Jump to content

η οθονη μου τρεμοπαιζει: ζει ή να την πεταξω ?

Exposed_Bone
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω μια samsung syncmaster 757dfx (CRT)

καποιες φορες τρεμοπαιζει λες και υπαρχει κινητο διπλα της , ενω δεν υπαρχει ουτε μαγνητης (τουλαχιστον απο τι ειδα)

εγω το προσεξα αυτο το φαινομενο απο τοτε που εβαλλα τους τελευταιους drivers για radeo απο την ati .....

ομως το προσεξα ακομη και οταν ξεκιναει ο υπολογιστης , στο bootmenu (εχω και linux ) αλλα και στην bootscreen των xp

για αυτο το λογο δεν δοκιμασα να βαλω τους πιαλιους τους drivers ....

τι φταιει ?

τι πρεπει να κανω ?

Δες αν υπάρχει κανένα ηχείο, μετασχηματιστής ρεύματος η οτιδήποτε άλλο που να προκαλεί μαγνητικό πεδίο κοντά ή και μακριά από την οθόνη. Ψάξε λίγο της ρυθμίσεις της, κάντης κι ένα Degauss και δες αν φτιάχνει. Αν όχι κι έχεις εγγύηση στείλτην πίσω, θα σου δώσουν καινούρια. Οι CRT Samsung έχουν πολλά προβλήματα, φίλος μου έστειλε τρεις οθόνες πίσω, τη μία μετά την άλλη...

Μηπως εκεινη την ωρα λειτουργει το πληντυριο? Μου εχει τυχει :p Με το degauss ισως φτιαξει αλλα δεν το νομιζω.

Δες αν υπάρχει κανένα ηχείο, μετασχηματιστής ρεύματος η οτιδήποτε άλλο που να προκαλεί μαγνητικό πεδίο κοντά ή και μακριά από την οθόνη. Ψάξε λίγο της ρυθμίσεις της, κάντης κι ένα Degauss και δες αν φτιάχνει. Αν όχι κι έχεις εγγύηση στείλτην πίσω, θα σου δώσουν καινούρια. Οι CRT Samsung έχουν πολλά προβλήματα, φίλος μου έστειλε τρεις οθόνες πίσω, τη μία μετά την άλλη...

ολα ηταν οπως παλια ...... δεν αλλαξε τπτ την δουλευω πολλα χρονια .... αλλα πχ σημερα ενα 5 λεπτο που εχω ανοιχτω τον υπολογιστη δεν μου το εκανε ..... δεν ξερω ....

Εμένα μου το έκανε η δικιά μου SONY 15" CRT όταν την άλλαξα θέση και έβαλα τα ηχεία τα creative κολλητά στην οθόνη γιατι δεν είχε χώρο..Τώρα τα έχω πιό μακριά και φαίνεται να έχει σταματήσει..Ηταν πολύ εκνευριστικό πάντως...:down: Δες αν μπορείς να απομακρύνεις οτιδήποτε μπορεί να το προκαλεί..Κάνε και ένα Degauss όπως είπαν τα παιδιά.Εμενα δεν έχει Degauss :cry: