Jump to content

Redmi 4X

phone55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ερώτηση για όποιον το έχει πάρει από geekbuying Ιταλία μεριά, έχει κανονικά ευρωπαϊκό φορτιστή και ελληνικά? Γιατί στην περιγραφή διαβάζω για ανταπτορα και χωρίς ελληνικά. Μήπως έχουν κάνει αντιγραφή την περιγραφή του απλού?
Σήμερα παρέλαβα το global από Ιταλία και ήταν σφραγισμένο με τον ευρωπαϊκό φορτιστή μέσα.

BTW φοβερό το κινητό, περίμενα λιγότερα αλλά το βλέπω ότι "τραβάει" καλά για τα χρήματα του.

Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αξίζει η μετάβαση από το 4α στο 4χ δεδομένου ότι το α είναι 16αρι και υπάρχει πρόβλημα χωρητικότητας; Θα δω διαφορά στην ταχύτητα;

παιδια γινεται με διπλο χτυπημα να απενεργοποιω την οθονη?

Δεν εχει διακόπτη lock στα widgets που με απλό tap απενεργοποιείται?

No root->No problem

Αξίζει η μετάβαση από το 4α στο 4χ δεδομένου ότι το α είναι 16αρι και υπάρχει πρόβλημα χωρητικότητας; Θα δω διαφορά στην ταχύτητα;

Ποιά ταχύτητα εννοείς?

Ποιο καινούργιο επεξεργαστή και 3αρα ραμ

Προφανώς και έχει καλύτερο hardware.

Ωστόσο, το αν θα δείς διαφορά στην εμπειρία χρήσης, εξαρτάται από τη χρήση!

Αν το χρησιμοποιείς π.χ για να στέλνεις sms ή για viber τότε δε θα δείς διαφορά στην ταχύτητα.

Ρε παιδιά με καμιά άλλη official rom γίνεται να έχουμε double tap to unlock για ξύπνημα οθόνης ή είναι hardware περιορισμός ?

Είναι το μόνο που με φέρνει πίσω και δε το αγοράζω καθώς μου αρέσει να το έχω σαν πρώτο κινητό σε εξωτερικούς χώρους καθώς το S8 Plus δε βολεύει άσε που είναι επίφοβο ενώ αυτό είναι ότι πρέπει για κινητό κυρίως..

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Ρε παιδιά με καμιά άλλη official rom γίνεται να έχουμε double tap to unlock για ξύπνημα οθόνης ή είναι hardware περιορισμός ?

Είναι το μόνο που με φέρνει πίσω και δε το αγοράζω καθώς μου αρέσει να το έχω σαν πρώτο κινητό σε εξωτερικούς χώρους καθώς το S8 Plus δε βολεύει άσε που είναι επίφοβο ενώ αυτό είναι ότι πρέπει για κινητό κυρίως..

στο global edition υπαρχει αυτο ,στο 4x δεν υπαρχει;

στο global edition υπαρχει αυτο ,στο 4x δεν υπαρχει;

Δε γνωρίζω

Στα 4x στο public k wind πάντως δεν το είχε στις ρυθμίσεις δυστυχώς..

Γιαυτό ρωτάω εδώ τι γίνεται.

Είναι και περίεργο να το έχει το 4a (επιβεβαιωμένο καθώς το έχω αγοράσει για την ανιψιά μου) και να μην το έχει αυτό..

Παντα φιλικα Μανος

Double tap to wake το Redmi 4X δεν υποστηρίζει με καμία επίσημη ROM (ούτε global, ούτε China, ούτε stable ούτε dev). Μην ψάχνεστε άδικα. Μόνο τα Note (5,5άρια) υποστηρίζουν. Δεν είναι περιορισμός hardware από όσο έχω διαβάσει για αυτό και στο en.miui.com ζητάνε να προστεθεί σε μελλοντικές ROM.

Double tap to wake το Redmi 4X δεν υποστηρίζει με καμία επίσημη ROM (ούτε global, ούτε China, ούτε stable ούτε dev). Μην ψάχνεστε άδικα. Μόνο τα Note (5,5άρια) υποστηρίζουν. Δεν είναι περιορισμός hardware από όσο έχω διαβάσει για αυτό και στο en.miui.com ζητάνε να προστεθεί σε μελλοντικές ROM.

Μακάρι να το βάλουν γιατί είναι έξτρα βολικό να ξυπνάς την οθόνη να τσεκάρεις κάτι.

Και αν το έχεις μάθει χρόνια όπως εγώ δύσκολα ζεις χωρίς αυτό

Το note 5.5 απ την άλλη δε καλύπτει το ρόλο που το θέλω (κυρία συσκευή ΤΗΛΕΦΏΝΟΥ για έξω) καθώς είναι πιο φαρδύ ακόμα και απ το S8 Plus που έχω.

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση να μην ψάχνομαι.

Ίσως το πάρω τελικά με την ελπίδα να το προσθέσουν αργότερα μιας και δεν είναι hardware issue..

Όσο για το φίλο που λέει το απλό (4a) το χρειάζεται ενώ το 4x όχι γιατί ανοίγει με το δάχτυλο να ξαναπώ πως το double tap to wake ΔΕΝ είναι για να ξεκλειδώνει αλλά για να ξυπνάει την οθόνη να τσεκάρεις ότι θες ΧΩΡΊς να την ξεκλειδώσεις.

Την καλημέρα μου στο φόρουμ

Παντα φιλικα Μανος

αγορασμενο απο πλιασιο το 4χ global το εχει αν μιλαμε βεβαια για το ιδιο πραγμα δηλαδη κλειστει οθονη (μαυρη) διπλο χτυπημα στην οθονη και ξυπναει

προσπαθω να ανεβασω και screenshot αλλα για καποιο λογο δεν ανεβαινει

Edited by P270

αγορασμενο απο πλιασιο το 4χ global το εχει αν μιλαμε βεβαια για το ιδιο πραγμα δηλαδη κλειστει οθονη (μαυρη) διπλο χτυπημα στην οθονη και ξυπναει

Είσαι ωραίος φίλε!!!

Μόλις βγήκα από Γερμανό και το ανάλογο 4x ΔΕ το έχει.

Οπότε πιστεύω είναι θέμα ρομ ή προμηθευτή..

Φεύγει παραγγελία λοιπόν στο πλαίσιο

Σε ευχαριστώ γιατί το γουστάρω αυτό το κινητάκι πολύ!! =bc320a574ce126d19aeb8cc507818118.jpg

Παντα φιλικα Μανος

Είσαι ωραίος φίλε!!!

Μόλις βγήκα από Γερμανό και το ανάλογο 4x ΔΕ το έχει.

Οπότε πιστεύω είναι θέμα ρομ ή προμηθευτή..

Φεύγει παραγγελία λοιπόν στο πλαίσιο

Σε ευχαριστώ γιατί το γουστάρω αυτό το κινητάκι πολύ!! =bc320a574ce126d19aeb8cc507818118.jpg

ναι φιλε μου εκει που λεει συστημα εχει και την επιλογη το δικο μου για το διπλο κτυπημα

μηπως αυτα που ειδες δεν ειχαν nougat;

Edited by P270

ναι φιλε μου εκει που λεει συστημα εχει και την επιλογη το δικο μου για το διπλο κτυπημα

Όχι δεν είχαν nougat

Γιατί, έχει πάρει και nougat το δικό σου?

Μιλάμε για το redmi 4x όχι το note 4x ούτε το απλό το 4a

Γιατί αυτά έχουν.

Μη το παραγγείλω και φάω παλτό γιατί θα μου βγει κοντά 190€ με τη θήκη, δε τα λες και λίγα για δεύτερο κινητό.

Αυτά που είδα σε wind public k Γερμανό είχαν πάντως την marshmallow πάνω...

Παντα φιλικα Μανος

Σήμερα μου βγήκε ενημέρωση σε 8.5.2.0...global σταθερή !

Παιδιά αρχίζουμε να μπλέκουμε! Στο παρόν topic μιλάμε για το Redmi 4X (το 5ιντσο). Όχι για το Redmi Note 4/4X με την οθόνη 5,5 ιντσών! Ούτε dttwu έχει το 5ιντσο ούτε Nougat έχει πάρει ακόμα σε official stable, ούτε οποιαδήποτε έκδοση "8.5.2.0" είναι δική του παρά του Note. Η Infoquest φέρνει τη global version αυτού του τηλεφώνου και πρόκειται για ακριβώς το ίδιο τηλέφωνο -global version- που φέρνει οποιοδήποτε άλλο μαγαζί στην Ελλάδα.

Παιδιά αρχίζουμε να μπλέκουμε! Στο παρόν topic μιλάμε για το Redmi 4X (το 5ιντσο). Όχι για το Redmi Note 4/4X με την οθόνη 5,5 ιντσών! Ούτε dttwu έχει το 5ιντσο ούτε Nougat έχει πάρει ακόμα σε official stable, ούτε οποιαδήποτε έκδοση "8.5.2.0" είναι δική του παρά του Note. Η Infoquest φέρνει τη global version αυτού του τηλεφώνου και πρόκειται για ακριβώς το ίδιο τηλέφωνο -global version- που φέρνει οποιοδήποτε άλλο μαγαζί στην Ελλάδα.

Ναι ρε παιδιά ας ξεκαθαρίσουμε τι γίνεται.

Για το 5αρι το 4x ρωτάω, ούτε το απλό το 4a ούτε το 5.5αρι note 4x

Αυτά έχουν το ξέρω αλλά δε με ενδιαφέρουν γιατί το μεν 4a δεν έχει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, το δε note4x είναι σχεδόν στο μέγεθος του S8 Plus που έχω οπότε προς το παρόν δε το σκέφτομαι.

Γιαυτό καλά τα τονίζει το παλικάρι εδώ και τα ρώτησα και ξεκάθαρα και εγώ πριν.

Ευτυχώς δε το παρήγγειλα στο πλαίσιο, κάτι μου έλεγε να δω και δεύτερη γνώμη..

Παντα φιλικα Μανος