christ-k Δημοσιεύτηκε March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 16, 2005 Η άνω τελεία υπάρχει και αν ναι πού βρίσκεται ; Έχω κάνει όλους τους συνδυασμούς και δεν μπορώ να την ανακαλύψω..:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Η άνω τελεία υπάρχει και αν ναι πού βρίσκεται ; Έχω κάνει όλους τους συνδυασμούς και δεν μπορώ να την ανακαλύψω..:worry: Νά τη: ˙ Υπάρχει μόνο στις Unicode γραμματοσειρές και θα τη βρεις στον Πίνακα χαρακτήρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. March 16, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 Νά τη: ˙ Υπάρχει μόνο στις Unicode γραμματοσειρές και θα τη βρεις στον Πίνακα χαρακτήρων. Δεν υπάρχει κάποιος αυτοματοποιημένος τρόπος, που να αντιστοιχεί σε κάποιο αλφαριθμικό στοιχείο του πληκτρολογίου;;; Ή έστω σε κάποιο συνδυασμό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Nop...Δυστυχώς όχι αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Nop...Δυστυχώς όχι αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει.... Υπάρχει, αλλά πρέπει να την υποστηρίζει και το πεδίο που εισάγεις τον χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, η άνω τελεία έχει δεκαεξαδικό κωδικό 02d9 που στο δεκαδικό σύστημα είναι ο αριθμός 729. Αν πας στο Word και κρατώντας πατημένο το Alt πληκτρολογήσεις 729, αφήνοντας το Alt θα εμφανιστεί η άνω τελεία. Στο πεδίο εισαγωγής του Firefox (τουλάχιστον με τον κανονικό συντάκτη) δεν αναγνωρίζει τον κωδικό 729 ως κωδικό unicode και βγάζει αυτό: ┘. Δεν ξέρω τι γίνεται με τον WYSIWYG συντάκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Alt+0183 δίνει · Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. March 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Στο word δεν μου τη βγάζει με κανένα από τους δύο συνδυασμούς.... :( Τί αβλεψία είναι αλήθεια αυτή;;; Γλωσσολογική ή καλύτερα συντακτική ένδεια ή απλώς επιβεβαίωση αυτής;;; :confused: Απαράδεκτη προγραμματιστική αβλεψία στη χρήση της ελληνικής γλώσσας... :mad: Μήπως τέλως μπορείς να προγραμματίσεις κάποιο πλήκτρο ή συνδυασμό αυτών να σου αποδίδει την άνω τελεία; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Alt+0183 δίνει · Αυτό είναι το hx00b7 και είναι το Middle dot, εμείς μιλάμε για το Dot above. Στο word δεν μου τη βγάζει με κανένα από τους δύο συνδυασμούς.... :( Τί αβλεψία είναι αλήθεια αυτή;;; Γλωσσολογική ή καλύτερα συντακτική ένδεια ή απλώς επιβεβαίωση αυτής;;; :confused: Απαράδεκτη προγραμματιστική αβλεψία στη χρήση της ελληνικής γλώσσας... :mad: Μήπως τέλως μπορείς να προγραμματίσεις κάποιο πλήκτρο ή συνδυασμό αυτών να σου αποδίδει την άνω τελεία; :worry: Στο δικό μου Word (Office 2003 αγγλικό μάλιστα) ο συνδυασμός Alt+729 εμφανίζει την άνω τελεία μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapoios Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Στο word δεν μου τη βγάζει με κανένα από τους δύο συνδυασμούς.... :( Τί αβλεψία είναι αλήθεια αυτή;;; Γλωσσολογική ή καλύτερα συντακτική ένδεια ή απλώς επιβεβαίωση αυτής;;; :confused: Απαράδεκτη προγραμματιστική αβλεψία στη χρήση της ελληνικής γλώσσας... :mad: Μήπως τέλως μπορείς να προγραμματίσεις κάποιο πλήκτρο ή συνδυασμό αυτών να σου αποδίδει την άνω τελεία; :worry: Prepei na xrhsimopoihseis ta noumera sto numpad deksia sto plhktrologio (me numlock on). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Μιας και το έφερε η κουβέντα, διαλυτικά με τόνο πώς βάζουμε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. March 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Μιας και το έφερε η κουβέντα, διαλυτικά με τόνο πώς βάζουμε;; ΅ ΅ ΅.....΅΅΅ Shift+W.... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Μιας και το έφερε η κουβέντα, διαλυτικά με τόνο πώς βάζουμε;; "Alt" + ":" και μετά το γράμμα που θες πχ ΐ (Alt + : και μετά ι).... Όταν λέω "και μετά" εννοώ αφήνεις πρώτα το "Alt" + ":" και μετά πατάς το γράμμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Παίδες εγώ δεν καταφερα ούτε με τον ένα ούτε με τον αλλο τρόπο να βάλω διαλυτικά με τονο! Μετα απο αρκετές δοκιμές είναι πως παίζουν σε μένα (note έχω πληκτρολόγιο IBM με αγγλική διάταξη χαρακτήρων) με Alt+Ctrl+τονος. Παραδειγμά: ΐ WOW! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akakios Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Παιδια εχω ενα περιεργο προβλημα!Προσπαθω να βαλω τονο,αλλα μου βγαζει απευθειας αυτο το συμβολο: ΄΄ . Δεν ειναι διαλυτικα.Δειτε πως γραφει το "καλημερα" τονισμενο: καλημ΄΄ερα Εχει παθει κατι και τα βγαζει διπλα.Δηλαδη: Τα διαλυτικα τα βγαζει: ¨¨ Τα διαλυτικα με τονο: ΅΅ Και δεν μπενει γραμμα απο κατω απο το συμβολο. Τι εχει παθει?Πως να το διορθωσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Είναι σαν να παίρνει το χαρακτήρα "τόνος" δύο φορές. Μήπως τρέχει κάτι με το πληκτρολόγιό σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akakios Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Δεν ξερω.Αλλα δε νομιζω να ειναι απο το πληκτρολογιο, γιατι δε συμβαινει με ολα τα συμβολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Δεν ξερω.Αλλα δε νομιζω να ειναι απο το πληκτρολογιο, γιατι δε συμβαινει με ολα τα συμβολα. Ίσως να έχει πρόβλημα μόνο το πλήκτρο ":" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivassilis Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 να και ένα πρόβλημα που δεν έχω ξανασυναντήσει... Ξαφνικά σταμάτησαν να μπαίνουν οι τόνοι! Μόνο ο τόνος απ'όλα τα σημεία στίξης, και σε όλες τις εφαρμογές στα Windows (2000 έκδοση). Εννοείται, το πληκτρολόγιο αλλάχτηκε και πάλι το ίδιο- το παλιό μάλιστα βάζει κανονικά τόνους όταν συνδεθεί σε άλλο υπολογιστή! Διάταξη πληκτρολογίου αλλάχτηκε (και κωδικοσελίδες) αλλά τίποτα... Καμμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 να και ένα πρόβλημα που δεν έχω ξανασυναντήσει... Ξαφνικά σταμάτησαν να μπαίνουν οι τόνοι! Μόνο ο τόνος απ'όλα τα σημεία στίξης, και σε όλες τις εφαρμογές στα Windows (2000 έκδοση). Εννοείται, το πληκτρολόγιο αλλάχτηκε και πάλι το ίδιο- το παλιό μάλιστα βάζει κανονικά τόνους όταν συνδεθεί σε άλλο υπολογιστή! Διάταξη πληκτρολογίου αλλάχτηκε (και κωδικοσελίδες) αλλά τίποτα... Καμμιά ιδέα? Εσύ το έχεις το πρόβλημα; Γιατί το post σου είναι με τόνους κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kail Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Αυτό το πρόβλημα με τον διπλό τόνο είναι αποτέλεσμα ιού. Μάλιστα απ'ότι θυμάμε είναι και αρκετά παλιός. Μάλλον με ένα σκανάρισμα λύνεις το πρόβλημα. ;) Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Παιδια εχω ενα περιεργο προβλημα!Προσπαθω να βαλω τονο,αλλα μου βγαζει απευθειας αυτο το συμβολο: ΄΄ . Δεν ειναι διαλυτικα.Δειτε πως γραφει το "καλημερα" τονισμενο: καλημ΄΄ερα Εχει παθει κατι και τα βγαζει διπλα.Δηλαδη: Τα διαλυτικα τα βγαζει: ¨¨ Τα διαλυτικα με τονο: ΅΅ Και δεν μπενει γραμμα απο κατω απο το συμβολο. Τι εχει παθει?Πως να το διορθωσω? STANDAR είναι ιός.... Πριν από ΠΟΛΛΛΑΑΑΑ χρόνια είχε κολλήσει έναν τέτοιο το laptop του πατέρα μου. Checkαρέ το! Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
founes78 Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Kane tsatsia... An eisai sto WORD grapse : kai ftiakse ena arketo mikro leuko plaisio keimenoy pou na kalyptei thn katw teleia. Alliws Alt + 183 h' Alt + 729 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 90% είναι Keylogger. Καλού κακού, άλλαξε τα passwords που χρησιμοποιήσες τελευταία, ειδικά αν σου παρέχουν ασφάλεια για πράγματα που είναι σημαντικά για σένα. Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cult Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 ΠΑντως παιδια εχω με office 2003 δεν καταφερα με κανενα απο τους προαναφερθεντες τροπους να βαλω ανω τελεια.ΚΑμια ιδεα????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangi Δημ. March 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2009 Αν κρατήσεις πατημενο το alt και απο το αριθμητικο πληκτρολογιο γραψεις 729 θα σου την εμφανισει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts