντως κανε μια επαναφορα και βλεπεις..ειναι κριμα να το δωσεις(αν το χεις παρει και καινουργιο κιολας θα στο φανε τσαμπα)..Πιστευω αξιζει να περιμενουμε την Oreo..Εγω τι να πω που ειμαι κολλημενος με Vodafone στην B140? :D εγώ με Β206, ούτε ξέρω αν έχει βγει μεταγενέστερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 εγώ με Β206, ούτε ξέρω αν έχει βγει μεταγενέστερη Εχτές εμένα από B206 μου έβγαλε την B208 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Εγώ έχω εδώ και 5 μέρες τη Β210. Μιλησα με εξυπηρέτηση πελατών. Το πρόβλημα ήταν (έτσι μου είπαν) ότι έτρεχαν και οι 80 (!!) εφαρμογές μου στο παρασκήνιο. Έγινε η σχετική εκκαθάριση και βελτιστοποιηση και μένει να δούμε εάν τελικά έφταιγε αυτό. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Εχτές εμένα από B206 μου έβγαλε την B208 μήπως παίζει ρόλο και το μοντέλο? γιατί εγώ έχω αυτό με τα 3/32 dual sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hercosic Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Εμένα από b206 πήγε σε b210 και έχω dual 3gb/32gb. Αυτή τη στιγμή γίνεται έλεγχος android 8 beta για 200 χρήστες στην Ευρώπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zwiros Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 (edited) Σε ερώτηση μου στο τμήμα εξυπηρέτησης της HUAWEI για το πότε θα πάρουμε το Android 8.0 Oreo μου απάντησαν τα εξής: Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με το τμήμα εξυπηρέτησης της HUAWEI. Oνομάζομαι Δημήτρης και θα σας ενημερώσω σχετικά με το ερώτημα σας, πως η διανομή της αναβάθμισης έχει ήδη ξεκινήσει και διανέμεται βάση του μοναδικού αριθμού ΙΜΕΙ. Θα σας παρότρυνα να αναμείνετε λίγο μέχρι να εμφανιστεί η ειδοποίηση στη συσκευή σας Edited May 22, 2018 by zwiros Παράθεση Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts