demi82 Δημοσιεύτηκε April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 6, 2017 Καλησπέρα παιδιά!Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας!Έχω επιδότηση από κοσμοτε και θέλω συσκευή.εχω το p8lite το οποίο για μένα είναι καταπληκτικό!Μου πρότεινε ο υπάλληλος το samsung j7 και το p9lite.εσεις ποιο θεωρείτε καλυτερο?Διαβάσω συγκρίσεις και χαρακτηριστικά σε διάφορες σελίδες αλλά μπλέχτηκα χειρότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Καλησπέρα παιδιά!Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας!Έχω επιδότηση από κοσμοτε και θέλω συσκευή.εχω το p8lite το οποίο για μένα είναι καταπληκτικό!Μου πρότεινε ο υπάλληλος το samsung j7 και το p9lite.εσεις ποιο θεωρείτε καλυτερο?Διαβάσω συγκρίσεις και χαρακτηριστικά σε διάφορες σελίδες αλλά μπλέχτηκα χειρότερα Kαλησπερα επειδη τα ειχα και τα 2 p9 lite δαγκωτο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Παρε το επομενο του δικου σου, το p8 lite 2017 που ειναι ιδιο κινητο με το p9 lite (3GB) αλλα κανα 30αρη ευρω κατω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demi82 Δημ. April 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Για το p8 lite 2017 που ρώτησα (για αυτό πήγαινα αρχικά)μου είπαν ότι ακόμα δεν το έχει η κοσμοτε και μου πρότειναν τα άλλα. Το p8 lite 2017 σε σχέση με το p9lite ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 +1 για P8 Lite 2017 ή P9 Lite... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Για το p8 lite 2017 που ρώτησα (για αυτό πήγαινα αρχικά)μου είπαν ότι ακόμα δεν το έχει η κοσμοτε και μου πρότειναν τα άλλα. Το p8 lite 2017 σε σχέση με το p9lite ? Ιδιο κινητο ειναι πανω κατω. Στη cosmote μπορει να το λενε p9 lite 2017 ή honor 8 lite (ολα ιδιο κινητο με διαφορετικες ονομασιες ανα region). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demi82 Δημ. April 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Παιδιά συγνώμη αν σας ζαλίζω αλλά έμαθα ότι το p9 lite είναι τα 2gb.να καταλήξω λέτε σε αυτό σε λευκό ή το j7 το χρυσό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Κοίταξε το j7 έχει ωραία μεγάλη 5.5 amoled οθόνη.Έχει τρομερή μπαταρία θα σου κρατάει μέρες..Καλή είναι και η κάμερα του..Εχει χαμηλότερο δείκτη Sar..Εγώ που δεν πάω κάτω από 5.5 θα πήγαινα στο j7..Το huawei από την αλλη,θα το κοιτούσα αν ήθελα κάτι πιο compact..Εσυ ξέρεις,πήγαινε δες τα από κοντα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 (edited) Κοίταξε το j7 έχει ωραία μεγάλη 5.5 amoled οθόνη.Έχει τρομερή μπαταρία θα σου κρατάει μέρες..Καλή είναι και η κάμερα του..Εχει χαμηλότερο δείκτη Sar..Εγώ που δεν πάω κάτω από 5.5 θα πήγαινα στο j7..Το huawei από την αλλη,θα το κοιτούσα αν ήθελα κάτι πιο compact..Εσυ ξέρεις,πήγαινε δες τα από κοντα!! Σωστα ολα αυτα που λες αλλα απο την αλλη εχει πολυ υποδεεστερο επεξεργαστη το j7 και επιπλεον το p9 lite βγαζει καλυτερες φωτογραφιες. Οποτε θα λεγα το αναποδο. Αν δεν σε πειραζει να πας στις 5.2 ιντσες, πας στο p9 lite. Οσον αφορα την αυτονομια, οκ δεν φτανει του j7 αλλα ειναι και αυτο αξιοπρεπεστατο. Edited April 8, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Το P9 βγαίνει και με 3gb ram αλλά μάλλον δεν το έχει η Cosmote... Μήπως να περιμένεις το P8 Lite 2017; Εγώ προτείνω να μην πας σε 2gb ram ειδικά σε Samsung... Mεταξύ J7 και P9 + 1 για P9 και από εμένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jo-di Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 P9 literally καλύτερη οθόνη Παράθεση Zte blade ,Sony sole ,galaxy s advance, Lg l9 ii.samsung galaxy s4 Microsoft 640 xl, lte, huawei p8 lite, Samsung galaxy s6 edge. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demi82 Δημ. April 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά όλους!Ακολούθησα τη συμβουλή των περισσότερων και κατέληξα στο p9 lite!Το βρήκα και σε χρυσό και είμαι κατενθουσιασμένη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts